- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #10.681
Canım geçmiş olsun.. Her iki işin de artısı eksisi var gibi görünüyor.Ben daha önce hastalıklarda boğuşurken iş arkadaşlarımın desteği hayatımı kolaylaştırdığı için muhtemelen yanlı bir cevap veririm. Çünkü Türkiye de 2 ay raporsuz,işe gitmeden özel bir bankada çalışan insan sayısı yok denecek kadar azdır. İş kanuna göre yakının için kullanabileceğin hastalık izni 2 gün zAten..Kizlar bugun giremedim hic baya hastayim. Grip oldum. Mesajlarin hepsini okayamadim. Size bisey danisicam. Simdi Ben guzel bir is teklifi aldim. Su an calistigim firma iyi az stresli, patronumda iyi ama. Kariyer imkani ve gelecek yok. Cunku kucuk bir firma. Bu teklif aldigim firma daha buyuk ve kariyer olanaklari olan biyer. Ben bu yeni yeri tercih etmek istiyorum ama aklima takilan acaba is degisikligi tedavimi etkilermi. Aslinda deneme surem boyunca daha cok zorlanicam ama evden calisicam bu yeni iste. Oburunde ofise gidiyorum. Ama iste acaba ilk baslarda izin almam zor olurmu tedavi icin gibi kafamda sorular var. Cunku burda ki mudurume tup bebek tedavisini soyledim. Boylece ihtiyac olunca izin verecek. Yani teklifi kabul edicemde aklimda bu sorular var. Ayrica ne zaman hamile kalacagimda hic belli olmadigi icin suan ki iste ne kadar kalacagimida kestirmek zor. Fikriniz nedir?
Canım geçmiş olsun.. Her iki işin de artısı eksisi var gibi görünüyor.Ben daha önce hastalıklarda boğuşurken iş arkadaşlarımın desteği hayatımı kolaylaştırdığı için muhtemelen yanlı bir cevap veririm. Çünkü Türkiye de 2 ay raporsuz,işe gitmeden özel bir bankada çalışan insan sayısı yok denecek kadar azdır. İş kanuna göre yakının için kullanabileceğin hastalık izni 2 gün zAten..
Hayatlarımız tek bir şeyden oluşmuyor..şu an en önemli şey ne zaman geleceği belli olmayan bebek ya da kariyer değildir muhtemelen. Hepsi hayatımızda dengeli bir şekilde yer kaplıyor. Bence önemli olan, nereye gidersen git, ne iş yaparsan yap seni yorsun ama yıpratmasın, diğer isteklerine bir engel oluşturmasın..
Çok tessekkür ederim .En güzel hediyem olacak inşallah.Canım tanıştınız oğluşunla ne güzel. Devamı da gelecek bu görüşmelerin.. 4 hafta sonra bakalım neler hissedeceksin :) takvimin de çok yakışmış :)
Geçmiş olsun canım bir an önce düzelir umarım. Hamilelikte herhalde bir grip yakalıyor.Selmaal25 de yaşamıştı.
geçmiş Doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşın sana armağanı annelik olacak :)
Regl olmayı bekliyorum. Sanırım bugün yarın başlar reglim. Kan verip üçüncü gün de başlayacağım :)Cok tesekkur ederim canim dediklerin dogru. Ikisinide hesaba katip bir karar vericem. Aslinda bu yeni is evden calismali olacagi icin hastanede bana 5 dk mesafe bir sekilde gidip gelirim diye dusunuyorum. Ama pazartesine kadar vaktim var. Dusunucem. Sen basladinmi ilaclara?
Kizlar bugun giremedim hic baya hastayim. Grip oldum. Mesajlarin hepsini okayamadim. Size bisey danisicam. Simdi Ben guzel bir is teklifi aldim. Su an calistigim firma iyi az stresli, patronumda iyi ama. Kariyer imkani ve gelecek yok. Cunku kucuk bir firma. Bu teklif aldigim firma daha buyuk ve kariyer olanaklari olan biyer. Ben bu yeni yeri tercih etmek istiyorum ama aklima takilan acaba is degisikligi tedavimi etkilermi. Aslinda deneme surem boyunca daha cok zorlanicam ama evden calisicam bu yeni iste. Oburunde ofise gidiyorum. Ama iste acaba ilk baslarda izin almam zor olurmu tedavi icin gibi kafamda sorular var. Cunku burda ki mudurume tup bebek tedavisini soyledim. Boylece ihtiyac olunca izin verecek. Yani teklifi kabul edicemde aklimda bu sorular var. Ayrica ne zaman hamile kalacagimda hic belli olmadigi icin suan ki iste ne kadar kalacagimida kestirmek zor. Fikriniz nedir?
Benim Dogum kontrol hapini biraktiktan sonra gelen son adet tarihime gore uyumlu canim. Ekranda beyaz c seklinde bir sey gorunuyor ve kalp atisi ekranda belli oluyor. Istedigin zaman sorabilirsin canim heyecanini anliyabiliyorum.
Gecmis olsun canim . Yasam icin kariyer de onemli dedigin gibi bebegin ne zaman gelecegi belli degil ama hamile kalirsin da hangi is yerinin sana daha kolaylik sagliyacagini dusun tabi Bir de tedaviye gitmen de hangisi sana kolaylik tanir. Insallah senin icin dogru olani secersin canim.
Sagol canim, darisi sizlerin basina insallah
Sagol canim darisi sizlerin basina InsallahCanım tanıştınız oğluşunla ne güzel. Devamı da gelecek bu görüşmelerin.. 4 hafta sonra bakalım neler hissedeceksin :) takvimin de çok yakışmış :)
Geçmiş olsun canım bir an önce düzelir umarım. Hamilelikte herhalde bir grip yakalıyor.Selmaal25 de yaşamıştı.
geçmiş Doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşın sana armağanı annelik olacak :)
Biraz daha iyiyim canim evde dinleniyorum. Insallah sen de bu hafta o pit pit lari gorup duyarsin canim.Canim oncelikle hayirli olsun yeni olanaklar. Zaman cabuk geciyor, cocuk dogdu buyudu derken kariyeri ertelemek mantikli olmuyor almanya’da, yasalar zaten koruyor seni ve pozisyonunu. O nedenle ben olsam kabul ederdim buyuk firmanin teklifini. Ama asil onemli olan; senin pozisyonunda herkes mi online calisiyor? Yoksa bazilariniz ofiste mi? Bu detay cok onemli :) Birde, gunluk calisma rutini her iste farkli, takim arkadaslarinla surekli telekonferans veya yazisma halinde misin? Performansinizi girdiginiz tool larmi var? Yani is tanimini bilmeden cok zor sana fikir vermek. Ben ve esimde sik sik evden calisiyoruz, esim mesela telekonferansa girecekse disarida bile katiliyor, bende tablet telefon vs aliyorum yanima Sirket ici iletisim programlarinin yuklu oldugu, disari cikmadan sik gorustuklerime haber veriyorum su kadar zaman afk yim diye, onlar disinda yazan olursa da disaridayken gorupya cvp veriyorum ya suan musait degilim sana donucem diyorum vs. Zaten surekli hastahanelerde olmayacaksin, belirli saatlerde ve araliklarda randevularin, birsey olmaz yani canim. Bol sanslar!
Sagol canim. Benimde uyumluysa sali gunu 7. haftada olacagim insallah duyarim kalp atislarini.
Bugun daha iyi oldun mu? Bol sicak seyler ic bol bol uyu canim. Gecmis olsun yeniden.
hayirli olsun canim, insallah bu sefer bebisine kavusacaksin. Aklindaki sorulari bana ve burdaki arkadaslara istedigin zaman sorabilirsin.dennisgo hadi az kalmis baslamana tedaviye.ben de dun dondurulmus transfer hazirligi icin basladim ilaclarima.hayirlisi bakalim
Regl olmayı bekliyorum. Sanırım bugün yarın başlar reglim. Kan verip üçüncü gün de başlayacağım :)
dennisgo hadi az kalmis baslamana tedaviye.ben de dun dondurulmus transfer hazirligi icin basladim ilaclarima.hayirlisi bakalim
Canim oncelikle hayirli olsun yeni olanaklar. Zaman cabuk geciyor, cocuk dogdu buyudu derken kariyeri ertelemek mantikli olmuyor almanya’da, yasalar zaten koruyor seni ve pozisyonunu. O nedenle ben olsam kabul ederdim buyuk firmanin teklifini. Ama asil onemli olan; senin pozisyonunda herkes mi online calisiyor? Yoksa bazilariniz ofiste mi? Bu detay cok onemli :) Birde, gunluk calisma rutini her iste farkli, takim arkadaslarinla surekli telekonferans veya yazisma halinde misin? Performansinizi girdiginiz tool larmi var? Yani is tanimini bilmeden cok zor sana fikir vermek. Ben ve esimde sik sik evden calisiyoruz, esim mesela telekonferansa girecekse disarida bile katiliyor, bende tablet telefon vs aliyorum yanima Sirket ici iletisim programlarinin yuklu oldugu, disari cikmadan sik gorustuklerime haber veriyorum su kadar zaman afk yim diye, onlar disinda yazan olursa da disaridayken gorupya cvp veriyorum ya suan musait degilim sana donucem diyorum vs. Zaten surekli hastahanelerde olmayacaksin, belirli saatlerde ve araliklarda randevularin, birsey olmaz yani canim. Bol sanslar!
Sagol canim. Benimde uyumluysa sali gunu 7. haftada olacagim insallah duyarim kalp atislarini.
Bugun daha iyi oldun mu? Bol sicak seyler ic bol bol uyu canim. Gecmis olsun yeniden.
Tesekkur ederim canim.umarim olur bu seferHayirli olsun. Insallah bu sefer olumlu olacak.
Cok tesekkur ederim canim.sorarim tabiki.Sagol canim darisi sizlerin basina Insallah.
Biraz daha iyiyim canim evde dinleniyorum. Insallah sen de bu hafta o pit pit lari gorup duyarsin canim.
hayirli olsun canim, insallah bu sefer bebisine kavusacaksin. Aklindaki sorulari bana ve burdaki arkadaslara istedigin zaman sorabilirsin.
dennisgo hadi az kalmis baslamana tedaviye.ben de dun dondurulmus transfer hazirligi icin basladim ilaclarima.hayirlisi bakalim
Sagol canim darisi sizlerin basina Insallah.
Biraz daha iyiyim canim evde dinleniyorum. Insallah sen de bu hafta o pit pit lari gorup duyarsin canim.
hayirli olsun canim, insallah bu sefer bebisine kavusacaksin. Aklindaki sorulari bana ve burdaki arkadaslara istedigin zaman sorabilirsin.
Tesekkur ederim canim onerilerin icin baya aklimi karisikti cunku. Evet cocuk nedeniyle hayati ertelememek lazim. Sorular is gelince tum ekip home office calisiyor. Genelde telekonferans agirlikli bazen seyahat ancak bu su an ki isimde de var. Is arkadaslarimla email ve telekonferansla gorusecegim. Sadece ilk aylar egitim icin toplanti sayisini fazla yapabilirler. Perfomans olcumunu nasil yapiyorlar bilmiyorum ama mutlaka vardir bir sistem. Yani senin yazdiklarindan sonra daha cok isi kabul etmeye yakin hissediyorum. Senin hamilelik nasil? Belirti varmi?
Bu ay bizim için heyecanlı geçecek desene. Umarım sonuç da pozitif olur :)dennisgo hadi az kalmis baslamana tedaviye.ben de dun dondurulmus transfer hazirligi icin basladim ilaclarima.hayirlisi bakalim
Canim ilaclarin yarasin, allah pozitif sonuc nasip etsin insallah. Bizde buradayiz ne zaman destege ihtiyacin olursa,dennisgo ile yakin zamanlarda transferiniz olacak sanirim, pozitiflerinizi bekliyoruz!
Cok tesekkurler canim desteginiz icin.sizin arkanizdan geliriz biz de umarim.evet sanirim ayni zamanlarda transferimiz olucakdennisgo ile.mayisin ilk haftasi gibi dedi.eim de amerikadan grlicek bu ay sonu.heyecanliyim biraz.
Iyi pazarlar canim sana da.yap yap tembellik arada iyi gelir:))Selam kızlar
Herkese iyi pazarlar. Bugün tembellik yapacağım :) hatta kardeşim yanımda olsa geleneksel kola+cips partimizi vermek isterdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?