Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

selmacim kardesin icin cok uzgunum umarim en kisa zamamda saglikla bebegini alir kucagina. dedigin gibi tekrarladigi icin iyice arastirmak ve sorun ne ise çözüp hanile kalmak da en iyisi cunku hakli olarak bu kayiplar onu cok sarsiyordur
Çok sagol tessekkür ederim. Aynen öyle zaten mahvoluyor herseferinde .Oda zaten sorun neyse çözülmeden düşünmüyor artık. Rabbim inşallah sizede onada nasip etsin.
Az kaldı sizin sonuçlara heyecanla bekliyoruz.

Uzuldum canim kardesin icin canim. Umarim o da yakin zamanda saglikli bir hamilelik gecirir. Ben eskiden hamile kalmanin cocuk sahibi olmanin bu kadar zor oldugunu hic tahmin etmezdim. Ne kadar karmasik ve gizemli bir surec. Biraz sans ve yasamin mucezelerinden biri. Insallah hepimiz o kadar sansli olucagiz bir gun:)

Zaman ne çabuk geçiyor yarın ilk kanı veriyorum. Bir hafta geçti ama sanki dün gibi. Zaten ben bu tedavi sürecinde hep aynı şeyi hissediyorum hep dün gibi geliyor :)

Sağol canım. Allah razı olsun.
Aynen valla bende evlenir evlenmez hemen çocuğumuz olacak sanıyordum meğerse ne zorluklar dan geçmemiz gerekiyormus. Bana hamile kalmak heleki normal yoldan hamile kalmak mucize gibi geliyor. Bu kadar araştırıp öğrenince kendiliğinden hamile kalanlar çok şanslı diye düşünüyorum.
Tabi hamile kalmak la bitmiyor rabbim herkese sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Zaman ne çabuk geçiyor yarın ilk kanı veriyorum. Bir hafta geçti ama sanki dün gibi. Zaten ben bu tedavi sürecinde hep aynı şeyi hissediyorum hep dün gibi geliyor :)
Hayırlısıyla inşallah bi hamile oldugunu öğren o zaman insan çok.sabirsiz oluyor zaman geçmiyor gibi geliyor.
Bana hiç geçmeyecek gibi geliyordu oysa yarısi geçti çok şükür.

Canim yarin hcg ile progesterone a mi bakacaklar? Ben de dun kan verdim progesterone icin.

Selmacim kaybiniza üzüldüm Allah en kisa surede kardesine saglikla bir evlat nasip etsin insallah.

Sese’cim ben evlendikten sonra 2,5 , ilk cocuktan sonra 2,5 olmak üzere toplam 5 sene korundum :) Hatta ilk cocuk kaza oldu. Dogum kontrol hapini unutunca panikliyordum. Halbuki öyle kolay degilmis bu isler :) Simdi geriye dönebilsem de, daha genc yastayken korunmadan dogal yolla daha fazla cocuk yapabilsem keske. Maalesef hayatta herkesin bir mucadelesi, sinavi oluyor. Bizimki de bu. Allah baska dert vermesin, sonu cok guzel olacak stresler bunlar.

Kizlar umarim herkes iyidir! Haftasonunuz nasil gecti? Neler yaptiniz?

Benim yine dolu dolu ve su gibi akti gitti haftasonum. Bugun ogleden sonra evdeydik sadece, biraz dinlendik keyif yaptik. Sabah yaz ogleden sonra kis havasi vardi :s Bu hafta is yerinde cok yogun olacagim, havada baya kotu, su haftayi biran once atlatmak, hatta mart ayini kapatip artik Nisan’a gecmek istiyorum :)

dennisgo DilanBoran taze hamileler nasilsiniz? Test günlerine hazir misiniz? Denniscim senin yarin degil mi ilk hcg?
evet canim ilk kani yarin sabah veriyorum. her ne kadar yarin sonuc almayacak olsam da yine de heyecan var. cunku sonucta hamileysem artik kan testinde cikacak gunler icindeyiz :)

benim sakin gecti hava cogunlukla kotuydu ben de genelde evde vakit gecirdim. ben de nasil mart ortasina geldik zaman ne cabuk gecti diye soylenip duruyorum :) onun icin nisan da gelir mayista.. cok yakinda :)

bana en son opu da bakilmisti. bir de yarin ve persembe bakilacak işte. nasilsin peki sen herhangi bir şikayetin var mı?
iyiyim canim, ara sira kasik agrilarim oluyor. Sen nasilsiniz evde test yapmayi falan dusunuyormusun?
dennisgo DilanBoran taze hamileler nasilsiniz? Test günlerine hazir misiniz? Denniscim senin yarin degil mi ilk hcg?
Hemen gelsin Cuma istiyorum. Boyle beklemek cok zor. Ama Ben carsamba evde test yapmayi dusunuyorum. 7. Gunum olacak cikmazsa da 2 gun sonra kan verecegim zaten.
Beni de cok yordu Mart. Esim evdeydi bugun, evde zaman gecirdik. Turkiye dekiler ile konustuk falan o sekilde zaman gecti.

evet canim ilk kani yarin sabah veriyorum. her ne kadar yarin sonuc almayacak olsam da yine de heyecan var. cunku sonucta hamileysem artik kan testinde cikacak gunler icindeyiz :)

Artik birileri senin hamileligini ogrenmis olacak canim :) Ben olsam klinige “bilgi edinme hakki” falan deyip ilk test sonucunda aranmak isterdim :)

Canim cuma gunu embriyo kac gunluk oluyor peki? Insallah hem idrar hem kanda gorursun arka arka pozitif i. Erken test mi yaoacaksin yoksa normal test mi?

insallah canim . Cuma 9. Gun oluyor. Erken gosteren test ile yapacagim canim.

S
Sağol canım allah razı olsun.
Amin inşallah ona ve isteyen herkese.

Şimdilik test yapmayı düşünmüyorum ama Perşembe sabah kan vermeden önce dayanamayıp yaparsam hiç şaşırmam :) direk telefonda öğrenmek ayrı bir şey, önceden bilmek de başka bir duygu. Hangisi içimden gelirse bu süreçte öyle yapacağım. Ama şimdilik sakince beklemedeyim..

O gün sonuç öğrenemeyeceksin dediğinde aklıma gelseydi keşke, “hiç mi öğrenemeyeceğim 8. Günde “ diye zorlasaydım :) kabullenmişim bak yarın kuzu kuzu kan verip geleceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…