- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #10.021
Canım amacım negatif olmak değil gayet de pozitif bir insanım ama pıhtı gördüğüm için yerleşme olduğunu sanmıyorum.bir de adetlerim de böyle başladığı için ağrım da adet başlangıcındaki gibi olduğundan Regl olduğumu düşünüyorum. Doktoruma saat 4 ü geçtiği için şu an ulaşamam, özel numarasından da aramak istemiyorum zaten ne diyeceğim ki? Sonuçta progestan kullanıyorum. Bugün takip edip yarın arar ve ilacı keserim diyorum.
Allah nasip ederse 2 istiyoruz, bakalimSagol canim az kaldi sonucu ogrenmeme. Cok sukur bu gunleri tekrardan gordum. Sen nasilsin? Prensesin nasil?
Masallah canim. Kac tane trensfer yaptiracaksin?
Evet içim rahat sanırım. Pozitifse de kimyasal olmuştur. Ama bir sorun var ki tutunamıyor. Zaten progestan kullandığım için ısrarcı olmak gerekir mi emin olamadım. Negatifse bugünkü kan zaten yapacak bir şey yok.Bazen progestron ignesi yapiyorlarmis test sonucun pozitifse. Ben de doktorumu aramistim kanmam oldugunda oyle demisti. Ama icin nasil rahat ediyorsa oyle yap.
Canim ilaclarini dr demeden sakin kesme. Insallah tutunma lekelenmesidir. Yat dinlen bugun. Hemen kotu dusunmeyelim.
Evet içim rahat sanırım. Pozitifse de kimyasal olmuştur. Ama bir sorun var ki tutunamıyor. Zaten progestan kullandığım için ısrarcı olmak gerekir mi emin olamadım. Negatifse bugünkü kan zaten yapacak bir şey yok.
Canım ne oldu? İnşallah kırmızıya dönmemiştir. Yerleşme kanaması arkadaşımda adet gününde olmuşu.. yani geç de olabilir demek istediğim.Canım pıhtı görmesem zAten böyle düşünmezdim. şu an ağrım da tam adet ağrısı gibi oldu. bence yerleşme kanaması için de geç, sonuçta 8. Gün. Zaten bir iki saate kadar kırmızıya döner adetse.
canim henuz kirmiziya dönmedi. ya sadece kahvrengi akinti olsa negatif olmazdim. ama pıhtı yerlesme kanamasinda olmuyor biliyorsun. o nedenle reglim baslayacak diye dusunuyorum. progestan reglin baslamasini geciktirir mi bilmiyorum ama normalde kahverengi baslar bir kac saat sonra kirmiziya döner benim reglim.Canım ne oldu? İnşallah kırmızıya dönmemiştir. Yerleşme kanaması arkadaşımda adet gününde olmuşu.. yani geç de olabilir demek istediğim.
bu ilaçları kullanırken adet olunmuyor deniyordu. İnşallah adet değildir
canim su an klinik degil doktoru arayabilirim ama ne diyecegim ki zaten progestan kullaniyorum. yarina kadar kirmiziya döner ben de yarin sabah klinigi ararim diyorum. yani zaten tutunmasi icin ilac kullaniyorum hala tutunmamissa, ya da tutundu ama su an düşüyorsa yapacak bir sey yok gibi geliyor bana. sonucta amacimiz saglikli bir hamilelik sonrasi saglikli bir bebege kavuşmak.dennisgo kliniği de mi arayamıyorsun canım? Birilerine haber etsen?
Ama yerleşme kanaması kahverengi oluyor, pıhtı büyük mü küçük mü? Rahim bazen kendini temziliyormuş hamileliğe hazırlamak için. Bugün regl tarihin mi peki?canim henuz kirmiziya dönmedi. ya sadece kahvrengi akinti olsa negatif olmazdim. ama pıhtı yerlesme kanamasinda olmuyor biliyorsun. o nedenle reglim baslayacak diye dusunuyorum. progestan reglin baslamasini geciktirir mi bilmiyorum ama normalde kahverengi baslar bir kac saat sonra kirmiziya döner benim reglim.
Canım en azından doktor mantıklı bir şey söyler. Kendini bırakmamış olursun. Çünkü adet ağrısı, lekelenme yaşayıp ağlayan, hamile kalan insanlar da var. Benim de olmuştu hatırlarsan ağrım. İnşallah olmazsın canım..canim su an klinik degil doktoru arayabilirim ama ne diyecegim ki zaten progestan kullaniyorum. yarina kadar kirmiziya döner ben de yarin sabah klinigi ararim diyorum. yani zaten tutunmasi icin ilac kullaniyorum hala tutunmamissa, ya da tutundu ama su an düşüyorsa yapacak bir sey yok gibi geliyor bana. sonucta amacimiz saglikli bir hamilelik sonrasi saglikli bir bebege kavuşmak.
Benim yerlesme kanamam 9. Gun olmustu. Yani Sabah kalktigimda lekelenmem vardi ve o gun Benim test gunumdu. Ama pihti olayina bir sey deyemiyecegim. Yarin sabah erkenden arayip sorarsin dr na .Canım pıhtı görmesem zAten böyle düşünmezdim. şu an ağrım da tam adet ağrısı gibi oldu. bence yerleşme kanaması için de geç, sonuçta 8. Gün. Zaten bir iki saate kadar kırmızıya döner adetse.
yok regl tarihim 21 mart canim.gelen kahverengi kan azdi zaten icinde pihti da vardi. sonra fitili koydum parmagima biraz daha kahvrengi pihtili bir sey bulasti sonra uzandim. simdilik devam etmiyor kirmizi da olmadi henuz. ama karin agrim devam ediyor. adetse bu aksam baslar bence.Ama yerleşme kanaması kahverengi oluyor, pıhtı büyük mü küçük mü? Rahim bazen kendini temziliyormuş hamileliğe hazırlamak için. Bugün regl tarihin mi peki?
canim ben bu surece cidden inaniyorum. eninde sonunda bebegime kavusacagim. tabiki üzülüyorum ama inan bana umudumdan bir gr eksilmiyor. o nedenle doktorun bana soyleyecegi şeyleri biliyoruz. gercekci olmak gerekirse hic bir sey demez :) en fazla testim negatiftir progestani birak der :) o nedenle su an onu arama ihtiyaci duymuyorum. gunde 3 fitille tutunamiyorsa ya da tutundu düşüyorsa zaten bir sorun vardir diye bakiyorum ben. belki dogru belki yanlis ama bana gore dogru olan bu sankiCanım en azından doktor mantıklı bir şey söyler. Kendini bırakmamış olursun. Çünkü adet ağrısı, lekelenme yaşayıp ağlayan, hamile kalan insanlar da var. Benim de olmuştu hatırlarsan ağrım. İnşallah olmazsın canım..
normalde pihti olmamasi gerekiyor canim. keske sadece kahverengi akinti gorseydim ama pihti vardi maalesef. yarin sabah netlesir zaten ben de ararim sabah canim.Benim yerlesme kanamam 9. Gun olmustu. Yani Sabah kalktigimda lekelenmem vardi ve o gun Benim test gunumdu. Ama pihti olayina bir sey deyemiyecegim. Yarin sabah erkenden arayip sorarsin dr na .
Hissettiklerin normal canım hamilesin çünkü.Evet canım yeterki dermansız dert olmasın... bir sonraki hamileliğinde bebeğini kucağına alacak ama bence. Çünkü sorun çözülmüş olacak.
Benim durumum standart gidiyor çok şükür. Bulantım hiç olmadı. İştahım da açık. Çabuk yoruluyorum. Enerji doluyken birden enerjim düşebiliyor. Sinirlerim bozulabiliyor. Ya da korkularım oluyor, endişelerim oluyor.
İçimi açıp bakasım geliyor herşey yokunda mı diye..
Inşallah tutunma kanamasidir. Progesteron da lekelenme yapıyor sen yinede umudunu kesme dinlenmeye devam et inşallah regl değildir.Kızlar
Az yarım saat önce adet ağrım başladı. Dışarıdaydım. Eve geldim hemen fitil koydum şimdi ama bence Regl oluyorum. çünkü kahverengi birşeyler gelmiş ve devam ediyor. henüz kırmızı değil ama hem parçalı hem de zAten adetim de öyle başlıyor... muhtemelen tutmadı.. önümüzdeki aylara bakacağız artık
iste sadece lekelenme olmadigi icin sonuc negatif diyorum ama kirmiziya dönmeden de tedbiri elden birakmiyorum. fitili koydum dinleniyorum :)Inşallah tutunma kanamasidir. Progesteron da lekelenme yapıyor sen yinede umudunu kesme dinlenmeye devam et inşallah regl değildir.
Böyle umutlu olmanı çok seviyorum diğer yarim kalmis tedavilerini saymıyorum bu senin ilk tedavin ilk denemendi canım inşallah olacak inanıyorum. Benimde ikincide oldu. Önemli olan pes etmeden devam etmek .yok regl tarihim 21 mart canim.gelen kahverengi kan azdi zaten icinde pihti da vardi. sonra fitili koydum parmagima biraz daha kahvrengi pihtili bir sey bulasti sonra uzandim. simdilik devam etmiyor kirmizi da olmadi henuz. ama karin agrim devam ediyor. adetse bu aksam baslar bence.
progestani bugun bir iki saat gec koydum ama ondan olacagini sanmiyorum. cunku bu bir sorunsa, o zaman regl olmama nedenimiz hamilelik degil progestan demektir.
canim ben bu surece cidden inaniyorum. eninde sonunda bebegime kavusacagim. tabiki üzülüyorum ama inan bana umudumdan bir gr eksilmiyor. o nedenle doktorun bana soyleyecegi şeyleri biliyoruz. gercekci olmak gerekirse hic bir sey demez :) en fazla testim negatiftir progestani birak der :) o nedenle su an onu arama ihtiyaci duymuyorum. gunde 3 fitille tutunamiyorsa ya da tutundu düşüyorsa zaten bir sorun vardir diye bakiyorum ben. belki dogru belki yanlis ama bana gore dogru olan bu sanki
normalde pihti olmamasi gerekiyor canim. keske sadece kahverengi akinti gorseydim ama pihti vardi maalesef. yarin sabah netlesir zaten ben de ararim sabah canim.
yok regl tarihim 21 mart canim.gelen kahverengi kan azdi zaten icinde pihti da vardi. sonra fitili koydum parmagima biraz daha kahvrengi pihtili bir sey bulasti sonra uzandim. simdilik devam etmiyor kirmizi da olmadi henuz. ama karin agrim devam ediyor. adetse bu aksam baslar bence.
progestani bugun bir iki saat gec koydum ama ondan olacagini sanmiyorum. cunku bu bir sorunsa, o zaman regl olmama nedenimiz hamilelik degil progestan demektir.
canim ben bu surece cidden inaniyorum. eninde sonunda bebegime kavusacagim. tabiki üzülüyorum ama inan bana umudumdan bir gr eksilmiyor. o nedenle doktorun bana soyleyecegi şeyleri biliyoruz. gercekci olmak gerekirse hic bir sey demez :) en fazla testim negatiftir progestani birak der :) o nedenle su an onu arama ihtiyaci duymuyorum. gunde 3 fitille tutunamiyorsa ya da tutundu düşüyorsa zaten bir sorun vardir diye bakiyorum ben. belki dogru belki yanlis ama bana gore dogru olan bu sanki
normalde pihti olmamasi gerekiyor canim. keske sadece kahverengi akinti gorseydim ama pihti vardi maalesef. yarin sabah netlesir zaten ben de ararim sabah canim.
Evet canım görünce rahatlarım. İnşallah alırım canım kucağıma da... ne hassas dönemlermil bunlar. Vallahi normal yoldan hamile kalanlara o kadar çok özeniyorum ki..Hissettiklerin normal canım hamilesin çünkü.
Değişken ruh hali duygusallık ve kaybetme korkusu hep oluyor .
Inşallah sağ salim kucağına da alacaksın şimdi gördükten sonra rahatlarsın.
bazi seyler de hormonlarin etkisi ile oluyor kuzum. tamam bizim bebekler birazcik daha kiymetli ama saglikla kucagina alana kadar endiselenmek cok normal. sadece o endiseyi kararinda yasamak, onun seni olumsuz etkilemesine izin vermemek gerekli. sen de boyle degilsin zatenAnlıyorum seni canım.. içinden nasıl geliyorsa öyle yap. Kendisi için en iyiyi insan kendisi biliyor bi yerde... hayırlısı canım. Yarın bi olsun da.
Evet canım görünce rahatlarım. İnşallah alırım canım kucağıma da... ne hassas dönemlermil bunlar. Vallahi normal yoldan hamile kalanlara o kadar çok özeniyorum ki..
Evet canım kırmızılar gelene kadar umut var. Gelirse de bir ay dinlenip yeni tedavi ile yeniden umut edeceğim tabiki. Dediğin gibi bu benim ilk tamamlanan tedavim oldu. Zaten daha 5 hakkım var. Ama hepsini kullanmayacağıma da eminim. Ben inanıyorum, bu inancın önünde ne durabilir ki :)Böyle umutlu olmanı çok seviyorum diğer yarim kalmis tedavilerini saymıyorum bu senin ilk tedavin ilk denemendi canım inşallah olacak inanıyorum. Benimde ikincide oldu. Önemli olan pes etmeden devam etmek .
Hala umut var tabiki kırmızılar gelene kadar umarım bebisin tutunmuştur o yüzdendir .Ama olmazsa da inanıyorum ki senin bu umudun ve azmin oldukça bebeğini kucağına alacaksın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?