- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #10.061
Evet sonuçta bu bir tedavi ilk seferde de pozitif görebiliriz ikide üçte dörtte de.. zaten ileride sahip olacağım bir şeye bugün olmadı diye çok da canımı sıkmak istemiyorum. Elbette sonucun negatif olmasına şu an üzülüyorum. Ama sürdürmek, kendimi yormak istemiyorum. Sevinecek enerji kalsın ilerideki günler için :)Iyi ki sen de varsin. Boyle sakin durabilmeni ve olumlu olmani cok taktir ettim. Ben inaniyorum ki bu pozitif tavirlarin surecin olumlu sonuclanmasini hizlandiracak.
Kızlar
Dünkü kan testi negatifmiş, akşamki kanama da adetmiş. Doktor ilaçları keselim dedi. Bu ay ara Nisanda tekrar başlıyoruz.
Canim uzuldum ama sen cok pozitif ve kuvvetli birisisin. Dedigin gibi simdi olmadiysa insallah bir sonraki denede pozitifi goreceksin canim. Cok sukur deneme hakkin var.Moral tedavide cok onemli. Negatifler tabi ki de bizi uzuyor ama hizlica toparlanip yeni tedaviye hazir olmaliyiz.Kızlar
Dünkü kan testi negatifmiş, akşamki kanama da adetmiş. Doktor ilaçları keselim dedi. Bu ay ara Nisanda tekrar başlıyoruz.
Canım üzüldüm ben hep umutluydum olacak diye ama zamanı değilmiş bi dahaki sefere inşallah şükür daha 4 hakkin var .Bi iki ay geç olacak belki ama olacak sonunda inşallah.Kızlar
Canim ben bir tanidik bulup onun ile getirttiriyorum.TRden ilac kargolatan varmi?
Kızlar şimdi geldim eve tüm destek mesajlarınız ve pozitif yaklaşımınız için teşekkür ederim. Ben de hem kendim hem sizler için çok pozitifim zamanı bilemeyiz ama hepimizin sonunda bebeklerimize kavuşacağız bence
Canim ben bir tanidik bulup onun ile getirttiriyorum.
Kizlar ailenizle ve arkadaslarinizla Cocuk özleminizi ve isteginizi, yani Tüpbebek sürecini paylasiyormusunuz?
Üzüldüm canım ama bu sefer olmamasına üzüldüm.. umutluyum çünkü biliyorum ki olacak. bu ay adetini gör.. sonra oh, ne güzel Nisan ayında yine yapacaksın. Fazla ara da vermiyorsun. O zaman olacak kim bilir... Öpüyorum seni..Kızlar
Annem, Babam ,ablam ve 2 gorumcem biliyor suan. Digerlerine soylemedim.Kizlar ailenizle ve arkadaslarinizla Cocuk özleminizi ve isteginizi, yani Tüpbebek sürecini paylasiyormusunuz?
Malesef en yakin arkadaslarimizin bizimle sureci paylastigini saniyoruz ama olmuyor. Gecen sene butun arkadaslarim biliyordu. Transferden sonra sadece is arkadaslarim devamli arayip sordular. Digerleri hic yanimda bile olmadi. Duyduklarinda sasirip sevindiklerini soylemislerdi.Ben bu sefer hic bir arkadasima soylemedim.Ben paylasiyordum ama artik paylasmama karari aldim. Cunku bu problemi yasamayan disinda kimse anlamiyor. Bir de diger arkadaslarimin benim kadar sefaf olmadigini farkettim. Mesela bir arkadasima herseyime anlatiyordum. Ben cocuk dusunmuyorum diyordu. Gecenlerde aradi 3 aylik hamileymis. Bir de 3 ay beklemis bana soylemek icin. :)
ben de gittigimde alip kendim getiriyorum.TRden ilac kargolatan varmi?
babam , kardesim, anne yarim sayilan ciciannem ve de iki görümcem biliyor sadece. diger akrabalarim ya da yakin arkadaslarim kasimda tup bebek tedavisi başladigimizi biliyorlar ama ne asamadayiz detayli bilmiyorlarKizlar ailenizle ve arkadaslarinizla Cocuk özleminizi ve isteginizi, yani Tüpbebek sürecini paylasiyormusunuz?
ben ugursuzluk getirecegine inanmiyorum. ama surekli soruyorlarsa ve bu seni biraz geriyorsa gizlemek iyi olabilir rahatin acisindan. ben bunu yaşamadigim icin rahatça paylaşıyorum.Peki paylasildiginda ugursuzluk getirecegini düsünürmüsünüz? ben ilk transferimde hickimseye söylememistim, sadece ben ve esim biliyorduk. gizlemekte zor geliyordu annem ve 2 akrabam biliyor bu sürecte oldugmuzu ve soruyorlardi nezaman basliycagiz ne zaman olacak felan diye ama ben transfer oldugnu söylemediydim, kalp atislarini bekliyordum. Kalp atisinida duyduk dedim hele bir Mutterkindpas deniliyor burda hani Doktorun verdigi kagitlar oluyor ya, onu alalim öyle söyleriz dedik yani 8 haftalik olsun dedik. Ama sonra düsük yasayinca paylasmak istegim oldu cünkü birileriyle dertlesmem aglamam gerekiyordu.
Ve ozaman aslinda gizleyincede olmayacaksa olmuyor birdahakine en azindan birde gizlemekle ugrasmam dedim, en bastan annemle ve o 2 akrabamla paylastim
yok sürekli degil, ayda 1 felan :) bakalim bu seferde gizlemeden yapalimben ugursuzluk getirecegine inanmiyorum. ama surekli soruyorlarsa ve bu seni biraz geriyorsa gizlemek iyi olabilir rahatin acisindan. ben bunu yaşamadigim icin rahatça paylaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?