- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #10.701
Sen daha uzman mısın? Ben Master yapıyorum :)iyi pazarlar kizlar! Benimde tembellik günüm, bu konuda giderek uzmanlasiyorum artik hatta :)
Kolay gelsin canım.. bizim evde bugün hiç bir aksiyon yoktu.. daha gün bitmedi tembellik süper gidiyor :)Benim de bugun isim cok fazla. Benimkini evde yakalamisken camasir yikamaya gidecegiz, temizlik de yapmasi gerek tabi
En guzeli canim dinlen bol bol. Ben de hafta ici hergun tembellik yapiyorum.Kolay gelsin canım.. bizim evde bugün hiç bir aksiyon yoktu.. daha gün bitmedi tembellik süper gidiyor :)
Bu sefer Kimyasal oldu bendeToparlaninca belki yine yazarim suan ne yapacagimi bilmiyorum
Canim ilaclarin yarasin, allah pozitif sonuc nasip etsin insallah. Bizde buradayiz ne zaman destege ihtiyacin olursa,dennisgo ile yakin zamanlarda transferiniz olacak sanirim, pozitiflerinizi bekliyoruz!
Guzelce dinlen, boool sivi tuket canim, insallah hemen atlatirsin.
Aminnnn Allah’im su guzel sesi duymayi nasip etsin banada insallah, sali gününü iple cekiyorum
Insallah en hayirli karari verirsin canim. Egitimler bittikten sonra takim arkadaslarinda iyi insanlarsa cok rahat edersin gibi. Bool sanslar.
Benim iki gundur alt karin agrilarim basladi, kötüye yormuyorum, acaba ikiz mi diye düsünüyorum. Embriyolog cift embriyo transferinde ilk 3 ay alt karin agrilari oluyor demisti. Simdilik mümkün oldukca dinlenmeye calisiyorum, sali günü büyük gün
canim gercekten cok uzuldum, oncelikle dr nun gorusu cok onemli. Bulundugun yerde bedava deneme hakkin var mi? 3 dondurulmusun vardi 3. De transfer mi ettirmistin? Maddi gucun yettigi kadar deneyebilirsen dene derim. Ben eminim ki saglikli embriolar olusacak bir veya bir kaci sana evlat olacak. Suan cok uzgunsun alacagin kararlar biraz farkli olabilir. Kendini biraz toparla Ondan sonra esin ile konusup dogru karar alacaginizi dusunuyorum.Kimde Sonuc negativ veya kimyasal olduktan hemen sonra tekrar deneme oldu ve ozaman hamilelik oldu ? Henüz daha Doktoruma görüsmedim ama ne yapacagimi bilmiyorum, arami vermek iyi yoksa ara vermeden tekrar denemekmi ?
Kizlar bana biraz akil verin, öyle cok huzursuzumki sadece aglamak istiyorumBizim asil tedavi sebebimiz akrabaliktan dolayi Tasiyici olmamiz, sizce devam mi etmeli yoksa normal yoldan mi denemeliim? Hersey Allahtan, veren de o alanda o, kendimi tamamen teslim edip tevekül edip Rabbime siginip normal yollardan hamile kalmayi denemelimiyim? Her Akraba evliliginde illaki engelli bebek olacakmi, veya akraba olmayanlarda olmayacakmi? Lütfen beni yargilamayin, eşimi canimdan cok seviyorum tek istegim canim eşimden saglikli hayirli anali babali büyütcegmiz evladimiz olsun. Cok duygusalim yanlis bisey yazarsam affedin Benim yerimde olsaniz ne yaparsiniz? Maddi Manevi cok yipraniyoruz, genetik yaptirdigmiz icin hicbir yardim alamioruz herseyi kendimiz ödüyoruz
Etrafimda birkac örnek var Akraba olmayipta malesef hasta bebekleri olan yani Allahim verecekse yinede verir öyle degilmi ? Nolur kizlar bana biraz güzel birseyler söyleyin. Allah Razi olsun
Karin agrisi bence de normaldir. Bir cok insanin kasik, karin agrisi yasadigini okudum forumlarda. Endise etme ama agrin arttigi zaman dinlen canim. Bebekin kesesini goreceksin dimi sali gunu. Bi de ikizlerse ne supriz olur ama. Bir kiz bir erkek:)
Kimde Sonuc negativ veya kimyasal olduktan hemen sonra tekrar deneme oldu ve ozaman hamilelik oldu ? Henüz daha Doktoruma görüsmedim ama ne yapacagimi bilmiyorum, arami vermek iyi yoksa ara vermeden tekrar denemekmi ?
Kizlar bana biraz akil verin, öyle cok huzursuzumki sadece aglamak istiyorumBizim asil tedavi sebebimiz akrabaliktan dolayi Tasiyici olmamiz, sizce devam mi etmeli yoksa normal yoldan mi denemeliim? Hersey Allahtan, veren de o alanda o, kendimi tamamen teslim edip tevekül edip Rabbime siginip normal yollardan hamile kalmayi denemelimiyim? Her Akraba evliliginde illaki engelli bebek olacakmi, veya akraba olmayanlarda olmayacakmi? Lütfen beni yargilamayin, eşimi canimdan cok seviyorum tek istegim canim eşimden saglikli hayirli anali babali büyütcegmiz evladimiz olsun. Cok duygusalim yanlis bisey yazarsam affedin Benim yerimde olsaniz ne yaparsiniz? Maddi Manevi cok yipraniyoruz, genetik yaptirdigmiz icin hicbir yardim alamioruz herseyi kendimiz ödüyoruz
Etrafimda birkac örnek var Akraba olmayipta malesef hasta bebekleri olan yani Allahim verecekse yinede verir öyle degilmi ? Nolur kizlar bana biraz güzel birseyler söyleyin. Allah Razi olsun
Öyle yapiyorum canim, dinlenmek iyi geliyor gercekten. Cok ayakta kalmak agri yapiyor. Sali oglen gorecegim insallah keseyi ve embriyoyu, kalp atislarini da duyarim insallah. Allah nasip ederse sali günü artik bir nebze rahatlayacagim.
Birde ben kardeslerin ayni cinsiyette olmalarina bayiliyorum :) 2-3 kiz veya 2-3 erkek gibi :) Herkes kizim var birde oglum olsun ister, ben kizim var, bir tane daha kiz olsun isteyenlerdenim :) ikizse 2 kiz daha :)
Geçmiş olsun canım benim de geçen sene birinci ayda negatif oldu ve bende çok yıkıldım ve hatta tedaviyi birakıp bida başlamamayı bile düşündüm bir ay sonra doktor tekrar konuşmaya çağırdı ve uzun süre istemediğimi anlattım fakat doktorum tam tersi zaman kaybetmeden tekrar başlamamı istedi ve beni ikna edip 1,5 ay sonra tekrar başladım ve çok şükür şuan cadı mı cadı 4 aylık kızım var ... pes etme zamana bırakmaKimde Sonuc negativ veya kimyasal olduktan hemen sonra tekrar deneme oldu ve ozaman hamilelik oldu ? Henüz daha Doktoruma görüsmedim ama ne yapacagimi bilmiyorum, arami vermek iyi yoksa ara vermeden tekrar denemekmi ?
Canim uzuldum ama pes etme hemen. @Dilan60’ a katiliyorum. Senin hamile kalma olasiligin cok yuksek. Bu sefer olmadiysa yine denemelisin. 8. 9. denemesinde hamile kalan bir cok insan var. Ilk once doktorunla konus ve kendini yeni bir tedaviye hazirla. Ben saglikli bir hamilelik yasayacagini dusunuyorum ve insallahta oyle olacak. Simdi uzgun depresif hissetmen cok normal. Zamanla toparlayacaksim kendini.Kimde Sonuc negativ veya kimyasal olduktan hemen sonra tekrar deneme oldu ve ozaman hamilelik oldu ? Henüz daha Doktoruma görüsmedim ama ne yapacagimi bilmiyorum, arami vermek iyi yoksa ara vermeden tekrar denemekmi ?
Canım benim çok yıpratma kendini lütfen hayırlısıyla olur inşallah.Bu sefer Kimyasal oldu bendeToparlaninca belki yine yazarim suan ne yapacagimi bilmiyorum
Canım benim yengem ve abimde akraba ve şükür sağlıklı iki evlatları var her akraba evliliğinde sağlıksız bebek olacak diye bisey yok rabbimin takdir-i biz şimdi hamileyiz biliyormuyuz ki bizim evladımız nasil herşey allah dan ondan hayırlı ce sagliklisini diliyorum herzaman .seninde normal yoldan hamile kalma imkanın var denemelisin hamile kalınca gereken testleri yaparsın için rahat etsin diye .Kendini bu kadar yıpratma lütfen şükür ki hamile kalabiliyorsun devamı gelecektir inşallah.Kimde Sonuc negativ veya kimyasal olduktan hemen sonra tekrar deneme oldu ve ozaman hamilelik oldu ? Henüz daha Doktoruma görüsmedim ama ne yapacagimi bilmiyorum, arami vermek iyi yoksa ara vermeden tekrar denemekmi ?
Canim Donmus embryo transferimiydi tekrar basladigin 1,5 ay sonraki ? ve bir öncekinden bir fark veya degisik bir ilac varmiydi ?Geçmiş olsun canım benim de geçen sene birinci ayda negatif oldu ve bende çok yıkıldım ve hatta tedaviyi birakıp bida başlamamayı bile düşündüm bir ay sonra doktor tekrar konuşmaya çağırdı ve uzun süre istemediğimi anlattım fakat doktorum tam tersi zaman kaybetmeden tekrar başlamamı istedi ve beni ikna edip 1,5 ay sonra tekrar başladım ve çok şükür şuan cadı mı cadı 4 aylık kızım var ... pes etme zamana bırakma
Canım çoook teşekkür ederim:) güzel bir gündü... ben biraz halsizdim.yelek Dogum gunun kutlu olsun canim. Sevdiklerin ile yavrun ile gecirecegin cok guzel senelerin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?