Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Canımne iğnesi bu?Hemşirenin yapması şart mı?
progesterone ignesi kalcadan yapiliyor. Hemsirenin yapmasi sart degil yapabilen herkes yapabilir ama kalcadan yapilan igne biraz tehlikeli oluyor onun icin hemsire yapmasini tercih ediyorum ama esim yapabilseydi hayir demezdim yaptirirdim Ona. Burda malesef hemsire gelmesi gibi bir durum yok . Gecen sene evimin yakinlarindaki klinikler bile yapmak istememisti. Zorla kendi jinekoloji klinigimde yaptiriyordum. Hafta sonu da para karsiliginda orda calisan bir hemsirenin evine gidiyordum.

Aynen kuzenim de demişti o an babamda içeri girse umursamazsin diye:) ama yinede eşim yanimda olunca ben daha güvende hisediyorum. Opularda laparaskopi yapılırken hep yanımdaydı onun orda beni beklediğini bilmek de Iyi hissettiriyor belki ailemden biri olsa böyle hissetmem ama en yakınım eşim yanimda olsun isterim ona bağırır çağırırım en azından:)

Benim gideceğim hastanede çocuk kliniği yok ama olan hastaneyide hiç kimse tavsiye etmiyor zaten bi sorun varsa o hastane de kabul etmiyor hastayı çocuk bölümü yok diye .umarım bi aksilik olmaz benim gitmek istediğim hastane daha temiz yeni ve hemşireleri dalan çok iyi .Diğeri eski biraz .

evet sanirim kalcadan gecen siyatik siniri nedeniyle hemsireye yaptirmak daha iyi.. peki igneni yapacak kisi ile konustun mu? cok geziyor dedin ya belki o da sana baska birisini önerir bu nedenle..

evet sanirim kalcadan gecen siyatik siniri nedeniyle hemsireye yaptirmak daha iyi.. peki igneni yapacak kisi ile konustun mu? cok geziyor dedin ya belki o da sana baska birisini önerir bu nedenle..
Ben sabah vurunacagim saniyordum ise gitmeden yaparim demisti. Karsi daireme tasindi yazin. Simdi aksam yaptiracagim evde oldugu zamanlar yapacak. Olmadigi zamanlar hastaneye gidecegim. Evet siyatikten dolayi. Zaten Benim belimde siyatik sikismasi var.

Çook sağol canım, çok güzel yazmışsın. Sona geldim dediğin gibi ve olan da oldu artık...
Sagol canim , klinikten ciktiktan sonra yazarim. yelek ve Blablup kizlar dualarimiz sizin ile . Insallah yarin ikinizden de guzel haberler aliriz. Ben test yapmadan duramazdim gercekten de cok sabirliymissin yelek .
canim, sana da kontrolünde bol şanslar.. negatif görmekten de bıktım artık valla dayanamazdım bir idrar testi negatifine daha... negatif göreceksem bari kan testinde göreyim de (orda daha az gördüm çünkü) değişiklik olsun:)
Kizlar fitili yaptiktan sonra kac saat yattiniz?
ben progestan fitilini yaptıktan sonra yarım saat, (bazen 15 dakika da yattığım oldu) ama genellikle 30 dakika uzandım. Gece de uyumadan önce yapıp kalkmadan uyuyordum.
Benim zaten sabah akşamdı. Öğlen yoktu.
çok iyi düşünmüşsün canım...

Hepimize bol şanslar diliyorumm...

Son düzenleme:
sabah oglen aksam kullanmak da ne zordur. bir de hamilelikten sonra da devam ettin..
Hiç söyle ne günde 3 defa 12 hafta boyunca yaptım artık bıkmıştım gittiğim heryere yanimda mecbur götürüyordum:) geri aktığı için kaşıntı falan da yapıyor ben ilk başlarda mantar olmustum çok fenaydı şükür yok artık .
Şimdide hep idrar yolu enfeksiyonu oluyorum .

Ben eşime bağırmadım :) Tek dedim kelime çıkmıyorrrrr bu çıkmayacaklkkk:) zaten iğne vurulunca da kuzu gibi oldum 2 ıkındım 3 ye kucağımdeydı sonra doktor dikiş atarken sohbete koyulduk :) ardından kalktım oturdum üstümü giyindim kızımı alıp odaya :)

Tabi içine sinen olsun ama ben okadar iyi hastane varken çocuk kliniği olanı seçtim kendimden önce çocuğumu emniyete aldım..

Aynen canım bende çok rahatsız oldum mantar bende de oldu dikkat etmeme rağmen

Evet canım kontrol yarın. Umarım iyi geçer.. hormon testleri de beklendiği için genelde öğleden sonra öğreniyorum nasıl ilerleyeceğimizi ama tabiki sabah foliküller dengeli mi soracağım.

Bize haber verirsin burdan.

Kizlar benim bu ay yumurtlamam 5 gun gecikti. Normalde dongum cok duzenlidir. Hic gun sekmez. Ocak ayinda tup tedavisi oldum. Subat basi transfer yapildi. Acaba bu progestron falan donguyu degistirirmi? Hic yasayaniniz oldumu bu sorunu?

Ignelerinizi hergün Sabah dan vurdurmanin ne sakincasi var ? Doktorunuz Aksammi olsun dedi?

Baska diger Forumlarda duymustum, Progesteron bazi kisilerde Adet gecikmesi yapabiliyormus, Progesteronu biraktiktan 3-4 gün sonra Adet geliyormus, ama herkeste ayni etki degil

Birsey daha sormak istiyorum, Avrupada yasayip Türkiyede Tüp Bebek yaptirirken, herseyi kendimiz ödüyoruz peki Herhangi bi yerden Sigortadan veya baska bir Kurumdan ücretin bir kismini geri alabiliyormuyuz? Bildigniz birseyler varmi? Allahim hepimize güc kuvvet ve bereket versin insallah, hic kolay degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…