- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #10.081
Annem, Babam ,ablam ve 2 gorumcem biliyor suan. Digerlerine soylemedim.
Malesef en yakin arkadaslarimizin bizimle sureci paylastigini saniyoruz ama olmuyor. Gecen sene butun arkadaslarim biliyordu. Transferden sonra sadece is arkadaslarim devamli arayip sordular. Digerleri hic yanimda bile olmadi. Duyduklarinda sasirip sevindiklerini soylemislerdi.Ben bu sefer hic bir arkadasima soylemedim.
Peki paylasildiginda ugursuzluk getirecegini düsünürmüsünüz? ben ilk transferimde hickimseye söylememistim, sadece ben ve esim biliyorduk. gizlemekte zor geliyordu annem ve 2 akrabam biliyor bu sürecte oldugmuzu ve soruyorlardi nezaman basliycagiz ne zaman olacak felan diye ama ben transfer oldugnu söylemediydim, kalp atislarini bekliyordum. Kalp atisinida duyduk dedim hele bir Mutterkindpas deniliyor burda hani Doktorun verdigi kagitlar oluyor ya, onu alalim öyle söyleriz dedik yani 8 haftalik olsun dedik. Ama sonra düsük yasayinca paylasmak istegim oldu cünkü birileriyle dertlesmem aglamam gerekiyordu.
Ve ozaman aslinda gizleyincede olmayacaksa olmuyor birdahakine en azindan birde gizlemekle ugrasmam dedim, en bastan annemle ve o 2 akrabamla paylastim
ben de gittigimde alip kendim getiriyorum.
[/QUOTE
Sagol canim ben de biriyle getirticem.
Kızlar
Arı sütü bal polen propolisi nasıl bilirsiniz? Yarın başlasam mı ne dersiniz?
ben de bugun bir arkadasim araciligi ile aldim. arisutu bal poleni karistirdim. ben onun haricinde bagisiklik sistemi icin propolis kullaniyordum onu da karisima eklemeli miyim bilemedim. transferden sonra birakmistim ama simdi tekrar ubiquanol ve omega3 baslayacagim. bunu dna hasarlari ve serbest radikallar ile mucadele ettigi icin tedavi oncesi de kullaniyordum. doktor folic asit ve d vitamini harici bir sey vermiyor tedavi surecindeBen ari sutu ve polene yeni basladim. Herkes cok iyi geldigini soyluyor. Ama ben bunun yanida proceive, Maca, ubiquinol ve cod fish liver oilde kullaniyorum. Hepsine yeni basladim canim faydasini goren cok olmus kkdan duyduklarim.
ben de bugun bir arkadasim araciligi ile aldim. arisutu bal poleni karistirdim. ben onun haricinde bagisiklik sistemi icin propolis kullaniyordum onu da karisima eklemeli miyim bilemedim. transferden sonra birakmistim ama simdi tekrar ubiquanol ve omega3 baslayacagim. bunu dna hasarlari ve serbest radikallar ile mucadele ettigi icin tedavi oncesi de kullaniyordum. doktor folic asit ve d vitamini harici bir sey vermiyor tedavi surecinde
Hicbisey anlamadimBen ari sutu ve polene yeni basladim. Herkes cok iyi geldigini soyluyor. Ama ben bunun yanida proceive, Maca, ubiquinol ve cod fish liver oilde kullaniyorum. Hepsine yeni basladim canim faydasini goren cok olmus kkdan duyduklarim.
Hicbisey anlamadim
Iyiyim canim arada sirada kasik ve ayak agrilarim var. Bugun esim ile disari cikip 30dk yuruyus yapip geldik. Diger gunler hep evdeydim.DilanBoran nasilsin canim.. var mi bir şikayet bir belirti. ogluşunla günleriniz nasil geciyor :)
Benim ailem ve eşimin ailesi biliyor ama eşim söylüyor herkese ben akrabalarıma söylemedim.Kizlar ailenizle ve arkadaslarinizla Cocuk özleminizi ve isteginizi, yani Tüpbebek sürecini paylasiyormusunuz?
Sagol canim az kaldi sonucu ogrenmeme. Cok sukur bu gunleri tekrardan gordum. Sen nasilsin? Prensesin nasil?
Masallah canimPrensesim cok cabuk büyüdü ablasi, zaman cok cabuk gecti, 4 ay sonra ise basliyorum, kuzu yalniz kalcak
Hayirli haberlerini bekliyorummmm
Hayir bende olmadiydiKizlar bisey merak ettim. Bir kere hamile kalanlar. Adet doneminize yakin gogusleriniz agridimi? Herkes bu belirtiden bahsediyorda. Acaba herkestemi oluyor diye merak ettim.
Hayir canim Ben de de olmadi. Bu tedavide de gogus agrim yok hic .Kizlar bisey merak ettim. Bir kere hamile kalanlar. Adet doneminize yakin gogusleriniz agridimi? Herkes bu belirtiden bahsediyorda. Acaba herkestemi oluyor diye merak ettim.
Bende aynı adet dönemindeki gibi ağrı olmuştu. Etrafındaki kahverengikısım koyulasmisti öyle farketmiştim.Kizlar bisey merak ettim. Bir kere hamile kalanlar. Adet doneminize yakin gogusleriniz agridimi? Herkes bu belirtiden bahsediyorda. Acaba herkestemi oluyor diye merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?