- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #7.241
hatice-yakup hadi yeni tedavin bol şanslı, huzurlu, mutlu, sağlıklı, en hayırlı şekilde gelsin
Ben de gün sayıyorum. Bugün transferin 5. günüydü ve bitti.. yarın 6.günü...
O da olur canım.Ay ins adetim gelse de bende bilirim şu gün gelecek diye. Hakkımızda hayırlısı
Test tarihin ne zaman?
O da olur canım.
Test tarihim 12 haziran
İnşallah canım.Ay bişey kalmamış ya
Hadi güzel haberler verirsin inş
Guzel haberlerini bekliyoruz canim.O da olur canım.
Test tarihim 12 haziran
Guzel haberlerini bekliyoruz canim.
Sagol canim iyim. Biliyosun calisiyorum cok yorgun oluyorum. Ilk randevum 2 temmuz bakalim bisey cikmazsa temmuz gibi baslarim. Sen naptin sonuclari doktor ne diyor ameliyat olucakmisin? Nasilsin iymisinAycal Sen nasilsin canim? Tedaviye basliyacagin tarih belli oldu mu?
Merhaba canım sağol iyiyim. Evet az kaldı 4 hafta kaldı tam normal süre olarak. Herşey yolundaymış çok şükür şuanda 2,800 olmuşuz başımız da aşağıya dönmüş herşey yolundaymış.. bekliyoruz artık bakalım her an herşey olabilir.. sen nasılsın canım?mertugce35 canim senin dogumuna da az kalmis olmali. Nasilsin?
Benim randevum temmuz un 9 unda canim. O zaman belli olacak ameliyat olup olmayacagim. Ben iyiyim evde ramazan I geciriyorum. Sen de dikkat et kendine, yorma kendini fazla.Sagol canim iyim. Biliyosun calisiyorum cok yorgun oluyorum. Ilk randevum 2 temmuz bakalim bisey cikmazsa temmuz gibi baslarim. Sen naptin sonuclari doktor ne diyor ameliyat olucakmisin? Nasilsin iymisin
oyyyy Masallah fistigimiza. Topigimizin ilk bebisi olacak senin kizin ikinci de B bebekborn olacak. Saglicakla dunyaya gelsin fistiklar.Merhaba canım sağol iyiyim. Evet az kaldı 4 hafta kaldı tam normal süre olarak. Herşey yolundaymış çok şükür şuanda 2,800 olmuşuz başımız da aşağıya dönmüş herşey yolundaymış.. bekliyoruz artık bakalım her an herşey olabilir.. sen nasılsın canım?
Aynen canım inşallah hayırlısıyla doğuralım da sevelim artık yavrularımızı, yaklaştıkça zaman geçmiyor sankiBenim randevum temmuz un 9 unda canim. O zaman belli olacak ameliyat olup olmayacagim. Ben iyiyim evde ramazan I geciriyorum. Sen de dikkat et kendine, yorma kendini fazla.
oyyyy Masallah fistigimiza. Topigimizin ilk bebisi olacak senin kizin ikinci de B bebekborn olacak. Saglicakla dunyaya gelsin fistiklar.. Dogum yaptiginiz da yazin kizlar. Dualarinizi bizim ustumuzden eksik etmeyin.
Amin canim insallah.Aynen canım inşallah hayırlısıyla doğuralım da sevelim artık yavrularımızı, yaklaştıkça zaman geçmiyor sankiAllah hepinize şifa versin, yardımcı olsun inşallah canım her birinize nur topu gibi evlatlar nasip etsin..
benim kasılmalarım başladı hafiften 2-3 haftaya kadar benim gelir fıstığım haber veririm
Ahu Hilal olcak canım :))Amin canim insallah.. Bebisin haberini bekliyoruz . Ismini ne dusunuyorsunuz?
Ahu Hilal olcak canım :))
Hadi ya bizim çoktandır belli başka türlü sevmesi zor oluyorduNe güzel karar vermisiniz bile, biz sanirim doguma gidene kadar kararsiz kalcaz :) :) :) Hala isim düsünmedik...
O da olur canım.
Test tarihim 12 haziran
Sagol canim iyim. Biliyosun calisiyorum cok yorgun oluyorum. Ilk randevum 2 temmuz bakalim bisey cikmazsa temmuz gibi baslarim. Sen naptin sonuclari doktor ne diyor ameliyat olucakmisin? Nasilsin iymisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?