- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #7.821
Pazartesi arayacağım canım adetim bugün geldi ve doktor kapalı yarında pazar taa pazartesiye kaldı bizede ayrıyetten özel numara vermedilerZaten genel de tup bebek tedavi oncesi ya erken gelir ya gec. Aradin mi dr unu?
Anladim canim, hayirlisi olur insallah. Yasin kac ? Kac yillik evlisin?Pazartesi arayacağım canım adetim bugün geldi ve doktor kapalı yarında pazar taa pazartesiye kaldı bizede ayrıyetten özel numara vermediler
39 yaşındayım canım 10 yıllık evliyim daha önce sağlık nedenlerinden dolayı tedaviye başlayamadım bu sene başladım 2. Ayda aşılama oldum olmadı doktor tüpe karar verdi buda ilk tüp denemem olacak bakalım.Anladim canim, hayirlisi olur insallah. Yasin kac ? Kac yillik evlisin?
Evet geç olması değil emin adımlarla ilerliyor olması çok daha önemli. Ne kadar zamanda gelecek genetik testlerinin sonuçları ?Aynen canim hemsire de acele etmeye gerek yok , tahlil sonuclarina gore bir sonra ki adet ile basliyalim dedi. Buyuk ihtimal senin ile transferimiz ayni anda olacaktir.
canim baya erken gelmis. Bence de bir sonra ki adetin ile basla ama dr ile de gorus istersen, basliyalim sorun olmaz derse baslarsin. Buyuk ihtimal cok stres yaptin onun icin erken gelmis olabilir.
Ben de 16 yillik evliyim. Ilk tup bebek denememi gecen sene yaptirabilmistim. Her sey nasip kismet. Insallah bizler de bu kadar beklemenin mufakatini gorusuruz.39 yaşındayım canım 10 yıllık evliyim daha önce sağlık nedenlerinden dolayı tedaviye başlayamadım bu sene başladım 2. Ayda aşılama oldum olmadı doktor tüpe karar verdi buda ilk tüp denemem olacak bakalım.
Esim ile Benim sonucum 10 gun sonra cikacakmis. Embriolara tam olarak ne zaman yapilacak bilmiyorum. Onun sonucu da bir gun de cikiyormus.Evet geç olması değil emin adımlarla ilerliyor olması çok daha önemli. Ne kadar zamanda gelecek genetik testlerinin sonuçları ?
Transfer öncesi genetiğe gidecek değil mi embriyolar?Esim ile Benim sonucum 10 gun sonra cikacakmis. Embriolara tam olarak ne zaman yapilacak bilmiyorum. Onun sonucu da bir gun de cikiyormus.
Inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun. Sen kaç yaşındasın?Ben de 16 yillik evliyim. Ilk tup bebek denememi gecen sene yaptirabilmistim. Her sey nasip kismet. Insallah bizler de bu kadar beklemenin mufakatini gorusuruz.
Evet canim, genetige gidecekler Bakalim kac tanesi saglam gelecek.Transfer öncesi genetiğe gidecek değil mi embriyolar?
Ben 35 yasindayim.Inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun. Sen kaç yaşındasın?
Tekrardan hos geldin canim. Ben de ilk baslarken igneyi yapamam saniyordum ama cok kolay bir islemmis. Tedaviye baslamadan once Hemsire sana nasil yapman gerektigini gosterecek. Genellikle gobek deliginin 2 Parmak yanlarina yapiliyor. Igne uclari cok ince acimiyor. Ilk yaptiktan sonra alisirsin. Insallah 2019 da hepimizin yuzu guler.Merhaba kızlar.
kasım ayında gelmiştim topiğe ama sonra biraz kayboldum :) Şubat ayında tüp bebeğe başlayacağız inşallah, bu süreçte hazırlık olarak hiçbir şey yapmıyorum maaşesef... Hatta tedavi ile ilgili birşeyler okumak bile bana iyi gelmiyor. Sadece burayı takip edeceğim sanırım.
Aklıma takılan bir konu; burada herkes “iğneye başladım” “iğnelerimi vuruyorum” diye basit birşey gibi geçiştiriyor adetin 2. günü başlanacak iğneleri. Benimse en çok kafama taktığım şey o :) İlk duyduğumda hergün doktora gidip iğne olacağım sanmıştım, meğer o benim cahilliğimmiş :) Kendimize nasıl iğne yapıyoruz kızlar? Basitçe uygulanabilecek kitler falan mı var? Biri beni aydınlatırsa çok sevinirim.
2018 i hamile olarak tamamlayan savaşcı annelerimizi çook tebrik ediyorum! 2019 için kılıcını kuşanan bizlere de booool şanslar! Sağlıkla huzurla ve güzel haberlerle geçireceğimiz bir yıl olsun inşallah.
Merhaba kızlar.
kasım ayında gelmiştim topiğe ama sonra biraz kayboldum :) Şubat ayında tüp bebeğe başlayacağız inşallah, bu süreçte hazırlık olarak hiçbir şey yapmıyorum maaşesef... Hatta tedavi ile ilgili birşeyler okumak bile bana iyi gelmiyor. Sadece burayı takip edeceğim sanırım.
Aklıma takılan bir konu; burada herkes “iğneye başladım” “iğnelerimi vuruyorum” diye basit birşey gibi geçiştiriyor adetin 2. günü başlanacak iğneleri. Benimse en çok kafama taktığım şey o :) İlk duyduğumda hergün doktora gidip iğne olacağım sanmıştım, meğer o benim cahilliğimmiş :) Kendimize nasıl iğne yapıyoruz kızlar? Basitçe uygulanabilecek kitler falan mı var? Biri beni aydınlatırsa çok sevinirim.
2018 i hamile olarak tamamlayan savaşcı annelerimizi çook tebrik ediyorum! 2019 için kılıcını kuşanan bizlere de booool şanslar! Sağlıkla huzurla ve güzel haberlerle geçireceğimiz bir yıl olsun inşallah.
Ben Ocak sonu basliyorum canim. Sen ne zaman dusunuyorsun?herkese merhaba
nasilsiniz? tedaviye baslayan var mi?
Benim buradaki işlerim hala çözülmedi. ben de Türkiye’yi iptal edip Ocak sonu başlasam mı diye düşünüyorum şu günlerde. Nisanda tatile giderim diyorum.Ben Ocak sonu basliyorum canim. Sen ne zaman dusunuyorsun?
oyle yap istersen canim. Hamile kalirsan 16 haftadan sonra da gidebilirsin. Turkiye ziyaretin bebis ile daha da guzellesebilir.Benim buradaki işlerim hala çözülmedi. ben de Türkiye’yi iptal edip Ocak sonu başlasam mı diye düşünüyorum şu günlerde. Nisanda tatile giderim diyorum.
Nisanda tatilim olacak 2 hafta o zaman gidebilirim belki. Şimdilik bekliyorum bakalım ay sonuna kadar vaktim var karar vereceğim :) sen nasılsın ? Ay sonu başlıyorsun demek umarım güzel haberler alırız ikimiz deO
oyle yap istersen canim. Hamile kalirsan 16 haftadan sonra da gidebilirsin. Turkiye ziyaretin bebis ile daha da guzellesebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?