- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #10.821
Kimyasal için üzülebilirsin tabi. Ama vardır bi hayır deyip kendini toparla. Eşinle genetik te ne sknti var bilmiuorum ama emin ol sonra uzulmektense şimdi üzülmek daha iyi.bnm genetige gitmedi. Ailemde ve eşimin ailesinde olmamasına rağmen su an sağlıksız bi bebekle ilerliyoruz. O zamanlar düşüğe üzülürdüm şimdi her gün üzüntüyle. Doğum yapacagm ama beni ne bekliyor onu bile bilmiyorum. O yüzden dua et sabırla diğer transferi bekle çünkü 2 genetiği temiz gelmiş bebek hala seni bekliyor. Pozitif düşün.
[/
Umarım bebeğin sağlığına kavuşur.Kimyasal için üzülebilirsin tabi. Ama vardır bi hayır deyip kendini toparla. Eşinle genetik te ne sknti var bilmiuorum ama emin ol sonra uzulmektense şimdi üzülmek daha iyi.bnm genetige gitmedi. Ailemde ve eşimin ailesinde olmamasına rağmen su an sağlıksız bi bebekle ilerliyoruz. O zamanlar düşüğe üzülürdüm şimdi her gün üzüntüyle. Doğum yapacagm ama beni ne bekliyor onu bile bilmiyorum. O yüzden dua et sabırla diğer transferi bekle çünkü 2 genetiği temiz gelmiş bebek hala seni bekliyor. Pozitif düşün.
Ilk tedavimde Gonal f, Menegon ayni anda kullandim ve 6ci günden sonra catlamamasi icin cetroide kullandiydim. Planim halen duruyor ve basarili olmustu sonucta herhalde degistirmez, ben zaten önce sorarim yine aynisimi olur diye ona göre Memlekete gidicegiz ordan almak istiyorum derim, umarim sakincasi olmazBi dahaki tedavinde eğer aynı ilacı kullanacaksan turkiyeden alman daha uygun olur tabiki .
Bizim ilaçları sigorta karşılamasaydı bende belki turkiyeden getirirdim .Benim önceki tedaviden kalma iğnelerim daha var dolapta saklıyorum hala belki lazım olur diye bisey olmuyor ıgnelere.
Doktorun kafası karışmış heraldeBen kan testimi klinikte yaptirdim canim, beni arayip sonucu soylediler, tebrik ettiler, 4 haftalik hamilesiniz, 12 gun sonra 6. hafta icin ultrason randevusu alin kendi doktorunuzdan dediler. Bir daha klinige gitmedim. Kendi kadin doktorumda randevum dündü ama o hatali olctu, pazartesi hastahaneye gitmistim agrilar icin, orada 6+5 olculmustu. Bugun 7+0 olmasi lazim yani. Doktoruma bunu soyledim, olcumleri yeniden tekrarlayacagiz 3 hafta sonra, ona gore beklenen dogum tarihi ve is yerine verecegin izin kagidini hazirlariz dedi.
Evet kalp atislarini duymak cok guzel. Allahim daim etsin
Canim randevuyu beklemeyip simdiden en azindan haber mi versen acaba? Daha rahat ederdin. Belki telefonda onerileri olur doktorun, veya randevunu one alir?
Canim kadin doktoruna bu konuda uzun zamandir gitmediysen, simdi gittiginde ilk once tuplerine bakilmasini isteyecektir muhtemelen, cunku kadin doktoru tum ihtimalleri elemeden tup bebek kliniklerine sevk etmiyor. Direk gidip bizim cocugumuz olmadi xxx yildir demekle sevk yazmaz maalesef1 sene normal deneme suresi verir, sonra seni laporoskopi icin hastahaneye sevk eder, tuplerde tikanik varsa acilirsa, ustune 1 deneme suresi daha veriyor bildigim kadariyla. Yani bence sen biran once en azindan kadin doktoruna gitmelisin... Yoksa cok uzayabilir surec.
@dennisgo cum nasilsin? Basladi mi tedavin?
Doktorun kafası karışmış heralde3 hafta sonra mı kesinleşecek o zaman?
Benim hesaplamayı öyle transfer tarihi, adet tarihi embriyonun yaşı olarak yaptı doktor ama adet tarihimden hesaplansaydı arasında 3-4 gün oynuyordu. Öyle 1 hafta oynamıyordu.
Hatta ben de app.ime doğacağı günü yazıp da takip ediyorum. Adet tarihimden hesaplansa geriden geliyor işte bi 3-4 gün.
Ne fark ettiriyor yani ben pek algılayamadım bu hesap işini. Çözmek istedim ama beceremedim.
Herkese teşekkür ederim. 12. Haftasında bebeğin tüm vücudunda ödem teşhis edildi. perinatalog normal bi durum olamadığını söyledi. Tüp bebek doktoruna durdurulması için bi rapor yazdı. Sonra tüp bebek doktoru da amniyo yapalım ddi. Amniyo temiz ckti. Temiz cikarsa hic bi sey yapmayacağını belirtti.15 ve 16. Haftaya dogru odem ve kemiklerinin buyumedigini soyledi perintaalog. dinen kesinlikle durduramam ddi. Eğer ödem ciğerlerinde artarsa durdururum ddi. Buyudukce biraz ödem geçti ama iskelet hastalığı aynı kaldı. Bebeğin iskeleti g3lismiyir. Doğunca yasama ihtimalinin olmadığını söylediler. Mevzu bu malesef. Allahm imtihan etmesin.
Canım benim rabbim ol deyince herşey olur inşallah senin için bi mucize gönderir ve bebeğin sağlıklı dünyaya gelir. Senin için hergun dua edicem rabbim yardimcin olsun .Herkese teşekkür ederim. 12. Haftasında bebeğin tüm vücudunda ödem teşhis edildi. perinatalog normal bi durum olamadığını söyledi. Tüp bebek doktoruna durdurulması için bi rapor yazdı. Sonra tüp bebek doktoru da amniyo yapalım ddi. Amniyo temiz ckti. Temiz cikarsa hic bi sey yapmayacağını belirtti.15 ve 16. Haftaya dogru odem ve kemiklerinin buyumedigini soyledi perintaalog. dinen kesinlikle durduramam ddi. Eğer ödem ciğerlerinde artarsa durdururum ddi. Buyudukce biraz ödem geçti ama iskelet hastalığı aynı kaldı. Bebeğin iskeleti g3lismiyir. Doğunca yasama ihtimalinin olmadığını söylediler. Mevzu bu malesef. Allahm imtihan etmesin.
Allahim Yar ve Yardimciniz olsun, Rabbim Kimseyi Evladiyla Sinamasin, Insallah Mucize olur ve Doktorlarin hepsi yabilmis olur,, Rabbim hepimize Saglikli Evlatlar versin.Herkese teşekkür ederim. 12. Haftasında bebeğin tüm vücudunda ödem teşhis edildi. perinatalog normal bi durum olamadığını söyledi. Tüp bebek doktoruna durdurulması için bi rapor yazdı. Sonra tüp bebek doktoru da amniyo yapalım ddi. Amniyo temiz ckti. Temiz cikarsa hic bi sey yapmayacağını belirtti.15 ve 16. Haftaya dogru odem ve kemiklerinin buyumedigini soyledi perintaalog. dinen kesinlikle durduramam ddi. Eğer ödem ciğerlerinde artarsa durdururum ddi. Buyudukce biraz ödem geçti ama iskelet hastalığı aynı kaldı. Bebeğin iskeleti g3lismiyir. Doğunca yasama ihtimalinin olmadığını söylediler. Mevzu bu malesef. Allahm imtihan etmesin.
Benim Dr 18ci gün Transfer yapiyor, acaba yanlismi oluyor bu yüzden tutunamiyor olabilirmi acabaBenim doğal siklusta Adetin 20. günü 5. gün embriyosu transfer edildi. Yumurtlama günüm diyelimki 14. günüydü, o gün hamile kalmış olsamda Adetin 20. günü rahimde 5 günlük embriyo olmuş olacaktı. Yani aslında bende hesaplama değişmemeli, son adet tarihim baz alınmalı. Hastahanedeki doktorda bu şekilde hesapladı, benim doktor nasıl öyle hesapladı anlamadım
Bir dahaki sefere düzelttireceğim hesaplamayı.
Benim de geven sene 18. Gün yapılmıstı tutmuştu. Normalde zaten 18-23 arası yapılıyor. Bence arastırılmalı bu kımyasallar. Çünkü senin embriolar saglam. Sonra ki denemen de histereskopi ve hatching yaptir. En azindan Sen elinden geleni yapmis olursun.Benim Dr 18ci gün Transfer yapiyor, acaba yanlismi oluyor bu yüzden tutunamiyor olabilirmi acaba
Hatching ya da çizik atma tutmaya yardımcı olabilir. Pgd ye rağmen neden tutmuyor onu bi araştırmalı doktor. Ya da bu cd56 testi yapio. bi serum veriyorlar tutmaya yardımcı olması için . Biraz doktorunu sen yönlendir.Benim Dr 18ci gün Transfer yapiyor, acaba yanlismi oluyor bu yüzden tutunamiyor olabilirmi acaba
Allah razı olsun. Imtihanim ağır olmasın diye dua edersen sevinirim. Rabbime şükür yine de bana hamile kalabildigimi gösterdi evet. Zor bi imtihan güzel kısımlarını görmeye calisiyroum.Canım benim rabbim ol deyince herşey olur inşallah senin için bi mucize gönderir ve bebeğin sağlıklı dünyaya gelir. Senin için hergun dua edicem rabbim yardimcin olsun .
Merhabalar hoşgeldin aramıza ben AOK da çıktım 100/%75 karşıladı BAHN BKK geçtim 100%100 karşıladıEvet mesajları en baştan okumaya başlayınca iki yıldır düzenli yazışmaları gördüm. Umarım daha çok güzel gelişmeler paylaşırız. %100 karşılayan sigorta varsa eğer bu süper bir gelişme. Umarım bizde faydalanabiliyoruzdur. Bizim sigortamız AOK senin %100 karşılayan sigortan hangisi acaba? Yavaştan Almanya’ya daha sıcak bakmaya başladık
Sanırım sende hamileliğini yeni öğrendin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Üzüldüm canım yaşadıklarınaHerkese teşekkür ederim. 12. Haftasında bebeğin tüm vücudunda ödem teşhis edildi. perinatalog normal bi durum olamadığını söyledi. Tüp bebek doktoruna durdurulması için bi rapor yazdı. Sonra tüp bebek doktoru da amniyo yapalım ddi. Amniyo temiz ckti. Temiz cikarsa hic bi sey yapmayacağını belirtti.15 ve 16. Haftaya dogru odem ve kemiklerinin buyumedigini soyledi perintaalog. dinen kesinlikle durduramam ddi. Eğer ödem ciğerlerinde artarsa durdururum ddi. Buyudukce biraz ödem geçti ama iskelet hastalığı aynı kaldı. Bebeğin iskeleti g3lismiyir. Doğunca yasama ihtimalinin olmadığını söylediler. Mevzu bu malesef. Allahm imtihan etmesin.
Rabbim mucizeye layık görürse ne ala. Ama bebek hiç acı çekmesin inşallahÜzüldüm canım yaşadıklarına
Geçmiş olsun bebeğine, umarım iskelet hastalığı da büyüdükçe iyileşir. Bazen doktorların bile şaşırdığı mucizeler oluyor. Onlardan biri olur belki.
Benim Doktorum ilk düsükten sonra histeroskopi ve bakterologi istemisti ve Ocak ayinda yaptirmistim sükür temiz cikti, hatching i hic sormadim ama sorarim, ama iki denememdede tuttu ama devami gelmedi yani aslinda embryo kendiliginden kabugundan cikiyor olmali degilmiBenim de geven sene 18. Gün yapılmıstı tutmuştu. Normalde zaten 18-23 arası yapılıyor. Bence arastırılmalı bu kımyasallar. Çünkü senin embriolar saglam. Sonra ki denemen de histereskopi ve hatching yaptir. En azindan Sen elinden geleni yapmis olursun.
Bu Transfer öncesi doktorum Neupogen igne ve Intralipid serum önerdi, ignemi kullanabildim ama serum her Hafta olacakti ama 2ci serumden sonra bende reaktion oldu yani nefes alip vermekte zorlandim, Döşüm yandi ve öksürüge boguldum ama 45 dk sonra gecti, doktor vucudun alerji göstermis olabilir birdahakine daha kötü olabilir deyip serumu kesti, eger serumden kasit buysaHatching ya da çizik atma tutmaya yardımcı olabilir. Pgd ye rağmen neden tutmuyor onu bi araştırmalı doktor. Ya da bu cd56 testi yapio. bi serum veriyorlar tutmaya yardımcı olması için . Biraz doktorunu sen yönlendir.
Evet buydu. Neden reaksiyon verdi acaba .gerçi ağır bi serum diye hep duydum ama bilemedimBu Transfer öncesi doktorum Neupogen igne ve Intralipid serum önerdi, ignemi kullanabildim ama serum her Hafta olacakti ama 2ci serumden sonra bende reaktion oldu yani nefes alip vermekte zorlandim, Döşüm yandi ve öksürüge boguldum ama 45 dk sonra gecti, doktor vucudun alerji göstermis olabilir birdahakine daha kötü olabilir deyip serumu kesti, eger serumden kasit buysa
Evet canim tutunduguna gore kabugundan cikiyor. Ama hatching ile embrionun kabugundan cikmasi daha kolay oluyor ve bu sayede tutunmayi kolaylastiriyor. Suan sadece senin denemedigin bu kalmis. Bir sonraki denemen de mutlaka dene.Benim Doktorum ilk düsükten sonra histeroskopi ve bakterologi istemisti ve Ocak ayinda yaptirmistim sükür temiz cikti, hatching i hic sormadim ama sorarim, ama iki denememdede tuttu ama devami gelmedi yani aslinda embryo kendiliginden kabugundan cikiyor olmali degilmi
Evet bende hic beklemiyordum öyle olacagini, hatta üzüldüm neden biraktiedi diye cünkü gercekten denemek istiyordumEvet buydu. Neden reaksiyon verdi acaba .gerçi ağır bi serum diye hep duydum ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?