Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Yarın gitmeyi düşünüyorum canım. daha iyiyim uzun süre ayakta kalınca biraz ağrım oluyor onun dışında çok iyiyim.
Yarın için şimdiden bol şans canım herşey çok güzel olacak.

Olsun iyi yapmışsın çok güzel olmuş rabbimin izniyle bisey olmayacak .

Evet canım hep kızım olsun istiyordum .Darısı sana inşallah. Aynen hemen h&m gidip biseyler aldım.:)
Ay kız alışma h&m kızıma herşeyi orda alıyorum kolay alışveriş diye yani her beden alıyorum utanmasam okula gidene kadar giyecek eşya alacam alışkanlık oldu nerdeyse hergün birşey sipariş veriyorum postacılar birgün küfredecek yeter artık diye

Az önce adet ağrısı gibi ağrı girdi, arkasından kahverengi kanama geldi bana sizce ne olabilir ki 5+3 gebelikte düşük müdür? Yani bebeğe bir şey olur mu? Çok korkuyorum.
İçinde kuşkuyla kalma git bi hastaneye baktır bence yani anormal bişi olduğunda ben öyle yapıp arabalardan kurtulup oh çekiyordum...

İçinde kuşkuyla kalma git bi hastaneye baktır bence yani anormal bişi olduğunda ben öyle yapıp arabalardan kurtulup oh çekiyordum...
Burada hastanede kaç saat beklerim bilemiyorum. Acil olmayan durumlarda hastanede hemen ilgilenmiyorlar ki. Evdekiler de panik yapmamam gerektiğini söylüyor. Normal diyorlar hamileliğin ilk aylarında. Yarın sabah doktoru arıycaklarmış.

Valla ben öyle mi oldu böyle mi diye kafayı yemektense gidip sıra bekliyordum zaten hamileler öncelikli diğer hastalar gibi bekletmiyorlar ama karar senin tabi böyle şeyler riske gelmez için rahat olur diye dedim

Az önce adet ağrısı gibi ağrı girdi, arkasından kahverengi kanama geldi bana sizce ne olabilir ki 5+3 gebelikte düşük müdür? Yani bebeğe bir şey olur mu? Çok korkuyorum.
Canım endişe etme ama kontrol.et devamlı çoğalırsa hemen git doktora .Kız kardeşim de hamile oda seninle aynı haftada bugün oda senin gibi leke görmüş hemen gitti doktora bebeği de kalp atışını da görmüşler olabilir böyle demiş. Inşallah bisey yoktur. Rabbim sana bagislasin inşallah. Ama kırmızıya dönerse devam ederse acile falan git hemen.

DilanBoran transferin yarindi dimi canim. Simdiden bol sans. Hersey cok guzel olacak insallah ve 2 hafta sonra burdan guzel haberlerini alacagiz.

yelek Ben de normal diye biliyorum lekelenme olmasi ama sabaha kadar aklina takilacaksa. Aksam sana stres olacaksa bence de doktora gitmelisin. Insallah bir sorun olmiyacak.

Valla ben öyle mi oldu böyle mi diye kafayı yemektense gidip sıra bekliyordum zaten hamileler öncelikli diğer hastalar gibi bekletmiyorlar ama karar senin tabi böyle şeyler riske gelmez için rahat olur diye dedim
Sağol canım... sen en güzelini yapıyormuşsun. Benim gitme imkanım maalesef yok şuanda. Yarın sabah erkenden kendi kliniğime gitmeyi düşünüyorum.
Sevindim kardeşinin adına cnm:) demek aynı haftadayız onunla. İnternette de bunun çok normal olduğuyla ilgili bilgi edindim. Annemle eşim bile fazla paniklemediler hayret. Doktor başka bir şey demiş mi kardeşine?
Bana da leke şeklinde kahverengi geldi. az önce fitil uyguladım. Hiç kan yoktu ama hafif ağrım, halsizliğim devam ediyor. Yarın da sergi açılışım var. Heyecan, stersten mi oldu bilmiyorum. Sanırım kendi açılışıma gitmeyeceğim. Bebeğim daha önemli.
Bilemedim ki canım. 2 kere söyledim eşime sakin ol dedi. Sabaha götürücem seni söz dedi. Negatif düşünme dedi. Olabiliyor böyle şeyler dedi bir de sebeplerini saydı. Meğer o da konuyla ilgili bilgileniyormuş. Neyse kırmızı olmaması ikna sebebim şuan.

Yarın gitmeyi düşünüyorum canım. daha iyiyim uzun süre ayakta kalınca biraz ağrım oluyor onun dışında çok iyiyim.
Yarın için şimdiden bol şans canım herşey çok güzel olacak.
cok tesekkur ederim canim. Cok fazla ayakta kalkmamaya calis. Yarin zaten yarim gun ogleden sonra dinlenirsin.
canim kahverengide kanama da korkulacak bir sey yok yerlesme kanamasi olabilir. Yarin senin sergin mi var di? Yarin musait bir zaman da dr nun ofisine gidersin.
Sagol canim. 2 hafta beklemeye gerek yok Ben haftaya carsamba test yaparim. Cuma da kan verecegim zaten

Dilancığım bugün için bol şanslar... dualarım seninle ve bütün bebişlerle.:)

canim genelde kahverengi lekelenmeler olabiliyor deniyor ama icin rahat etmesi icin doktora git. muhtemelen bir sey cikmayacak ama en azindan icin rahatlar

DilanBoran Bugun icin ve bugünden sonraki günler icin Allahim yar ve yardimciniz olsun. sorunsuz bir transfer gecirmeni, iki boncugunda sana tutunmalarini ve hayirli evlat olmalarini diliyorum, ve isteyen herkes icin

yelek canim insallah bu msji okudugunda lekelenmen coktan bitmistir :) bitmediysede üzülme korkma senin yapabilecegin sadece progesteronu kullanmak, dinlenmek ve göbisini sevmek, Allahim onu size bagislasin insallah

Kizlar benim Adetim halen gelmedi, gecen Subat Adetimde hormonlara baktirdiydim Prolaktin 58 cikmisti ve 3 haftadir Dostinec kullaniyorum, acaba bu yüzden gecikme olmus olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…