- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.861
Gentille sagol canım iyi dileklerin icin
Kizlar normal hayatima döndüm bile Allaha emanet artik ins hersey yolunda olur
Ediyorum canım bugün ev isi yapmadim ama oturmadim hicbi hissim yok tutmamis gibiyiminsallah canim, rabbim yardimcin olsun...dua et bol bol...
HEle dur da canım dün bir bugün iki hemen belli olmaz öyle bi imkanda Yok .. o yüzden öyle kuru kuruntular yapıp olumsuz düşünme ... olacak diye düşün şimdiden böyle yaparsan 10 günü kendine zehir edersin...Ediyorum canım bugün ev isi yapmadim ama oturmadim hicbi hissim yok tutmamis gibiyim
Evet canım dogru diyorsun en zoru beklemekHEle dur da canım dün bir bugün iki hemen belli olmaz öyle bi imkanda Yok .. o yüzden öyle kuru kuruntular yapıp olumsuz düşünme ... olacak diye düşün şimdiden böyle yaparsan 10 günü kendine zehir edersin...
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin önemli olan o..Evet canım dogru diyorsun en zoru beklemek
Allah razı olsun canım benim işallah sende iyisındırSlm kızlar
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz rabbim herkese hayırlısını nasip etsin baya Bi okudum çok uzun zaman oldu girmeyeli zor günler geçirdim rabbim kimseyi hastalıkla imtihan etmesin ki evlatla hiç kimseyi sınamasın ...
Hurihuri2013 canım benim çok geçmiş olsun herkese melek oldun umut verdin güç verdin rabbim iyi niyetlerinin karşılığını versin inşallah . İyi olup saglıgına kavuşunca rabbim sağlıkla evlatta nasip eder şnşallah @Dilan60 okadar okudum senden Bi haber alamadım ne oldu neyin var nasılsın iyisindir inşalah
Selam canım, belirti arama bence. Nice belirtileri olan ben negatif sonuç aldım, belirtisi olmayıpta pozitif alan daha fazla. Zaten belirti dediklerimizde, yoğun kullandığımız ilaçların yan etkisi.Merhaba kizlar nasilsiniz
Bende ne bir belirti var ne birsey normal hayatimada döndüm mecburen yani olmadi galiba Allah yardimcim olsun dualariniza ihtiyacim var
Insallah canım ama hic dinlenemedim tek bir embriyo transfer edildi belirti de olmayinca umudum azalıyorSelam canım, belirti arama bence. Nice belirtileri olan ben negatif sonuç aldım, belirtisi olmayıpta pozitif alan daha fazla. Zaten belirti dediklerimizde, yoğun kullandığımız ilaçların yan etkisi.
Inşallah olur canım sen çok stres yapıyorsun biraz rahat ol.Insallah canım ama hic dinlenemedim tek bir embriyo transfer edildi belirti de olmayinca umudum azalıyor
Evet stres cokInşallah olur canım sen çok stres yapıyorsun biraz rahat ol.
İnan dinlenememekle hiç alakası yok bu durumun.Insallah canım ama hic dinlenemedim tek bir embriyo transfer edildi belirti de olmayinca umudum azalıyor
Stres zarar canım, tutmazsa bu sebepten tutmaz.Evet stres cok
O süreçte cinsel birliktelik yasaklanıyor ya canım, sende yasaklanmadı mı?Kızlar peki bu sefer dondurulmuş olduya yumurtalar toplanmadi peki erken transfer yapılmışsa yumurtalar catlarsa ne oluyor yani onu baskilayici ilaclarda kullaniyoz demi
Canım benim ya rabbim neylersegüzel eyler sağlıklı değilmiş demekki sağlık olsun olmaz değil sonuçta rabbim hayırlısını nasip etsin . Hiç kolay değil atlatmak bu süreci rabbim yüreğine frahlık versincanim malesef hamileligimin 9. Haftasinda bebegin kalbi durdu ve kurtaj oldum. Ilk gunler bana cok agir gelsede suan daha iyiyim. Insallah ikincisinde bebisim bana tutunur ve beni birakmaz. Sen ve tatli cadin nasil? Tedaviye ne zaman basliyacaksin?
Canım nasıl normal hayatına döndün ilaçlarını bırakma sakkn . Öyle belirti arama belirtiler bişey demek değil . Bazen kulandıgımız ilaçlarda yapıyor belirtileri . Hiç belirtisi olmadan hamile olanlar var .Gentille sagol canım iyi dileklerin icin
Kizlar normal hayatima döndüm bile Allaha emanet artik ins hersey yolunda olur
Sağol canım benim iyiyim şükür kızımla uğraşıyorum tam iyileşiyor bidaha hasta oluyor anlamadık . Sen nasıl oldunAllah razı olsun canım benim işallah sende iyisındır
Gecmis olsun canim. Senin tekrardan tedaviye baslayacagina sevindim. Eger herhangi bir sorun cikmazsa Nisan gibi baslamayi dusunuyorum.Canım benim ya rabbim neylersegüzel eyler sağlıklı değilmiş demekki sağlık olsun olmaz değil sonuçta rabbim hayırlısını nasip etsin . Hiç kolay değil atlatmak bu süreci rabbim yüreğine frahlık versin
Benim randevum şubat sonu inşalah sonrasında ilk reglde tedavi başlar herhalde . Bugün kızımı tekrar doktora götürdük tam iyi oldu diyoruz tekrar hasta oluyor bronşit olmuş . Üzerinde kuş tüyü gibi geziyorum kızımdan başka hiç birşeyle ilgilenmem her türlü yemesine içmesine herşeyine titrerim . 2 buçuk taşına kadar hastalık bilmedik Ç. Şimdi doktordan çıkamıyoruz ..
Sen tekrar ne zaman başlayacaksın tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?