Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Progesteron fitil lekelenme yapabiliyor bende başta pek olmadı ama hamileligin 11 ci haftası bide 9 cü haftasıydı sanırım iki defa kahverengi leke olmuştu bende çok korktum tabi ikinci seferde çok agrım da vardı hemen acile gittik bi sorun görülmedi şükür. Progesteron dan olabiliyor.

Canım ben hiiiç birşey hissetmemiştim son hafta, hala da hissetmiyorum ve pozitif sonuç almadım, belki bu ağrılardan stres olmamanı sağlar :) Yarın inşallah güzel bir sonuç alırsın. Haber ver bize de hemen lütfen.

İnşallah canım. Sağa salim gelince zaten birden güçlenip her işin altından kalkacaksın.

Ben bugün kan verdim, yarın haber alacağım. Kendimi çok normal hissediyorum, kanamam ağrım falan yok. Karnım şiş gibiydi opudan sonra o da normale döndü.

Biliyorum canım senin durumunu.
Yani kimisi ağrı sızı hissediyor olmuyor. Kimisi hiçbir şey hissetmiyor hamile kalıyor. Gerçekten her şey kişiye özel. kan testini yapana kadar yorum üretemiyorsun gerçekten.
Benim de bu ufak ağrılarımdan başka hiç bir şeyim yok. Ama bunlar da regliden 1 hafta önce başlayan şeylerdi. Şimdi sadece daha fazlası olıyor. Onu da progestana bağlıyorum.

Ama birbirimize verdiğimiz destek, sağladığımız anlayış çok iyi geliyor bana:)

Senin kacinci denemen bu? Ne asamadasin? Kaybin icin uzuldum insallah guzel olacak sonucu.

Mart ayinda 2ci denemem olucak insallah, bir aksilik cikmazsa, Adetimin gelmesini bekliyorum. Ilk denemem 8 Haftada sonlandirildi Kalp atisi olmadigi icin
Bu sefer Doktorum Intralipid ve Neupogen ile deneyecek, ve Progesteron igne yerine fitil kullanacagim, igne daha rahat ama sadece doktor yapmali ve hergün is cikisi doktor a git gel cok yormustu beni, bu sefer sadece fitil kullanacagim

Kaybın için üzüldüm İnşallah mart ayında sorunsuz bir tedavi sonrası güzel haberler alırsın.

Inşallah yarın hakkında hayırlı bi sonuç olur .bizede haber ver canım

Yarın inşallah hayatının en güzel haberi olur Senin için ağrılara hiç takılma normal ağrıların olması ayrıca test yapmadın evde bravo sana gerçekten ben kendime asla yapmicam bidaha demistim ama yinede yapmıştım dayanamayip:)
Ama direk kandan öğrenmek de çok güzel olur inşallah .
Benim almancam pek iyi değil o yüzden klinigi kuzenim aramıştı sonuç için yüreğim ağzımda bekliyordum gözlerinin içine bakıyordum ne diyecek diye rabbim inşallah sana da benim sevincimi yaşatsın yarın.

Inşallah bu sefer olur sağ salim kucağına alırsın. Baştan negatif olması sonradan kaybetmekten daha iyi .insanda bi yara bırakıyor rabbim inşallah mükafatını bu sefer verir .

Inşallah bu sefer olur sağ salim kucağına alırsın. Baştan negatif olması sonradan kaybetmekten daha iyi .insanda bi yara bırakıyor rabbim inşallah mükafatını bu sefer verir .
Amin Inşallah, belki 7 8 Hafta hamileydim ama atlatmasi 3 4 ay sürdü ama rabbimden gelen hersey e sükürler olsun, dermansiz dert vermesin kimseye, bu sefer belki 2 Blasto Transfer istiyecegim, ikiz olmasi mucize olur ama belki birisinden birisi belki yavrum olur

Canım, umarım güzel haber alırsın sen de yarın.. senin için de yarın önemli bir gün... güzel haberlerle döneriz inşallah..

Fark etmiyor ki canım kaç haftalık olduğu. Acısı aynı oluyor. Geçen transferde benimki de 6. haftada sonlandı. Ben de ancak 6 ay sonra falan tekrar denemeye cesaret edebildim. Her sabah anlamsız bir acıyla gözümü açıyordum. İçim acıyordu. Ama bu sefer de olmazsa arayı fazla açmayı düşünmüyorum. Alıştım gibi sanki.
Umarım bu tedavinde bebeğini kucağına alırsın.

Canım korkudan yapamıyorum evde testi.. bana kalsa yarın kan vermeye de gitmiycem korkudan:) benim de almancam süper değil. Ben de eşime veriyorum telefonu.. ay, dünyanın en heyecanlı bekleyişi.
Güzel bir haber beklentisiyle pür dikkat telefonu beklemek, konuşanı dinlemek.
ayy yarın yine bu modda olucam.
Kalbim dayanacak mı bakalım.
Allah isteyen herkese versin, kimseyi özletmesin..

Canım, sen evde test yaptığında pozitif çıkmış mıydı?
Bi yandan da yapmamak için zor tutuyorum kendimi.

Çok güzel yazmışsın... öyle içten ki...

Inşallah rabbim büyük en azından tutunma sorunun yok şükür inşallah yine olacak.
Bende herzaman iki tane yapılmasından yanayım benimde ikiydi ikiside tutundu ama bi tanesi 8. Hafta da bıraktı şükür bi tane var .

Aynen bende resmen gözünün içine bakmıştım baktım kuzenimin gözleri doldu gercektenmi dedi o an anladım pozitif olduğunu.
Ben 10. Gün evde yapmıştım test pozitif çıkmıştı yinede inanamiyordum çünkü ilk tedavimde de pozitif çıkmıştı ama sonra âdet olmustum .
En kesin sonuç kan bence o yüzden test yaptigimi kimseye söylemedim kimse umutlanmasin diye.

Çok güzelmiş hikayen canım. Allah bağışlasın... darısı bizlerin başına inşallah.

ben kullandigimda renksiz bir akinti ve progestanin fazlasi geliyordu kahverengi akinti olmadi hic ama zaten sonucum da negatifti :)
Bence yerleşme kanaması değil. Progestandan geliyor gibi doğdu içime. Çünkü kan gibi de değil rengi. Ağrıyı da onyapıyor demek ki... Halsizliğim de o yüzden.
bende inanilmaz kas agrisi yapti özellikle bacaklarim cok agriyordu.
Çok korkuyorum.
Çok önemli bir sınava girecekmişim gibi.
Hem heyecan, hem endişe, hem merak. Var ya idrar testi yapmamak için ne zor tutuyorum kendimi.
artik sona geldin ve şu an sonuc ne ise içinde.. yarin ögrenip sen de bilerek yaşayacaksin. umarim pozitif olur ve saglikli bir hamilelik gecirirsin..
kaybin icin uzgunum canim. umarim bu yeni tedavin ile saglikla kucagina alirsin bebegini. haklisin kontrol altinda olmak ama ayni zamanda da sakin kalmak lazim. tabiki bizler icin biraz zor. ama kendimize yapabilecegimiz en buyuk iyilik de bu. sonucta 9 ay uzun süre hep kaygi ile gecmemeli hamilelik

ben de fitil yerine igne tercih ederdim kullanmadan önce.. fitil daha zor geliyordu. ama kullaninca anladim ki igneden daha rahat ve kolay.. muhtemelen sen de oyle hissedeceksin canim

bana da öyle geliyor selma cim.. negatif oldugunda sadece hamile kalamadigina uzuluyorsun ama tekrar denerken içinde bir kayip, boşluk olmuyor..
ama tutuyorsun bravo.. korkudan da olsa baska nedenle de olsa iraden saglam :) yarin pozitif oldugunu kanda ögrenirsin umarim canim.

DilanBoran yarin kontrolun iyi gecer umarim bize yaz mutlaka
Blablup yarin sabah saglikli bir gebelikse degerin yukselir ve mucizene kavuşursun umarim canim
yelek sen de umarim kanda iyi bir degerle pozitif oldugunu ögrenirsin canim..

hepimiz bu yolda bir yerdeyiz.. ama hepimizin varmak istedigi yer belli. ne kadar surer bilmiyorum ama hepimiz kendi zamanimiz geldiginde bunu elde edecegiz.. o nedenle her ne yaşarsak yaşayalim umutla yolumuza devam etmeliyiz

Sagol canim , klinikten ciktiktan sonra yazarim. yelek ve Blablup kizlar dualarimiz sizin ile . Insallah yarin ikinizden de guzel haberler aliriz. Ben test yapmadan duramazdim gercekten de cok sabirliymissin yelek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…