- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #8.461
Yarın için şimdiden bol şans canım. Artık sona geldin. Bebeklerin yuvalarına yerleşecek ve bu zamana kadar nasıl herşey pozitif gittiyse sonuç da pozitif olacak umarım. Bu nedenle sen keyifine bak yarın.. Bebeklerin senin için herşeyi halledecek :)Tamam canım, teşekkürler <3
Eşim ısrarla 1 tane transfer edilmesi taraftarı. Ben pozitif olma şansını yükseltelim diyorum, o ya ikiz olursa diye korkuyor. Keşke olsa da ikiz olsa :) En son kızıma sorduk, bir rakam seç, 1 mi 2 mi dedik, 2 dedi :) 2 tane diye bilgi vereceğiz sabah kliniğe. Dondurma ücretlerini de yarın orada konuşuruz, açıkçası çok da sarsmaz bizi dondurma ücreti ama bu yola çıktık, önümüzde bizi neler bekliyor daha bilmiyoruz. İnşallah iyi geçer herşey.
Şimdi çantamı hazırlayıp dizi izleyeceğim. Sabah duşumu alır giderim. Bana dua edin... İnşallah hepimiz sırayla güzel sonuçlarla taşınacağız bu topicten :)
Bizde 6 hak neyse ki.. iki hakkımız gitti ortada bir şey yok ama en azından son değil.. son olsa stres yapardım muhtemelen. Senin de bebeğin sağlıkla gelirse zAten çocuk sahibi olduğun için üçüncü hakkını daha sakin ve kaygısız denersin.Doktor belki bu konuda bilgi sahibi olmayabilir bize sigorta çalışanı söyledi. Dondurulmuş embriyolarla devam ettiğiniz sürece o bi tedavi sayılır dedi .Ne zaman ki embriyolar bitti ve yeniden ıgnelere ve yumurta toplama oldu o zaman ikinci tedavi sayılır dedi.
Ama bizim öyle bi durumuz yok hiç kalmadı bizim iki hakkimiz gitti bi hakkımız var inşallah sağ salim bebeğim doğarsa 1.5 2 yıl sonra onuda denicem.
Sizinki iyimis bizim yarisi. Aslında seninde iki hakinin gitmemesi gerek.cunku ne yumurta toplama nede transfer gerçekleşti.Bizde 6 hak neyse ki.. iki hakkımız gitti ortada bir şey yok ama en azından son değil.. son olsa stres yapardım muhtemelen. Senin de bebeğin sağlıkla gelirse zAten çocuk sahibi olduğun için üçüncü hakkını daha sakin ve kaygısız denersin.
Birinci aşılama oldu ya gitti. Bu sefer gitti mi bilmiyorum yarın sorayım onu da. Ama bence ilaçlar vs başladı diye gitmiştir. Yarın öğrenirim. 6 hak olunca da her durumda gidiyor belki de :)Sizinki iyimis bizim yarisi. Aslında seninde iki hakinin gitmemesi gerek.cunku ne yumurta toplama nede transfer gerçekleşti.
Aynen canım bende öyle düşünüyorum bi tane olunca daha stressiz geçeceğine inanıyorum belki olmasa bile üzülmez eskisi gibi insan .Hep diyorum ki rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu bi tane bile olsa .
Canim Ben de gitmeyecegini dusunuyorum. Sigorta sirketi ile konusun.Birinci aşılama oldu ya gitti. Bu sefer gitti mi bilmiyorum yarın sorayım onu da. Ama bence ilaçlar vs başladı diye gitmiştir. Yarın öğrenirim. 6 hak olunca da her durumda gidiyor belki de :)
Doğru ilki aşılama oldu bu sefer bisey yapılmadı sen bi sor yinede .Birinci aşılama oldu ya gitti. Bu sefer gitti mi bilmiyorum yarın sorayım onu da. Ama bence ilaçlar vs başladı diye gitmiştir. Yarın öğrenirim. 6 hak olunca da her durumda gidiyor belki de :)
Evet canım konuşuruz olmazsa ama gitse de 4 hak var. Ben de bu kez olmasını umuyorum. Bu nedenle yarını önemsiyorum. Doktor nasıl bir tedavi planlıyor merak ediyorum.Canim Ben de gitmeyecegini dusunuyorum. Sigorta sirketi ile konusun.Selmaal25 dedigi gibi opu falan olmadi. Ama gitti ise de dedigin gibi 4 hakkin daha var insallah bu denemede olacak canim.
Cogu insan agrisi olmadan pozitifi goruyor ya da cok agrisi oldugu halde negatif oluyor. Sen stres yapma kendine rahat olmaya calis. Test gunun ne zaman ?Kızlar benim hiç bi ağrım falan hiç bişeym kalmadı. Arada nadiren ağrı griyo gdiyo. Tutmadı mı acaba
Canım belirti arama çünkü herkeste farklı şeyler oluyor. Kan testi yaptırana kadar da umutlu olmalısın. İlk test çok erkendi öyle çıkması normal.Kızlar benim hiç bi ağrım falan hiç bişeym kalmadı. Arada nadiren ağrı griyo gdiyo. Tutmadı mı acaba
İnşaallah canım ya cuma günü kan testi inşaallah tutunmuşlardır kuzularımCanım belirti arama çünkü herkeste farklı şeyler oluyor. Kan testi yaptırana kadar da umutlu olmalısın. İlk test çok erkendi öyle çıkması normal.
İnşaallah canım cuma günü bakalım kısmetCogu insan agrisi olmadan pozitifi goruyor ya da cok agrisi oldugu halde negatif oluyor. Sen stres yapma kendine rahat olmaya calis. Test gunun ne zaman ?
Umarım canım.. sen Cuma gününe kadar kendini dinlememeye çalış ve erken yapılan kan testini de unutmaya çalış. Biliyorum zor ama şu an en iyisi bu.İnşaallah canım ya cuma günü kan testi inşaallah tutunmuşlardır kuzularım
İnşallah dualarım sizinle..Teşekkür ederiz canım umarım bizler de kavuşuruz senin gibi bebeklerimize :)
Selam kızlar
Blablup ne yaptın canım? Transferin nasıl geçti?
Ben doktordan geldim. Özetle sende bir sorun yok tedavi yanlıştı protokolü değiştiriyoruz dediler. Kendi doktorum bölüm şefi ile de konuşarak yeni protokolü belirledi. Adetle birlikte gonapeptyl başlıyorum 3. Gün de 225 menopur. 7. Gün de kontrol olacak.
Cetrotide vururken neden yumurta çatladığı kısmına da geç başlanmış, yumurtalıklar hassas o nedenle tedavi basında gonal f ile başlanmalıymış dedi. Ama yeni tedavi gonapeptyl ve menopur şeklinde olacak. 7. Gün kontrole gideceğim. İlk adetle başlayabiliriz dedi doktor. Bu durumda 25-26 Şubat gibi Regl olursam, direk başlıyorum. İlaçalarımı da aldım.
Kızlar idrar testi yaptım dijital olandan. Nicht schwanger . Acayip morelim bozldu. 2 gn daha sabredemedim kan için
Kızlar idrar testi yaptım dijital olandan. Nicht schwanger . Acayip morelim bozldu. 2 gn daha sabredemedim kan için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?