- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #9.941
haklisin canim takılmamak en iyisi. tesekkur ederim.bugunden beri surekli bir seyler izliyorum. hava soguk dışari da cikamiyorum surekli izliyorum :)6 gün sonra güzel haberi alcaksın inşallah canım. Yanlış hatırlamıyorsamyelek inde ağrıları olmuştu öğrenmeden önce. Bende hiiç ağrısız geçirmiştim 2. haftayı. O nedenle ağrın olması korkutmasın seni. Aç bir film izle :)) Unutmaya çalış.
Canim tutunma agrisi ile adet agrisi birbirine cok benziyor. Insallah senin ki tutunma agrisidir. Benim de bazen adet olacakmis gibi agrim oluyor.kizlar
bir kac saatir kasık agrim var. dinlenirsem azaliyor ama tam olarak gecmiyor. bu agri adetten önce baslayan agrima benziyor. boyle baslar bir iki gun icinde biraz daha degisir ve sonrasinda da adet baslar genelde. sonucta umudumu kaybedecek degilim ama bu agriyi da yaşamasaydim iyiydi.
Canim tutunma agrisi ile adet agrisi birbirine cok benziyor. Insallah senin ki tutunma agrisidir. Benim de bazen adet olacakmis gibi agrim oluyor.
Aynen canım sakin sakin bekleyeceğiz 6 gün sonra sonuç belli olacak. Aslında haklısın adet ağrısı için de erken. Takılmadan beklemeye devam edeceğini. Teşekkür ederimBence adet agrisi icin erken. Bi de progestronda kasik agrisi yapiyor. Dedigin gibi canim su an orda ne oldugunu bilemeyiz ama bu agri olumsuz dusmemize neden olacak bisey degil. Bundan eminiz. Stres olma icini ferah tut. Biliyorum zor ama denicez:)
Insallah canim.Umarım ikimizinki de tutunma ağrısıdır canım. Haftaya bizim için güzel haberlerle geçer :)
Aynen canım sakin sakin bekleyeceğiz 6 gün sonra sonuç belli olacak. Aslında haklısın adet ağrısı için de erken. Takılmadan beklemeye devam edeceğini. Teşekkür ederim
Inşallah bu sefer herşey gönlünce olur canım.rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşallah.Biz nasıl dondurulduklarını da sormadık. Umarım çöpe gitmez 1 tanesi
Şimdi aradılar kızlar, bu akşam 19:00 da Ovitrelle yapacağım. Pazar gününden itibaren Progesteron 200mg 1 tablet kullanacağım, haftaya cuma 11:00-13:00 arasında transfer olacak.
Geçen defa progesteron günde 3 tabletti, günlük 600mg almaya başlamıştım transferden önce. Şimdi 200 alacağım, biraz az geldi bana. Ayrıca doktorum doğum iznine gitmişti, yeni doktor seçmiştim, o da izindeymiş bugün başka doktor kontrol etti, transferi de başka bir doktor yapacakmış. Şansa bak :)
Canım hiç moralini bozma benimde aynı adet ağrılarım vardı yine olmadı diye oturup ağlıyordum umudu kesmiştim hatta olmadı diye .Ama herkesin de dediği gibi adet ve hamilelik belirtileri çok benziyor .kizlar
bir kac saatir kasık agrim var. dinlenirsem azaliyor ama tam olarak gecmiyor. bu agri adetten önce baslayan agrima benziyor. boyle baslar bir iki gun icinde biraz daha degisir ve sonrasinda da adet baslar genelde. sonucta umudumu kaybedecek degilim ama bu agriyi da yaşamasaydim iyiydi.
Ben henüz ağlamıyorum ve sanırım sayende ağlamadan kapatacağım bu 6 günü. Senin de öyle olduğunu hatırladım ve normal gibi geldi bana da.Umarım bunlar hep hamileliktendir. kahraman embriyomuzun hayata sağlıkla tutunduğuna dair haberi dört gözle bekliyoruz :)Canım hiç moralini bozma benimde aynı adet ağrılarım vardı yine olmadı diye oturup ağlıyordum umudu kesmiştim hatta olmadı diye .Ama herkesin de dediği gibi adet ve hamilelik belirtileri çok benziyor .
Benim ağlamam da hamileliktenmis duygusal oluyorlarmış ya :) Sonrasında pek olmadı o ayrı:)Ben henüz ağlamıyorum ve sanırım sayende ağlamadan kapatacağım bu 6 günü. Senin de öyle olduğunu hatırladım ve normal gibi geldi bana da.Umarım bunlar hep hamileliktendir. kahraman embriyomuzun hayata sağlıkla tutunduğuna dair haberi dört gözle bekliyoruz :)
kizlar
6 gün sonra güzel haberi alcaksın inşallah canım. Yanlış hatırlamıyorsamyelek inde ağrıları olmuştu öğrenmeden önce. Bende hiiç ağrısız geçirmiştim 2. haftayı. O nedenle ağrın olması korkutmasın seni. Aç bir film izle :)) Unutmaya çalış.
Bununda öğrendiğim iyi oldu.ilk iki ay da adet tarihin geçince ağrın olduğunu. Her ağrıda hala kuşkulanıyorum.Benim ağlamam da hamileliktenmis duygusal oluyorlarmış ya :) Sonrasında pek olmadı o ayrı:)
Ama bendeki tek belirti goguslerimdeki kahverengi kısım koyulasmisti.
O adet ağrısı sandığımız aslında tutunma olduktan sonra rahim büyümeye başlıyor ondan da.oluyor .
Benim ilk iki ayda adet tarihim gelince ağrı çekmiştim. Çoğu kişide öyle oluyormuş.
Ağrılarının olması normal canım rahim büyüdükçe hep ağrıların oluyor .Benim hala var hiç geçmedi. Bel ağrısı kasik larda ağrı çok oluyor .Doktora her sorduğumda hep normal diyor alıştım artık bende .Hatta agrım kesilseydi korkuyordum bu sefer de:)Bununda öğrendiğim iyi oldu.ilk iki ay da adet tarihin geçince ağrın olduğunu. Her ağrıda hala kuşkulanıyorum.
Inşallah bu sefer herşey gönlünce olur canım.rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşallah.
Canım, ben hala normal hayata dönemedim gibi geliyor. Yani hala transfer sonrasında gibi yaşıyorum. Normal gebeler gibi olamayacak mıyım mesela? Hala annem ve eşim bana dinlenmem gerektiğini söylüyor. Zaten tansiyonum da çok düşük. Kendim de bir şey yapamıyorum ama böyle de garip oluyor. Sen nasıl geçiriyordun ilk haftalar günlerini? Şimdi nasıl geçiriyorsun? Kardeşinin hamileliği benimle aynıydı haftadaydı, o nasıl geçiriyor?Ağrılarının olması normal canım rahim büyüdükçe hep ağrıların oluyor .Benim hala var hiç geçmedi. Bel ağrısı kasik larda ağrı çok oluyor .Doktora her sorduğumda hep normal diyor alıştım artık bende .Hatta agrım kesilseydi korkuyordum bu sefer de:)
Canım ben 4 aylık.olana kadar hep baskı altindaydim zaten eşim ve annem tarafından ama ilk 12 hafta hep dikkat ettim .Çok dışarı çıkmadım gerekmedikce ama şimdi normal hayatıma devam ediyorum. Temizliğimi falan herseyimi kendim hallediyorum eskiden eşim yapıyordu.Canım, ben hala normal hayata dönemedim gibi geliyor. Yani hala transfer sonrasında gibi yaşıyorum. Normal gebeler gibi olamayacak mıyım mesela? Hala annem ve eşim bana dinlenmem gerektiğini söylüyor. Zaten tansiyonum da çok düşük. Kendim de bir şey yapamıyorum ama böyle de garip oluyor. Sen nasıl geçiriyordun ilk haftalar günlerini? Şimdi nasıl geçiriyorsun? Kardeşinin hamileliği benimle aynıydı haftadaydı, o nasıl geçiriyor?
Selmacim kardesin icin cok uzuldum. Umarim en yakin zaman da saglikli bir hamilelik yasar ve bebisini kucagina alir. Bu kardesin Eylul de evlenmisti demi?Canım ben 4 aylık.olana kadar hep baskı altindaydim zaten eşim ve annem tarafından ama ilk 12 hafta hep dikkat ettim .Çok dışarı çıkmadım gerekmedikce ama şimdi normal hayatıma devam ediyorum. Temizliğimi falan herseyimi kendim hallediyorum eskiden eşim yapıyordu.
Kardeşim malesef bebeğini kaybetti .Ama bu seni etkilemesin canım bu onun ikinci kaybı bi sorun var ve araştırılması lazım.Nasipte olmayınca olmuyor malesef .ilkinde pek dikkat etmedi ama bunda çok dikkat ediyordu. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Çok üzüldüm canım kardeşin için. Onun normal yolla mıydı? Sebebi araştırılsın da aynı acıyı bir daha yaşamasın kardeşin. Çok teşekkür ederim canım yazdığın için.Canım ben 4 aylık.olana kadar hep baskı altindaydim zaten eşim ve annem tarafından ama ilk 12 hafta hep dikkat ettim .Çok dışarı çıkmadım gerekmedikce ama şimdi normal hayatıma devam ediyorum. Temizliğimi falan herseyimi kendim hallediyorum eskiden eşim yapıyordu.
Kardeşim malesef bebeğini kaybetti .Ama bu seni etkilemesin canım bu onun ikinci kaybı bi sorun var ve araştırılması lazım.Nasipte olmayınca olmuyor malesef .ilkinde pek dikkat etmedi ama bunda çok dikkat ediyordu. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Sağol ablam .amin inşallah.Selmacim kardesin icin cok uzuldum. Umarim en yakin zaman da saglikli bir hamilelik yasar ve bebisini kucagina alir. Bu kardesin Eylul de evlenmisti demi?
Sağol canım. Evet normal yolla hamile kalıyor fakat 6 haftayı geçmeden düşük yapıyor iki oldu .Çok üzüldüm canım kardeşin için. Onun normal yolla mıydı? Sebebi araştırılsın da aynı acıyı bir daha yaşamasın kardeşin. Çok teşekkür ederim canım yazdığın için.
En yakın zamanda sağlıkla kucağına alır inşallah...
Amin canım... verecek.Sağol canım. Evet normal yolla hamile kalıyor fakat 6 haftayı geçmeden düşük yapıyor iki oldu .
Rabbim inşallah onada sağ salim bi evlat nasip etsin.
selmacim kardesin icin cok uzgunum umarim en kisa zamamda saglikla bebegini alir kucagina. dedigin gibi tekrarladigi icin iyice arastirmak ve sorun ne ise çözüp hanile kalmak da en iyisi cunku hakli olarak bu kayiplar onu cok sarsiyordurCanım ben 4 aylık.olana kadar hep baskı altindaydim zaten eşim ve annem tarafından ama ilk 12 hafta hep dikkat ettim .Çok dışarı çıkmadım gerekmedikce ama şimdi normal hayatıma devam ediyorum. Temizliğimi falan herseyimi kendim hallediyorum eskiden eşim yapıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?