Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

mertugce35 canim senin dogumuna da az kalmis olmali. Nasilsin?
Merhaba canım sağol iyiyim. Evet az kaldı 4 hafta kaldı tam normal süre olarak. Herşey yolundaymış çok şükür şuanda 2,800 olmuşuz başımız da aşağıya dönmüş herşey yolundaymış.. bekliyoruz artık bakalım her an herşey olabilir.. sen nasılsın canım?

Sagol canim iyim. Biliyosun calisiyorum cok yorgun oluyorum. Ilk randevum 2 temmuz bakalim bisey cikmazsa temmuz gibi baslarim. Sen naptin sonuclari doktor ne diyor ameliyat olucakmisin? Nasilsin iymisin
Benim randevum temmuz un 9 unda canim. O zaman belli olacak ameliyat olup olmayacagim. Ben iyiyim evde ramazan I geciriyorum. Sen de dikkat et kendine, yorma kendini fazla.

oyyyy Masallah fistigimiza. Topigimizin ilk bebisi olacak senin kizin ikinci de B bebekborn olacak. Saglicakla dunyaya gelsin fistiklar. . Dogum yaptiginiz da yazin kizlar. Dualarinizi bizim ustumuzden eksik etmeyin.

Aynen canım inşallah hayırlısıyla doğuralım da sevelim artık yavrularımızı, yaklaştıkça zaman geçmiyor sanki Allah hepinize şifa versin, yardımcı olsun inşallah canım her birinize nur topu gibi evlatlar nasip etsin..
benim kasılmalarım başladı hafiften 2-3 haftaya kadar benim tahminim gelir fıstığım haber veririm

Amin canim insallah. . Bebisin haberini bekliyoruz. Ismini ne dusunuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…