Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Evet onun icin burda birbirimizle paylasmak en guzeli :) Biz birbirimizi anliyoruz.

Ben ugursuzluk getirecegine inanmiyorum. Ama en yakinlarinla paylasmak en iyisi. Yani herkes anlayamayabiliyor canini sikan yorumlarda yapabiliyor. Onun icin ben bir tek aileme soyliyecegim artik.

Kızlar
Arı sütü bal polen propolisi nasıl bilirsiniz? Yarın başlasam mı ne dersiniz?

Ben ari sutu ve polene yeni basladim. Herkes cok iyi geldigini soyluyor. Ama ben bunun yanida proceive, Maca, ubiquinol ve cod fish liver oilde kullaniyorum. Hepsine yeni basladim canim faydasini goren cok olmus kkdan duyduklarim.

Ben ari sutu ve polene yeni basladim. Herkes cok iyi geldigini soyluyor. Ama ben bunun yanida proceive, Maca, ubiquinol ve cod fish liver oilde kullaniyorum. Hepsine yeni basladim canim faydasini goren cok olmus kkdan duyduklarim.
ben de bugun bir arkadasim araciligi ile aldim. arisutu bal poleni karistirdim. ben onun haricinde bagisiklik sistemi icin propolis kullaniyordum onu da karisima eklemeli miyim bilemedim. transferden sonra birakmistim ama simdi tekrar ubiquanol ve omega3 baslayacagim. bunu dna hasarlari ve serbest radikallar ile mucadele ettigi icin tedavi oncesi de kullaniyordum. doktor folic asit ve d vitamini harici bir sey vermiyor tedavi surecinde

Aynen tedavide kesiyorlar. Ama o zamana kadar kullan bence de.

Kizlar bisey merak ettim. Bir kere hamile kalanlar. Adet doneminize yakin gogusleriniz agridimi? Herkes bu belirtiden bahsediyorda. Acaba herkestemi oluyor diye merak ettim.
Bende aynı adet dönemindeki gibi ağrı olmuştu. Etrafındaki kahverengikısım koyulasmisti öyle farketmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…