Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Canım geçmiş olsun.. Her iki işin de artısı eksisi var gibi görünüyor.Ben daha önce hastalıklarda boğuşurken iş arkadaşlarımın desteği hayatımı kolaylaştırdığı için muhtemelen yanlı bir cevap veririm. Çünkü Türkiye de 2 ay raporsuz,işe gitmeden özel bir bankada çalışan insan sayısı yok denecek kadar azdır. İş kanuna göre yakının için kullanabileceğin hastalık izni 2 gün zAten..
Hayatlarımız tek bir şeyden oluşmuyor..şu an en önemli şey ne zaman geleceği belli olmayan bebek ya da kariyer değildir muhtemelen. Hepsi hayatımızda dengeli bir şekilde yer kaplıyor. Bence önemli olan, nereye gidersen git, ne iş yaparsan yap seni yorsun ama yıpratmasın, diğer isteklerine bir engel oluşturmasın..

Cok tesekkur ederim canim dediklerin dogru. Ikisinide hesaba katip bir karar vericem. Aslinda bu yeni is evden calismali olacagi icin hastanede bana 5 dk mesafe bir sekilde gidip gelirim diye dusunuyorum. Ama pazartesine kadar vaktim var. Dusunucem. Sen basladinmi ilaclara?

Çok tessekkür ederim .En güzel hediyem olacak inşallah.

Rabbim inşallah bu tedavinde sanada nasip etsin bu yıl hepimizin yüzü gülsün.

Regl olmayı bekliyorum. Sanırım bugün yarın başlar reglim. Kan verip üçüncü gün de başlayacağım :)

Canim oncelikle hayirli olsun yeni olanaklar. Zaman cabuk geciyor, cocuk dogdu buyudu derken kariyeri ertelemek mantikli olmuyor almanya’da, yasalar zaten koruyor seni ve pozisyonunu. O nedenle ben olsam kabul ederdim buyuk firmanin teklifini. Ama asil onemli olan; senin pozisyonunda herkes mi online calisiyor? Yoksa bazilariniz ofiste mi? Bu detay cok onemli :) Birde, gunluk calisma rutini her iste farkli, takim arkadaslarinla surekli telekonferans veya yazisma halinde misin? Performansinizi girdiginiz tool larmi var? Yani is tanimini bilmeden cok zor sana fikir vermek. Ben ve esimde sik sik evden calisiyoruz, esim mesela telekonferansa girecekse disarida bile katiliyor, bende tablet telefon vs aliyorum yanima Sirket ici iletisim programlarinin yuklu oldugu, disari cikmadan sik gorustuklerime haber veriyorum su kadar zaman afk yim diye, onlar disinda yazan olursa da disaridayken gorupya cvp veriyorum ya suan musait degilim sana donucem diyorum vs. Zaten surekli hastahanelerde olmayacaksin, belirli saatlerde ve araliklarda randevularin, birsey olmaz yani canim. Bol sanslar!

Sagol canim. Benimde uyumluysa sali gunu 7. haftada olacagim insallah duyarim kalp atislarini.

Bugun daha iyi oldun mu? Bol sicak seyler ic bol bol uyu canim. Gecmis olsun yeniden.

Sagol canim darisi sizlerin basina Insallah.
Biraz daha iyiyim canim evde dinleniyorum. Insallah sen de bu hafta o pit pit lari gorup duyarsin canim.
dennisgo hadi az kalmis baslamana tedaviye.ben de dun dondurulmus transfer hazirligi icin basladim ilaclarima.hayirlisi bakalim
hayirli olsun canim, insallah bu sefer bebisine kavusacaksin. Aklindaki sorulari bana ve burdaki arkadaslara istedigin zaman sorabilirsin.

Tesekkur ederim canim onerilerin icin baya aklimi karisikti cunku. Evet cocuk nedeniyle hayati ertelememek lazim. Sorular is gelince tum ekip home office calisiyor. Genelde telekonferans agirlikli bazen seyahat ancak bu su an ki isimde de var. Is arkadaslarimla email ve telekonferansla gorusecegim. Sadece ilk aylar egitim icin toplanti sayisini fazla yapabilirler. Perfomans olcumunu nasil yapiyorlar bilmiyorum ama mutlaka vardir bir sistem. Yani senin yazdiklarindan sonra daha cok isi kabul etmeye yakin hissediyorum. Senin hamilelik nasil? Belirti varmi?

Cok tesekkur ederim canim.sorarim tabiki.

dennisgo hadi az kalmis baslamana tedaviye.ben de dun dondurulmus transfer hazirligi icin basladim ilaclarima.hayirlisi bakalim

Canim ilaclarin yarasin, allah pozitif sonuc nasip etsin insallah. Bizde buradayiz ne zaman destege ihtiyacin olursa, dennisgo ile yakin zamanlarda transferiniz olacak sanirim, pozitiflerinizi bekliyoruz!

Guzelce dinlen, boool sivi tuket canim, insallah hemen atlatirsin.

Aminnnn Allah’im su guzel sesi duymayi nasip etsin banada insallah, sali gününü iple cekiyorum

Insallah en hayirli karari verirsin canim. Egitimler bittikten sonra takim arkadaslarinda iyi insanlarsa cok rahat edersin gibi. Bool sanslar.
Benim iki gundur alt karin agrilarim basladi, kötüye yormuyorum, acaba ikiz mi diye düsünüyorum. Embriyolog cift embriyo transferinde ilk 3 ay alt karin agrilari oluyor demisti. Simdilik mümkün oldukca dinlenmeye calisiyorum, sali günü büyük gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…