- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #7.701
Aynen canım bende öyle diyorum yeterki bi tanesi sağlıkla olsun ama icimden bi his bisey olmayacak ikiside olacak diyor hayırlısını rabbim bilir. Ay ne güzel az kalmis rabbim sana bagislasin inşallah.Evet canım bende izlemekle yetiniyordum :) hayırlı sağlıklı olsun sana tek olsa da olur canım tabi iki olsa Harika olur ama tek kalırsa da üzülme bende iki takıldı biri bıraktı biri kaldı çok da mutluyumbizde geri sayıma başladık teyzesi son 18 gün artık heran süpriz yapa bilir..
umarim cuma gunu guzel haberler veririm :)Inşallah canım tesekur ederim. Sende inşallah güzel haber verirsin bize.
ultrogestan kullanuyorum her aksam bir tane. sen nasil kullaniyorsun?Hangi fitili kullanıyorsun. Ben hala kullanıyorum 12 ci haftaya kadar devam edicem.
Benimkide utrogest ben günde 3 tane kullanıyorum. Ilk tedavimdeki farklı bişeydi öyle yakardı geri akınca bu iyi hiç rahatsız etmiyor .umarim cuma gunu guzel haberler veririm :)
ultrogestan kullanuyorum her aksam bir tane. sen nasil kullaniyorsun?
o zaman sevineyim direk bunu kullaniyorum diye cunku bu geri akinca hic bir agri sizi olmuyor. ben bir tanede zorlandim sen uc tane iyi dayaniyorsun :)Benimkide utrogest ben günde 3 tane kullanıyorum. Ilk tedavimdeki farklı bişeydi öyle yakardı geri akınca bu iyi hiç rahatsız etmiyor .
Sorma valla günde 3 defa bıktım ama mecbur yapıyorum.o zaman sevineyim direk bunu kullaniyorum diye cunku bu geri akinca hic bir agri sizi olmuyor. ben bir tanede zorlandim sen uc tane iyi dayaniyorsun :)
evet bu da geliyor.. neler yapiyor insan amaci icin hayret ediyorum. ben ilk kez fitil kullaniyorum ve hic kullanamam derdim. ona da alistim :) sende yan etkisi oluyor mu. bende ilk hafta cok rahatsiz etti ama simdi hepsi gectiSorma valla günde 3 defa bıktım ama mecbur yapıyorum.
Buda geri geliyor ama hiç hissetmiyorum diğeri asit gibi bişeydi yaniyordum:)
Aynen valla Bende ilk başta kullanamamıştım alıştım sonra.evet bu da geliyor.. neler yapiyor insan amaci icin hayret ediyorum. ben ilk kez fitil kullaniyorum ve hic kullanamam derdim. ona da alistim :) sende yan etkisi oluyor mu. bende ilk hafta cok rahatsiz etti ama simdi hepsi gecti
ben aksam kullandigim icin daha rahat. bakalim yarin nasil gececek senin.Aynen valla Bende ilk başta kullanamamıştım alıştım sonra.
Bende bi rahatsızlık olmadı simdide iyi bi sıkıntı yok.Daha 6 hafta daha kullanıcam gittiğim her yere yanımda götürüyorum
Rabbim gönlüne göre versin canım .. çok güzel bi duygu gele son zamanlar geçmek bilmiyor 9 ay su gibi aktı geçti şu 17 gün geçmiyor...Aynen canım bende öyle diyorum yeterki bi tanesi sağlıkla olsun ama icimden bi his bisey olmayacak ikiside olacak diyor hayırlısını rabbim bilir. Ay ne güzel az kalmis rabbim sana bagislasin inşallah.
Aynen bende merakla bekliyorum ama nedense rahatım stres etmedim kendime.ben aksam kullandigim icin daha rahat. bakalim yarin nasil gececek senin.
Bana hiç geçmeyecek gibi geliyor ama her anin tadını çıkarmak sa ayrı güzeldir. Çok uğraştık sonuçta. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahRabbim gönlüne göre versin canım .. çok güzel bi duygu gele son zamanlar geçmek bilmiyor 9 ay su gibi aktı geçti şu 17 gün geçmiyor...
Aynı canım oda dedi kese var ama bebek de kalp atışı da görünmüyor. Tutunmuş ama gelişmemiş dedi iki hafta sonra tekrar gel dedi.Selmaal25 nasıl geçti bugün doktor canım?
Umarım o da sağlıkla gelişir ama olmazsa da diğer kese sorunsun ilerlesin o da iyi bir şey sonuçta.Aynı canım oda dedi kese var ama bebek de kalp atışı da görünmüyor. Tutunmuş ama gelişmemiş dedi iki hafta sonra tekrar gel dedi.
Aynen inşallah diğerine bisey olmasında. Diğeri de rabbime kalmis .Umarım o da sağlıkla gelişir ama olmazsa da diğer kese sorunsun ilerlesin o da iyi bir şey sonuçta.
Herşey güzel olacak içini ferah tut ve artık tadını çıkar hamileliğin.. sonuçta kolay ulaşmadın, ama sonuçta ulaştın :)Aynen inşallah diğerine bisey olmasında. Diğeri de rabbime kalmis .
Aynen kolay değildi ama imkansız da değilmiş şükür. Rabbim sonuna kadar gitmeyi de nasip etsin inşallah .Herşey güzel olacak içini ferah tut ve artık tadını çıkar hamileliğin.. sonuçta kolay ulaşmadın, ama sonuçta ulaştın :)
Günaydın. Kaldı üç gün demi çok heyecanlı .Test yaptım mı evde .yada bisey hissediyormusun.gunaydin kizlar;
nasilsiniz? benim icin gunler akip gidiyordu bugun aşilamadan sonraki 12. gun :)
Test yapmadım canım..yapmayacağım da. Bu kez de böyle olsun bakalım. Oldukça sakinim,ki normalde meraktan çıldırırdım :) belirtim yok ama zaten olmasa da olur diyorum kendimi de dinlemiyorum. Bakıyorum keyfime.. zaten sonuç ne ise oldu.. ben kendimi yıpratsam da sakin olsam da değişmeyecek.. Cuma sonucu göreceğiz yolumuza ona göre devam edeceğiz. Bir aydınlanma geldi sanki ya sakinlikten bir hal oldum :)Günaydın. Kaldı üç gün demi çok heyecanlı .Test yaptım mı evde .yada bisey hissediyormusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?