- 2 Ekim 2015
- 1.413
- 1.124
- 53
- 41
- Konu Sahibi edaligeceler
-
Çalışıyor musun?Şuan imkansız tüm düzen burda kurulu. Eşimde yabancı o istemez en baş. Ha ben gidelim desem gelir ama mutsuz olur...
İnş orenirsin, İngilizcen varsa oda kurtarır seni iyice öğrenene kadar.
Çalışmıyorum canım Düsseldorf dayım suanÇalışıyor musun?
Hangi şehirdesin bu arada Almanya'da?
MAalesef dönüş imkanı yoksa tatillerde Türkiye'nin tadını çıkarmakla yetinmek lazım. Türkiye tatillerde daha güzel aslında
Benimde en sinir oldugum şey.Bende 12 yildir fransadayim ilk yillar cok zor gecti ama sonra cevre,arkadas edinince alisiyor insan,duzenini kuruyorsun,cocuklarin burda dogup buyuyo yani anlicaginiz gurbete bi gidildimi,donusu zor oluyor.Bende cok ozledim memleketimiaksam oldumu heryer isil isil,civil civil insan kayniyo hayat belirtisi var en azindan buralar aksam 8 den sonra dogru duzgun acik magaza,bufe bulamassin hele turk restaurant lari burnumda tutuyo valla burdada var ama memleketteki gibi tadi,lezzeti kokusu yok anacim yok bizimki kalabalik aile aksamlari herkes toplanir,kuzenler yigenler,yakin amcamlar esleri caylar,cerezler,kahveler bide okey oynardik sohbet muhabbet off offf ben yine fena oldum yaa arada geliyolar banada gurbetlik zor vesselam hayat bu,bunada bin sukur allah yardimcimiz olsun
Hersey sizin dediginiz gibi toz pembe degil her istediginde gitmek mesela istedigi halde gidemeyen insanlara sormak lazim bence..Almanya'da olsam senede 4 kere Türkiye'ye gelirdim. Yolda geçen zaman olarak ha Avrupa'da yaşıyorsun, ha Türkiye'nin uzak bir diğer şehrinde bana göre. Ben te Amerika'da yaşıyorum. Türkiye'ye 2 uçakla geliyorum. Uçak bileti pahalı, yol çok uzun, arada 7 saat fark filan... dünyanın öbür ucu gerçekten, ha deyince gidilmiyor. Almanya da mesafe mi yav, kafama estikçe Türkiye'ye giderdim herhalde o kadar yakın olsam. :)
Ben olsam giderdim dedim.Hersey sizin dediginiz gibi toz pembe degil her istediginde gitmek mesela istedigi halde gidemeyen insanlara sormak lazim bence..
Yasayanlar yazar tabi demekki siz istediginizde giderseniz bir cok insana göre sanslisinizBen olsam giderdim dedim.
Niye gidemediklerini de yazsın arkadaşlar o vakit.
aynen valla benim mahallede pazar gunu bi allahin kulunu goremessin,sanki sokaga cikma yasagi var o derece yaniBenimde en sinir oldugum şey.
Saat 9'da sokakta insan yok. sokakta olanlar korkutucu tipler. Pazar günleri birtek aile bile yok. Napıyolar pazarları anlamam eve mi tıkılıyorlar...
Ben olsam giderdim dedim.
Niye gidemediklerini de yazsın arkadaşlar o vakit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?