- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #9.781
Insallah canim sonucu Ben de sabirsizlikla bekliyorum. Hala belli olmadi saati aramalarini bekliyorum.İnşallah güzel sonuçlarla dönecekler canım. Ben pozitifim:) Yarın seni arayacaklar mı? Transfer saatin belli mi?
Yarın gitmeyi düşünüyorum canım. daha iyiyim uzun süre ayakta kalınca biraz ağrım oluyor onun dışında çok iyiyim.dr um onerdi Ben de kabul ettim canim.
Aynen canim o konuda biraz rahatim ama endiselerim hic bitmiyor. Hayirlisi olsun artik diyorum. Sen nasilsin canim? Yarin okula gidecekmisin?
ben de sizin bana gondermis oldugunuz butun pozitif enerjileri aliyorum canim. Insallah hic beni birakmazlar.
insallah canim
Evet canım hep kızım olsun istiyordum .Darısı sana inşallah. Aynen hemen h&m gidip biseyler aldım.:)Ay, canım kız istiyordun değil mi? Gönlüne göre olmuş. Şimdi o sepete eklediğin kıyafetleri, elbiseleri alabilirsin:)
Sağol canım evet sonunda öğrendik.Aaa cok sevindim canim cinsiyeti ogrenmene:) Artik alisverisini ona gore yaparsin:)
Olsun iyi yapmışsın çok güzel olmuş rabbimin izniyle bisey olmayacak .Teşekkür ederim canım:) yapsam mı yapmasam mı çok kararsız kaldım. Bi kere yapıp kaldırdım. Daha bir kere bile ultrasona girmedim diye korkuyorum 12 hafta bitmeden bir şey olursa diye ama içimden derinlerden bir ses de herşeyin yolunda olduğunu söylüyor.
Bir de bir şey olursa bebeğe, takvim yaptım diye mi üzülücem? Hep senin bu dediklerin, motivasyonların geliyor aklıma:)
Ay kız alışma h&m kızıma herşeyi orda alıyorum kolay alışveriş diye yani her beden alıyorum utanmasam okula gidene kadar giyecek eşya alacam alışkanlık oldu nerdeyse hergün birşey sipariş veriyorum postacılar birgün küfredecek yeter artık diyeEvet canım hep kızım olsun istiyordum .Darısı sana inşallah. Aynen hemen h&m gidip biseyler aldım.:)
İçinde kuşkuyla kalma git bi hastaneye baktır bence yani anormal bişi olduğunda ben öyle yapıp arabalardan kurtulup oh çekiyordum...Az önce adet ağrısı gibi ağrı girdi, arkasından kahverengi kanama geldi banasizce ne olabilir ki 5+3 gebelikte düşük müdür? Yani bebeğe bir şey olur mu? Çok korkuyorum.
Burada hastanede kaç saat beklerim bilemiyorum. Acil olmayan durumlarda hastanede hemen ilgilenmiyorlar ki. Evdekiler de panik yapmamam gerektiğini söylüyor. Normal diyorlar hamileliğin ilk aylarında. Yarın sabah doktoru arıycaklarmış.İçinde kuşkuyla kalma git bi hastaneye baktır bence yani anormal bişi olduğunda ben öyle yapıp arabalardan kurtulup oh çekiyordum...
Canım endişe etme ama kontrol.et devamlı çoğalırsa hemen git doktora .Kız kardeşim de hamile oda seninle aynı haftada bugün oda senin gibi leke görmüş hemen gitti doktora bebeği de kalp atışını da görmüşler olabilir böyle demiş. Inşallah bisey yoktur. Rabbim sana bagislasin inşallah. Ama kırmızıya dönerse devam ederse acile falan git hemen.Az önce adet ağrısı gibi ağrı girdi, arkasından kahverengi kanama geldi banasizce ne olabilir ki 5+3 gebelikte düşük müdür? Yani bebeğe bir şey olur mu? Çok korkuyorum.
Tamam canım sağol. Yazarım tabikiSelma ben whatsapp de çıkınca bütün numaralar gitti cano özelde yazmak istedin zaman birşey sormak istersen yaz herzamn için aklına takılan eden olursa burda konular hep karışıyor
Sağol canım... sen en güzelini yapıyormuşsun. Benim gitme imkanım maalesef yok şuanda. Yarın sabah erkenden kendi kliniğime gitmeyi düşünüyorum.Valla ben öyle mi oldu böyle mi diye kafayı yemektense gidip sıra bekliyordum zaten hamileler öncelikli diğer hastalar gibi bekletmiyorlar ama karar senin tabi böyle şeyler riske gelmez için rahat olur diye dedim
Sevindim kardeşinin adına cnm:) demek aynı haftadayız onunla. İnternette de bunun çok normal olduğuyla ilgili bilgi edindim. Annemle eşim bile fazla paniklemediler hayret. Doktor başka bir şey demiş mi kardeşine?Canım endişe etme ama kontrol.et devamlı çoğalırsa hemen git doktora .Kız kardeşim de hamile oda seninle aynı haftada bugün oda senin gibi leke görmüş hemen gitti doktora bebeği de kalp atışını da görmüşler olabilir böyle demiş. Inşallah bisey yoktur. Rabbim sana bagislasin inşallah. Ama kırmızıya dönerse devam ederse acile falan git hemen.
Bilemedim ki canım. 2 kere söyledim eşime sakin ol dedi. Sabaha götürücem seni söz dedi. Negatif düşünme dedi. Olabiliyor böyle şeyler dedi bir de sebeplerini saydı. Meğer o da konuyla ilgili bilgileniyormuş. Neyse kırmızı olmaması ikna sebebim şuan.DilanBoran transferin yarindi dimi canim. Simdiden bol sans. Hersey cok guzel olacak insallah ve 2 hafta sonra burdan guzel haberlerini alacagiz.
yelek Ben de normal diye biliyorum lekelenme olmasi ama sabaha kadar aklina takilacaksa. Aksam sana stres olacaksa bence de doktora gitmelisin. Insallah bir sorun olmiyacak.
cok tesekkur ederim canim. Cok fazla ayakta kalkmamaya calis. Yarin zaten yarim gun ogleden sonra dinlenirsin.Yarın gitmeyi düşünüyorum canım. daha iyiyim uzun süre ayakta kalınca biraz ağrım oluyor onun dışında çok iyiyim.
Yarın için şimdiden bol şans canım herşey çok güzel olacak.
canim kahverengide kanama da korkulacak bir sey yok yerlesme kanamasi olabilir. Yarin senin sergin mi var di? Yarin musait bir zaman da dr nun ofisine gidersin.Az önce adet ağrısı gibi ağrı girdi, arkasından kahverengi kanama geldi banasizce ne olabilir ki 5+3 gebelikte düşük müdür? Yani bebeğe bir şey olur mu? Çok korkuyorum.
Sagol canim. 2 hafta beklemeye gerek yok Ben haftaya carsamba test yaparim. Cuma da kan verecegim zatenDilanBoran transferin yarindi dimi canim. Simdiden bol sans. Hersey cok guzel olacak insallah ve 2 hafta sonra burdan guzel haberlerini alacagiz.
yelek Ben de normal diye biliyorum lekelenme olmasi ama sabaha kadar aklina takilacaksa. Aksam sana stres olacaksa bence de doktora gitmelisin. Insallah bir sorun olmiyacak.
Dilancığım bugün için bol şanslar... dualarım seninle ve bütün bebişlerle.:)cok tesekkur ederim canim. Cok fazla ayakta kalkmamaya calis. Yarin zaten yarim gun ogleden sonra dinlenirsin.
canim kahverengide kanama da korkulacak bir sey yok yerlesme kanamasi olabilir. Yarin senin sergin mi var di? Yarin musait bir zaman da dr nun ofisine gidersin.
Sagol canim. 2 hafta beklemeye gerek yok Ben haftaya carsamba test yaparim. Cuma da kan verecegim zaten
canim genelde kahverengi lekelenmeler olabiliyor deniyor ama icin rahat etmesi icin doktora git. muhtemelen bir sey cikmayacak ama en azindan icin rahatlarAz önce adet ağrısı gibi ağrı girdi, arkasından kahverengi kanama geldi banasizce ne olabilir ki 5+3 gebelikte düşük müdür? Yani bebeğe bir şey olur mu? Çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?