Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Aynen canım bende öyle diyorum yeterki bi tanesi sağlıkla olsun ama icimden bi his bisey olmayacak ikiside olacak diyor hayırlısını rabbim bilir. Ay ne güzel az kalmis rabbim sana bagislasin inşallah.

Benimkide utrogest ben günde 3 tane kullanıyorum. Ilk tedavimdeki farklı bişeydi öyle yakardı geri akınca bu iyi hiç rahatsız etmiyor .
o zaman sevineyim direk bunu kullaniyorum diye cunku bu geri akinca hic bir agri sizi olmuyor. ben bir tanede zorlandim sen uc tane iyi dayaniyorsun :)

o zaman sevineyim direk bunu kullaniyorum diye cunku bu geri akinca hic bir agri sizi olmuyor. ben bir tanede zorlandim sen uc tane iyi dayaniyorsun :)
Sorma valla günde 3 defa bıktım ama mecbur yapıyorum.
Buda geri geliyor ama hiç hissetmiyorum diğeri asit gibi bişeydi yaniyordum:)

Sorma valla günde 3 defa bıktım ama mecbur yapıyorum.
Buda geri geliyor ama hiç hissetmiyorum diğeri asit gibi bişeydi yaniyordum:)
evet bu da geliyor.. neler yapiyor insan amaci icin hayret ediyorum. ben ilk kez fitil kullaniyorum ve hic kullanamam derdim. ona da alistim :) sende yan etkisi oluyor mu. bende ilk hafta cok rahatsiz etti ama simdi hepsi gecti

evet bu da geliyor.. neler yapiyor insan amaci icin hayret ediyorum. ben ilk kez fitil kullaniyorum ve hic kullanamam derdim. ona da alistim :) sende yan etkisi oluyor mu. bende ilk hafta cok rahatsiz etti ama simdi hepsi gecti
Aynen valla Bende ilk başta kullanamamıştım alıştım sonra.
Bende bi rahatsızlık olmadı simdide iyi bi sıkıntı yok.Daha 6 hafta daha kullanıcam gittiğim her yere yanımda götürüyorum

Aynen valla Bende ilk başta kullanamamıştım alıştım sonra.
Bende bi rahatsızlık olmadı simdide iyi bi sıkıntı yok.Daha 6 hafta daha kullanıcam gittiğim her yere yanımda götürüyorum
ben aksam kullandigim icin daha rahat. bakalim yarin nasil gececek senin.

Aynen canım bende öyle diyorum yeterki bi tanesi sağlıkla olsun ama icimden bi his bisey olmayacak ikiside olacak diyor hayırlısını rabbim bilir. Ay ne güzel az kalmis rabbim sana bagislasin inşallah.
Rabbim gönlüne göre versin canım .. çok güzel bi duygu gele son zamanlar geçmek bilmiyor 9 ay su gibi aktı geçti şu 17 gün geçmiyor...

Rabbim gönlüne göre versin canım .. çok güzel bi duygu gele son zamanlar geçmek bilmiyor 9 ay su gibi aktı geçti şu 17 gün geçmiyor...
Bana hiç geçmeyecek gibi geliyor ama her anin tadını çıkarmak sa ayrı güzeldir. Çok uğraştık sonuçta. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Herşey güzel olacak içini ferah tut ve artık tadını çıkar hamileliğin.. sonuçta kolay ulaşmadın, ama sonuçta ulaştın :)
Aynen kolay değildi ama imkansız da değilmiş şükür. Rabbim sonuna kadar gitmeyi de nasip etsin inşallah .
Tadını çıkarıyorum merak etme ...:)

Günaydın. Kaldı üç gün demi çok heyecanlı .Test yaptım mı evde .yada bisey hissediyormusun.
Test yapmadım canım..yapmayacağım da. Bu kez de böyle olsun bakalım. Oldukça sakinim,ki normalde meraktan çıldırırdım :) belirtim yok ama zaten olmasa da olur diyorum kendimi de dinlemiyorum. Bakıyorum keyfime.. zaten sonuç ne ise oldu.. ben kendimi yıpratsam da sakin olsam da değişmeyecek.. Cuma sonucu göreceğiz yolumuza ona göre devam edeceğiz. Bir aydınlanma geldi sanki ya sakinlikten bir hal oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…