- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #8.081
Insallah canim , biz iyi dusunelim. Herkeste sorun olacak diye bir sey yok belki de gecen ay rahmin durumu iyi diye bakmak istememistir. Bir de senin sansin bana gore biraz daha fazla. Burada gordugum kadari ile normal yoldan cocugu olanlarin ilk denemeleri genelde pozitif oluyor. Sen embriolara genetik test yaptirmayi dusunmuyormusun?Aminnn canim. Insallah.
Kist ve folikule bakilmisti bende gecen aylarda ama rahim kalinligina bakilmadi. Insallah birsey cikmaz.
Nasibimizde ne varsa şansımız o aslında :) İnşallah olumlu olur, ben çok hazırım, işlem zaten belli, olmaması için bir neden görünmüyor ama işte o embriyo sana tutunmayacaksa tutunmuyor... Ben pozitif düşünüyorum hep, bu ülkeye geldiğimden beri sürekli sağlık sorunları yaşamama rağmen kliniğede gözüm kapalı güvendim :) Burada tıbbi olarak bir gereklilik yoksa genetik test yapılmıyor diye biliyorum. Biz ilk görüşmede sormuştuk, hayır gerek yok denildi sadece . Dış gebelik ve düşük için mi sormuştun genetik testi?Insallah canim , biz iyi dusunelim. Herkeste sorun olacak diye bir sey yok belki de gecen ay rahmin durumu iyi diye bakmak istememistir. Bir de senin sansin bana gore biraz daha fazla. Burada gordugum kadari ile normal yoldan cocugu olanlarin ilk denemeleri genelde pozitif oluyor. Sen embriolara genetik test yaptirmayi dusunmuyormusun?
ben taze nar yiyecegim galiba cunku organik bulamadim. bir tane buldum o da yesilcayli.. narli gazoz var bayiliyorum ama icindeki gercek nar olmadigi icin o sayilmiyor :)insallah canim , hepimiz pozitifleri goruruz. Hemsire ilaci kaleme taktiktan sonra sana kalemi gostermisse dedigin gibi ilaci azaltmis olabilir. Bence her klinik 2. Gun kan ve ultrason ile bakmali ama moralini bozma pazartesi konrtrol ederler sorun varsa duzeltmeye calisirlar veya bu ayi iptal ederler. Sen vedennisgo bugunden itibaren her gun bir bardak organik nar suyu icin rahim kalinlasmasina faydasi var. ilk kontrol den sonra cok ince ise Sabah aksam icersiniz. Pazartesi benim endokrin dr um fazla vitaminin zararli olmayacagini soyledi. Ben vejeteryan oldugum icin b12 kullandigim vitaminin icinde var ve ayriyetten 500mcg lik b12 hapi kullaniyorum. Canim senin cocugun var demi normal yolla olan?
ben denemedim. herhangi bir sebeple de akapunktur denemedim aslinda :)Kızlar birde tüp bebek sürecinde akapunktur deneyeniniz var mı?
Evet canım bende nar yiyorum :) Veya kendin sıkabilirsin evde taze taze :) alnatura gibi organik marketlerde oluyor aslında nar suyu katkısız.ben taze nar yiyecegim galiba cunku organik bulamadim. bir tane buldum o da yesilcayli.. narli gazoz var bayiliyorum ama icindeki gercek nar olmadigi icin o sayilmiyor :)
nar suyu var evet ama organik bulamadim benEvet canım bende nar yiyorum :) Veya kendin sıkabilirsin evde taze taze :) alnatura gibi organik marketlerde oluyor aslında nar suyu katkısız.
Akapunktur transfer günü ve sonrasında yapılıyor rahimde tutunmaya çok yardımcı oluyormuş. Haftaya bir randevu almak için 3-4 yeri aradım ama hepsi sözleşmiş gibi salı aynı saati veriyor :) Benim gidemeyeceğim bir saat. Biraz daha uzak yerleri arayacağım yarında. Sizede yazarım görüşme detaylarını aklınızda olsun bu opsiyon diye.ben denemedim. herhangi bir sebeple de akapunktur denemedim aslinda :)
Evet canim dusuk ve dis gebelik yasadigin icin sormustum? Genelde de 2 dusukten sonra genetik test oneriyorlar?Nasibimizde ne varsa şansımız o aslında :) İnşallah olumlu olur, ben çok hazırım, işlem zaten belli, olmaması için bir neden görünmüyor ama işte o embriyo sana tutunmayacaksa tutunmuyor... Ben pozitif düşünüyorum hep, bu ülkeye geldiğimden beri sürekli sağlık sorunları yaşamama rağmen kliniğede gözüm kapalı güvendim :) Burada tıbbi olarak bir gereklilik yoksa genetik test yapılmıyor diye biliyorum. Biz ilk görüşmede sormuştuk, hayır gerek yok denildi sadece . Dış gebelik ve düşük için mi sormuştun genetik testi?
Ben de nar yemistim Bence o daha iyi.ben taze nar yiyecegim galiba cunku organik bulamadim. bir tane buldum o da yesilcayli.. narli gazoz var bayiliyorum ama icindeki gercek nar olmadigi icin o sayilmiyor :)
Bana önermediler canım. Kızımdan sonra önce dış gebelik oldu, iç kanama ile ameliyat oldum. Sonra tüp bebeği araştırırken 3. gebelik oldu beklenmedik bir şekilde ve ben o ay evde tadilat taşınma ile uğraşıyordum. Sürekli koşturmaktan ve stresten erken düşük oldu, yani 5. haftada. O nedenle şüpheli bir durum aramadı doktorda. Erken düşükte tekrarlayan durum yok dedi. Senin bildiğin yapılıyor mu böyle durumlarda?Evet canim dusuk ve dis gebelik yasadigin icin sormustum? Genelde de 2 dusukten sonra genetik test oneriyorlar?
Canim ustunu kes , portakal gibi belirli yerlerinden kes. Kestigin parcalarin kabuguna tahta kasikla vur sertce cok guzel cikiyor.nar suyu var evet ama organik bulamadim benevet olmadi ben sıkarım. ama onu ayiklamak da tam ömür törpüsü :)
Herhalde senin durumunda yapmiyabilirler canim. Genelde 8-12 arasi dusuk yapinca genetik sorun oluyor. 5. Hafta da ki dusugun dedigin gibi stresten olmus olabilir.Bana önermediler canım. Kızımdan sonra önce dış gebelik oldu, iç kanama ile ameliyat oldum. Sonra tüp bebeği araştırırken 3. gebelik oldu beklenmedik bir şekilde ve ben o ay evde tadilat taşınma ile uğraşıyordum. Sürekli koşturmaktan ve stresten erken düşük oldu, yani 5. haftada. O nedenle şüpheli bir durum aramadı doktorda. Erken düşükte tekrarlayan durum yok dedi. Senin bildiğin yapılıyor mu böyle durumlarda?
Tamam canım böyle deneyeyim. Ne kadar tüketiyorsunuz peki narı? Günde 1 tane mi?Canim ustunu kes , portakal gibi belirli yerlerinden kes. Kestigin parcalarin kabuguna tahta kasikla vur sertce cok guzel cikiyor.
Evet canim gunde bir tane.Tamam canım böyle deneyeyim. Ne kadar tüketiyorsunuz peki narı? Günde 1 tane mi?
Hayırlı olsun tedavi planın dennis’cim :) Benim bugün randevum yoktu, pazartesi (aka day 7 :) ) ultrason kontrolüm var, ve tedavinin devamına karar verilecek.Selam kızlar
Ben bu sabah kan verdim ve ultrasonda bakıldı. Doktor rahim içinde ufak milyonlar var dedi ama sorun görmedi onların oluşmaya başladığını biliyordum zAten. Yarın akşamdan itibaren 4 gün 150 doz gonal f ile başlıyorum. Çarşamba sabahı kontrole gideceğim.
Blablup sen de bugün gidecektin. Nasıl geçti?
Teşekkürler canım.. yarın akşam ben de iğneye başlıyorum senin gibi :) aslında randevun Salı’dan Pazartesi’ye alındı biliyorum ama sanırım ben günleri karıştırdım :) benim bir sonraki randevum da çarşamba.. umarım ilaçlar bize iyi gelir ve gelecek hafta güzel şeyler duyarızHayırlı olsun tedavi planın dennis’cim :) Benim bugün randevum yoktu, pazartesi (aka day 7 :) ) ultrason kontrolüm var, ve tedavinin devamına karar verilecek.
Teşekkürler canım.. yarın akşam ben de iğneye başlıyorum senin gibi :) aslında randevun Salı’dan Pazartesi’ye alındı biliyorum ama sanırım ben günleri karıştırdım :) benim bir sonraki randevum da çarşamba.. umarım ilaçlar bize iyi gelir ve gelecek hafta güzel şeyler duyarız
Canım bir sorum var, gonal f in günlük max. dozu kaç? Sende 2. gün kan sonuçları nasıl çıktı? Hormon seviyeleri optimum mu?Selam kızlar
Ben bu sabah kan verdim ve ultrasonda bakıldı. Doktor rahim içinde ufak milyonlar var dedi ama sorun görmedi onların oluşmaya başladığını biliyordum zAten. Yarın akşamdan itibaren 4 gün 150 doz gonal f ile başlıyorum. Çarşamba sabahı kontrole gideceğim.
Blablup sen de bugün gidecektin. Nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?