- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #7.261
İnşallah canım benim allah gönlüne göre verir bu sefer nasip eder dualarım sizlerle isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu her kadın yaşamalı..Kızlar ikiniz icinde cok mutluyum saglikla alin bebislerinizi kucağınıza. Bende 1 ay sonra başlıyorum ins ay zaman yaklastikca heyecan basıyor
İnşallah canım benim allah gönlüne göre verir bu sefer nasip eder dualarım sizlerle isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu her kadın yaşamalı..
Canım merak ettim ne tedavisi olacak belli oldu muMerhaba ben de Almanya'da yaşıyorum iki kez klomifen tedavisi gördüm olmadı ilkinde kist oluştu ikincisinde gitmemişti şimdi başka bir tedavi yapacaklarını söylediler dertleşmeye ve yardımlarınıza ihtiyacım var
nşallah canım. Bırbırımıze destekAyy temmuzda hep beraber baslicaz insss :)))
Sonuna kadar destek insİ
nşallah canım. Bırbırımıze destek
Hosgeldin cnm. Temmuzda ozaman bi cok kisi başlayacağız. Durumun nedir kisirlik sebebi varmi ??Merhaba kızlar hepinize kolay gelsin hepimizin gönlünden geçenler gerçekleşsin inş bende aranıza katılayım perşembe günü histereskopi ile polip ameliyatı oldum bir sonraki adet dönemide tüp bebek serüveni başlayacak inş hepimiz güzel haberler alırız
Yaklaşık 3 Yıldır evliyim ve 3 yıldır düZenli doktora gidiyorum sadece polip vardı histereskopi olmuştum ama yanlış zamanda yapıldığı için tekrar etti 3 ay öncede çikolata kisti oluştu malesef vakit kaybetmeden hemen polipi aldırdım kist küçük diye doktor müdehale etmek istemiyor tüp bebeğe geçicez direk siZlerin hikayesi nasıl umarım temmuz bizlerin ayı olurHosgeldin cnm. Temmuzda ozaman bi cok kisi başlayacağız. Durumun nedir kisirlik sebebi varmi ??
Yaklaşık 3 Yıldır evliyim ve 3 yıldır düZenli doktora gidiyorum sadece polip vardı histereskopi olmuştum ama yanlış zamanda yapıldığı için tekrar etti 3 ay öncede çikolata kisti oluştu malesef vakit kaybetmeden hemen polipi aldırdım kist küçük diye doktor müdehale etmek istemiyor tüp bebeğe geçicez direk siZlerin hikayesi nasıl umarım temmuz bizlerin ayı olur
Mrb canim hosgeldin bendede polip cikti 2 dusugum var. temmuzda tedaviye baslicam. Insallah sorunumuz polipten kaynaklidir. Buraya iyi haberlerimizi vermekte nasip olur insallahMerhaba kızlar hepinize kolay gelsin hepimizin gönlünden geçenler gerçekleşsin inş bende aranıza katılayım perşembe günü histereskopi ile polip ameliyatı oldum bir sonraki adet dönemide tüp bebek serüveni başlayacak inş hepimiz güzel haberler alırız
Rabbim birdaha aynı acıyı yaşatmasın sana canım sağlıcakla hamile olup saglıcakla kucagına almayı nasip etsin amin. Ben 26 yaşındayım canım Asya’da yaşıyorum buğün kontrole gidicem histereskopi sonrası gelecek ay tüp bebeğe hazır mıyım diye bakalım hayırlısı olsun. Buğün doktora dondurulmuş embroyu sorucam başarı oranı daha yüksek diye duydum öyleyse bir ay bekleyip transferi öyle yapmayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?Anladim canim yasin kac ?
Benim hikayem :
3 yıldır evliyim bastan beri istedik ama olmadi
Sonra hsg cekildi ve tüpümün birisi kapali cikti bunun ustune gecen sene kasım da ilk tedavim oldu
Pozitifti ama cok kanama yasadim 6. Haftadan sonra malesef 10. Haftada da bebeğimi kaybettim kalbi durdu
2 ay once tuplerimi alacaklardı ameliyat oldum ayni zamanda rahime cizik atildi
Tuplerimde alınmadı
Simdi heycanla temmuz basini bekliyorum bugun Infeksiyon varmi diye kontrole gittim hazirliklar basladi anlıcan
Hakkimizda hayırlısı olsn ins
Nerde tedavi görüyorsun??
İnş canım benim hepimiz birer birer müjdeleri verelim inş :)Mrb canim hosgeldin bendede polip cikti 2 dusugum var. temmuzda tedaviye baslicam. Insallah sorunumuz polipten kaynaklidir. Buraya iyi haberlerimizi vermekte nasip olur insallah
Sen polipi aldirdin mi canim simdi doktordan geliyorum. Doktora bebegin tutunmasi icin rahime cizik atiliyormus beninkinide atar misin dedim oda zaten polipi aldirdin onun yerinde cizgi olustu gerek yok dedi polipin olusmasi ve aldirmis olmamiz belki bizim icin Bir sanstirMrb canim hosgeldin bendede polip cikti 2 dusugum var. temmuzda tedaviye baslicam. Insallah sorunumuz polipten kaynaklidir. Buraya iyi haberlerimizi vermekte nasip olur insallah
Rabbim birdaha aynı acıyı yaşatmasın sana canım sağlıcakla hamile olup saglıcakla kucagına almayı nasip etsin amin. Ben 26 yaşındayım canım Asya’da yaşıyorum buğün kontrole gidicem histereskopi sonrası gelecek ay tüp bebeğe hazır mıyım diye bakalım hayırlısı olsun. Buğün doktora dondurulmuş embroyu sorucam başarı oranı daha yüksek diye duydum öyleyse bir ay bekleyip transferi öyle yapmayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Sen polipi aldirdin mi canim simdi doktordan geliyorum. Doktora bebegin tutunmasi icin rahime cizik atiliyormus beninkinide atar misin dedim oda zaten polipi aldirdin onun yerinde cizgi olustu gerek yok dedi polipin olusmasi ve aldirmis olmamiz belki bizim icin Bir sanstir
Doktor ikiside ayni bazi kisilerde dondurulmus tutuyor bazilarinda fresh tutuyor dedi aslinda Allah ol demeli elimizden geleni yapiyoruz tevekkelAllah Bundan sonrasi :) 2,5 yok sebebsiz infertilite idi Son 3 aydir cikolata kistine bagli hamile kalamiyorum olduOnu bende okumuştum dondurulmus daha iyi diye
Ama yasin geregi rahim de bi sıkıntı yoksa bence tutma ihtimali taze transferlede cok yüksek
Nedeni belli mi neden hamile kalmadığının?
Hadi bakalim ins guzel Haberler veririz dua edelim birbirinize kulun kula duasi kabul olurmus :) yumurta kalitesi icin Ekstra birsey yapacakmisiniz ?Aynen cizik iyi geliyormus bende 2 ay once hsk oldum ve cizik atildi
Ama cizik atilinca bi kac ay beklemek gerekiyor
Hadi bakalim ins guzel Haberler veririz dua edelim birbirinize kulun kula duasi kabul olurmus :) yumurta kalitesi icin Ekstra birsey yapacakmisiniz ?
Evt canım aldırdım bende mayısın 28 de aldırdım. Temmuzda randevum var. Allaha şükür pek ağrım olmadı. Zaten doktorada ben söylemiştim türkiyede bakıldım polip var dedi doktor diye. Burdakı doktorum tmm ozaman histereskopi yapalım dedi öylelikle oldum. Nasip diyip dua edicez Rabbim hepimizin evini çocuk sesiyle doldursun inşallah.Sen polipi aldirdin mi canim simdi doktordan geliyorum. Doktora bebegin tutunmasi icin rahime cizik atiliyormus beninkinide atar misin dedim oda zaten polipi aldirdin onun yerinde cizgi olustu gerek yok dedi polipin olusmasi ve aldirmis olmamiz belki bizim icin Bir sanstir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?