Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Hosgeldin canim. Klimifen ile buyutup asilama mi tup bebek mi yapacaklardi ? Hap ile olmazsa igne uygularlar moralini bozma? Tam olarak neden olmadigina dair sorunu biliyormusunuz?

Kabız olmamaya çalış canım
Ben opu dan sonra 5 gün yürüyemedim sislikten normal yani bunlar
Bağırsakları temizleyecek şeyler ye ki ıkınmak zorunda kalma

Sağol canım, yavaş yavaş normale dönüyorum gibi sanki.. sağol..

Merhaba teşekkür eder
Hosgeldin canim. Klimifen ile buyutup asilama mi tup bebek mi yapacaklardi ? Hap ile olmazsa igne uygularlar moralini bozma? Tam olarak neden olmadigina dair sorunu biliyormusunuz?
merhaba teşekkür ederim cevap için hayır çatlatma iğnesi yapacaklardı ikisinde de kist oluştu nedenini bilmiyorum bu ay kist için Doğum kontrol hapı alıcam daha sonra puregonla deneyecekler yine çatlatma iğnesi
Ama drum ikinci üçüncü deneme arasında krankenkassayla tüp bebek için görüşün demişti sizler nasıl yaptınız canım

Benim evlilik surem cok uzun oldugu icin iki asilama yapip tup bebege gectim. Genelde doktorlar 3 asilama sonrasi tup bebege yonlendiriyorlar. Kac yillik evlisin?

Merhaba hosgeldın canım bende almanyadanım sana bı önerim olcak dığer tedavılerı almayı bırak dırek tüp bebeğe yönel çünkü her tedavı tüp bebek tedavı masrafının sana gerı ödencek kısmını azaltıyo ve ben otür tedavılerın sanslarının düşük olduğu için dırek tüp yapmanı önerırum hem madden hem manen daha iyi olur ınankı tabı bu bı fıkır sen ne yapmak istersen onu yaparsın :))))) bu arada ben üç aşılama denedım ve boşuna altı ay uğrastım üstüne tüp bebek masraflarımın yüzde yüzünü devletten almamı engelledı tedavılerım baya makıyetlı oldu bızım için

Ve kullandığım ilaclar bendede kist yaptı doktorlar bunu kabul etmıyo amaaaa ben bunları yasadım işallah en kısa zamanda bebişine kavusursun:)

Tübingen kinderwunsch merkezindeyim onların bana gönderdiği şeylerimi yollayacağım krankenkassaya bir de bu işlem ne kadar sürer bilgilendirsen çok sevinirim

Me

merhaba :) almanya'nın neresindesin? Sıkıntınız neydi? Klomifen tedavisi ne oluyor bilmiyorum ama umarım bütün tedavi sürecin hep olumlu ilerler...
Villingendeyiz biz hormon tedavisi yumurta gelişmesi için ama işte kist yapabiliyor teşekkür ederim hepimiz inşallah

Tübingen kinderwunsch merkezindeyim onların bana gönderdiği şeylerimi yollayacağım krankenkassaya bir de bu işlem ne kadar sürer bilgilendirsen çok sevinirim
Onlar sana tüp bebek için doldurman için evrak vermiş olmalı onları doldurup yollucan en fazla bır aya cevap alırsın en az üç hak verırler ama yüzde kacını öderler onu bılemem onlar karar verıyı ve yaptığın butun harcamaların kasa keğatlarını topla recetelerın kopyala hepsının parasını alabılmen için güzel ve dıkkatlı bı dosya tutmalısın ve doktorların senı yönlendırmesıne izin verme arastır ve ona göre gıt cünkü almanlar robot gıbı tekdüze tedavı uyguluyolar sorgulamassan süreklı soru işaretleri kalır kafanda

Aynen ne yapacağız bunlarla Sağol canım zorlandıkça sorarım buradan artık öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…