- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #9.761
Gecen sene 9 haftalik iken kalbi durdu. Patoloji de extra kromozom 15 cikti. Onun icin gonderiyorum. Bu sefer daha emin adimlar ile gitmek istiyorum.Anladim canim, peki neden NGS yi yaptirmayi gerek duydunuz? Özel degilse tabi :) bizim embryolarda sadece genetik hastalik tasiyiciliga bakildi, ayriyeten NGS yaptirmadik, cok maliyetli bu Testler malesef
Patoloji kendiliginden mi Test yapti yoksa extra bir talebiniz oldumu ? Bende 7+4 gibi Kalp durmasi olmus, Ilacla Düsük yaptim, bir örnegini teste göndericegiz dediler, galiba 2-3 Hafta sonra Hastaneden Mektup geldi ama hicbirsey yazmiyordu, sanirim hic bakilmadi bile, Hastanedeki Hemsire herkeste olabilir demisti,, bilemiyorumGecen sene 9 haftalik iken kalbi durdu. Patoloji de extra kromozom 15 cikti. Onun icin gonderiyorum. Bu sefer daha emin adimlar ile gitmek istiyorum.
Aynen çok şükür biru tutundu .Cok sükür o birtanesi size CAN olsun insallah :) Bazen kendime sormadan duramiyorum bende ilk Transferimde 2 Embryo Transfer ettirseydim, belki biri kalirmiydi diye,, ama Allah ne derse o olur, 2 Transfer olup hic tutmayadabilir,, Allahim Hayirlisiyla bu sene bizede evlat hediye eder insallah
Aynen canım sağlıkla gelsin de isim işi kolay :)Sağol canım darısı başına inşallah.
Eşimde hemen diyor isim işi sende karar ver artık. Benim aklımda hafsa ve hifa geçiyor ama eşimin adı hamza hafsayla çok benziyor oda hifa yi daha beğendi ama daha düşünücez 4 ay var henüz. Sağlıkla gelsinde inşallah.
Geriye doğru düşünmenin hiç bir faydası yok canım. Yeni tedavi ile herşey baştan başlayacak ve bu kez umarım sonuç pozitif olacak.Cok sükür o birtanesi size CAN olsun insallah :) Bazen kendime sormadan duramiyorum bende ilk Transferimde 2 Embryo Transfer ettirseydim, belki biri kalirmiydi diye,, ama Allah ne derse o olur, 2 Transfer olup hic tutmayadabilir,, Allahim Hayirlisiyla bu sene bizede evlat hediye eder insallah
Yarın iki tane sağlıklı embriyo transfer edilecek ve bence kafanda genetikle ilgili bir soru olmadığı için tutununca daha rahat bir hamilelik geçireceksin canım. En iyisini yaptın genetiğe göndererek.Gecen sene 9 haftalik iken kalbi durdu. Patoloji de extra kromozom 15 cikti. Onun icin gonderiyorum. Bu sefer daha emin adimlar ile gitmek istiyorum.
Çok şükür herşey yolunda dedi doktor gösterdi sonunda kızım olacak inşallah.
Darısı hepinizin başına inşallah.
Gecen sene 9 haftalik iken kalbi durdu. Patoloji de extra kromozom 15 cikti. Onun icin gonderiyorum. Bu sefer daha emin adimlar ile gitmek istiyorum.
Neden işe yarayacak bir işlem gibi gelmiyor ki cnm? Niye öyle düşünüyorsun?Aminnn canım. İnşallah biran önce şişmeye başlarız sırayla :))
Progesteron için bu iğne dışında bir alternatif yok mu?
Evet canım zaten normal hayatına dönmen güzel, ama daha sık dinlenme molası vermeliyiz sanırım sadece.
Canım Dilan USA da, Schleimhautaufbauend, rahim duvarı için ilaç kullanıyor diye biliyorum, yazar şimdi.
Ben adetin 10. günü kontrol oldum, 12. gün 2. ultrason kontrol olacak, ovitrelle yapacağım sadece sonra18. günde transfer. Eşimi ikna edebilsem 2 istiyorum bende. Dondurulmuş 3 tane 5. gün, 7 tanede 2. gün embriyomuz var.
Ben henüz birşey hissetmiyorum canım. İlk tedavide 2 hafta süren bir protokol vardı, ilaçlar iğneler, doktor kontrolleri, o yüzden daha gerçekçi geliyordu. Umutluydum bende. Ama şimdi çok umutlu değilim, nedense çok işe yarayacak bir işlem gibi gelmiyor...
Canım akapunkturu çok araştırdım ben ve faydası olduğuna çok inanıyorum. Yaptırabiliyorsan mutlaka yaptır. Benim vücudum özellikle sırt bölgem çok alerjik, rahim için akapunktur sırttan yapılacağı için tedavi süresinde riske atmak istemedim. Transfer gününde yaptırmak bence şansı artıyor. Doğal yolla gebelik içinde yumurtlama gününde yaptırmak faydalı.
Evet doktor ziyareti dışında bir hareketimiz kalmadı ama maalesef
Sağol canım.Tebrikler canım :) En iyi arkadaşın karnında yani :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Sağol canım allah razı olsun. Seninkini de inşallah.Hayırlı olsun selmacım rabbim sana bağışlasın kızını...
Takvimin hayırlı olsun canım çok yakismis sanaNeden işe yarayacak bir işlem gibi gelmiyor ki cnm? Niye öyle düşünüyorsun?
Embriolara ngs yapilacak canim. Bugun hepsi cozulecek Yarin gittigimde ogrenecegim sonucu.
Ay, canım kız istiyordun değil mi? Gönlüne göre olmuş. Şimdi o sepete eklediğin kıyafetleri, elbiseleri alabilirsin:)Çok şükür herşey yolunda dedi doktor gösterdi sonunda kızım olacak inşallah.
Çok şükür herşey yolunda dedi doktor gösterdi sonunda kızım olacak inşallah.
Teşekkür ederim canım:) yapsam mı yapmasam mı çok kararsız kaldım. Bi kere yapıp kaldırdım. Daha bir kere bile ultrasona girmedim diye korkuyorum 12 hafta bitmeden bir şey olursa diye ama içimden derinlerden bir ses de herşeyin yolunda olduğunu söylüyor.T
Takvimin hayırlı olsun canım çok yakismis sana
Hiç öyle düşünme cnm.. ben geçen transferde 2 embriyo transfer ettirmiştim yine tutmamışlardı. Daha doğrusu tutar gibi yapmışlardı. Kimyasal gebelik olmuştuCok sükür o birtanesi size CAN olsun insallah :) Bazen kendime sormadan duramiyorum bende ilk Transferimde 2 Embryo Transfer ettirseydim, belki biri kalirmiydi diye,, ama Allah ne derse o olur, 2 Transfer olup hic tutmayadabilir,, Allahim Hayirlisiyla bu sene bizede evlat hediye eder insallah
İnşallah güzel sonuçlarla dönecekler canım. Ben pozitifim:) Yarın seni arayacaklar mı? Transfer saatin belli mi?Gecen sene 9 haftalik iken kalbi durdu. Patoloji de extra kromozom 15 cikti. Onun icin gonderiyorum. Bu sefer daha emin adimlar ile gitmek istiyorum.
dr um onerdi Ben de kabul ettim canim.Patoloji kendiliginden mi Test yapti yoksa extra bir talebiniz oldumu ? Bende 7+4 gibi Kalp durmasi olmus, Ilacla Düsük yaptim, bir örnegini teste göndericegiz dediler, galiba 2-3 Hafta sonra Hastaneden Mektup geldi ama hicbirsey yazmiyordu, sanirim hic bakilmadi bile, Hastanedeki Hemsire herkeste olabilir demisti,, bilemiyorum
Aynen canim o konuda biraz rahatim ama endiselerim hic bitmiyor. Hayirlisi olsun artik diyorum. Sen nasilsin canim? Yarin okula gidecekmisin?Yarın iki tane sağlıklı embriyo transfer edilecek ve bence kafanda genetikle ilgili bir soru olmadığı için tutununca daha rahat bir hamilelik geçireceksin canım. En iyisini yaptın genetiğe göndererek.
ben de sizin bana gondermis oldugunuz butun pozitif enerjileri aliyorum canim. Insallah hic beni birakmazlar.Dilan’cım çok kalpten dua ediyorum sana. Hepimiz farklı ülkelerdeyiz, heryerden pozitif enerjiler sana akıyor bu defa, inşallah herşey çok güzel olacak, 9 ay çabucak geçecek ve sağlıkla yavrularını büyütmeye başlayacaksın.
insallah canimInsallah hepsi olumlu geri donecek canim.
Kizlar Ben de gymdeyim simdi ordan yaziyorum. Artik bu foruma gittigim heryerden yaziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?