Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

selmacim 3. gunde kac embriyo vardi biliyor musun ?
16 taneden 14 iyi çıkmıştı ve 10 tanesi dollenmisti ama 5. Güne gelen sadece 2 taneydi diğer 8 tanesi hangi gune kadar geldi bilmiyorum pek bilgi vermiyorlar biz sormayınca.
Aslında bana kalsa ben 3. Günde transfer yaptırıp diğerlerini donduracaktim ama eşim istemedi 5. Gün olsun dedi bende kabul ettim .

Geride embriyo kalmadı belki ama en azından bir tanesi karnında sana kavuşmak için büyüyor canım :)

İlk iğnemi vurdum :) ben de ne zaman iğne vursam ilk yarım saat kasığıma ağrılar giriyor. Sanırım psikolojik çünkü hangi iğneyi vurursam vurayım ağrıyor :)
Hadi hayırlı olsun inşallah. Yumoslarini eşit büyütsün bu sefer .psikolojiktik büyük ihtimal.
Benimde göbeğime dokunsam sanki çok acıyacakmış gibi bi his olurdu :) halbuki acımıyordu pek .
Menopur mu başladın bugün.

Hadi yaaa... bana neden böyle yaptılar o zaman :/ keşke 5. gün dondursalardı. Neyse artık takılmamaya çalışıyorum. Yapacak bir şey yok geçmişe dönemiyorum.

Canim hepimiz birgün evlatlarimiza kavusacagiz, tarihi, methodu, hücre sayisi vs inan farketmiyor. Doktorlar herkese mümkün olan en yüksek sansi kazandirmaya calisiyorlar, pozitif sonuc alma sansimiz %0 veya %100 olmadigi surece, hepimiz sirayla ilk veya birkac deneme sonrasinda kavusacagiz bebeklere. Şimdi değiştirebileceğimiz birşey yok, bu bekleme süreci bile bir deneyim bizim için, keyfini çıkaralım, okuyalım öğrenelim, pozitif şeylere hazırlanalım. Olmazsa da demekki bir dahaki sefere gelecek bebekler :))

canim cok Sagol Ben de senin icin o sekilde oldugunu dusunuyorum. Korkularim tereddutlerim var ama rahat olmaya calisiyorum.

Dilan’cım o korkular tereddütler hiç bitmeyecek... Şimdi tedaviden kaynaklı tereddütlerim var, ek olarakda 6 yaşında kızım okula yanlız yürüyor diye arkasından hafiyelik yapıyorum. Bunlar dışında yine çocukla ilgili türlü türlü kaygılarıma hergün bir yenisi ekleniyor. Kadınlar hayat boyu endişelenmek için yaratılmışlar. Senin de bu tedaviyle birlikte endişelerle geçecek uzuuuuun yılların başlamış oldu :) Hayırlı olsun :)

Hoşgeldin! Şimdiye kadar herşey yolunda gitmiş, 5. güne ulaşmış embriyolar ve genetik testten de inşallah sağa salim dönüp sana tutunurlar!

Doktor’un viyana’ya gelmesi ne büyük bir şans. Avusturya’da kadın doktorunla randevun ne zaman? Umarım rapor hemen kabul olur ve Hysteroskopi yapılır biran önce.

Birde sorum var çok özel olmayacaksa; akraba evliliği yapan herkes mi tüp bebek yaptırıyor? Yoksa siz mi öyle düşündünüz?

Hosgeldin canim
Ben de viyanadayim 2 denemem var ikiside pozitif ama malesef düşükle sonuçladı
Umarım güzel haberler verirsin burdan bizlere
Birdaha deneme ne zaman düşünüyorsun

Kayıpların için üzüldüm, Allah bir daha yaşatmasın Sen ne zaman devam edeceksin tedavine canm? Dinlenme aşamasında mısın?

Yok canım menapur 3. Gün başlayacağım. Bugün gonapeptyl başladım. Lucrin grubu bir ilaç yumurtanın dengeli gitmesi için başladım.

Saol canım.. biliyorsun başlayınca zaman hızlı geçiyor aslında. Gerçi benim tedavi hep yarım kaldığı için bana öyle gelmiş olabilir. Gerçek uzunluğu bu kez göreceğim bence :)
Aynen zaman çok çabuk geçiyor herşey bi ay içinde olup bitiyor.Nasil geçtiğini anlamıyorsun tek geçmeyen zaman transfer sonrası:) oda belirsizlik olduğu için sanırım. Hayırlı güzel sonuçlu bekleyişler olsun inşallah.

Aynen transfer sonrası bekleme süreci biraz zor geçer. Keşke transferden sonra adım adım olanları izleyebilirsek :)

Saol canım.. biliyorsun başlayınca zaman hızlı geçiyor aslında. Gerçi benim tedavi hep yarım kaldığı için bana öyle gelmiş olabilir. Gerçek uzunluğu bu kez göreceğim bence :)

Canım sürekli ilaç iğne randevular derken çok hızlı akıyor zaman. Benim iğneye başlamam daha geçen hafta gibi bana :) İnşallah sorunsuz ilerler herşey, sanada su gibi akar bu zaman.
Aynen bazen diyorum keşke bi fermuar olsa açıp baksak içerde neler oluyor:)

Bende transferden sonra embriyoyu gördüm ultrasonda, resmi de var. Mini bir nokta. Sonra niye göremiyoruz ki acaba? :) Şöyle 3 günde bir bakılsa yerleşti mi ne yaptı haber vereseler :)

Ben ilk tedavimde transferden 3 gün sonra kontrole gitmiştim doktor baktı çok küçük olduğu için görünmez demişti tabi :)
Benimde resimleri var transfer sonrası gidip gelip resimleriyle konusuyordum:)

Ben de bugün Regl oldum akşama başlıyorum ilk iğneye. 7. Günde yani Cuma günü de ilk kontrol olacak bakalım yumrtalarım bana bu kez güzel haberler verecek mi :)
hayirli olsun canim . Insallah bu sefer sorunsuz bir sekilde ilerler . Bugun gidip kan tahlili falan verdin mi?

. Zaten aklimizda turettikce turetiyoruz. Allah saglikli bir evlat nasip etsin Ben hazirim omur boyu onun icin yasamaya.

Ne güzel yazmışsın :) dün ve bugünümü iyi geçirdim ben. Dün arkadaşlarımla buluştum. Bugün film izledim. Bir de kıyafet ayırdım biraz. Atlattım. 5 gün sonra sonucu öğrenicez. Ay şimdi heyecanlandım. Kalbim duracak sanki.

hayirli olsun canim . Insallah bu sefer sorunsuz bir sekilde ilerler . Bugun gidip kan tahlili falan verdin mi?

. Zaten aklimizda turettikce turetiyoruz. Allah saglikli bir evlat nasip etsin Ben hazirim omur boyu onun icin yasamaya.
Yok canım kan ve ultrason 7. Gün bu protokolde. Bugün baskılayıcı 3. Gün yumurta geliştirici başlıyor 7. Günde ilk kontrol olucak

Aynen bazen diyorum keşke bi fermuar olsa açıp baksak içerde neler oluyor:)
Evet içeride neler oluyor bilmek istiyor insan. Bir de öncesinde kontroller oluyor bir aksiyon var bir şekilde geçiyor. Sonrası progestan kullan bekle :)
Aynen ben sanki daha dün tüp bebek tedavisine başladım oysa kasımdı.. zaman çok hızlı akıyor

Dediğin gibi yerleştirip ultrason görüntüsü veriyorlarsa neden bakamıyorlar acaba? Yuvalanma olacağı için mi görünmüyor. Tamamen atıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…