- 22 Nisan 2018
- 632
- 1.609
- 63
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #9.981
Canim transferin 7. günü ama embriyolar transferde kac günlüktü?insallah canim . Cuma 9. Gun oluyor. Erken gosteren test ile yapacagim canim.
O gün sonuç öğrenemeyeceksin dediğinde aklıma gelseydi keşke, “hiç mi öğrenemeyeceğim 8. Günde “ diye zorlasaydım :) kabullenmişim bak yarın kuzu kuzu kan verip geleceğim :)
Evet canım umarım bebeğimiz bizimledir.. Perşembe günü bize en güzel haberi verir :)Olsun canim sabrin sonu selamet :))) Insallah oyle olacak.
6. Gunluktu ufaklikCanim transferin 7. günü ama embriyolar transferde kac günlüktü?
Canim transferin hayirli olsun. Rabbim Anneligi tattirsin sana insallah. Seni ara sira takip ediyorum hayirli haberlwrini gormeyi bekliyorum.6. Gunluktu ufaklik
Böyle bakınca yumurtlamadan 13 gün sonra gibi oluyor normalde çıkması gerekir değil mi ?6. Gunluktu ufaklik
Amin canim insallah. Insallah bir gun hepimiz annelik duygusunu tadariz. Sen nasilsin?Canim transferin hayirli olsun. Rabbim Anneligi tattirsin sana insallah. Seni ara sira takip ediyorum hayirli haberlwrini gormeyi bekliyorum.
yumurtlamadan sonra bugun 10. Gun olmus oluyor. Embriyo 6 gunluk tu bugun de transferin 4. Gunu.Böyle bakınca yumurtlamadan 13 gün sonra gibi oluyor normalde çıkması gerekir değil mi ?
:)
Saol canım umarım arka arkaya hamilelik haberleri alacağımız bir hafta olurMerhaba Kizlar, haftasonu esimle birlikte hep disardaydik gezdik kafa dagittik ve hic girip bakamadim, simdi Bürodayim okudum :) :)
dennisgo ve DilanBoran Allahim insallah hayirli haberler almanizi nasip eder kizlar :) :) Bol bol HCGler dilerim :)
Selmaal25 Kardesin icin üzüldüm lütfen ona cok destek olun, siz zaten bilirsiniz anlarsiniz halinden, umarim iyi doktorlarin elinde tedavi olmak nasip olur, belki ufak bir sorundur, belki sadece kan pihtilasmasidir ve igne olmasi felan gerekir kim bilir, insallah derdi veren Rabbim dermaninida verir hepimize
Selmacim kaybiniza üzüldümAllah en kisa surede kardesine saglikla bir evlat nasip etsin insallah.
Sese’cim ben evlendikten sonra 2,5 , ilk cocuktan sonra 2,5 olmak üzere toplam 5 sene korundum :) Hatta ilk cocuk kaza oldu. Dogum kontrol hapini unutunca panikliyordum. Halbuki öyle kolay degilmis bu isler :) Simdi geriye dönebilsem de, daha genc yastayken korunmadan dogal yolla daha fazla cocuk yapabilsem keske. Maalesef hayatta herkesin bir mucadelesi, sinavi oluyor. Bizimki de bu. Allah baska dert vermesin, sonu cok guzel olacak stresler bunlar.
Günaydın kızlar
Kan verdim geldim.. güzel bir hafta olsun hepimiz için..
Merhaba Kizlar, haftasonu esimle birlikte hep disardaydik gezdik kafa dagittik ve hic girip bakamadim, simdi Bürodayim okudum :) :)
dennisgo ve DilanBoran Allahim insallah hayirli haberler almanizi nasip eder kizlar :) :) Bol bol HCGler dilerim :)
Selmaal25 Kardesin icin üzüldüm lütfen ona cok destek olun, siz zaten bilirsiniz anlarsiniz halinden, umarim iyi doktorlarin elinde tedavi olmak nasip olur, belki ufak bir sorundur, belki sadece kan pihtilasmasidir ve igne olmasi felan gerekir kim bilir, insallah derdi veren Rabbim dermaninida verir hepimize
Hayırlı bir sonuç çıkar inşallah.Günaydın kızlar
Çok sagol tessekkür ederim canım.Merhaba Kizlar, haftasonu esimle birlikte hep disardaydik gezdik kafa dagittik ve hic girip bakamadim, simdi Bürodayim okudum :) :)
YaaaGünaydın kızlar
Canım, benim de kız kardeşim var türkiye’de. Uzak olmak çok zor oluyor hele ki zor zamanlarda yanında olamamak... Anlıyorum seni. Biz de hiç ayrılmazdık eskiden. Hep yan yanaydık, en yakın arkadaşımdı.. hala da öyle ama uzağız.Çok sagol tessekkür ederim canım.
Elimden geldiğince destek oluyorum ama uzağım elim kolum yetişmiyor ki biseyler yapayım. Ama o kadar üzülüyorum ki ona inan elimden keşke biseyler gelse.
Bende kan pıhtılaşması olasılığını düşündüm ablamda da vardı ve doktor kontrolünde oldu çocukları inşallah onunda basit biseydir .
Rabbim inşallah hepinize tek tek nasip etsin inşallah her gün dua ediyorum hepinize .hepinizin güzel haberini duymak nasip olsun inşallah.
Hayirli olsun canim
Yaaadennisgo hayırlı olsun. inan heyecanla bekliyorum, ne zaman haber verecekler?
DilanBoran sen ne zaman öğrenecektin cnm?
Çok sagol tessekkür ederim canım.
Elimden geldiğince destek oluyorum ama uzağım elim kolum yetişmiyor ki biseyler yapayım. Ama o kadar üzülüyorum ki ona inan elimden keşke biseyler gelse.
Bende kan pıhtılaşması olasılığını düşündüm ablamda da vardı ve doktor kontrolünde oldu çocukları inşallah onunda basit biseydir .
Rabbim inşallah hepinize tek tek nasip etsin inşallah her gün dua ediyorum hepinize .hepinizin güzel haberini duymak nasip olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?