- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #7.681
Evet canım ikiz ama birinin kalp atışı görünmedi. Duymadık zaten ultrasonda attığını görüyorsun gösterdi bende gördüm ama birinin yoktu pazartesi bi daha gidicem bakalım ne diyecek.Bugün çok kötü bulantim var .Sen nasilsin Bebis herşey yolunda mi .Selma seninkiler ikiz mi camım ... kalp atışı için zaten çok erken dinlemek için ben 4 aylıkta dinlemiştim galiba ... rabbim hayırlısını versin...
Hayırlı olsun tedavin inşallah güzel haberi alırsın rabbim emeğini boşa çıkarmasın. Almanyadamisin.Selam kızlar bu sayfayı yeni gördüm 1 sene oldu bende buralardan uzakta.Şimdi yeniden son dondurulmuş paketimizi denedik kasımın 20.sinde.İkinci gün 2 tane dondurulmuş embryom vardı allah nasip edersede haftaya salı ayın 4. De test günüm var.işallah herşey gönlümüzce olsun hepimizin.
Öncelikle hayırlı olsun allah saglıkla kucagına aldırsın darısı bizlere olsun.Bu süreçte test gününe kadar belirgin hamilelik belirtilerin oldumu hiç ??Evet canım ikiz ama birinin kalp atışı görünmedi. Duymadık zaten ultrasonda attığını görüyorsun gösterdi bende gördüm ama birinin yoktu pazartesi bi daha gidicem bakalım ne diyecek.Bugün çok kötü bulantim var .Sen nasilsin Bebis herşey yolunda mi .
Evet almanyada yaşıyorum 5 yaşında kızım var oda dondurulmuş 2. Gün embryosuydu :) şimdi kardeşinde sıra rabbim nasip ederse.Hayırlı olsun tedavin inşallah güzel haberi alırsın rabbim emeğini boşa çıkarmasın. Almanyadamisin.
Sağol.allah razı olsun darısı başına olsun inşallah.Öncelikle hayırlı olsun allah saglıkla kucagına aldırsın darısı bizlere olsun.Bu süreçte test gününe kadar belirgin hamilelik belirtilerin oldumu hiç ??
Inşallah kardeşi de gelir en kısa zamanda .rabbim sana bağışlasın.Evet almanyada yaşıyorum 5 yaşında kızım var oda dondurulmuş 2. Gün embryosuydu :) şimdi kardeşinde sıra rabbim nasip ederse.
7.51 e kadar dustu. 2 hafta sonra tekrar kan verip dr ile gorusecegim. Henuz tam belli degil.Sen ne zaman baslicaksin. Belirli bi tarih varmi .tsh düşmedi mı hiç .
Hayirli olsun ablacim. Insallah kiziniza kardes gelir . Test sonucunu ogrenmenize az kalmis.Evet almanyada yaşıyorum 5 yaşında kızım var oda dondurulmuş 2. Gün embryosuydu :) şimdi kardeşinde sıra rabbim nasip ederse.
Hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın.7.51 e kadar dustu. 2 hafta sonra tekrar kan verip dr ile gorusecegim. Henuz tam belli degil.
Evet canım bir hafta bitti. Şimdilik iyi gidiyor. Herhangi bir şikayetim yok, progestan şikayetleri de azaldı, alıştım sanırım ilaca.. Cuma günü göreceğiz bakalım sonucu :)dennisgo canim Sen neler yapiyorsun? Nasil geciyor zaman . Bir hafta bitti bir hafta kaldi. Insallah guzel sonuclar verirsin bizlere.
Canım tebrik ederim ikinci kese de geriden gelen bir bebektir ve kalp atışını duyarsın umarımSağol tessekkür ederim.evet şükür gördük iki kese var ama birinin kalp atışı yoktu ikinci randevu da belli olur ya geriden geliyor dedi yada olmayabilirde dedi bakalım ne olacak.
Hadi bakim Hayirli haberler ile gelirsin insallah. Ama sunu soyleyim fitil kullanmadim ama igneden daha iyidir buyuk ihtimal.Evet canım bir hafta bitti. Şimdilik iyi gidiyor. Herhangi bir şikayetim yok, progestan şikayetleri de azaldı, alıştım sanırım ilaca.. Cuma günü göreceğiz bakalım sonucu :)
İğne nasıl bilmiyorum ama fitile başladığımda, İlk günler çok ağrım oldu. Sadece kasık ağrısı değil kaslarım da çok ağrıyor ve yanıyordu. Şu an mesela hiç bir ağrım sızım yok. Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi emin de değilim ama sonuçta herkes hamilelik belirtisi yaşayacak diye bir şey de yok diyorum kendi kendime.Hadi bakim Hayirli haberler ile gelirsin insallah. Ama sunu soyleyim fitil kullanmadim ama igneden daha iyidir buyuk ihtimal.
Rabbim hakkında hayırlısını versin inş hayırlı haberler alırsınSelam kızlar bu sayfayı yeni gördüm 1 sene oldu bende buralardan uzakta.Şimdi yeniden son dondurulmuş paketimizi denedik kasımın 20.sinde.İkinci gün 2 tane dondurulmuş embryom vardı allah nasip edersede haftaya salı ayın 4. De test günüm var.işallah herşey gönlümüzce olsun hepimizin.
Evet canım bende izlemekle yetiniyordum :) hayırlı sağlıklı olsun sana tek olsa da olur canım tabi iki olsa Harika olur ama tek kalırsa da üzülme bende iki takıldı biri bıraktı biri kaldı çok da mutluyumEvet canım ikiz ama birinin kalp atışı görünmedi. Duymadık zaten ultrasonda attığını görüyorsun gösterdi bende gördüm ama birinin yoktu pazartesi bi daha gidicem bakalım ne diyecek.Bugün çok kötü bulantim var .Sen nasilsin Bebis herşey yolunda mi .
Aynen öyle herkesde ayrı belirtiler oluyor hatta bazen hiç belirti olmuyor ama yine de tutuyor güzel düşün güzel olsun...İğne nasıl bilmiyorum ama fitile başladığımda, İlk günler çok ağrım oldu. Sadece kasık ağrısı değil kaslarım da çok ağrıyor ve yanıyordu. Şu an mesela hiç bir ağrım sızım yok. Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi emin de değilim ama sonuçta herkes hamilelik belirtisi yaşayacak diye bir şey de yok diyorum kendi kendime.
Sağlıkla kucağına alırsın umarım.Evet canım bende izlemekle yetiniyordum :) hayırlı sağlıklı olsun sana tek olsa da olur canım tabi iki olsa Harika olur ama tek kalırsa da üzülme bende iki takıldı biri bıraktı biri kaldı çok da mutluyumbizde geri sayıma başladık teyzesi son 18 gün artık heran süpriz yapa bilir..
kesinlikle.. pozitif olmak en güzeli.. kafam rahat bir şekilde bekliyorum bu sayede.Aynen öyle herkesde ayrı belirtiler oluyor hatta bazen hiç belirti olmuyor ama yine de tutuyor güzel düşün güzel olsun...
Inşallah canım tesekur ederim. Sende inşallah güzel haber verirsin bize.Canım tebrik ederim ikinci kese de geriden gelen bir bebektir ve kalp atışını duyarsın umarım
Hangi fitili kullanıyorsun. Ben hala kullanıyorum 12 ci haftaya kadar devam edicem.İğne nasıl bilmiyorum ama fitile başladığımda, İlk günler çok ağrım oldu. Sadece kasık ağrısı değil kaslarım da çok ağrıyor ve yanıyordu. Şu an mesela hiç bir ağrım sızım yok. Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi emin de değilim ama sonuçta herkes hamilelik belirtisi yaşayacak diye bir şey de yok diyorum kendi kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?