- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #10.781
Ilacin dozaji bir anda cok yukseldigi icin dr nefes darligi cekersen haber ver demisti. Suan ilactan mi oldu hamilelikten dolayi mi boyle bilmiyorum. Benim app de de nefes darligi olabilir demisti. Simdi dr da ariyip ilac dozajini dusurtmek de istemiyorum. Tsh yuksekligi de korkutuyor beni. Onun icin ay sonunda ki tahlil e gore dr ile konusacagim. Yuz yuze konusursam tedirginliklerimi soylersem daha rahat ederim.Canım aynısı bana da oluyor. Benim hamilelik app.imde bunun olabileceği yazıyor. Kalp 2 kat kan pompalamaya çalışıyormuş. Bu yüzden olabileceğini düşündüm. Çünkü kısık kısık nefes alıyormuşum gibi geliyordu, yeterli oksijenim yokmuş gibi sanki. Ama sen yine de doktoruna sor istersen ilaçtan olabilir mi diye.
Canım benim doktor, son adet tarihi, transfer tarihi ve kaç günlük embriyo olduğunu göz önünde tutarak bir hesap yaptı ama nasıl hesapladı anlayamadım. Çok heyecanlıydım o hesabı yaparken daha ultrasona girmemiştim bile hiç.
6+0 dı o sanırım o zaman.
Bir hafta sonra 6+6 çıktı.
Sonra jinekoloğa girmeye başladım o da bir daha hesap yapmadı. O doktorun hesabına uydu.
En son tüp bebek merkezinde bi hesaplama yapmamışlar mıydı? Benim haftam orada belirlenmişti.
Yaaaa ama kalbinin sesini duymak çok acayip bir his değil mi? Kıyamam
Bu güzel haber. Artık başa gelen de çekilir ne diyeyim. Ama içimi bir nebze olsun rahatlattığın için teşekkür ederimEvet igneler var. Ama korkma can yakici degil. Alisirsin zamanla.
Evet AOK Hessen eyaletinde %100 görünüyordu. Keşke hepsinde aynı olsa. Ben 2 ay sonra 35 olacağım. Tüp bebekle ilgili yaş sıkıntım yok yani. Kadın doğum doktoruna en son geçen sene gittim ama başka bir sebepten. Orada çocuk sahibi olma isteğimi söyledim yumurtalıklarımın ne durumda olduğunu falan sormuştum. Ama muayeneye girmeden önce bir hamilelik geçirdiğimi (doğal yolla) kağıda yazmıştım. O zaman üzerinden henüz 9 ay geçmişti. Üzerinden bir yıl geçsin o zaman konuşalım demişti. Ne diye doğru tarih verdiysem pişman oldum zaten. Yumurtalıklarımın iyi durumda olduğunu söyledi hatta o gün adetimin 11.günüydü yumurtamın büyüme aşamasında olduğunu söyledi smear akıntı testi yaptı. Sorun yok dedi konuyu kapadı. O hamileliğin üzerinden 2 sene 3 ay geçti. Her ay dijital ovülasyon testi, günlük ateş ölçme, soğan kürü incir kürü keçi boynuzu kürü aklınıza ne geliyorsa yaptık. Yumurtlama günlerimi kesin tespit ettim hatta artık uzman oldum ama hamile kalamadım. Eşim de aslında yaşından dolayı endişeli o da ağustosta 47 olacak. Yani eğer spermlerinde genetik vs bir sorun varsa doğal yoldan hamile kalmamın sorun olacağını düşünüyor. Buna rağmen iki yıldır tekrar hamile kalamadım. Açıkçası zaman kaybetmek istemiyorum. Yaşlarımız gözönüne alındığında çok da yokuşa sürmezler diye düşünüyorum. Tabi test sonuçlarımızda bence bu yönde olacak en azından eşimin değerleri açısından. Bu arada sizler kaçıncı denemenizde hamile kaldınız ve yaşınız çok özel olmazsaOlsun canım geç olsun güç olmasın. 2 3 ay çabucak geçer. Ben frankfurt da yaşıyorum bizim aok yüzde yüz karşılıyor 3 denemeyi ve 40 yaşından sonra da hiç bi sigorta karşılamıyor diye biliyorum .Her şehrin farklı kuralları var sanırım.igne kaçınılmaz son canım:) her şekilde kullanıyorsun tüp bebek tedavisinde.korkacak bisey yok acımıyor bile uçları çok incezaten.Sen hiç doktora gitmedim dedin belki tüp bebek gerektiren bi durumun yoktur normal ilaç tedavisiyle de hamile kalırsın ufak bi sorundur belki .
Seninkinin dozu yüksek ben 50 mg alıyorum bende her iki ayda bir doktora gidiyorum yarın tekrar gidicem benim dozu hiç değişmedi.125 ten 175 e cikti. 29 Nisan da kan testini tekrarliyacagim sonra da dr dan randevu alacagim. O zaman a kadar devam ederse konusurum.
Normal kadın doktorları konunun çok üstünde durmuyorlar benim doktorum öyleydi çocuk istediğim için gidiyordum sonuçta hep baştan saviyordu bişeyin yok herşey normal deyip gecistiriyordu.Evet AOK Hessen eyaletinde %100 görünüyordu. Keşke hepsinde aynı olsa. Ben 2 ay sonra 35 olacağım. Tüp bebekle ilgili yaş sıkıntım yok yani. Kadın doğum doktoruna en son geçen sene gittim ama başka bir sebepten. Orada çocuk sahibi olma isteğimi söyledim yumurtalıklarımın ne durumda olduğunu falan sormuştum. Ama muayeneye girmeden önce bir hamilelik geçirdiğimi (doğal yolla) kağıda yazmıştım. O zaman üzerinden henüz 9 ay geçmişti. Üzerinden bir yıl geçsin o zaman konuşalım demişti. Ne diye doğru tarih verdiysem pişman oldum zaten. Yumurtalıklarımın iyi durumda olduğunu söyledi hatta o gün adetimin 11.günüydü yumurtamın büyüme aşamasında olduğunu söyledi smear akıntı testi yaptı. Sorun yok dedi konuyu kapadı. O hamileliğin üzerinden 2 sene 3 ay geçti. Her ay dijital ovülasyon testi, günlük ateş ölçme, soğan kürü incir kürü keçi boynuzu kürü aklınıza ne geliyorsa yaptık. Yumurtlama günlerimi kesin tespit ettim hatta artık uzman oldum ama hamile kalamadım. Eşim de aslında yaşından dolayı endişeli o da ağustosta 47 olacak. Yani eğer spermlerinde genetik vs bir sorun varsa doğal yoldan hamile kalmamın sorun olacağını düşünüyor. Buna rağmen iki yıldır tekrar hamile kalamadım. Açıkçası zaman kaybetmek istemiyorum. Yaşlarımız gözönüne alındığında çok da yokuşa sürmezler diye düşünüyorum. Tabi test sonuçlarımızda bence bu yönde olacak en azından eşimin değerleri açısından. Bu arada sizler kaçıncı denemenizde hamile kaldınız ve yaşınız çok özel olmazsa
Canım aynısı bana da oluyor. Benim hamilelik app.imde bunun olabileceği yazıyor. Kalp 2 kat kan pompalamaya çalışıyormuş. Bu yüzden olabileceğini düşündüm. Çünkü kısık kısık nefes alıyormuşum gibi geliyordu, yeterli oksijenim yokmuş gibi sanki. Ama sen yine de doktoruna sor istersen ilaçtan olabilir mi diye.
Canım benim doktor, son adet tarihi, transfer tarihi ve kaç günlük embriyo olduğunu göz önünde tutarak bir hesap yaptı ama nasıl hesapladı anlayamadım. Çok heyecanlıydım o hesabı yaparken daha ultrasona girmemiştim bile hiç.
6+0 dı o sanırım o zaman.
Bir hafta sonra 6+6 çıktı.
Sonra jinekoloğa girmeye başladım o da bir daha hesap yapmadı. O doktorun hesabına uydu.
En son tüp bebek merkezinde bi hesaplama yapmamışlar mıydı? Benim haftam orada belirlenmişti.
Yaaaa ama kalbinin sesini duymak çok acayip bir his değil mi? Kıyamam
Ilacin dozaji bir anda cok yukseldigi icin dr nefes darligi cekersen haber ver demisti. Suan ilactan mi oldu hamilelikten dolayi mi boyle bilmiyorum. Benim app de de nefes darligi olabilir demisti. Simdi dr da ariyip ilac dozajini dusurtmek de istemiyorum. Tsh yuksekligi de korkutuyor beni. Onun icin ay sonunda ki tahlil e gore dr ile konusacagim. Yuz yuze konusursam tedirginliklerimi soylersem daha rahat ederim.
Evet AOK Hessen eyaletinde %100 görünüyordu. Keşke hepsinde aynı olsa. Ben 2 ay sonra 35 olacağım. Tüp bebekle ilgili yaş sıkıntım yok yani. Kadın doğum doktoruna en son geçen sene gittim ama başka bir sebepten. Orada çocuk sahibi olma isteğimi söyledim yumurtalıklarımın ne durumda olduğunu falan sormuştum. Ama muayeneye girmeden önce bir hamilelik geçirdiğimi (doğal yolla) kağıda yazmıştım. O zaman üzerinden henüz 9 ay geçmişti. Üzerinden bir yıl geçsin o zaman konuşalım demişti. Ne diye doğru tarih verdiysem pişman oldum zaten. Yumurtalıklarımın iyi durumda olduğunu söyledi hatta o gün adetimin 11.günüydü yumurtamın büyüme aşamasında olduğunu söyledi smear akıntı testi yaptı. Sorun yok dedi konuyu kapadı. O hamileliğin üzerinden 2 sene 3 ay geçti. Her ay dijital ovülasyon testi, günlük ateş ölçme, soğan kürü incir kürü keçi boynuzu kürü aklınıza ne geliyorsa yaptık. Yumurtlama günlerimi kesin tespit ettim hatta artık uzman oldum ama hamile kalamadım. Eşim de aslında yaşından dolayı endişeli o da ağustosta 47 olacak. Yani eğer spermlerinde genetik vs bir sorun varsa doğal yoldan hamile kalmamın sorun olacağını düşünüyor. Buna rağmen iki yıldır tekrar hamile kalamadım. Açıkçası zaman kaybetmek istemiyorum. Yaşlarımız gözönüne alındığında çok da yokuşa sürmezler diye düşünüyorum. Tabi test sonuçlarımızda bence bu yönde olacak en azından eşimin değerleri açısından. Bu arada sizler kaçıncı denemenizde hamile kaldınız ve yaşınız çok özel olmazsa
Ben kizman gereken bir yorumda mi bulundumki ? Buda benim 2ci negativim oldu, bende hakimizda hayirlisiy böyleymis Allahimin vardir bir bildigi diyorum, heycaninizi ve mutlulugnuzu okuyunca mutlu oluyorum, Allahim insallah herkesin kucagini doldursun diyorum, biraz sert yazmissin üzüldümbahar, bizde negatif sonuclar aldik, hayirlisi boyleymis dedik. Burada paylastik, teselli eden iyi dilekler dileyen arkadaslarimiza cevap verdik tesekkur ettik, pozitif gorenlere de iyi dileklerde bulunduk, sevinclerini paylastik, sonra yolumuza devam ettik. tek sen degilsin bunu yasayan yani.
Canım benim seni anlıyorum ama dünyanın sonu.degil .herşeyden önce umudunu kaybetme olacağına inan 10 defa deneyenler var evet zor biliyorum bizde negativ olunca çok üzüldük önemli olan pes etmemek .eşimle biz hep konuşuyorduk olana kadar devam edicez diye öyle olsunki sonra denemedik diye pişman olmayalım diye herşeyin zamanı var rabbim o zaman gelmeden biz ne yaparsak yapalım nasip etmiyor.bi bakarsin sen beklerken yeni tedaviyi kendiliğinden olur rabbim hiç beklemediğin anda versin mucizeni inşallah.Kizlar heycaninizi mutlulugunuzu okudunca icimden keske Allahim banada nasip etseydi burda mutlu haberleri paylasmak diyorum, Bizim 2 tane daha Donmus var, Esim simdilik yaz tatili yapip daha sonra denememizi istiyor, beni düsündügü icin. Ve Allahim insallah birdahaki denememizde bizi evladimiza kavusturur. Eger sonuc yine hüsran olursa, vardir bir hayir Rabbimden gelen hersey kabulum deyip normal yollardanda deneyecegiz. Biz simdiye kadar hic denemedik, belki Allahim öyle güldürür yüzümüzü.....
Tesekürler canim, ilk düsüge göre bu sefer daha iyiyim, daha hafif atlatiyorum piskolojik olarak, bizim cok sükür 2 saglikli embryomuz daha var, kalitesini bilmiyorum ama, onuda deniyecegiz Allahin izniyle, icimden bir his onlar evladimiz olacak diyor, ama yinede olmazsa birkez daha silbastan yumurta toplama pgt yaptirip onlarida denemek istiyoruz, Elimizden geleni yapip daha sonra olmazsa normal yollardan deneriz, tabi Rabbim verirse... arkadasim beni galiba yanlis anladi üzüldüm buna, dünyaya gelen her bebek Rabbimin bir mucizesidir ve insallah Allahim hepimizin yüzünü güldürür,, sadece bazen ne düsüncegimi, daha kac kez denememiz gerektigini bilmiyorumCanım benim seni anlıyorum ama dünyanın sonu.degil .herşeyden önce umudunu kaybetme olacağına inan 10 defa deneyenler var evet zor biliyorum bizde negativ olunca çok üzüldük önemli olan pes etmemek .eşimle biz hep konuşuyorduk olana kadar devam edicez diye öyle olsunki sonra denemedik diye pişman olmayalım diye herşeyin zamanı var rabbim o zaman gelmeden biz ne yaparsak yapalım nasip etmiyor.bi bakarsin sen beklerken yeni tedaviyi kendiliğinden olur rabbim hiç beklemediğin anda versin mucizeni inşallah.
Bu uyarın çok iyi oldu. Ben o kadar uzatacaklarını tahmin edemedim. Tecrübe konuşuyor. İyi ki burada yazıp sizlerin fikirlerini almışım. Eşim şu an yurtdışında araya da Paskalya giriyor. Tatil biter bitmez hemen gideceğim. Bu arada sigorta değiştirmenin bir maliyeti oluyor mu? Biliyor musun?Ben kan testimi klinikte yaptirdim canim, beni arayip sonucu soylediler, tebrik ettiler, 4 haftalik hamilesiniz, 12 gun sonra 6. hafta icin ultrason randevusu alin kendi doktorunuzdan dediler. Bir daha klinige gitmedim. Kendi kadin doktorumda randevum dündü ama o hatali olctu, pazartesi hastahaneye gitmistim agrilar icin, orada 6+5 olculmustu. Bugun 7+0 olmasi lazim yani. Doktoruma bunu soyledim, olcumleri yeniden tekrarlayacagiz 3 hafta sonra, ona gore beklenen dogum tarihi ve is yerine verecegin izin kagidini hazirlariz dedi.
Evet kalp atislarini duymak cok guzel. Allahim daim etsin
Canim randevuyu beklemeyip simdiden en azindan haber mi versen acaba? Daha rahat ederdin. Belki telefonda onerileri olur doktorun, veya randevunu one alir?
Canim kadin doktoruna bu konuda uzun zamandir gitmediysen, simdi gittiginde ilk once tuplerine bakilmasini isteyecektir muhtemelen, cunku kadin doktoru tum ihtimalleri elemeden tup bebek kliniklerine sevk etmiyor. Direk gidip bizim cocugumuz olmadi xxx yildir demekle sevk yazmaz maalesef1 sene normal deneme suresi verir, sonra seni laporoskopi icin hastahaneye sevk eder, tuplerde tikanik varsa acilirsa, ustune 1 deneme suresi daha veriyor bildigim kadariyla. Yani bence sen biran once en azindan kadin doktoruna gitmelisin... Yoksa cok uzayabilir surec.
dennisgo cum nasilsin? Basladi mi tedavin?
Senin de Allah yardımcın olsun. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasınKizlar Lütfen beni yanlis anlamayin, ben kendime nekadar dua ediyorsam Anne Baba olmak isteyen herkes icin dua ediyorum, Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin diye, Rabbim herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah
Biz değiştirmek için ücret ödemedik ama eyalete göre farklı olur mu bilmiyorum ki şimdi.Bu uyarın çok iyi oldu. Ben o kadar uzatacaklarını tahmin edemedim. Tecrübe konuşuyor. İyi ki burada yazıp sizlerin fikirlerini almışım. Eşim şu an yurtdışında araya da Paskalya giriyor. Tatil biter bitmez hemen gideceğim. Bu arada sigorta değiştirmenin bir maliyeti oluyor mu? Biliyor musun?
Senin içinden nasıl geliyorsa öyle yap. Hemen denemek istiyorsan da dene bence. Eşin de anlar seni. Tatil yapmak istiyorsan da tatil yap.Tesekürler canim, ilk düsüge göre bu sefer daha iyiyim, daha hafif atlatiyorum piskolojik olarak, bizim cok sükür 2 saglikli embryomuz daha var, kalitesini bilmiyorum ama, onuda deniyecegiz Allahin izniyle, icimden bir his onlar evladimiz olacak diyor, ama yinede olmazsa birkez daha silbastan yumurta toplama pgt yaptirip onlarida denemek istiyoruz, Elimizden geleni yapip daha sonra olmazsa normal yollardan deneriz, tabi Rabbim verirse... arkadasim beni galiba yanlis anladi üzüldüm buna, dünyaya gelen her bebek Rabbimin bir mucizesidir ve insallah Allahim hepimizin yüzünü güldürür,, sadece bazen ne düsüncegimi, daha kac kez denememiz gerektigini bilmiyorum
Suan Kanamamin gelmesini bekliyorum, doktorum ilaclari kesdirdi 2 gün oluyor, galiba 1 haftaya kadar baslarDoktorum nekadar beklememiz gerektigini söyliycek bilmiyorum, Esim önce bunu bir unutup yaz tatiline Memlekete gitmek istiyor, ve Eylülden sonra tekrar deneyelim diyor, bende kararsiizim acikcasi,, biryandan hemen denemek istiyorum, diger yandan esimle güzel bir tatil yapmak istiyorum,, Doktorumla görüstükten sonra karar verecegiz
Biz Pgt yaptiriyoruz Tüpbebekte, yani sagliklimi diye bakiliyor ve onlar yerlestiriliyor canim, ama iste yinede olmayinca olmuyormus, Rabbim herseyin en iyisini bilir, herseyin hayirlisini versin insallahBiz değiştirmek için ücret ödemedik ama eyalete göre farklı olur mu bilmiyorum ki şimdi.
Senin içinden nasıl geliyorsa öyle yap. Hemen denemek istiyorsan da dene bence. Eşin de anlar seni. Tatil yapmak istiyorsan da tatil yap.
Kanaman gelsin de vücudun o zaman yenilenecek. Yeniden doğmuş gibi olursun. Toparlarsın kendini. Kanama gelene kadar insan allak bullak oluyor.
Hayalkırıklığı kolay değil.
Geçenlerde sen bir de akraba olduğunuz için endişenendiğini söylemişsin, ama olacak olan tüp bebek de olsa olur normal olsa da olmaz mı? Yanlış mı biliyorum? Doktor ne diyor?
Benim arkadaşım da kuzenine aşıktı, kuzeni de ona. Sağlıklı bir çocukları oldu normal yoldan. Sizin durumunuzda olanlar var. Çok üzülme.
Benim endokrin dr u daha genc Onun icin hemen dozaji dusuruyor gecende de yapti Benim tedavimi 3 ay ileri atti. Bakalim bu ay kac cikacak deger. Her ay kontrol altinda olacagim. Cok asiri derece de bir nefes darligi degil arada bir geliyor derin nefesler aliyorum duzene giriyor belirli sure sonra.Ben kan testimi klinikte yaptirdim canim, beni arayip sonucu soylediler, tebrik ettiler, 4 haftalik hamilesiniz, 12 gun sonra 6. hafta icin ultrason randevusu alin kendi doktorunuzdan dediler. Bir daha klinige gitmedim. Kendi kadin doktorumda randevum dündü ama o hatali olctu, pazartesi hastahaneye gitmistim agrilar icin, orada 6+5 olculmustu. Bugun 7+0 olmasi lazim yani. Doktoruma bunu soyledim, olcumleri yeniden tekrarlayacagiz 3 hafta sonra, ona gore beklenen dogum tarihi ve is yerine verecegin izin kagidini hazirlariz dedi.
Evet kalp atislarini duymak cok guzel. Allahim daim etsin
Canim randevuyu beklemeyip simdiden en azindan haber mi versen acaba? Daha rahat ederdin. Belki telefonda onerileri olur doktorun, veya randevunu one alir?
Canim kadin doktoruna bu konuda uzun zamandir gitmediysen, simdi gittiginde ilk once tuplerine bakilmasini isteyecektir muhtemelen, cunku kadin doktoru tum ihtimalleri elemeden tup bebek kliniklerine sevk etmiyor. Direk gidip bizim cocugumuz olmadi xxx yildir demekle sevk yazmaz maalesef1 sene normal deneme suresi verir, sonra seni laporoskopi icin hastahaneye sevk eder, tuplerde tikanik varsa acilirsa, ustune 1 deneme suresi daha veriyor bildigim kadariyla. Yani bence sen biran once en azindan kadin doktoruna gitmelisin... Yoksa cok uzayabilir surec.
dennisgo cum nasilsin? Basladi mi tedavin?
Canim bence de tatil yaptiktan sonra tedaviye devam etmen daha mantikli. Kafani bosaltirsin rahat edersin. Allah tan hic bir zaman umidini kesme. O bebis gelecekse de zamanini bekliyormus. Bak en guzel ornegi benim hala inanamasam da Allah nasip eder ise evliligimin 17. Yilinda kucagima alacagim bebisimi. Ben hic bir zaman pes etmedim bebegimden vazgecmedim sen de vazgecme. Yasin daha genc cabala bebisin icin.Tesekürler canim, ilk düsüge göre bu sefer daha iyiyim, daha hafif atlatiyorum piskolojik olarak, bizim cok sükür 2 saglikli embryomuz daha var, kalitesini bilmiyorum ama, onuda deniyecegiz Allahin izniyle, icimden bir his onlar evladimiz olacak diyor, ama yinede olmazsa birkez daha silbastan yumurta toplama pgt yaptirip onlarida denemek istiyoruz, Elimizden geleni yapip daha sonra olmazsa normal yollardan deneriz, tabi Rabbim verirse... arkadasim beni galiba yanlis anladi üzüldüm buna, dünyaya gelen her bebek Rabbimin bir mucizesidir ve insallah Allahim hepimizin yüzünü güldürür,, sadece bazen ne düsüncegimi, daha kac kez denememiz gerektigini bilmiyorum
Suan Kanamamin gelmesini bekliyorum, doktorum ilaclari kesdirdi 2 gün oluyor, galiba 1 haftaya kadar baslarDoktorum nekadar beklememiz gerektigini söyliycek bilmiyorum, Esim önce bunu bir unutup yaz tatiline Memlekete gitmek istiyor, ve Eylülden sonra tekrar deneyelim diyor, bende kararsiizim acikcasi,, biryandan hemen denemek istiyorum, diger yandan esimle güzel bir tatil yapmak istiyorum,, Doktorumla görüstükten sonra karar verecegiz
iki Transfer edildi canim, hatching ney ? Rahim cizlmesi mi ? yoksa embryolara olan cizikmi ? ikiside yapilmadi, bende yine tutunma oldu galiba hcg 45 e kadar cikdi ama sonra düstüCanim bence de tatil yaptiktan sonra tedaviye devam etmen daha mantikli. Kafani bosaltirsin rahat edersin. Allah tan hic bir zaman umidini kesme. O bebis gelecekse de zamanini bekliyormus. Bak en guzel ornegi benim hala inanamasam da Allah nasip eder ise evliligimin 17. Yilinda kucagima alacagim bebisimi. Ben hic bir zaman pes etmedim bebegimden vazgecmedim sen de vazgecme. Yasin daha genc cabala bebisin icin.
Sen bu denemede bir tane mi transfer ettirmistin? Hatching yapilmismiydi?
Ben kizman gereken bir yorumda mi bulundumki ? Buda benim 2ci negativim oldu, bende hakimizda hayirlisiy böyleymis Allahimin vardir bir bildigi diyorum, heycaninizi ve mutlulugnuzu okuyunca mutlu oluyorum, Allahim insallah herkesin kucagini doldursun diyorum, biraz sert yazmissin üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?