- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #10.661
Canım, ben de hamile kalırsam sevinçten deliririm sanıyordum. Bulutların üzerinde uçarım diyordum. Tabii ki çok sevindim, bazen içim coştu taştı ama temkinli seviniyorum gibi ben de. Hep bu tedavilerden kaynaklanıyor dediğin gibi.tedavi surecinde yasadiklarimiz kolay degil ozellikle daha once bir kaybimiz varsa icimizde hep bir korku oluyor. Baskalarini okuyorum pozitifi gorup aglayan sizlayan. Diyorum herhalde Ben duygusuzlastim ben sevindim ama bir yandan da bir tarafimda hala korkularim duruyor.
Canim 35 Yasin altindaki oran mesala 1000 kiside 1
Hastalikli diyorsa 35 Yasin ustunde bu oran 300 de 1 e dusuyormus. Tabi ki dr un yorumu daha onemli burda. insallah bu sefer kendilerine gelmislerdir canim. 4. Tedavi olacak artik alismislardir ignelere. Hayirlisi olsun canim sabirsizlikla senin yumoslarin ignelere verecegi tepkiyi merak ediyoruz.
Gözün aydın çok sevindimKizlar kontrol den geldim cok sukur bebis iyi . Bugun tam 7 haftalik olmus oglusum. 4 hafta sonra tekrar cagirdi.
Inşallah canım o günlerde gelecek göbuşler büyüyecek tekmeler havada uçuşacak az kaldıAh canım o da geçer, en zor kısmı atlatmışsın sen. Umarım hepimiz o günleri görürüz.
Koçlarla iyi anlaşırım ben debayılıyorum enerjilerine.. 2 gün sonra doğum günün demek ki..
Geçmiş olsun canım dikkat et ateşini falan ölç hep ben iki defa grip oldum çok fenaydı ilaç almak zorunda kaldım.Mide bulantilarina grip de eklendi beni mahvetti. Yataktan kalkamaya hic enerjim yok.
kimsem yok malesef, esim de mecbur ise gitti zar zor kalkip tarhana corbasi yaptim onu iciyorum.Çok geçmiş olsun
Kalkma yatakta dinlen. Yanında sana bakan biri var mı canım?
kesinlikle sevinsekde korkarak seviniyoruz. Ben gecen sene cok fazla forum takip ediyordum, oradaki negatifler de beni etkiliyordu simdi sadece iki forumu takip ediyorum. Kotu bir sey okumamak icin.Canım, ben de hamile kalırsam sevinçten deliririm sanıyordum. Bulutların üzerinde uçarım diyordum. Tabii ki çok sevindim, bazen içim coştu taştı ama temkinli seviniyorum gibi ben de. Hep bu tedavilerden kaynaklanıyor dediğin gibi.
Sagol canimGözün aydın çok sevindim
Sagol canim , dr bugun ilac yazmiyim c vitamini al evde dinlen dedi. Atesim hafif cikinca elimi yuzumu yikiyorum biraz iyi geliyor. Insallah duzelirim. Selmos seni. Dogum gunu Mart in sonumuydu?Geçmiş olsun canım dikkat et ateşini falan ölç hep ben iki defa grip oldum çok fenaydı ilaç almak zorunda kaldım.
Uçuşsun o tekmeler havadaInşallah canım o günlerde gelecek göbuşler büyüyecek tekmeler havada uçuşacak az kaldı
Geçmiş olsun, kısa zamanda iyileşirsin inşallahkimsem yok malesef, esim de mecbur ise gitti zar zor kalkip tarhana corbasi yaptim onu iciyorum.
kesinlikle sevinsekde korkarak seviniyoruz. Ben gecen sene cok fazla forum takip ediyordum, oradaki negatifler de beni etkiliyordu simdi sadece iki forumu takip ediyorum. Kotu bir sey okumamak icin.
Sagol canim
Sagol canim , dr bugun ilac yazmiyim c vitamini al evde dinlen dedi. Atesim hafif cikinca elimi yuzumu yikiyorum biraz iyi geliyor. Insallah duzelirim. Selmos seni. Dogum gunu Mart in sonumuydu?
Aaaaa olduk 3 koç, var mı arttıran?Bende koçum
Inşallah çabucak atlatırsın dikkat et kendine .kimsem yok malesef, esim de mecbur ise gitti zar zor kalkip tarhana corbasi yaptim onu iciyorum.
kesinlikle sevinsekde korkarak seviniyoruz. Ben gecen sene cok fazla forum takip ediyordum, oradaki negatifler de beni etkiliyordu simdi sadece iki forumu takip ediyorum. Kotu bir sey okumamak icin.
Sagol canim
Sagol canim , dr bugun ilac yazmiyim c vitamini al evde dinlen dedi. Atesim hafif cikinca elimi yuzumu yikiyorum biraz iyi geliyor. Insallah duzelirim. Selmos seni. Dogum gunu Mart in sonumuydu?
Dogum gunun kutlu olsun canim, bu yas senin en guzel yasin olacak zaten. Sevdiklerin ile kizin ile nice mutlu senelereInşallah çabucak atlatırsın dikkat et kendine .
Benim doğum günüm nisanın 7 si geçen pazar dı.
29 oldum :)
Sağol canımDogum gunun kutlu olsun canim, bu yas senin en guzel yasin olacak zaten. Sevdiklerin ile kizin ile nice mutlu senelere. Gecmis olsa da Ben kutluyum
Sağol canım
Evet en güzel yaşım olacak inşallah.
Inşallah bu yıl bizim yılımiz olsun hepimiz bebislerimize kavuşalım.
Kizlar kontrol den geldim cok sukur bebis iyi . Bugun tam 7 haftalik olmus oglusum. 4 hafta sonra tekrar cagirdi.
Bende koçum
Inşallah çabucak atlatırsın dikkat et kendine .
Benim Dogum kontrol hapini biraktiktan sonra gelen son adet tarihime gore uyumlu canim. Ekranda beyaz c seklinde bir sey gorunuyor ve kalp atisi ekranda belli oluyor. Istedigin zaman sorabilirsin canim heyecanini anliyabiliyorum.Dilan’cim ne güzel haberler. Insallah her kontrolun boyle guzel haberlerle gecsin canim. Ultrason da ne gordun? Embriyo gorunuyor mu? Kalp atislarini duydun mu? Ultrasound la son adet tarihine gore buyukluk tutuyormu? Cok soru sordum, ama sen biliyorsun neden oldugunu :) Artik mazur gorursun beni degil mi
Yurtdisinda tüp bebek yaptiran koc burcu kadinlari topigi acalim biz :)
Nice saglikli mutlu yaslara canim!
Gecmis olsun canim . Yasam icin kariyer de onemli dedigin gibi bebegin ne zaman gelecegi belli degil ama hamile kalirsin da hangi is yerinin sana daha kolaylik sagliyacagini dusun tabi Bir de tedaviye gitmen de hangisi sana kolaylik tanir. Insallah senin icin dogru olani secersin canim.Kizlar bugun giremedim hic baya hastayim. Grip oldum. Mesajlarin hepsini okayamadim. Size bisey danisicam. Simdi Ben guzel bir is teklifi aldim. Su an calistigim firma iyi az stresli, patronumda iyi ama. Kariyer imkani ve gelecek yok. Cunku kucuk bir firma. Bu teklif aldigim firma daha buyuk ve kariyer olanaklari olan biyer. Ben bu yeni yeri tercih etmek istiyorum ama aklima takilan acaba is degisikligi tedavimi etkilermi. Aslinda deneme surem boyunca daha cok zorlanicam ama evden calisicam bu yeni iste. Oburunde ofise gidiyorum. Ama iste acaba ilk baslarda izin almam zor olurmu tedavi icin gibi kafamda sorular var. Cunku burda ki mudurume tup bebek tedavisini soyledim. Boylece ihtiyac olunca izin verecek. Yani teklifi kabul edicemde aklimda bu sorular var. Ayrica ne zaman hamile kalacagimda hic belli olmadigi icin suan ki iste ne kadar kalacagimida kestirmek zor. Fikriniz nedir?
Sagol canim, darisi sizlerin basina insallahDilanBoran cok sevindim canim. Gozun aydin:)
Benim Dogum kontrol hapini biraktiktan sonra gelen son adet tarihime gore uyumlu canim. Ekranda beyaz c seklinde bir sey gorunuyor ve kalp atisi ekranda belli oluyor. Istedigin zaman sorabilirsin canim heyecanini anliyabiliyorum.
Gecmis olsun canim . Yasam icin kariyer de onemli dedigin gibi bebegin ne zaman gelecegi belli degil ama hamile kalirsin da hangi is yerinin sana daha kolaylik sagliyacagini dusun tabi Bir de tedaviye gitmen de hangisi sana kolaylik tanir. Insallah senin icin dogru olani secersin canim.
Sagol canim, darisi sizlerin basina insallah
Evde calisacaksan ve hastane yakin ise bir sorun olacagini dusunmuyorum. Hayirlisi olsun canim.Tesekkur ederim canim. Su an calistigim yere soyledim. Kolaylik sagliyacaklar. Yeni yeri bilmiyorum hic. Ama bu tup bebek isi olmasa hic dusunmeden kabul ederim. Ama hastane bize cok yakin evden calisicam zaten. Belki yenide olsam doktora gidicem diye izin verirler. Bilmiyorum ki.
Sağol canım ❤Mutlu yillar canim.
Sağol canım. ❤Dilan’cim ne güzel haberler. Insallah her kontrolun boyle guzel haberlerle gecsin canim. Ultrason da ne gordun? Embriyo gorunuyor mu? Kalp atislarini duydun mu? Ultrasound la son adet tarihine gore buyukluk tutuyormu? Cok soru sordum, ama sen biliyorsun neden oldugunu :) Artik mazur gorursun beni degil mi
Yurtdisinda tüp bebek yaptiran koc burcu kadinlari topigi acalim biz :)
Nice saglikli mutlu yaslara canim!
Canım tanıştınız oğluşunla ne güzel. Devamı da gelecek bu görüşmelerin.. 4 hafta sonra bakalım neler hissedeceksin :) takvimin de çok yakışmış :)Kizlar kontrol den geldim cok sukur bebis iyi . Bugun tam 7 haftalik olmus oglusum. 4 hafta sonra tekrar cagirdi.
Geçmiş olsun canım bir an önce düzelir umarım. Hamilelikte herhalde bir grip yakalıyor.Mide bulantilarina grip de eklendi beni mahvetti. Yataktan kalkamaya hic enerjim yok.
geçmiş Doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşın sana armağanı annelik olacak :)Inşallah çabucak atlatırsın dikkat et kendine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?