- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #10.721
Canım en az stresli hangisinde olacaksan benim tavsiyem o olur. Tedavi sürecinde rahat olmamız, pozitifliklerle dolu olmamız, baskı altında hissetmememiz en önemlisi bence.Kizlar bugun giremedim hic baya hastayim. Grip oldum. Mesajlarin hepsini okayamadim. Size bisey danisicam. Simdi Ben guzel bir is teklifi aldim. Su an calistigim firma iyi az stresli, patronumda iyi ama. Kariyer imkani ve gelecek yok. Cunku kucuk bir firma. Bu teklif aldigim firma daha buyuk ve kariyer olanaklari olan biyer. Ben bu yeni yeri tercih etmek istiyorum ama aklima takilan acaba is degisikligi tedavimi etkilermi. Aslinda deneme surem boyunca daha cok zorlanicam ama evden calisicam bu yeni iste. Oburunde ofise gidiyorum. Ama iste acaba ilk baslarda izin almam zor olurmu tedavi icin gibi kafamda sorular var. Cunku burda ki mudurume tup bebek tedavisini soyledim. Boylece ihtiyac olunca izin verecek. Yani teklifi kabul edicemde aklimda bu sorular var. Ayrica ne zaman hamile kalacagimda hic belli olmadigi icin suan ki iste ne kadar kalacagimida kestirmek zor. Fikriniz nedir?
Regl olmayı bekliyorum. Sanırım bugün yarın başlar reglim. Kan verip üçüncü gün de başlayacağım :)
Hayırlı olsun yebi tedavin, umarım bebeğine kavuşursun@dennisgo hadi az kalmis baslamana tedaviye.ben de dun dondurulmus transfer hazirligi icin basladim ilaclarima.hayirlisi bakalim
Canım:) yarın gidiyorsun doktoraCanim ilaclarin yarasin, allah pozitif sonuc nasip etsin insallah. Bizde buradayiz ne zaman destege ihtiyacin olursa, @dennisgo ile yakin zamanlarda transferiniz olacak sanirim, pozitiflerinizi bekliyoruz!
Guzelce dinlen, boool sivi tuket canim, insallah hemen atlatirsin.
Aminnnn Allah’im su guzel sesi duymayi nasip etsin banada insallah, sali gününü iple cekiyorum
Insallah en hayirli karari verirsin canim. Egitimler bittikten sonra takim arkadaslarinda iyi insanlarsa cok rahat edersin gibi. Bool sanslar.
Benim iki gundur alt karin agrilarim basladi, kötüye yormuyorum, acaba ikiz mi diye düsünüyorum. Embriyolog cift embriyo transferinde ilk 3 ay alt karin agrilari oluyor demisti. Simdilik mümkün oldukca dinlenmeye calisiyorum, sali günü büyük gün
Benim de kardeşimle en sevdiğim, battaniye altı kola cips ve film:)Selam kızlar
Herkese iyi pazarlar. Bugün tembellik yapacağım :) hatta kardeşim yanımda olsa geleneksel kola+cips partimizi vermek isterdim :)
Saol canim amin insallah kavusurum ben de bu seferHayırlı olsun yebi tedavin, umarım bebeğine kavuşursun
Canım, mutlaka toparlanacaksın... önce insan hayal kırıklığına uğruyor. Seni anlıyoruz hepimiz. Kendine hep anlayışlı ol emi?Bu sefer Kimyasal oldu bendeToparlaninca belki yine yazarim suan ne yapacagimi bilmiyorum
Hastalik ve mide bulantisi beni biraz kotu etti ama toparlanmaya basladim biraz. Gunde 2-3 kere yediklerimi cikartiyorum. Sen nasilsin?Canım çoook teşekkür ederim:) güzel bir gündü... ben biraz halsizdim.
Sen nasılsın? Nasıl geçiyor? Miden hala bulanıyor mu?
Yeni yaşın hayırlı olsun canım en güzel hediyeni getirsin sana ❤❤Canım çoook teşekkür ederim:) güzel bir gündü... ben biraz halsizdim.
Sen nasılsın? Nasıl geçiyor? Miden hala bulanıyor mu?
Blablup Dogum gunun kutlu olsun canim. Yarin en guzel hediyeni alacaksin o pit pit lari duyunca. Nice mutlu senelerin olsun canim yavrularin ile birlikte.
Yelek’cim bugün is yerinde karnim cok agridi, hic rahat oturamadim, cikinca hemen hastahaneye gittim. Cok sukur hersey yolunda gorunuyor, bebisimi de gordumCanım:) yarın gidiyorsun doktorasayılı zaman geçiyor:) saat kaçta gideceksin?
Oyyy Masallah cok guzel bir hediye olmus sana. Ustten mi bakti canim?Canım çok teşekkürler! Bil bakalım kim karın ağrısı için hastahaneye gidip küçük bebeğini görüp geldi? 6+5 göründü ultrasonda.
Cok güzel bir dogum günü hediyesi oldu :)
Ama yarın kendi doktorumdaki randevuya gidip asıl muayene ve gereken protokolleri yaptiracagim.
Ağrılar normal dedi doktor, biraz fazla dinlenmeye calisacagim.
Hanımlar merhaba,
Ben aranıza yeni katılıyorum. Böyle bir konuyu sonunda bulabildiğime çok sevindim. Almanya Bayern de yaşıyorum. 3 yıllık evliyim. 2 yıl önce bir kere doğal yolla hamile kaldım ama 6. Hafta da düşükle sonuçlandı. 2 yıldır da maalesef ne yaptıysam hangi yöntemi denediysem (ovülasyon testi, ateş ölçme dahil) bir türlü hamile kalamadım ve her ay negatif sonuç almaktan psikolojim bozuldu. Yaşım 34 iki ay sonra 35 olacağım. Eşim ise 47 yaşında. Eşim kafasına göre tüp bebek yaptıralım diyor. Doktora bile gitmedik üstelik. Benim Almancam henüz istediğim seviyede olmadığı için kendim de doktora gitmeye cesaret edemedim eşim de sürekli iş yoğunluğunu bahane ediyor. Çok yoruldum gerçekten. En son Türkiye’deki imkanları araştır Ağustosta tüp bebeğe gidelim dedi. Çünkü Almanya’da tüp bebek şartları çok ağırmış birde çok pahalıymış diye. Şimdi ben siz tecrübeli olanlardan rica ediyorum Almanya’yı mı Türkiye’yi mi önerirsiniz. Burada doktora gidersek ne türlü avantaj veya dezavantajlarımız olur. Buradan gelecek bilgileri eşimle de paylaşıcam. Onu ancak böyle ikna edebilirim. Maliyetler nelerdir vs. Kafamızda bir plan oluşturup bir an önce başlamak istiyorum.
Hayir canim alttan bakti, zaten bende hemen ekranda gordum keseyi :)Oyyy Masallah cok guzel bir hediye olmus sana. Ustten mi bakti canim?
Sevgili Blablup öncelikle cevabın ve güzel dileklerin için teşekkür ederim. Rabbim seni de evlatlarına bağışlasın. Bütün gün acaba biri cevap yazar mı diye bekledim. Hatta mesajımın arada kaynayacağını düşündüm. Allah razı olsun senden. İnsan sistemini bilmediği bir ülkeye gelince herşey zorlaşıyor. Aslında benim de niyetim burada Almanya’da evimin rahatında yaptırmak. Çünkü Türkiye’de çok kısıtlı zamanımız olacak. Her ne kadar oradaki doktor önceden ilaç alımı iğne konusunda yönlendirse bile iletişim kopukluğu olacak ya da burada o ilaçları yazdırmam belki zor olacak. En azından senin mesajını eşime ileticem. Yani çok farklı bir fiyat olmadığını. Eşimin okuldan bir arkadaşı 10 yıl önce Almanya’dan Çek cumhuriyetine gitmiş burası pahalı diye. Onun da oradan aklında kaldı diye Türkiye olsun istiyor. Bakalım inşallah buraya ikna ederim. Süreçle ilgili gelişmeleri buradan yazacağım bendeHosgeldin. insallah ugur getirir sana bu topic.
Bende almanya’dayim, BW de, Türkiye’de hic denemedim tüp bebek ama deneyen yakinlarim var ve bence bir fark yok, maddi olarakta bence yükü ayni. Frauenarzt inla konusup kendini bir klinige sevk ettirmelisin, orada ilk randevu zaten bilgi edinmek icin oluyor. Hatta randevusuz infoabend lara da katilabilirsiniz. Bu arada sigortanizi arayip, veya internetten o eyaletteki sigortanin resmi sitesine girerek tüp bebegi karsilayip karsilamadiklarini da ogrenebilirsin. Sana detayli yazmak istemistim ama cepten girebildim sadece, aklina takilan birsey olursa sor lutfen. Bol sanslar!
Ah canim kusura bakma, sanirim mesajin diger arkadaslarinkiyle arka arkaya atilinca arada kalmis, burada herkes elinden geldigince birbirine cevap yazar, sanssizlik olmus bugun. Zamanla goreceksin zaten bunu :) sende yazmaya devam et lutfen.Sevgili Blablup öncelikle cevabın ve güzel dileklerin için teşekkür ederim. Rabbim seni de evlatlarına bağışlasın. Bütün gün acaba biri cevap yazar mı diye bekledim. Hatta mesajımın arada kaynayacağını düşündüm. Allah razı olsun senden. İnsan sistemini bilmediği bir ülkeye gelince herşey zorlaşıyor. Aslında benim de niyetim burada Almanya’da evimin rahatında yaptırmak. Çünkü Türkiye’de çok kısıtlı zamanımız olacak. Her ne kadar oradaki doktor önceden ilaç alımı iğne konusunda yönlendirse bile iletişim kopukluğu olacak ya da burada o ilaçları yazdırmam belki zor olacak. En azından senin mesajını eşime ileticem. Yani çok farklı bir fiyat olmadığını. Eşimin okuldan bir arkadaşı 10 yıl önce Almanya’dan Çek cumhuriyetine gitmiş burası pahalı diye. Onun da oradan aklında kaldı diye Türkiye olsun istiyor. Bakalım inşallah buraya ikna ederim. Süreçle ilgili gelişmeleri buradan yazacağım bende
Canım çok teşekkür ederim. Hayatımın en tatlı hediyesi karnımda, umarım sağlıkla büyür ve sağlıkla dünyaya gelir hepimizin bebekleriYeni yaşın hayırlı olsun canım en güzel hediyeni getirsin sana ❤❤
Ay ay ayyyyy:) çok sevindim canım senin için:) annesine daha fazla merak etmesin diye sinyaller de gönderirmiş:)Yelek’cim bugün is yerinde karnim cok agridi, hic rahat oturamadim, cikinca hemen hastahaneye gittim. Cok sukur hersey yolunda gorunuyor, bebisimi de gordum
Hayır ben dondurmadım baştan başladım tek iğnemi gonal f yükseltiler okadar extra da bişi kullanmadım tek sağlıklı beslenip hep yattım 2 hafta test gününe kadarCanim Donmus embryo transferimiydi tekrar basladigin 1,5 ay sonraki ? ve bir öncekinden bir fark veya degisik bir ilac varmiydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?