- 10 Nisan 2014
- 42.764
- 114.281
- 798
nerden bileydik anacığımm bu hallere düşeceğimizi.kader utansınŞimdiki aklım olsa birinciden sonra kapatırdım bu faslı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerden bileydik anacığımm bu hallere düşeceğimizi.kader utansınŞimdiki aklım olsa birinciden sonra kapatırdım bu faslı
neyyyyy?vazokonstraktif atılımlar nedeniyle nazal seviyede inhibütör seviyesinin yüksek olduğunu nasıl çevirecek?
vazokonstraktif atılımlar nedeniyle nazal seviyede inhibütör seviyesinin yüksek olduğunu nasıl çevirecek?
Hocam sen bilmiyorsan biz ne bilelim
böyle bir konuşma hasta-hekim arasında neden geçsin ki?
vazokonstriktif atılım ne ola ki?
çok hastaneye gittiğimizden o lilly yıllarca gide gele ben de öğrendim senin gibiHocam sen bilmiyorsan biz ne bilelimbence arkadas sırf tıp dili dendigi icin sallamış :) çünkü okurken ben de ne alaka bu terimler ne simdi dedim
Bu arada doktorlar benle konuşurken araya tıbbi terimler de serpiştirir ben anladığımda sasiriyorlar :))
Ben hastanede büyüdüm + hep doktor olmak isterdim cocuklugumda yanlarinda bi nevi egitim gördüm :) bi de aslında ingilizce terimler de cok oradan anlayabiliyoruz :)çok hastaneye gittiğimizden o lilly yıllarca gide gele ben de öğrendim senin gibi![]()
neyyyyy?dur bunu kuzenime atıp sorayım neymişşş
ama bazen dil alışkanlığından olabiliyor o ya :) yerine koyacak başka kelime bulamayınca bir anda ağızdan çıkabiliyor :)Bu arada doktorlar benle konuşurken araya tıbbi terimler de serpiştirir ben anladığımda sasiriyorlar :))
kız Allah seni ne yapmasın,ben de diyorum bu hanım ne diyor hiçbir anlamı yok,ciddi ciddi düşünüyorum bir de,ahahahahahahahahatma atma anlamı yok bunun.
Evet onu farkediyorum ama seviyorum da bu durumu, doktorlar zorlanmıyor benim anladığımı görünce.ama bazen dil alışkanlığından olabiliyor o ya :) yerine koyacak başka kelime bulamayınca bir anda ağızdan çıkabiliyor :)
gerçekten büyük rahatlık oluyor, sevilen hasta grubundansınEvet onu farkediyorum ama seviyorum da bu durumu, doktorlar zorlanmıyor benim anladığımı görünce.![]()
elif nereye gittin?Pardon ??
hanımefendi,kendiniz dediniz,ne dediyseniz ben ona yorum yapıyorum. kendim olmayan bir şeyi uydurmuşum gibi davranıyorsunuz da...
şu boldladğım yeri bana öğretmeye çalışmanız... enaniyet olarak algılamayın,durumu açıklamak için söylüyorum.
ben doktorum,ve hastalarımızla latince veya terimsel konuşmuyoruz.
ne şikayetin var?
-karnım ağrıyor.
neresi göster?
-şurası
bulantı kusman var mı?
-var/yok
ne zaman başladı?
-dün
şüpheli bir besin yedin mi,senden başka aynı şikayetlere sahip olan var mı etrafında?
-var/yok
.
.
.
.
gibi gibi... farkındaysanız bilimsel bir sohbet etmiyoruz hastalarımızla. çok basit,basic bir diyalog.
Yazdıklarınız gerçekten çok komik, bugün 5000lira memur maaşı alabilmek için milyonlarca kişi sınavlara girip sonra mülakatlarda giriyor... çocuklarımız Normal düzey bir eğitim alması için yılda 50000lira para harcıyoruz, 6 ay mr sırası beklememek için yılda 1500liraya özel sağlık sigortası yaptırıyoruz.
Bizim için lüks olan şeyler Avrupalı için bir hak olarak sunulurken sizin yazdıklarınız rahatsız edici.
Ya astrocum, valla bak gülümsettinya otreracım gerçekten bazı üyelere çok fazlasın :) hala oturup kibar kibar cevap yazmışsın, sen bizim başımıza bansızlık piremsesi mi olucaksın nedir yahu ?
ben senin yerinde olsam bu arkadaşa cevap vericem diye 50 kere ban yemiştim kesin :)