Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Evet damatcigim rüyama girdi
Kıyamayız biz onlara yinede kızmayız yeterki gelsinler .
İlk aylarda kıyılmıyor ama ilerleyen aylarda insan dayanamıyor için kaynıyor mıncıklaya mıncıklaya seviliyorlar valla... allah kucağına almayı hatta torun sevmeyi nasip etsin inş..

Amin canim insallah. Sen anali kizli basladin demi gezmelere . Masallah prensese cok tatli

Selam kızlar... Beni de aranıza alır mısınız?Ben Almanya da yaşıyorum. İnşallah 16 Nisanda ilk görüşme randevum olacak biraz heyecanlı ve korkuyorum. Burda işler nasıl yürüyor bilmiyorum. 3 kez tüp bebek yaptırdım ama Türkiye de 3ü de kürtajla sonuçlandı. Eşimde bu defa burda deneyelim dedi. Kimseye de anlatamıyoruz soramıyoruz... Bana yardım eder misiniz. Nasıl oluyor Almanya' da

Hosgeldin canim. Kurtajlarin icin cok uzgunum cok gecmis olsun. Almanya daki arkadaslar yardimci olurlar buyuk ihtimal. Hayirli olsun tedavin.

Ok canim bana antibiyotik vermediler endise ettim biraz. Ama internette tuplerde bir sorun yoksa antibiyotik verilmesine gerek yok diyor. Umarim sorun cikmaz.
Zaten tedbir amaçlı veriyorlar o nedenle her doktor vermeye bilir.. içini rahat tut bence. Herhangi bir sorun yok değil mi tüplerde ve rahimde.

Olsun canim tatilin herturlusu guzel. Evde olsanda guzel:) Az kalmis tedavine. Yine bir heyecan yasiyacagiz. Benimki de 25 nisanda belli olacak.
Ay çok heyecanlı senin de aslında bir şey kalmamış. Günler öyle hızlı geçiyor ki.. umarım güzel haberler alırız ikimiz de bu tedavide :)

Aramıza hoşgeldin canım.kayıpların için üzüldüm umarım bu tedavide bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

İlk aylarda kıyılmıyor ama ilerleyen aylarda insan dayanamıyor için kaynıyor mıncıklaya mıncıklaya seviliyorlar valla... allah kucağına almayı hatta torun sevmeyi nasip etsin inş..
Amin sağol canım.

Valla ben şimdiden çıkarıp sevip yerine koyasim geliyor bazen hickirik tutuyor böyle alıp sevesim geliyor doğunca da dayanamayız heralde

Rabbim burdaki bütün arkadaşlar başta olmak üzere isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Hoşgeldin canım bende almanyadayim istediğini sorabilirsin seve seve cevaplarım. Rabbim inşallah bu defa kucağında girmeyi nasip etsin.

Hoşgeldin canım bende almanyadayim istediğini sorabilirsin seve seve cevaplarım. Rabbim inşallah bu defa kucağında girmeyi nasip etsin.
Çok sağol canım. Benim problemim malesef PKOS+ Azospermi... Burdaki sistem hakkında hiçbir fikrim yok. Tedaviye ne zaman başlarlar sonrasında nasıl devam eder? 18 Nisanda terminim var... Bakalım inşallah...

Çok sağol canım. Benim problemim malesef PKOS+ Azospermi... Burdaki sistem hakkında hiçbir fikrim yok. Tedaviye ne zaman başlarlar sonrasında nasıl devam eder? 18 Nisanda terminim var... Bakalım inşallah...
Bizim sorunumuz da eşimde sperm kalitesi ve sayisi düşüktü bende tek tüp kapalı ve endometriozis vardı ikinci tedavimde oldu şükür. Ilk başlarda hormon testleri yaparlar eşinden test isterler sonrasında tedavi planı kişiden kişiye değişiyor ilaç dozu falan ben adetin 3.günü başladım ıgnelere 6 .gün kontrol oldu sonra iki günde bi kontrole gittim 14. Gün yumurtalar toplandı 5. Gün transferi yapıldı.
Eğer sigortan karşılıyorsa tedavini bazı şeyler ekstra olduğu için kendiniz ödüyorsunuz.
Doktor detaylı anlatacaktır mutlaka .
Hangi sehirdesin canım.

Kizlar ya korkuyorum, hic bisey hissetmiyorum, hep o ilk transferle kiyasliyorum ve ne bileyim test yapmaya korkuyom
Canım korkma illaki bisey hissedeceksin diye bisey yok hem belirti için daha erken eski tedavilerini unut bu yeni bi süreç ve daha güzel olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…