- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #7.781
Allah anali babali buyutsun darisi basimiza insallahBu arada benim cadı fazla bekleyemeden Perşembe akşamı geldi Allah’ın izni ile rabbim hepinize tattırsın....
Çok sağol rabbim hepinize nasip etsin inş..Amin canim insallah. Gozun aydin canim. Allah evladinizi anali babali huzurlu ve mutlu sekilde buyutmeyi nasip etsin.
Çok tşkler ....tebrikler.. birlikte bol bol keyifli anlar biriktirirsiniz umarim
Allah razı olsun inşalllah rabbim isteyen herkese nasip etsin..Allah anali babali buyutsun darisi basimiza insallah
Iyiyim canim Allah nasip ederse ikinci tedavi ye basliyacagim Ocak veya Subat ta . Sen nasilsin? Prensesin nasil?Canlar nasilsiniz? Varmi yenilikler? Uzun süredir giremedimeski tanidiklarim, huriii, dilannn, haticeee durumlar nedir. Öpüyorum hepiniziiii
Aaaa hadi hayirli olsun canim. Ne kadar guzel bir haber boyle. Allah kucaginda da gormeyi nasip eder Insallah. Kac gun gecmisti?Arkadaslar bugun adet olmadim diye tupbebek merkezine gittim hamileymisim kan testinde cikti ve cok yeniymis doktor cuma gunu gel deger yukselirse iyi
Dis gebelikmi degilmi ona bakicaz dedi
Vajinal muayenefe bisey gorunmedi
Degeri 14.05 mis
Soklardayim
Kendimi neye hazirlasam bilemedim
Aslinda ben rahimden doku aldirdim bu dusukler rahimden kaynaklimi diye arastirma yapilsin diye o operasyondan iki gun sonra 6 gun suren kahverengi akintim oldu merkez diyorki o adetin senin diyor eger o adetse 3 haftalik oluyor bebekAaaa hadi hayirli olsun canim. Ne kadar guzel bir haber boyle. Allah kucaginda da gormeyi nasip eder Insallah. Kac gun gecmisti?
Hayirlisi olur insallah canim. Daha once ki dusuklerin kacinci haftalarinda sonlanmisti?Aslinda ben rahimden doku aldirdim bu dusukler rahimden kaynaklimi diye arastirma yapilsin diye o operasyondan iki gun sonra 6 gun suren kahverengi akintim oldu merkez diyorki o adetin senin diyor eger o adetse 3 haftalik oluyor bebek
Ama kanamali olmadi sadece kahve rengi akinti
Hersey cuma gunu belli olcak ins bebegim bu sefer beni birakmak
Yani ben o kahverengi akintiyi adet sanmadigim icin adetim gecikti diye gittim
Yani biraz karisik
Besinci haftada ikiytane dusuk ve 8 haftalik bir kalk atisi durmasi oldu bendeHayirlisi olur insallah canim. Daha once ki dusuklerin kacinci haftalarinda sonlanmisti?
tebrikler umarim degerin de yukselir saglikli bir hamilelik sonrasi bebegini kucagina alirsinArkadaslar bugun adet olmadim diye tupbebek merkezine gittim hamileymisim kan testinde cikti ve cok yeniymis doktor cuma gunu gel deger yukselirse iyi
Dis gebelikmi degilmi ona bakicaz dedi
Vajinal muayenefe bisey gorunmedi
Degeri 14.05 mis
Soklardayim
Kendimi neye hazirlasam bilemedim
Simdilik yukseliyor insallah bebegim benimle kalirtebrikler umarim degerin de yukselir saglikli bir hamilelik sonrasi bebegini kucagina alirsin
Iyiyim canim Allah nasip ederse ikinci tedavi ye basliyacagim Ocak veya Subat ta . Sen nasilsin? Prensesin nasil?
Sagol canim. Ayrilmasi zor olur prensesden. Ailen mi bakacak canim Sen calisir iken?Hadi insallah canim güzel sonuc alacaksin. Prensesim 6 aylik oldu. Zaman cok vabuk geciyor. Yakinda calismaya baslicam. Nasil birakcam diye düsünüyorum kara kara
Verdim canim. 0.81 cikti. Ocak 2-3 gibi basliyorum tedaviye. Sen nasilsin? Turkiye ye ne zaman gideceksin?DilanBoran nasılsın canım? Kan verdin mi? Tahlil değerin ne durumda?
Çok iyi çıkmış. Süper umarım güzel haberlerini alırız. Ben kimliğimi bekliyorum, süresi doluyor başvurdum ama tatillere denk geldi biraz yavaş işliyor. Gelsin gideceğim Türkiye’ye.. muhtemelen 12-15 Ocak gibi biter işlemlerim. Benim bu ay 3-4 Ocak sonra 29-30 Ocak gibi regl tarihlerim. Ama Türkiye’ye uzun kalmak istiyorum genelde 1 ay kalıyorum. O nedenle kararsızım, iki haftada dönmek istemiyorum şubata mı kalsa tedavi yoksa kısa kalıp dönsem mi hiç bilemiyorum. Bir an önce başlamak da istiyorum. Çok şey istiyorum ama tarihler karma karışık :)Verdim canim. 0.81 cikti. Ocak 2-3 gibi basliyorum tedaviye. Sen nasilsin? Turkiye ye ne zaman gideceksin?
Umarım güzel haberler alırsın.. tedavin de rahat geçer..Merhabalar bende almaya da yaşayan biriyim ocak ayında ben de tedaviye başlayacağım ilk tüp bebek tedavim olacak. 2. Ayda bir aşılama denedim olmadı inşallah bu tedavimde güzel sonuçlar alırım. bu yolda olan herkesin Allah yardımcısı olsun emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?