Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

ben de opu dan sonra antibiotic kullanmistim. Bugun ne icin kan aldilar canim? Yarin insallah kaliteli yumoslarin toplanacak canim. Stres yapilacak bir sey yok cok basit bir islem.
canim ben den transfer sonrasi 3-9-11-13-20. Gunler kan istemislerdi.
sigorta da ariyor sana sorular soruyor gercekten yapilmali ameliyat diye. Bir de hastane de imza attiriyorlar ameliyat olmayi kabul ettigine dair. Anestezi dr da imza aliyor. Cok buyuk bir dr hatasi olmadigi surece hastane artik kendi tedbirini aliyor. 6 ay baya uzun sure insallah bir sorun gozukmez de en yakin zaman da baslarsin canim. Beklemen gerekirse de moralini bozma hayirlisi ile sonu guzel olur ve bebisine kavusursun canim. Smoothie tarifleri cok guzel ben de kaydettim. Sagol bizler ile paylastigin icin.

Unutabileceğim hiç aklıma gelmezdi he. Hayattaki en önemli şeyim. Dalgınlık da yapıyor heralde progestan. En iyisi hatırlatma. Çok sağolasın.
Canim bir gunluk gecikmeden sorun olmaz stres yapip yegnimizi uzme. Carsamba gunu tekrarlayacaksin kan tahlilini demi?

kan alma nedenleri; lh,e2 ve protesteron bakmak icinmis. hcg bakilmadi canim. senden ne kadar cok kan istemisler. peki ne bakildi o kadar sık?

Eve gidiyorum canım çok teşekkür ederim. Ne kadar pimpirikli birşey oldum... Şimdi direk eve gidiyorum. Yoldayım hatta.. bu da bana ders olsun.
Canım bence kendini çok strese sokma ben hiç aynı saatlerde yapmadım sabah ne zaman uyandıysam o zaman aldım öğlende 3 bazen 4 gibi aldım gecede ne zaman yatarsam artık bazen bende unutuyordum hatta bazı günler 2 defa aldığım da oldu .

Çantana bi tane koy ben de öyle yapıyordum bazen misafirliğe gidince alışverişe falan dışarda alıyordum.

Sen nasilsin Dilancim? Transfere hazirlik nasil gidiyor? Kontrolun ne zaman?

Sen nasilsin Dilancim? Transfere hazirlik nasil gidiyor? Kontrolun ne zaman?
Iyiyim canim kasinarak hazirlanmaya devam. Carsamba gunu randevum. Carsamba lucrin in son gunu ve olmayan yumurtama catlatma ignesini de yapacagim. Persembe de progesterone a basliyacagim.

Opudan bir gun once hcg transferin 3. Gunu progesterone diger gunler de hcg ve progesterone a bakildi.
Benim opu gününü yani yarını sıfır sayarsak, 13. Ve 16. günde kan testlerim olacak. İlk testte değil 16. Günde yapılan testte sonucu öğreneceğim. E2, progesteron ve hcg bakılacak her ikisinde de..

Benim opu gününü yani yarını sıfır sayarsak, 13. Ve 16. günde kan testlerim olacak. İlk testte değil 16. Günde yapılan testte sonucu öğreneceğim. E2, progesteron ve hcg bakılacak her ikisinde de..
Yani 3. Gun embriosu olursa 10. Ve 13. Gunler senden test istemis oluyorlar. 13. Gun istemesi normal 10. Gun istemesi erken olmus biraz ama zaten sonucu sana soylemiyecekler

Iyiyim canim kasinarak hazirlanmaya devam. Carsamba gunu randevum. Carsamba lucrin in son gunu ve olmayan yumurtama catlatma ignesini de yapacagim. Persembe de progesterone a basliyacagim.

Ah kasinti gecmedi dimi cok fena. Az kaldi canim dayan guzel sonuca odaklan:) Yumurta toplamayacaklari halde neden catlatma ignesi yapiyorlar anlamadim

Ah kasinti gecmedi dimi cok fena. Az kaldi canim dayan guzel sonuca odaklan:) Yumurta toplamayacaklari halde neden catlatma ignesi yapiyorlar anlamadim
Buranin tedavisi cok farkli ne derlerse yapiyorum. Buyuk ihtimal vucut yumurtanin catladigini dusunsun diye yapiyorlar. Lucrin yumurtayi baskiliyor ama bant ve estrofem ile e2 yukseliyor.

Yani 3. Gun embriosu olursa 10. Ve 13. Gunler senden test istemis oluyorlar. 13. Gun istemesi normal 10. Gun istemesi erken olmus biraz ama zaten sonucu sana soylemiyecekler
Evet aynen 10. Gün değerini onlar kendilerine saklayacaklar :) bana da erken geldi ama vardır bir bildikleri zAten benim öğreneceğim gün normal. Varsa da yoksa da çıkar :)

Buranin tedavisi cok farkli ne derlerse yapiyorum. Buyuk ihtimal vucut yumurtanin catladigini dusunsun diye yapiyorlar. Lucrin yumurtayi baskiliyor ama bant ve estrofem ile e2 yukseliyor.
Galiba bunlar vücudun yumurtlama dönemindeki hazırlıklarından da faydalanmakla alakalı. Taze transferde bunu yumurta geliştirici ile zAten yapıyor. Ama dondurulmuşta yumurta olmadığı için vücuda varmış gibi yaptırıyorlar :)

Evet canim Bana da oyle geldi. Catlama ignesi ile yumurtanin catladigi sinyalini veriyorlar. Insallah hayirlisi olur Benim icin. Herkesin donmus embrio transferi rahat oluyor benim ki taze transfere gore daha zor oldu.

Evet cunku dogal dongude yumurtlayincada progestron uretiyor vucudumuz. Sanirim onla alakali.

Evet canim Bana da oyle geldi. Catlama ignesi ile yumurtanin catladigi sinyalini veriyorlar. Insallah hayirlisi olur Benim icin. Herkesin donmus embrio transferi rahat oluyor benim ki taze transfere gore daha zor oldu.

Bence cok ilgili gibiler bi de yaklasimlari guzel. Bence iyi olacak. Embiryolarin genetik sonucu ne zaman gelecek canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…