- 10 Nisan 2014
- 42.764
- 114.281
- 798
ben de biri çeyrek 2 dil de var hemen yer değiştiririm vallaYer degistirebilir miyiz? Kursa gidip dil öğrenirim ben.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de biri çeyrek 2 dil de var hemen yer değiştiririm vallaYer degistirebilir miyiz? Kursa gidip dil öğrenirim ben.
Şu sitede Türkiye'de yaşayıp ailesini bir yıldır görmeyen kaç kişi var diye anket yapsak binler çıkar...benim aile ozlemimle ,burada zorlanmamla sizin soyledikleriniz ne alaka simdi
Benim iki tane var,yarama tuz bastın gene gece gece ahhh ahhhhheğitimin eşit ve bedava olduğu bir ülkede olmak varkenn kara kara düşünüyorum 1 tane çocuğum için ya 3 olaydı halim ne olurdu
![]()
Elif yazdigi icin elif hanim diyecegim. Elif hanim kesinlikle sizi yargilamak kirmak asagilamak hixbirisi degil niyetim sakin beni yanlis anlamayin.gercekten su an yorum yaptigimiz konu avrupada yasiyor olsanizda sizin pencerenizden bakilan bir konu degil. Buraya bence yurtdisina gitmelimiyim kismini okuyup icerigi okumadan nasil bir soeu sorulmus bakmadan ve kendi mutsuzlugunuzdan direk ben olsam gitmem diyerek fitili ateslediniz. Konu cok bambaska ama sizi cok iyi anliyorum aile birlesimiyle avrupaya gelip es ailesinin baskisi altinda yasamaya calisan ama ayak uyduramayip avrupanin havasindan suyundan insanindan herseyinden nefret eden cok turk tanidim. Sizde onlardan birisiniz. Maddi olarak sıkınti yasamiyosunuzdur bundan adim gibi eminim. Ama manevi olarak yipratan bir hayatiniz var bu cok iyi anlasiliyor. Siz dertlerinizi konu acin sizede yol gosterici yorumlar gelsin ama icinde bulundugunuz durumla buradaki kariyer yapmak isteyen konu sahibinin durumu apayri. O nedenle daha fazla burda tepki cekmeden usulca herkese iyi geceler dilemelisiniz ve daha fazla yorum yapmamalisiniz.Pardon ??
Ben dedim ne alakaPardon ingilizce yazcaktim
60 çarpı 2 120 bin büyük şehirdeBenim iki tane var,![]()
Ya Fransızca zor evet ama 9 yılda ogrenilmeyecek dil yok. Fransızca'nın üstüne İtalyanca ve İspanyolca da öğrenirsin ki birbirine yakın diller. Çoğu kelimeleri ortak, Fransızca bilince anlatabiliyorsun bile az çok. Bence biz daha çok hak ediyoruz ya. Biz gidelim biz biz. Alın bizi Elif'in yerine. Eeeyy Fransaaaa!ben de biri çeyrek 2 dil de var hemen yer değiştiririm valla![]()
Ben ne yapayim ya cevremde hic türk yok,baya kendimi polyanna hissettm su anda9 yıldır burdayım.Evlenip geldim çalışmıyorum.Benim olduğum mahalle türk dolu .Buna rağmen çok zorlanıyorum
Şimdiki aklım olsa birinciden sonra kapatırdım bu faslı60 çarpı 2 120 bin büyük şehirdemecbur devlet okuluna devam edeceğiz zaten pandemi de iyice battık.
Ee sizin zorlanmanızla konu sahibi ne alaka şimdi??benim aile ozlemimle ,burada zorlanmamla sizin soyledikleriniz ne alaka simdi
Orada kömün hayatı yaşıyor, turist olarak giden bile daha çok geziyordur.Ee sizin zorlanmanızla konu sahibi ne alaka şimdi??
Siz evlenip gitmişsiniz mesleğiniz yok, çalışmıyorsunuz kv ile yaşayıp muhtemelen türk mahallesinden dışarı çıkmamışsınız. Alınmayın ama konu sahibi ile sizin imkanlarınız bir mi? Valla 9 yılda ana dil gibi öğrenilir bence, hele ki çevrenizde bol bol yabancı dil konuşan insanlar varken.
fransada asgari ücretle eşiyle çalışan bir arkadaşım var banliyö bir yerinde havuzlu villa aldı 30 unda.2 arabaları var bir de şehirden ev alıp kiraya vermişler.türkiye de de tonla malları var kayınbabasının ordan kazanmış.bu kız bir köyden oraya gitti evlenerek ilkokul mezunu çatır çatır fransızca biliyor 2 de çocuk yaptı çalışıyor halaa.içinde olmayanın bahanesi yok dil zor yok bizi dışlıyorlar falan lafffYa Fransızca zor evet ama 9 yılda ogrenilmeyecek dil yok. Fransızca'nın üstüne İtalyanca ve İspanyolca da öğrenirsin ki birbirine yakın diller. Çoğu kelimeleri ortak, Fransızca bilince anlatabiliyorsun bile az çok. Bence biz daha çok hak ediyoruz ya. Biz gidelim biz biz. Alın bizi Elif'in yerine. Eeeyy Fransaaaa!
vazokonstraktif atılımlar nedeniyle nazal seviyede inhibütör seviyesinin yüksek olduğunu nasıl çevirecek?tıp diline ne ihtiyacınız var hasta olarak gidiyorsanız?sağlık personeliyseniz de mecbur bileceksiniz zaten
Evet kesinlikle oyle.Bence konu sahibi eline gecen firsati degerlendirmeli.Hollanda daha kolay bence de, insanlar daha ılımlı, ırkçılık daha az. İnsanlar İngilizce konuşmaktan gocunmuyor. Fransa valla zor insanlar kazma düzeyinde![]()