Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Evet geç olması değil emin adımlarla ilerliyor olması çok daha önemli. Ne kadar zamanda gelecek genetik testlerinin sonuçları ?

Ben de 16 yillik evliyim. Ilk tup bebek denememi gecen sene yaptirabilmistim. Her sey nasip kismet. Insallah bizler de bu kadar beklemenin mufakatini gorusuruz.

Evet geç olması değil emin adımlarla ilerliyor olması çok daha önemli. Ne kadar zamanda gelecek genetik testlerinin sonuçları ?
Esim ile Benim sonucum 10 gun sonra cikacakmis. Embriolara tam olarak ne zaman yapilacak bilmiyorum. Onun sonucu da bir gun de cikiyormus.

Merhaba kızlar.

kasım ayında gelmiştim topiğe ama sonra biraz kayboldum :) Şubat ayında tüp bebeğe başlayacağız inşallah, bu süreçte hazırlık olarak hiçbir şey yapmıyorum maaşesef... Hatta tedavi ile ilgili birşeyler okumak bile bana iyi gelmiyor. Sadece burayı takip edeceğim sanırım.

Aklıma takılan bir konu; burada herkes “iğneye başladım” “iğnelerimi vuruyorum” diye basit birşey gibi geçiştiriyor adetin 2. günü başlanacak iğneleri. Benimse en çok kafama taktığım şey o :) İlk duyduğumda hergün doktora gidip iğne olacağım sanmıştım, meğer o benim cahilliğimmiş :) Kendimize nasıl iğne yapıyoruz kızlar? Basitçe uygulanabilecek kitler falan mı var? Biri beni aydınlatırsa çok sevinirim.

2018 i hamile olarak tamamlayan savaşcı annelerimizi çook tebrik ediyorum! 2019 için kılıcını kuşanan bizlere de booool şanslar! Sağlıkla huzurla ve güzel haberlerle geçireceğimiz bir yıl olsun inşallah.

Tekrardan hos geldin canim. Ben de ilk baslarken igneyi yapamam saniyordum ama cok kolay bir islemmis. Tedaviye baslamadan once Hemsire sana nasil yapman gerektigini gosterecek. Genellikle gobek deliginin 2 Parmak yanlarina yapiliyor. Igne uclari cok ince acimiyor. Ilk yaptiktan sonra alisirsin. Insallah 2019 da hepimizin yuzu guler.

Yeni yiliniz kutlu olsun arkadaslarim. Saglikli, huzurlu, mutlu ve bebisli bir yil olsun 2019.

Eklentiler

• 28482367-859F-4C1C-9AF0-F44FEBB3B3D6.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 28

Igne yapmak gercekten cok zor degil. Insulin igneleri gibi, ben annemden aliskindim kendi kendine igne yapmasindan belkide ondan ama cidden hic acimiyo.

Yeni yil insallah hepinize hamile kalmayi nasip etsin canlar. Hatta simdi bu ilk aylarinda nasip etsinli bu seneyi dogumunuzla tamamlayin ve hamis hamis güzel bir yil gecirin

O
Benim buradaki işlerim hala çözülmedi. ben de Türkiye’yi iptal edip Ocak sonu başlasam mı diye düşünüyorum şu günlerde. Nisanda tatile giderim diyorum.
oyle yap istersen canim. Hamile kalirsan 16 haftadan sonra da gidebilirsin. Turkiye ziyaretin bebis ile daha da guzellesebilir.

O

oyle yap istersen canim. Hamile kalirsan 16 haftadan sonra da gidebilirsin. Turkiye ziyaretin bebis ile daha da guzellesebilir.
Nisanda tatilim olacak 2 hafta o zaman gidebilirim belki. Şimdilik bekliyorum bakalım ay sonuna kadar vaktim var karar vereceğim :) sen nasılsın ? Ay sonu başlıyorsun demek umarım güzel haberler alırız ikimiz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…