- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #7.721
Evet maşallah sen çok rahatsın ben beklemekten deliricektim... Ama benim çok adet ağrılarım olunca olmadı deyip üzülüyordum. Meğer onlar tutunmuş bile boşuna üzmüşüm senin yaptığın çok güzel sakin vet rahat .inşallah sonunda da mutlu olursun.Test yapmadım canım..yapmayacağım da. Bu kez de böyle olsun bakalım. Oldukça sakinim,ki normalde meraktan çıldırırdım :) belirtim yok ama zaten olmasa da olur diyorum kendimi de dinlemiyorum. Bakıyorum keyfime.. zaten sonuç ne ise oldu.. ben kendimi yıpratsam da sakin olsam da değişmeyecek.. Cuma sonucu göreceğiz yolumuza ona göre devam edeceğiz. Bir aydınlanma geldi sanki ya sakinlikten bir hal oldum :)
Cogu gitti azi kaldi. Beklemek cok zor biliyorum Ben de asilama yaptirdigim zaman hic test yapmamistim ama tup bebek te 6. Gun baslamistim test yapmaya. Insallah Sen de selma gibi guzel haberler verirsin bize.gunaydin kizlar;
nasilsiniz? benim icin gunler akip gidiyordu bugun aşilamadan sonraki 12. gun :)
umarim benim de verecek guzel haberim vardir canim. hayatimin oyle bir dönemindeyim ki ne istersem oluyor. iki senedir olmasini istedigim sey bugun kendiliginden kolayca oldu. e bebegi de bir o kadar zamandir istiyorum o da cuma gunu gelirse ben daha ne isterim :)Cogu gitti azi kaldi. Beklemek cok zor biliyorum Ben de asilama yaptirdigim zaman hic test yapmamistim ama tup bebek te 6. Gun baslamistim test yapmaya. Insallah Sen de selma gibi guzel haberler verirsin bize.
bende hic sikayet yok rahatligim biraz da ondandir belki. ama baksana sendeki sikayet de aslinda hamilelille ilgiliymis.. adet belirtilerinden de korkmamak gerekiyor.Evet maşallah sen çok rahatsın ben beklemekten deliricektim... Ama benim çok adet ağrılarım olunca olmadı deyip üzülüyordum. Meğer onlar tutunmuş bile boşuna üzmüşüm senin yaptığın çok güzel sakin vet rahat .inşallah sonunda da mutlu olursun.
Aynen valla hamilelik ve adet belirtisi aynı diyenlere hiç inanmazdım ama ayniymis adet günümde bildiğin adet sancısı çektim yüzüm sivilce dolmuştu hamilelikte çıkmaz diye biliyordum meğer yalan herkesin belirtisi farklıymış şuan vücudum ve yüzümde hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı. Test gününe kadar adet gelmediği sürece umut hep var bence.bende hic sikayet yok rahatligim biraz da ondandir belki. ama baksana sendeki sikayet de aslinda hamilelille ilgiliymis.. adet belirtilerinden de korkmamak gerekiyor.
Aynen bence de adet gelmeden umut hep var. Onun için beklerken umutlu olmak en güzeli.. daha önce de dedim ya, karamsar olunca daha negatif olmayan bir şeyin sıkıntısını kendini alıştırmamak, hayal kırıklığı yaşamamak için günler önceden yaşamaya başlıyorsun :) bence üzülmeyi de sevinmeyi de test gününe bırakıp,sakin sessizce beklemek en güzeli.. ama böyle yazıldığı kadar kolay olmuyor tabiki uygulamak :)Aynen valla hamilelik ve adet belirtisi aynı diyenlere hiç inanmazdım ama ayniymis adet günümde bildiğin adet sancısı çektim yüzüm sivilce dolmuştu hamilelikte çıkmaz diye biliyordum meğer yalan herkesin belirtisi farklıymış şuan vücudum ve yüzümde hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı. Test gününe kadar adet gelmediği sürece umut hep var bence.
Aynen hiç kolay olmuyor şimdi bile hep bi endişe oluyor en ufak şeyde acaba bebegime bisey oldumu diyorsun bu hep böyle de devam edecek sanırım ama ben yinede düşündüğüm kadar değilim daha rahatım bu sefer de eşim çok pimpirikli oldu:) elinden gelse beni cam bi fanusa kapatır kipirdamim diye o derece .Aynen bence de adet gelmeden umut hep var. Onun için beklerken umutlu olmak en güzeli.. daha önce de dedim ya, karamsar olunca daha negatif olmayan bir şeyin sıkıntısını kendini alıştırmamak, hayal kırıklığı yaşamamak için günler önceden yaşamaya başlıyorsun :) bence üzülmeyi de sevinmeyi de test gününe bırakıp,sakin sessizce beklemek en güzeli.. ama böyle yazıldığı kadar kolay olmuyor tabiki uygulamak :)
Bence biraz da kolay olmaması ile alakalı.. biz de evlenip böyle hiç beklemeden, hatta belki farkına varmadan hamile kalsaydık daha doğal karşılardık ama sonuçta doktorlara göre bile kıymetli bebekler bizimkiler :) içindeki endişe belki de annelik duygusunun ta kendisi. Bence endişelenmen gayet normal eğer endişe bir yaşam biçimi ise sorun. Yoksa bir şey olduğunda endişelenmekte ne var ki.. daha hassas bir dönem sonuçta. Ama bazen insanlar hasta gibi davranıyor, herşeyden o kadar sakınıyor kendisini bana göre hamilelik böyle yaşanması gereken bir şey değil.. yani en azından şimdilik öyle düşünüyorum :)Aynen hiç kolay olmuyor şimdi bile hep bi endişe oluyor en ufak şeyde acaba bebegime bisey oldumu diyorsun bu hep böyle de devam edecek sanırım ama ben yinede düşündüğüm kadar değilim daha rahatım bu sefer de eşim çok pimpirikli oldu:) elinden gelse beni cam bi fanusa kapatır kipirdamim diye o derece .
Aynen kolay olmadığı için içimizdeki korku tabiki .Bence biraz da kolay olmaması ile alakalı.. biz de evlenip böyle hiç beklemeden, hatta belki farkına varmadan hamile kalsaydık daha doğal karşılardık ama sonuçta doktorlara göre bile kıymetli bebekler bizimkiler :) içindeki endişe belki de annelik duygusunun ta kendisi. Bence endişelenmen gayet normal eğer endişe bir yaşam biçimi ise sorun. Yoksa bir şey olduğunda endişelenmekte ne var ki.. daha hassas bir dönem sonuçta. Ama bazen insanlar hasta gibi davranıyor, herşeyden o kadar sakınıyor kendisini bana göre hamilelik böyle yaşanması gereken bir şey değil.. yani en azından şimdilik öyle düşünüyorum :)
Yine de özensiz olmasından iyidir boşver onun da tadını çıkar :) sen şimdi prenses olacaksın Doğuma kadar :)Aynen kolay olmadığı için içimizdeki korku tabiki .
Bende bazen diyorum eşime ben hasta değilim hamileyim bana hasta gibi davranıyor.
Hakkinda hayırlısı olsun canım..Ve Deniz için son gün. Sabah kan vereceğim öğleden sonra sonuç alacağım. Herhangi bir belirtim yok. Öylece duruyorum... saksı gibi :)
Evet ilgili davranıyor ama bu biraz abartilinca insan sıkılabiliyor mesela dışarı çıkmama da izin vermiyor ilk 3 ay hapis cezası aldım. Alışverişe bile tek gidiyor sen gelme yorulursun diyor ben çok sıkılıyorum evde.Yine de özensiz olmasından iyidir boşver onun da tadını çıkar :) sen şimdi prenses olacaksın Doğuma kadar :)
catlatma ignesinin 16, aşilamanin 14. gunu ama normalde kendi adet dongume gore 11 aralik gibi olmam gerekiyor.. ilaclarla tedavi 4-5 gun one geldi. normalde coktan sikayetlerim baslardi ama bilemiyorum her ay adet sikayetleri de degisebiliyor.bende kasık agrisi cok olur mesela bu ay normal agrim bile yok ama belki de su progestan fitil yuzunden yok. neyse cok dusunmeye gerek yok yarin gorecegiz.Hakkinda hayırlısı olsun canım..
Eğer adetin sancılı geçiyorsa bu iyi bisey olabilir adet belirtisi de yok .
Inşallah yarın seninde güzel haberini duyarız.
evet biraz abarti olmus markete gitmemek, ya da surekli evde kalmak ama belki de zaman icinde seni iyi gordukce belki endisesi ve bu korumaciligi azalir.Evet ilgili davranıyor ama bu biraz abartilinca insan sıkılabiliyor mesela dışarı çıkmama da izin vermiyor ilk 3 ay hapis cezası aldım. Alışverişe bile tek gidiyor sen gelme yorulursun diyor ben çok sıkılıyorum evde.
Inşallah hayırlısıyla yarın güzel haber alırsın ve rahatlarsın.catlatma ignesinin 16, aşilamanin 14. gunu ama normalde kendi adet dongume gore 11 aralik gibi olmam gerekiyor.. ilaclarla tedavi 4-5 gun one geldi. normalde coktan sikayetlerim baslardi ama bilemiyorum her ay adet sikayetleri de degisebiliyor.bende kasık agrisi cok olur mesela bu ay normal agrim bile yok ama belki de su progestan fitil yuzunden yok. neyse cok dusunmeye gerek yok yarin gorecegiz.
evet biraz abarti olmus markete gitmemek, ya da surekli evde kalmak ama belki de zaman icinde seni iyi gordukce belki endisesi ve bu korumaciligi azalir.
Canim ben de de hic belirti olmamisti. Kisiden kisiye degisiyor herhalde . Insallah bebisin seninledir canim.Ve Deniz için son gün. Sabah kan vereceğim öğleden sonra sonuç alacağım. Herhangi bir belirtim yok. Öylece duruyorum... saksı gibi :)
bence de kisiden kisiye degisiyor. belki bir kisinin hamilelikleri arasinda bile farklar oluyor. benim bir kuzenimde hic belirti olmamisti ogrendikten bir iki hafta sonra sikayetleri basladi.Canim ben de de hic belirti olmamisti. Kisiden kisiye degisiyor herhalde . Insallah bebisin seninledir canim.
Onun icin kan sonucunu ogrenene kadar moral bozmamali belirti yok diye . Sonucu ogrenir ogrenmez yaz. Ama test yapmayip kan verme gununu bekleyenlere Masallah diyorum. Ben hayatta bekleyemem. 14 gun kafayi yerdim dusunmekten herhaldebence de kisiden kisiye degisiyor. belki bir kisinin hamilelikleri arasinda bile farklar oluyor. benim bir kuzenimde hic belirti olmamisti ogrendikten bir iki hafta sonra sikayetleri basladi.
Ben hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Eşim her zaman bekle derdi ama ben meraktan duramazdım.Bu ay için test yapmayacağım dedim ama bugünden emin değildim. Son gün geldiğinde belki kan vermeden önce bilmek isterim ve yaparım diyordum. Ama enteresan bir şekilde bekliyorum. Bunun için kendimi zorlamıyorum.. İnanılmaz huzurlu, son derece sakinim.. kendime ben de hayret ediyorum :)Onun icin kan sonucunu ogrenene kadar moral bozmamali belirti yok diye . Sonucu ogrenir ogrenmez yaz. Ama test yapmayip kan verme gununu bekleyenlere Masallah diyorum. Ben hayatta bekleyemem. 14 gun kafayi yerdim dusunmekten herhalde
Benim asilamarim ayni yumurtalik takibi gibi oldu. Igne kullanmadim femara ile yumurtalarim buyutulmustu. Herhalde 15 defa klomen ile yumurtalik takibi yaptirmisimdir Onun icin asilama bana hic degisik gelmemisti. Ama tup bebek de igne vurdum kendime yumurtalar toplandi derken cok farkli bir heyecan yasamistim. Ne kadar korksam da sonun da pozitif I gorecegimi hissetmistim sonu gelmese dahi en azindan hamile kalabildigimi gormustum. Simdi ki tedaviye baslamak icin can atiyorum. Yine icimden pozitifi gorecegim geciyor insallah da oyle olur . Herhalde 5. Gunu baslarim Ben test yapmaya.Ben hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Eşim her zaman bekle derdi ama ben meraktan duramazdım.Bu ay için test yapmayacağım dedim ama bugünden emin değildim. Son gün geldiğinde belki kan vermeden önce bilmek isterim ve yaparım diyordum. Ama enteresan bir şekilde bekliyorum. Bunun için kendimi zorlamıyorum.. İnanılmaz huzurlu, son derece sakinim.. kendime ben de hayret ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?