- 14 Kasım 2016
- 536
- 478
- 33
- 36
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #9.741
Geçen sene bende Mart’a yaptırmıştım :)Mart ayı bizler için çok hareketli geçiyor. Bir yandan hamilelik haberleri alırken bir yandan iyi giden tedavi haberleri alırız umarım.
İYiyim canım bugün kursa gitmedim. Kahvaltı hazırlamak dışında da oturuyorum dinlemiyorum şimdilik ağrım sızım yok.
bu sene martta, actigin yoldan ilerlemek istiyoruz. senin minnoş gibi tatli bebelerimiz olsun bizlerin de :)Geçen sene bende Mart’a yaptırmıştım :)
Sagol canim. Hadi senden de guzel haberi bekliyoruz.Sağol.ablacim inşallah
Sanada kolay gelsin yarın büyük gün.
Bugun gidecekler teste, transfer saati aksam belli olacak. Hem transfer heyecani hem acaba kaci saglikli gelecek onun heyecani var.Canim ben protokole baslayana kadar omega3, ve kollagen kullandim. Sonra ignelere baslayinca once kollageni sonrada omega3u biraktim. Gecen defa negatif alinca 1 hafta multivitamin aldim, simdi takviye birsey almiyorum folik asit disinda.
Yok canim akapunktur zaten basit bir islem ama gercekten yapmayi bilen birisi ile cok guzel sonuclar elde edilebiliyor. Tohum mu yapti yoksa igne mi? Ben civarda baya arastirmistim, 1 klinik tup bebek tedavisi sirasinda akapunktur uygulayan uzmana sahipti, biraz uzakti ama, yumurtalarin gelisimi, rahime kan gitmesi, yeterli kalinliga ulasmasi icin sirt bolgesine celik veya altin ince ignelerle seans yapiyorlardi. Gebelik olusursa kulaktan tohumla seansa geciliyor. Ama senin gittigin klinigin uygulamasi farkli olabilir. Direk rahim icin calisilmasa bile akapunktur tum bedeni rahatlamada cok etkili, umuyorum faydasini goreceksin.
Dogru diyorsun canim, ben sanki dusukten sonraki ilk adetin gibi dusunmusum... Hayirlisi diyelim o zaman.
Dilancim yarin en onemli isin hamile kalmak :) Bebbekler teste gittiler mi? Saat kac gibi olacak transfer?
Aynen canim bugun is cok . Kuafore gidecektim pazar ve pazartesi kapaliymis o da bugune kaldi. Yetistirecegim artik hepsini aksama kadar.DilanBoran canım umarım güzel bir gün geçirirsin. Transfer öncesi son koşturmaca var.. genetikten gelen embriyolar da sağlıklı olur ve bir kız bir erkek embriyon yarın transfer için seni beklemeye başlarlar :)
ben 3 ay kullandim sonra bir ay kullanmadim bir ay tekrar kullandim adet gunume 2 gun kala test yaptim hafif ikinci cizgi gorundu ama 4 gun sonra adet oldum yani koyulasmadi cizgi. Bir cok kisi macun ile hamile kalmis belli olmaz belki sana da fayda saglar.Dilancim cok tesekkur ederim bilgi icin. Ari sutu ve poleni kullaniyorum ama bu macunu hic duymamistim. Bir bakiim. Sen kullandinmi hic macunu?
Iyi olur bence de 8. haftada bir sorarsan igne zorlarsa seni sorabilirsin.
Sagol canim. Opuyorum prensesiniSelma gittin mi doktora Canım ... Dilan hayırlı haberler güzel sonuçlar olur inş...
yarin yarim gun persembe tam gun kurs var. gelecek hafta saliya kadsr dinlenirim sonra da tiyatro calismalari ve gosteri. yarin gitmeye baslarim sanirim. zaten ogretmen hemen yerine baskasi oynasin mi diye sormus ama ben oyunda olmak istiyorum. gelecek hafta zaten yerlesme bitmis olur. bir de uc bes dakikalik bir sey zaten cok efor harcamayacagim.Cok iyi yapmissin canim. Bu surecte canin neyi istiyorsa onu yap, eger evde kalmak iyi hissettirdiyse geri kalan herseyi iptal et gitsin. 2 haftalik bir surec sonucta, ve geri donusu yok maalesef. Keyifli saatler sana :)
Sende ne Testi yapiliyor canim ? Kromosom Testi mi ?Sagol canim. Hadi senden de guzel haberi bekliyoruz.
Bugun gidecekler teste, transfer saati aksam belli olacak. Hem transfer heyecani hem acaba kaci saglikli gelecek onun heyecani var.
Aynen canim bugun is cok . Kuafore gidecektim pazar ve pazartesi kapaliymis o da bugune kaldi. Yetistirecegim artik hepsini aksama kadar.. Insallah yarina saglikli embriolarim olur. Yarina kadar ogrenemiyecegim.
ben 3 ay kullandim sonra bir ay kullanmadim bir ay tekrar kullandim adet gunume 2 gun kala test yaptim hafif ikinci cizgi gorundu ama 4 gun sonra adet oldum yani koyulasmadi cizgi. Bir cok kisi macun ile hamile kalmis belli olmaz belki sana da fayda saglar.
Sagol canim. Opuyorum prensesini❤
Embriolara ngs yapilacak canim. Bugun hepsi cozulecek Yarin gittigimde ogrenecegim sonucu.Sende ne Testi yapiliyor canim ? Kromosom Testi mi ?
İnş öyle olur bana uğurlu gelmişti darısı sizlerebu sene martta, actigin yoldan ilerlemek istiyoruz. senin minnoş gibi tatli bebelerimiz olsun bizlerin de :)
Çok şükür herşey yolunda dedi doktor gösterdi sonunda kızım olacak inşallah.Selmaal25 canım randevun kaçta? Bakalım cinsiyetini gösterecek mi minik mucizen
Bende 56 aldım 62 aldım birer parça şimdilik. Zibinlari yeni doğan aldım. 62 büyük.olur dediğin gibi 56 50 de alayım. Sağol canım.2-3 parça ilk olarak 50 al çünkü ben direk 56 aldım olmadısonra 56 62 oluyor zaten 2-3 aylıkken de... ben penaten kullandım Canım yüz creminden şampuanına kadar .. feuchtücher ve pempas olarak da pampers kullandım... kardeşi giyer mi bilmem ama kesinlikle anı olarak saklamayı istiyorum 50-56 bedenleri çok tatlılar minik minik gerisini zaten dedin gibi isteyen olursa hediye ederim ....
Tebrik ederim canım.. sağlıkla kucağına alırsın umarım minik kızını. İsmini sen koyacaksın bu durumda aklından geçen isim var mı?Çok şükür herşey yolunda dedi doktor gösterdi sonunda kızım olacak inşallah.
Darısı hepinizin başına inşallah.
Sağol canım darısı başına inşallah.Tebrik ederim canım.. sağlıkla kucağına alırsın umarım minik kızını. İsmini sen koyacaksın bu durumda aklından geçen isim var mı?
Demek prenses artik annesini merakta birakmak istemedi. Masallah canim.Çok şükür herşey yolunda dedi doktor gösterdi sonunda kızım olacak inşallah.
Darısı hepinizin başına inşallah.
Sağol ablam darısı senin başına inşallah ikiz ikiz .Demek prenses artik annesini merakta birakmak istemedi. Masallah canim.
Amin canim insallah. Allah her isteyene nasip eder insallah.Sağol ablam darısı senin başına inşallah ikiz ikiz .
Aynen bu sefer çok net gösterdi. :)
Masallah Ikiz Kiz mi ?? Sende 2 Embryo Transfer mi olmustu ??Sağol ablam darısı senin başına inşallah ikiz ikiz .
Aynen bu sefer çok net gösterdi. :)
Yok canım bi tane .Masallah Ikiz Kiz mi ?? Sende 2 Embryo Transfer mi olmustu ??
Anladim canim, peki neden NGS yi yaptirmayi gerek duydunuz? Özel degilse tabi :) bizim embryolarda sadece genetik hastalik tasiyiciliga bakildi, ayriyeten NGS yaptirmadik, cok maliyetli bu Testler malesefEmbriolara ngs yapilacak canim. Bugun hepsi cozulecek Yarin gittigimde ogrenecegim sonucu.
Cok sükür o birtanesi size CAN olsun insallah :) Bazen kendime sormadan duramiyorum bende ilk Transferimde 2 Embryo Transfer ettirseydim, belki biri kalirmiydi diye,, ama Allah ne derse o olur, 2 Transfer olup hic tutmayadabilir,, Allahim Hayirlisiyla bu sene bizede evlat hediye eder insallahYok canım bi tane .
Evet 2 embriyo transferi yapıldı ikisi de tutundu ama bi tanesinde kalp atışı görülmedi boş kese vardı kendiliğinden kayboldu .Şükür bi tanesi var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?