- 22 Nisan 2018
- 632
- 1.609
- 63
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #10.041
canim henuz kirmiziya dönmedi. ya sadece kahvrengi akinti olsa negatif olmazdim. ama pıhtı yerlesme kanamasinda olmuyor biliyorsun. o nedenle reglim baslayacak diye dusunuyorum. progestan reglin baslamasini geciktirir mi bilmiyorum ama normalde kahverengi baslar bir kac saat sonra kirmiziya döner benim reglim.
yok regl tarihim 21 mart canim.gelen kahverengi kan azdi zaten icinde pihti da vardi. sonra fitili koydum parmagima biraz daha kahvrengi pihtili bir sey bulasti sonra uzandim. simdilik devam etmiyor kirmizi da olmadi henuz. ama karin agrim devam ediyor. adetse bu aksam baslar bence.
progestani bugun bir iki saat gec koydum ama ondan olacagini sanmiyorum. cunku bu bir sorunsa, o zaman regl olmama nedenimiz hamilelik degil progestan demektir.
canim ben bu surece cidden inaniyorum. eninde sonunda bebegime kavusacagim. tabiki üzülüyorum ama inan bana umudumdan bir gr eksilmiyor. o nedenle doktorun bana soyleyecegi şeyleri biliyoruz. gercekci olmak gerekirse hic bir sey demez :) en fazla testim negatiftir progestani birak der :) o nedenle su an onu arama ihtiyaci duymuyorum. gunde 3 fitille tutunamiyorsa ya da tutundu düşüyorsa zaten bir sorun vardir diye bakiyorum ben. belki dogru belki yanlis ama bana gore dogru olan bu sanki
normalde pihti olmamasi gerekiyor canim. keske sadece kahverengi akinti gorseydim ama pihti vardi maalesef. yarin sabah netlesir zaten ben de ararim sabah canim.
Haklısın canım sabaha kadar bekleyeceğim. Kırmızı ise kırmızı, kahverengi ise kahverengi.. sabah merkezi arayacağım artık ne derlerse ona göre yoluma bakacağım.dennis’cim üzüldüm böyle stresli birsey yasamana. Ama suanda durumu degistiremeyiz, insallah kötü birseyin habercisi degildir. Fitilden kalan parcalarda kanamayla atiliyorsa pihti gibi gorunmus olabilir mi diye geldi benim aklima da. Koyu renkte akinti kanamanin yeni olmadigini gosteriyor hala yerlesme kanamasi olabilir.
Bende sanirim senin gibi dusunurdum canim. Maalesef canli olan herseyde dogal seleksiyona maruz kalacak. Ama bence kahraman embriyon icin negatif dusunmeyelim. Türlü türlü deneyim okuyoruz, her bedende farkli ilerliyor bu sürec. Sabah doktoruna ulasinca emin ellerde muayene olursun ve icin rahat eder. Insallah bebeginin gelecegi zaman bu denemedir!
Haklısın canım sabaha kadar bekleyeceğim. Kırmızı ise kırmızı, kahverengi ise kahverengi.. sabah merkezi arayacağım artık ne derlerse ona göre yoluma bakacağım.
Sonuçta şu an olan şey içinden geçtiğimiz sürecin doğasında var. Tutunma olur, adet olur bizde kan ve kanama çeşitleri biter mi. Sonuç ne ise olan çoktan oldu sadece ben bilmiyorum. Ben de bugün yarın öğrenmiş olacağım.
Evet sonuçta bir mucize gerçekleşiyor içimizde öncesinde böyle bir kaos yaratmazsa ayıp olur :)Bitmez canim cesitler... Ama dünyaya yeni bir canli getirecek olan mucizevi bedenlerimiz var, artik o kadar kaos yaratmalarini da göz ardi edecegiz :)) Yarin en güzel haberler seninle olsun insallah
Canim cok uzuldum. Yine de yarini bekleyelim bakalim dr un ne diyecek. Bazen progesterone bile engel olamiyor adetin gelmesine.kizlar
kirmizilari gordum.. maalesef sonuc negatif. sabah konusana kadar ilaci kesmeyecegim. bu ay dinlendirecek muhtemelen, nisanda tekrar başlarım.
kizlar
kirmizilari gordum.. maalesef sonuc negatif. sabah konusana kadar ilaci kesmeyecegim. bu ay dinlendirecek muhtemelen, nisanda tekrar başlarım.
Nasıp kısmet canım demekki zamanı gelmemiş daha .üzüldüm ama gerçekten .Rabbim inşallah bi dahakinde nasipetsin.kizlar
Üzüldüm be canım... ama dediğin gibi bir daha deneyeceksin. Çok şükür imkanın var.kizlar
Canim cok uzuldum. Yine de yarini bekleyelim bakalim dr un ne diyecek. Bazen progesterone bile engel olamiyor adetin gelmesine.
Uzuldum canim. Ama denemeye devam edicez. Bigun alicagiz o bebisleri kollarimiza. Insallah.
Nasıp kısmet canım demekki zamanı gelmemiş daha .üzüldüm ama gerçekten .Rabbim inşallah bi dahakinde nasipetsin.
Sonuçta bu bir tedavi devam edeceğiz pozitifi görüp bebeği eve getirene kadar. Ben hepimiz adına unutmuyorum. Kimimiz daha erken kimimiz daha geç kavuşacak mucizesine ama hepimiz kavuşacağız :)Üzüldüm be canım... ama dediğin gibi bir daha deneyeceksin. Çok şükür imkanın var.
Biz de bu yoldan deniyoruz. Normal yoldan yapanlar nasıl normal deneme yapıyorlarsa hesaplama vs. Bir ay olmuyor ikinci ay olmuyor üçüncüde oluyor misal..
bu da bizim deneme tarzımız. Bu ay değilse bir sonraki ay... Bizim de elbet olacak.
Günaydın kızlar
Sabah kliniği aradık, doktorumla konuşamadık henüz gelmemişti. Ben biraz acele ettim sanırım :) şimdilik progestana devam doktor ile konuşup haber vereceğiz dediler. Bu arada akşam kanama devam etmemiş sabah da çok az kahverengi akıntı vardı ama ben progestandan dolayı başlamadığını düşünüyorum.
Bu arada hepinize teşekkür ederim desteğiniz için. İyi ki varsınız :)
Ben Transferden 10 gün sonra, daha Kan testi ve Adet günüm gelmeden öyle bir Kanamam olmustuki, resmen afedersiniz Ped kullandim, ve kahverengi degil kirmiziydi resmen, ben hersey bitti diye düsündüm ama megerse Kan sullandirici kullandigim icin olmus doktorum hemen kestiydi, ve hiicc pihti varmiydi yokmuydu hatirlamiyorum, ama Su dunyada kac milyar kadiniz, eminim herkesde degisik oluyordur, Allahim insallah hepimizin yüzünü en kisa zamanda güldürürGünaydın kızlar
Sabah kliniği aradık, doktorumla konuşamadık henüz gelmemişti. Ben biraz acele ettim sanırım :) şimdilik progestana devam doktor ile konuşup haber vereceğiz dediler. Bu arada akşam kanama devam etmemiş sabah da çok az kahverengi akıntı vardı ama ben progestandan dolayı başlamadığını düşünüyorum.
Bu arada hepinize teşekkür ederim desteğiniz için. İyi ki varsınız :)
Tesekürler canim, zaten Transferden sonrasi gecmez degilmi :) Ama hersey bos önemli olan saglicakla dogurabilmek, Allahim hepimize en kisa zamanda evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin, Hayirli evlat olsun insallahB Bahar0107 cim tedavi sürecin hayirli olsun. Coook sorunsuz ilerleyip transferden sonra su gibi gecen zaman sana pozitif sonuc getirsin insallah.
Namaz konusunda önerim yok maalesef. Bence egilip kalkmak (dizlerinden destek aliyorsun) transfer sonrasi zararli degildir. Kiyamdan secdeye giderken yaptigin hareketin rahime bir baskisi yok cunku. Oturarak kilsan kalcandan guc vererek secde edeceksin, o sanki daha zorlu degil mi rahim icin? Transfer oncesinde hem ayakta hem oturarak namaz hareketlerini yapip, kaslarini dinleyerek karar verebilirsin nasil kilacagina bence canim.
kizlar
Kızlar
Dünkü kan testi negatifmiş, akşamki kanama da adetmiş. Doktor ilaçları keselim dedi. Bu ay ara Nisanda tekrar başlıyoruz.
Ben Transferden 10 gün sonra, daha Kan testi ve Adet günüm gelmeden öyle bir Kanamam olmustuki, resmen afedersiniz Ped kullandim, ve kahverengi degil kirmiziydi resmen, ben hersey bitti diye düsündüm ama megerse Kan sullandirici kullandigim icin olmus doktorum hemen kestiydi, ve hiicc pihti varmiydi yokmuydu hatirlamiyorum, ama Su dunyada kac milyar kadiniz, eminim herkesde degisik oluyordur, Allahim insallah hepimizin yüzünü en kisa zamanda güldürür
Evet canım biraz dinlenip sonra kaldığım yerden devam.. ben de biliyorum o bebekler sıra ile gelecek. Sırasını bilmiyoruz ama mutlaka gelecek onu biliyoruz.Denniscim cok uzuldum.... Burayi bir kac ay negatifler, pozitiflerle dolduracagiz ama nihayetinde bu bebekler gelecek, sende biliyorsun. Demekki nasip bu sefer degilmis. Senin bebek sonbahari sevmiyormus, kisin gelecekmis demekki.... Bir sonraki tedavi icin simdiden bol sanslar canim. Ben soyle dusunuyorum, bir kac negatif alarak guzel sonuca ulasiyor cogu kisi, sen artik negatif hakkini doldurdun, pozitife 1 adim daha yaklastin. Moral bozmadan devam! <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?