Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Az önce reglim başladı kızlar. Ama şu an kimseye ulaşamadığımız için yarin sabah belli olacak ne zaman vereceğim ve ultrason için gideceğim.
Hadi hayirli olsun canim. Blablup ile opunuz ayni zaman da olacaktir buyuk ihtimal. Guzel bekleyisler basliyor sizler icin.

Az önce kendime ilk iğnemi yaptım (Reglin 3. günü, 2. doz iğne). İğneyi dik değilde biraz açılı batırdım, inşallah olmuştur :) Yarasın bana :))
Olmustur canim, igne bittikten sonra hemen cekme. 2-3 saniye beklet sonra cek. Ben de ilk ignemi vurdugumda cok heyecanlanmistim. Yarasin senin yumoslarina guzel guzel gelisip kaliteli embriolar olsunlar.

Umarım canım.. güzel haberlere çok yakınızdır umarım

Olmustur canim, igne bittikten sonra hemen cekme. 2-3 saniye beklet sonra cek. Ben de ilk ignemi vurdugumda cok heyecanlanmistim. Yarasin senin yumoslarina guzel guzel gelisip kaliteli embriolar olsunlar.

Benim her zaman bir damla iğne ucunda kalıyordu :)

İğnenin ucunda kalan damlanın sebebini de öğrenmiş oldum böylelikle :) Bende 20 defa okumustum kullanma kilavuzunu, sayaç 0’a geldikten sonra 10sn bekleyin yaziyordu. Ama uygulamada aklimin ucundan bile gecmedi o yüzden damla kaldigi :) Yarin artik daha başarılı bir vuruş yaparım :)

7. günden sonra hem kalem hemde şırınga olacak bende de, şırınga için kokteyl yapacağım, ilk başta elim ayağım titremişti şırıngaları ezcaneden alırken, ama şimdi kolay geliyor :)
Evet yumurtalar belirli buyukluge gelince catlamamasi icin de igne vurunuyorsun. Pazartesi demi randevun(terminin)? Burdaki arkadaslar sayesinde terminin randevu oldugunu ogrendim

Kızlar sizlerin ilk gebeliğiniz mi olacak?
Evet yumurtalar belirli buyukluge gelince catlamamasi icin de igne vurunuyorsun. Pazartesi demi randevun(terminin)? Burdaki arkadaslar sayesinde terminin randevu oldugunu ogrendim
Evet pazartesi sabahtan randevum, regl başlngıç tarihim karışık olduğu için 1 gün önceden Ultrason da bakılacak. Ben Almanya’ya sonradan iş için geldim ve almanca öğren(dim)(niyorum) :) Ama “termin” bana türkçe gibi geliyor hep. Ailemle konuşurken mesela terminim var diyorum :) Annem bir gün sormasa, ben hep anldıklarını düşünmeye devam edecektim :)

Evet bazen ailelerimiz ile konusurken arada kaciyor boyle kelimeler. Ben de calisir iken annemler bugun calismiyormusun diye sorduklarinda bugun offum diyordum.. Ben cooookkk uzun bekledikten sonra ilk tup bebek denememi yapabilmistim. Ama 9. Hafta kalbi durdu ve kurtaj oldum. Simdi dondurulmuslar ile devam edecegim . Embriolarim genetige gidecek bu sefer daha emin adimlar ile tedaviye baslamak istiyorum.

Başın sağolsun canım. Allah bir daha yaşatmasın. Kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek şimdi?

Başın sağolsun canım. Allah bir daha yaşatmasın. Kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek şimdi?
Sagol canim . 5. Gun dondurulmuslardi ama hepsi cozulecek genetige gidecek sonuc 1 gun de geliyormus yani 6. Gun embriosu transfer edilmis olacak. Bilmiyorum kac tane saglikli gelecek ama fazla gelirse cinsiyet secme hakkimda olacak. Bir kiz bir erkek transfer ettirmeyi dusunuyorum . Ama bir tane dahi saglikli gelse ona bile raziyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…