Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

İYiyim canım bugün kursa gitmedim. Kahvaltı hazırlamak dışında da oturuyorum dinlemiyorum şimdilik ağrım sızım yok.

Cok iyi yapmissin canim. Bu surecte canin neyi istiyorsa onu yap, eger evde kalmak iyi hissettirdiyse geri kalan herseyi iptal et gitsin. 2 haftalik bir surec sonucta, ve geri donusu yok maalesef. Keyifli saatler sana :)

Sağol.ablacim inşallah
Sanada kolay gelsin yarın büyük gün.
Sagol canim. Hadi senden de guzel haberi bekliyoruz.
Bugun gidecekler teste, transfer saati aksam belli olacak. Hem transfer heyecani hem acaba kaci saglikli gelecek onun heyecani var.
Aynen canim bugun is cok . Kuafore gidecektim pazar ve pazartesi kapaliymis o da bugune kaldi. Yetistirecegim artik hepsini aksama kadar.. Insallah yarina saglikli embriolarim olur. Yarina kadar ogrenemiyecegim.
Dilancim cok tesekkur ederim bilgi icin. Ari sutu ve poleni kullaniyorum ama bu macunu hic duymamistim. Bir bakiim. Sen kullandinmi hic macunu?

Iyi olur bence de 8. haftada bir sorarsan igne zorlarsa seni sorabilirsin.
ben 3 ay kullandim sonra bir ay kullanmadim bir ay tekrar kullandim adet gunume 2 gun kala test yaptim hafif ikinci cizgi gorundu ama 4 gun sonra adet oldum yani koyulasmadi cizgi. Bir cok kisi macun ile hamile kalmis belli olmaz belki sana da fayda saglar.
Selma gittin mi doktora Canım ... Dilan hayırlı haberler güzel sonuçlar olur inş...
Sagol canim. Opuyorum prensesini

Cok iyi yapmissin canim. Bu surecte canin neyi istiyorsa onu yap, eger evde kalmak iyi hissettirdiyse geri kalan herseyi iptal et gitsin. 2 haftalik bir surec sonucta, ve geri donusu yok maalesef. Keyifli saatler sana :)
yarin yarim gun persembe tam gun kurs var. gelecek hafta saliya kadsr dinlenirim sonra da tiyatro calismalari ve gosteri. yarin gitmeye baslarim sanirim. zaten ogretmen hemen yerine baskasi oynasin mi diye sormus ama ben oyunda olmak istiyorum. gelecek hafta zaten yerlesme bitmis olur. bir de uc bes dakikalik bir sey zaten cok efor harcamayacagim.
simdilik dizi ve film izliyorum evde..ye ic yat keyfim yerinde :)ben normalde de sık sık kasık agrisi yasadigim icin transferden sonra daha rahat olurum saniyordum. ama simdi azicik agri olsa direk uzaniyorum. ben de pimpirikli bir insanmisim meger :)

Sende ne Testi yapiliyor canim ? Kromosom Testi mi ?

Bende 56 aldım 62 aldım birer parça şimdilik. Zibinlari yeni doğan aldım. 62 büyük.olur dediğin gibi 56 50 de alayım. Sağol canım.

Tebrik ederim canım.. sağlıkla kucağına alırsın umarım minik kızını. İsmini sen koyacaksın bu durumda aklından geçen isim var mı?
Sağol canım darısı başına inşallah.
Eşimde hemen diyor isim işi sende karar ver artık. Benim aklımda hafsa ve hifa geçiyor ama eşimin adı hamza hafsayla çok benziyor oda hifa yi daha beğendi ama daha düşünücez 4 ay var henüz. Sağlıkla gelsinde inşallah.

Embriolara ngs yapilacak canim. Bugun hepsi cozulecek Yarin gittigimde ogrenecegim sonucu.
Anladim canim, peki neden NGS yi yaptirmayi gerek duydunuz? Özel degilse tabi :) bizim embryolarda sadece genetik hastalik tasiyiciliga bakildi, ayriyeten NGS yaptirmadik, cok maliyetli bu Testler malesef

Yok canım bi tane .
Evet 2 embriyo transferi yapıldı ikisi de tutundu ama bi tanesinde kalp atışı görülmedi boş kese vardı kendiliğinden kayboldu .Şükür bi tanesi var .
Cok sükür o birtanesi size CAN olsun insallah :) Bazen kendime sormadan duramiyorum bende ilk Transferimde 2 Embryo Transfer ettirseydim, belki biri kalirmiydi diye,, ama Allah ne derse o olur, 2 Transfer olup hic tutmayadabilir,, Allahim Hayirlisiyla bu sene bizede evlat hediye eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…