Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Anladim canim, peki neden NGS yi yaptirmayi gerek duydunuz? Özel degilse tabi :) bizim embryolarda sadece genetik hastalik tasiyiciliga bakildi, ayriyeten NGS yaptirmadik, cok maliyetli bu Testler malesef
Gecen sene 9 haftalik iken kalbi durdu. Patoloji de extra kromozom 15 cikti. Onun icin gonderiyorum. Bu sefer daha emin adimlar ile gitmek istiyorum.

Gecen sene 9 haftalik iken kalbi durdu. Patoloji de extra kromozom 15 cikti. Onun icin gonderiyorum. Bu sefer daha emin adimlar ile gitmek istiyorum.
Patoloji kendiliginden mi Test yapti yoksa extra bir talebiniz oldumu ? Bende 7+4 gibi Kalp durmasi olmus, Ilacla Düsük yaptim, bir örnegini teste göndericegiz dediler, galiba 2-3 Hafta sonra Hastaneden Mektup geldi ama hicbirsey yazmiyordu, sanirim hic bakilmadi bile, Hastanedeki Hemsire herkeste olabilir demisti,, bilemiyorum

Aynen çok şükür biru tutundu .
Ben herzaman iki tane transferden yanayım tabiki nasip kısmet. Ama şans biraz daha yüksek oluyor.
Rabbim inşallah bu yıl hepimizin yüzünü güldürsün sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

Aynen canım sağlıkla gelsin de isim işi kolay :)

Geriye doğru düşünmenin hiç bir faydası yok canım. Yeni tedavi ile herşey baştan başlayacak ve bu kez umarım sonuç pozitif olacak.

Yarın iki tane sağlıklı embriyo transfer edilecek ve bence kafanda genetikle ilgili bir soru olmadığı için tutununca daha rahat bir hamilelik geçireceksin canım. En iyisini yaptın genetiğe göndererek.

Dilan’cım çok kalpten dua ediyorum sana. Hepimiz farklı ülkelerdeyiz, heryerden pozitif enerjiler sana akıyor bu defa, inşallah herşey çok güzel olacak, 9 ay çabucak geçecek ve sağlıkla yavrularını büyütmeye başlayacaksın.

Neden işe yarayacak bir işlem gibi gelmiyor ki cnm? Niye öyle düşünüyorsun?

T

Takvimin hayırlı olsun canım çok yakismis sana
Teşekkür ederim canım:) yapsam mı yapmasam mı çok kararsız kaldım. Bi kere yapıp kaldırdım. Daha bir kere bile ultrasona girmedim diye korkuyorum 12 hafta bitmeden bir şey olursa diye ama içimden derinlerden bir ses de herşeyin yolunda olduğunu söylüyor.
Bir de bir şey olursa bebeğe, takvim yaptım diye mi üzülücem? Hep senin bu dediklerin, motivasyonların geliyor aklıma:)

Hiç öyle düşünme cnm.. ben geçen transferde 2 embriyo transfer ettirmiştim yine tutmamışlardı. Daha doğrusu tutar gibi yapmışlardı. Kimyasal gebelik olmuştu kesenin içi boştu. İnşallah yeni tedavinle ulaşırsın bebeğine cnm. Ama ben de her zaman en az 2 embriyo transferi taraftarıyım. Şans 2 ye katlıyor. Bana kalsa ben 3 embriyo bile istiyordum ama doktor ve eşim pek sıcak bakmadı.

İnşallah güzel sonuçlarla dönecekler canım. Ben pozitifim:) Yarın seni arayacaklar mı? Transfer saatin belli mi?

Son düzenleme:
dr um onerdi Ben de kabul ettim canim.
Yarın iki tane sağlıklı embriyo transfer edilecek ve bence kafanda genetikle ilgili bir soru olmadığı için tutununca daha rahat bir hamilelik geçireceksin canım. En iyisini yaptın genetiğe göndererek.
Aynen canim o konuda biraz rahatim ama endiselerim hic bitmiyor. Hayirlisi olsun artik diyorum. Sen nasilsin canim? Yarin okula gidecekmisin?
ben de sizin bana gondermis oldugunuz butun pozitif enerjileri aliyorum canim. Insallah hic beni birakmazlar.
Insallah hepsi olumlu geri donecek canim.

Kizlar Ben de gymdeyim simdi ordan yaziyorum. Artik bu foruma gittigim heryerden yaziyorum
insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…