- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #9.321
ben de opu dan sonra antibiotic kullanmistim. Bugun ne icin kan aldilar canim? Yarin insallah kaliteli yumoslarin toplanacak canim. Stres yapilacak bir sey yok cok basit bir islem.Geçen ay çatlamaması için iğne vururken çatladı ya. Çatlatma iğnesiyle kesinlikle çatlar gibi bir fikir oluştu. Aslında doktor neden iğneye rağmen çatladığını anlattı ben de ikna oldum. Ama yumurtlama ağrısı başlayınca unutuyorum söylenenleri :)
Şu an daha iyiyim ama saol.. ayrıca kaygı duysam ne olacak ki? Şu akacak yolunu bulacak en iyisi sakin kalabilmek.
Yarın 7;30 da hastanede olacağım sanırım 8;30 gibi toplanır. Sonrasında 3 gün antibiyotik kullanacakmışım. Test tarihine kadar sabah, öğlen, akşam progestan.. hamilelik olursa progestan devam edecekmiş. Kaçıncı gün embriyosu transfer edileceği de 2. Gün belli olacakmış. Cuma ya da Pazar transfer olacak herşey yolunda giderse.
Sen ne yaptın konuşabildin mi canım.
canim ben den transfer sonrasi 3-9-11-13-20. Gunler kan istemislerdi.Bir ilginçlik daha söyleyeyim yumurta toplamadan sonraki planda 2 kan testi görünüyor. 18 Mart ve 21 Mart Günlerde. Ama dediler ki ilk kan verdiğinizde arayıp sonuç almayacaksınız, 21 Mart’ta öğreneceksiniz. Yani ikinci test değer katlanıyor mu diye anladım. Ama neden ilkinde öğrenemiyorum saçma değil mi :)
sigorta da ariyor sana sorular soruyor gercekten yapilmali ameliyat diye. Bir de hastane de imza attiriyorlar ameliyat olmayi kabul ettigine dair. Anestezi dr da imza aliyor. Cok buyuk bir dr hatasi olmadigi surece hastane artik kendi tedbirini aliyor. 6 ay baya uzun sure insallah bir sorun gozukmez de en yakin zaman da baslarsin canim. Beklemen gerekirse de moralini bozma hayirlisi ile sonu guzel olur ve bebisine kavusursun canim. Smoothie tarifleri cok guzel ben de kaydettim. Sagol bizler ile paylastigin icin.Bu konularda biz avrupalilardan daha rahatiz canim. her türlü opersyon öncesi burada sakinlestirici hap veriliyor. Operasyon icin gün aldiktan sonra sana kalin bir dosyada anestezi ve olacagin operasonla ilgili uzuuun uzuuun bilgileri veriyorlar, o gun neler yapilacak detayli yazili oluyor, o sakinlestirici hapada pembe hap diyorlar :) Ameliyathane katina su saatte giris yapin ve hemsireden pembe hapinizi alin gibi birsey zayiyordu bende :)
Avrupalilarda kesili ameliyat bizdeki gibi kolay olmuyor, ameliyatin tibbi olarak kesin gerekliliüi yoksa adam yaralamaya giriyor islem :) Sezeryani da o nedenle yapmiyorlar gercekten gerekmiyorsa.
Ben once tanisal histereskopi isteyecegim, klinikte o yapilabiliyor, eger doktor birsey gorurse, hastahaneye sevk olacatir. Oradanda randevu almak kim bilir ne kadar surer, acil bir islem degil cunku... Yani eger doktor birsey gorurse, ben en az 6 ay var daha transfere diye dusunuyorum...
Canim bir gunluk gecikmeden sorun olmaz stres yapip yegnimizi uzme. Carsamba gunu tekrarlayacaksin kan tahlilini demi?Unutabileceğim hiç aklıma gelmezdi he. Hayattaki en önemli şeyim. Dalgınlık da yapıyor heralde progestan. En iyisi hatırlatma. Çok sağolasın.
Evet canım... yine bir heyecan, yine bir korku, bir heves.Canim bir gunluk gecikmeden sorun olmaz stres yapip yegnimizi uzme. Carsamba gunu tekrarlayacaksin kan tahlilini demi?
kan alma nedenleri; lh,e2 ve protesteron bakmak icinmis. hcg bakilmadi canim. senden ne kadar cok kan istemisler. peki ne bakildi o kadar sık?ben de opu dan sonra antibiotic kullanmistim. Bugun ne icin kan aldilar canim? Yarin insallah kaliteli yumoslarin toplanacak canim. Stres yapilacak bir sey yok cok basit bir islem.
canim ben den transfer sonrasi 3-9-11-13-20. Gunler kan istemislerdi.
sigorta da ariyor sana sorular soruyor gercekten yapilmali ameliyat diye. Bir de hastane de imza attiriyorlar ameliyat olmayi kabul ettigine dair. Anestezi dr da imza aliyor. Cok buyuk bir dr hatasi olmadigi surece hastane artik kendi tedbirini aliyor. 6 ay baya uzun sure insallah bir sorun gozukmez de en yakin zaman da baslarsin canim. Beklemen gerekirse de moralini bozma hayirlisi ile sonu guzel olur ve bebisine kavusursun canim. Smoothie tarifleri cok guzel ben de kaydettim. Sagol bizler ile paylastigin icin.
Canım bence kendini çok strese sokma ben hiç aynı saatlerde yapmadım sabah ne zaman uyandıysam o zaman aldım öğlende 3 bazen 4 gibi aldım gecede ne zaman yatarsam artık bazen bende unutuyordum hatta bazı günler 2 defa aldığım da oldu .Eve gidiyorum canım çok teşekkür ederim. Ne kadar pimpirikli birşey oldum... Şimdi direk eve gidiyorum. Yoldayım hatta.. bu da bana ders olsun.
Çantana bi tane koy ben de öyle yapıyordum bazen misafirliğe gidince alışverişe falan dışarda alıyordum.Geçmiş olsun. Ama. İyi bak bir şey olmamış.
Ben de öyleyim :) çorap giyerken bile ayy çabuk giyeyim de bitsin bu bükülme durumum diyorum.:) ben de bugün dedim keşke yanımda bir kutu bulundursaymışım diye. Ah kafaö ah.. neyse şimdi rahatladım. İyiyim..
Çok sağol canım. Benim bi sabah bi akşam 2 şer tane zaten. Öğlen almama gerek olmuyor.Çantana bi tane koy ben de öyle yapıyordum bazen misafirliğe gidince alışverişe falan dışarda alıyordum.
ben de opu dan sonra antibiotic kullanmistim. Bugun ne icin kan aldilar canim? Yarin insallah kaliteli yumoslarin toplanacak canim. Stres yapilacak bir sey yok cok basit bir islem.
canim ben den transfer sonrasi 3-9-11-13-20. Gunler kan istemislerdi.
sigorta da ariyor sana sorular soruyor gercekten yapilmali ameliyat diye. Bir de hastane de imza attiriyorlar ameliyat olmayi kabul ettigine dair. Anestezi dr da imza aliyor. Cok buyuk bir dr hatasi olmadigi surece hastane artik kendi tedbirini aliyor. 6 ay baya uzun sure insallah bir sorun gozukmez de en yakin zaman da baslarsin canim. Beklemen gerekirse de moralini bozma hayirlisi ile sonu guzel olur ve bebisine kavusursun canim. Smoothie tarifleri cok guzel ben de kaydettim. Sagol bizler ile paylastigin icin.
Opudan bir gun once hcg transferin 3. Gunu progesterone diger gunler de hcg ve progesterone a bakildi.kan alma nedenleri; lh,e2 ve protesteron bakmak icinmis. hcg bakilmadi canim. senden ne kadar cok kan istemisler. peki ne bakildi o kadar sık?
Iyiyim canim kasinarak hazirlanmaya devamSen nasilsin Dilancim? Transfere hazirlik nasil gidiyor? Kontrolun ne zaman?
Benim opu gününü yani yarını sıfır sayarsak, 13. Ve 16. günde kan testlerim olacak. İlk testte değil 16. Günde yapılan testte sonucu öğreneceğim. E2, progesteron ve hcg bakılacak her ikisinde de..Opudan bir gun once hcg transferin 3. Gunu progesterone diger gunler de hcg ve progesterone a bakildi.
Yani 3. Gun embriosu olursa 10. Ve 13. Gunler senden test istemis oluyorlar. 13. Gun istemesi normal 10. Gun istemesi erken olmus biraz ama zaten sonucu sana soylemiyeceklerBenim opu gününü yani yarını sıfır sayarsak, 13. Ve 16. günde kan testlerim olacak. İlk testte değil 16. Günde yapılan testte sonucu öğreneceğim. E2, progesteron ve hcg bakılacak her ikisinde de..
Iyiyim canim kasinarak hazirlanmaya devam. Carsamba gunu randevum. Carsamba lucrin in son gunu ve olmayan yumurtama catlatma ignesini de yapacagim. Persembe de progesterone a basliyacagim.
Buranin tedavisi cok farkli ne derlerse yapiyorum. Buyuk ihtimal vucut yumurtanin catladigini dusunsun diye yapiyorlar. Lucrin yumurtayi baskiliyor ama bant ve estrofem ile e2 yukseliyor.Ah kasinti gecmedi dimi cok fena. Az kaldi canim dayan guzel sonuca odaklan:) Yumurta toplamayacaklari halde neden catlatma ignesi yapiyorlar anlamadim
Evet aynen 10. Gün değerini onlar kendilerine saklayacaklar :) bana da erken geldi ama vardır bir bildikleri zAten benim öğreneceğim gün normal. Varsa da yoksa da çıkar :)Yani 3. Gun embriosu olursa 10. Ve 13. Gunler senden test istemis oluyorlar. 13. Gun istemesi normal 10. Gun istemesi erken olmus biraz ama zaten sonucu sana soylemiyecekler
Galiba bunlar vücudun yumurtlama dönemindeki hazırlıklarından da faydalanmakla alakalı. Taze transferde bunu yumurta geliştirici ile zAten yapıyor. Ama dondurulmuşta yumurta olmadığı için vücuda varmış gibi yaptırıyorlar :)Buranin tedavisi cok farkli ne derlerse yapiyorum. Buyuk ihtimal vucut yumurtanin catladigini dusunsun diye yapiyorlar. Lucrin yumurtayi baskiliyor ama bant ve estrofem ile e2 yukseliyor.
Evet canim Bana da oyle geldi. Catlama ignesi ile yumurtanin catladigi sinyalini veriyorlar. Insallah hayirlisi olur Benim icin. Herkesin donmus embrio transferi rahat oluyor benim ki taze transfere gore daha zor oldu.Galiba bunlar vücudun yumurtlama dönemindeki hazırlıklarından da faydalanmakla alakalı. Taze transferde bunu yumurta geliştirici ile zAten yapıyor. Ama dondurulmuşta yumurta olmadığı için vücuda varmış gibi yaptırıyorlar :)
Galiba bunlar vücudun yumurtlama dönemindeki hazırlıklarından da faydalanmakla alakalı. Taze transferde bunu yumurta geliştirici ile zAten yapıyor. Ama dondurulmuşta yumurta olmadığı için vücuda varmış gibi yaptırıyorlar :)
Evet canim Bana da oyle geldi. Catlama ignesi ile yumurtanin catladigi sinyalini veriyorlar. Insallah hayirlisi olur Benim icin. Herkesin donmus embrio transferi rahat oluyor benim ki taze transfere gore daha zor oldu.
Haftaya sali gunu hepsi cozulup gidecek genetige carsamba gunu de transferde ogrenecegim sonucu.Bence cok ilgili gibiler bi de yaklasimlari guzel. Bence iyi olacak. Embiryolarin genetik sonucu ne zaman gelecek canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?