- 14 Kasım 2016
- 536
- 478
- 33
- 36
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #10.541
İlk aylarda kıyılmıyor ama ilerleyen aylarda insan dayanamıyor için kaynıyor mıncıklaya mıncıklaya seviliyorlar valla... allah kucağına almayı hatta torun sevmeyi nasip etsin inş..Evet damatcigim rüyama girdi
Kıyamayız biz onlara yinedekızmayız yeterki gelsinler .
Amin canim insallah. Sen anali kizli basladin demi gezmelereİnşallah bu duyguyu herkez tadar ben hayatımda böyle güzel duygu görmedim ne anne ne baba nede eş sevgisi gibi rabbim doğmuş doğacak herkesin evladını bağışlasın olmayan canlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
Hosgeldin canim. Kurtajlarin icin cok uzgunum cok gecmis olsun. Almanya daki arkadaslar yardimci olurlar buyuk ihtimal. Hayirli olsun tedavin.Selam kızlar... Beni de aranıza alır mısınız?Ben Almanya da yaşıyorum. İnşallah 16 Nisanda ilk görüşme randevum olacak biraz heyecanlı ve korkuyorum. Burda işler nasıl yürüyor bilmiyorum. 3 kez tüp bebek yaptırdım ama Türkiye de 3ü de kürtajla sonuçlandı. Eşimde bu defa burda deneyelim dedi. Kimseye de anlatamıyoruz soramıyoruz... Bana yardım eder misiniz. Nasıl oluyor Almanya' da
Zaten tedbir amaçlı veriyorlar o nedenle her doktor vermeye bilir.. içini rahat tut bence. Herhangi bir sorun yok değil mi tüplerde ve rahimde.Ok canim bana antibiyotik vermediler endise ettim biraz. Ama internette tuplerde bir sorun yoksa antibiyotik verilmesine gerek yok diyor. Umarim sorun cikmaz.
Ay çok heyecanlı senin de aslında bir şey kalmamış. Günler öyle hızlı geçiyor ki.. umarım güzel haberler alırız ikimiz de bu tedavide :)Olsun canim tatilin herturlusu guzel. Evde olsanda guzel:) Az kalmis tedavine. Yine bir heyecan yasiyacagiz. Benimki de 25 nisanda belli olacak.
Ben ilk defa duydum ne testi acaba bu ?Kizlar sizde NK-Zeller e bakildimi hic ?
Aramıza hoşgeldin canım.kayıpların için üzüldüm umarım bu tedavide bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.Selam kızlar... Beni de aranıza alır mısınız?Ben Almanya da yaşıyorum. İnşallah 16 Nisanda ilk görüşme randevum olacak biraz heyecanlı ve korkuyorum. Burda işler nasıl yürüyor bilmiyorum. 3 kez tüp bebek yaptırdım ama Türkiye de 3ü de kürtajla sonuçlandı. Eşimde bu defa burda deneyelim dedi. Kimseye de anlatamıyoruz soramıyoruz... Bana yardım eder misiniz. Nasıl oluyor Almanya' da
Zaten tedbir amaçlı veriyorlar o nedenle her doktor vermeye bilir.. içini rahat tut bence. Herhangi bir sorun yok değil mi tüplerde ve rahimde.
Ay çok heyecanlı senin de aslında bir şey kalmamış. Günler öyle hızlı geçiyor ki.. umarım güzel haberler alırız ikimiz de bu tedavide :)
Bakalım ne diyecek. Ben de yarın yeni tedavi protokolünü almaya gideceğim. Haftasonuna doğru Regl olur iğnelere başlarım sanırım.Sagol canim rahatladim biraz. Tuplerde bir sorun yok dedi. Rahimi sanirim 25’inde randevumuz var. Orda yorumlar.
Bakalım ne diyecek. Ben de yarın yeni tedavi protokolünü almaya gideceğim. Haftasonuna doğru Regl olur iğnelere başlarım sanırım.
Amin sağol canım.İlk aylarda kıyılmıyor ama ilerleyen aylarda insan dayanamıyor için kaynıyor mıncıklaya mıncıklaya seviliyorlar valla... allah kucağına almayı hatta torun sevmeyi nasip etsin inş..
Hoşgeldin canım bende almanyadayim istediğini sorabilirsin seve seve cevaplarım. Rabbim inşallah bu defa kucağında girmeyi nasip etsin.Selam kızlar... Beni de aranıza alır mısınız?Ben Almanya da yaşıyorum. İnşallah 16 Nisanda ilk görüşme randevum olacak biraz heyecanlı ve korkuyorum. Burda işler nasıl yürüyor bilmiyorum. 3 kez tüp bebek yaptırdım ama Türkiye de 3ü de kürtajla sonuçlandı. Eşimde bu defa burda deneyelim dedi. Kimseye de anlatamıyoruz soramıyoruz... Bana yardım eder misiniz. Nasıl oluyor Almanya' da
Çok sağol canım. Benim problemim malesef PKOS+ Azospermi... Burdaki sistem hakkında hiçbir fikrim yok. Tedaviye ne zaman başlarlar sonrasında nasıl devam eder? 18 Nisanda terminim var... Bakalım inşallah...Hoşgeldin canım bende almanyadayim istediğini sorabilirsin seve seve cevaplarım. Rabbim inşallah bu defa kucağında girmeyi nasip etsin.
Bizim sorunumuz da eşimde sperm kalitesi ve sayisi düşüktü bende tek tüp kapalı ve endometriozis vardı ikinci tedavimde oldu şükür. Ilk başlarda hormon testleri yaparlar eşinden test isterler sonrasında tedavi planı kişiden kişiye değişiyor ilaç dozu falan ben adetin 3.günü başladım ıgnelere 6 .gün kontrol oldu sonra iki günde bi kontrole gittim 14. Gün yumurtalar toplandı 5. Gün transferi yapıldı.Çok sağol canım. Benim problemim malesef PKOS+ Azospermi... Burdaki sistem hakkında hiçbir fikrim yok. Tedaviye ne zaman başlarlar sonrasında nasıl devam eder? 18 Nisanda terminim var... Bakalım inşallah...
Canım korkma illaki bisey hissedeceksin diye bisey yok hem belirti için daha erken eski tedavilerini unut bu yeni bi süreç ve daha güzel olacak inşallah.Kizlar ya korkuyorum, hic bisey hissetmiyorum, hep o ilk transferle kiyasliyorum ve ne bileyim test yapmaya korkuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?