- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
offffff yaaaaa canimmm benim neler yasamissin öyle! peki simdi nerdesin? esinle birliktemisin?
:teytey:selam kizlar bu site yeni girdim ve bu ilk yazim bu alan beni ilgilendirdigi icin buraya yazdim
.bende almanya ya gelin geldin 1,5 sene oldu.geldikten 3 ya da 4 ay sonra calismaya basladim.hala da calisiyorum
her yeri ogrendim tek basima her yere gidebilirim kaybolmam.alismak icin burda cekinmek utanmak olmuyor bunu anladim
ilkin evin etrafini gezdim marketlere gittim alis veris yerlerine gittim.biri bana bisey sorarda cevap veremem korkunuz olmasin sakin.gezin bakin okuyun gozunuz alisir kulaginiz alisir bu sekilde basladim
ilk zamanlar markete gittigim zaman kasada aldiklarimi oderken butun para verir oderdim ama simdi kurusuna kadar tek tek veriyorum
sonra buslari s bahnlari ogrendim su an cok rahatim kursa da gidiyorum ah birde dilim olsa var ya ustune meslekde yaparim cocukda
cocuk yapmadim esime alisim evlilige alisim etrafa alisim diye ama simdi zamani geldi galiba
yani dedigim gibi kimseyi beklemeyin kendi kendinizi egitin ve surekli de cikin gezin
bunun faydasi var
hem iyi bir es olmaya calisiyorum hem bir isim var hem kursa gidiyorum hem de her yeri biliyorum ama az almancam var ama bu bana yetmiyorbirde o da olsa ne iyi olur o da artik zamanla oyle degil mi kizlar
...............
EVET ZATEN BENDE HERSEi HEMEN HEMEN KENDIM ÖGRENDIM NE ESim Birsey Ögrettti nede cevremdekiler..zaten daha da celme takmaya calistilar..kücük bi bebegimle hic birse bilmememe ragmen kendim etrafi felan ögrendm taksi cagirmai bilemezdm alivers apinca felan..alisverisi,azda olsa derdimi anlatmai fakat bunlar yetmior is lazim dil ögrenmek icin ..devamli gelen isleme koulmasi apilmasi gereken mektuplar..zorlaniorm onlarda..ama kücük bir bebekle gercekten cok zor suan 15 alik oglum ve evn bütün yükü benm üstümde kimsenn yardmci oldugu yok..tirnagin varsa basini kasi yani..
EVET ZATEN BENDE HERSEi HEMEN HEMEN KENDIM ÖGRENDIM NE ESim Birsey Ögrettti nede cevremdekiler..zaten daha da celme takmaya calistilar..kücük bi bebegimle hic birse bilmememe ragmen kendim etrafi felan ögrendm taksi cagirmai bilemezdm alivers apinca felan..alisverisi,azda olsa derdimi anlatmai fakat bunlar yetmior is lazim dil ögrenmek icin ..devamli gelen isleme koulmasi apilmasi gereken mektuplar..zorlaniorm onlarda..ama kücük bir bebekle gercekten cok zor suan 15 alik oglum ve evn bütün yükü benm üstümde kimsenn yardmci oldugu yok..tirnagin varsa basini kasi yani..
Nebicim bir baba o oyleee:1no2:...sizi hadi bosverdimde hic cocugunudami merak etmez insan....
Peki cocuk parasi filan aliyomusunuz?babasi bunu odemek zorunda..!America'da boyle isvicre'dede boyle bir kanun varmi???cocuk parasini soke,soke alin sizin cocugunuz oldugu kadar o adaminda cocugu....anne,baba bosandigi an baba her ay belli bir miktar para oduyor cocugun eksikleri ihtiyaclari icin.!ahhh arkadasim cok zor bir durum,yalniz basiniza dil yok kimse yokkkk dusunmesi bile icimi bogdu....::1no2:Allah sabirlar versin,biran once ferahliga kavustursun inshAllah..!
ahh kime anlatiyorsun...genelleme yapmayayimda..ama insanlarda bir bencillki var.bir sure sonra celme takmaya calisiorlar.bende herseyimi kendim yaparim esim bile yardim etmemeistir bana...o yanimdayken bile konusur sorar arastiririm...zaten ne yaparsan kend yaparsin...allah guc versin..bunlarda asilir....sevgiler....
evet rovemcigim sänä kätiliorum..insällh bunlärdä gececek..birgün..pek gecmicek gibi dursädä onä inänip väsiorm..gecmesi icin :Saruboceq: :Saruboceq:..evt älläh hepimizin kurtäricisi olsn birän önce insällh..hepinize sävgi ve sevgiler...a.s. bu ärädä klävvemi benm oglän bozdu buvüzden pek änläsilmiordur väzilärim..kusurä bäkmäin..
selam arkadaslar ben henuz bugun uye oldum bende 6 yil once evlenerek yurtdisina gelmis bir bayanim bir kizim var 4,5 yasinda ama cok mutsuzum hala alisamadim konusabilecegim konussam bile beni anlayabilecek kimse yok esimin ailesiyle de butun irtibatimi kestim cunku ne yaparsam yapayim beni hep hor goruyorlar kendileri cok matah birseymis gibi psikolojim o kadar kotu ki ne yapacagimi bilmiyorum sikintimi anlatip akil isteyecegim tek bir arkadasim yok tanidigim herkes esimin akraba cevresi yoruldum esimden ve ailesinden artik nefret ediyorum katlanamiyorum hic kimseye esimle bosanmayi dusunuyorum ama tek basima ne yapacagim onu da bilmiyorum dil yok birsey yok o kadar caresiz hissediyorum ki kendimi aklima olmadik seyler geliyor oldu artik ne yapicam ya birileri akil versin deliricemmmmmm
selam arkadaslar ben henuz bugun uye oldum bende 6 yil once evlenerek yurtdisina gelmis bir bayanim bir kizim var 4,5 yasinda ama cok mutsuzum hala alisamadim konusabilecegim konussam bile beni anlayabilecek kimse yok esimin ailesiyle de butun irtibatimi kestim cunku ne yaparsam yapayim beni hep hor goruyorlar kendileri cok matah birseymis gibi psikolojim o kadar kotu ki ne yapacagimi bilmiyorum sikintimi anlatip akil isteyecegim tek bir arkadasim yok tanidigim herkes esimin akraba cevresi yoruldum esimden ve ailesinden artik nefret ediyorum katlanamiyorum hic kimseye esimle bosanmayi dusunuyorum ama tek basima ne yapacagim onu da bilmiyorum dil yok birsey yok o kadar caresiz hissediyorum ki kendimi aklima olmadik seyler geliyor oldu artik ne yapicam ya birileri akil versin deliricemmmmmm
dilamm bazi konularda ortagiz benimde kizim 4 yasinda 1 yil once ingiltereye geldim dil bilmiyorum burayla ilgili hicbisey bilmiyorum bazen delirecek gibi oluyorum gidecek tek bir yerim yapacak tek biseyim yok hicbi eglencem yok aksama kadr evde oturmaktan siyiricam artik((burda alisan arkadaslarimin yazilarini okudum genelinin cocugu yok cocukla buraya gelmek cok daha zor kizim surekli ananesini ve babaannesini ozluyor o okula gunde sadece 2 saat gittigi icin kendime o saatlere uygun kolej bulamiyorum ustelik buranin vatandasi olmadigim icin en ucuz 500 paunda okul buldum.yani hersey kendine guvenle olmuyo sartlarda elvermeli yoksa elin kolun bagli boyle oturuyosun (
etrafi ezberledim bos bos gezmekten canim ama otudugum yerde bana en yakin merkez nerden baksan 40 dakika artik icimden disari cikmak bile gelmiyo gelmisim 30 yasina bu yastan sonra alisabilecegimi hic sanmam cocuk buraya geldiginden beri soguga aliskin olmadigindan surekli hasta 2 okula gidiyo 3 gitmiyo bu kista sansima soguk oldu onu birakip nerede neyi arastirayim ve esim 7 gun calisiyo pazarda dahil aksam 7 de geliyo ve burada aksam 6 dedimmi acik tekbiryer bulamzsin pazarlari heryer publar disinda 4 de kapaniyo marketler bile
dilamm bazi konularda ortagiz benimde kizim 4 yasinda 1 yil once ingiltereye geldim dil bilmiyorum burayla ilgili hicbisey bilmiyorum bazen delirecek gibi oluyorum gidecek tek bir yerim yapacak tek biseyim yok hicbi eglencem yok aksama kadr evde oturmaktan siyiricam artik((burda alisan arkadaslarimin yazilarini okudum genelinin cocugu yok cocukla buraya gelmek cok daha zor kizim surekli ananesini ve babaannesini ozluyor o okula gunde sadece 2 saat gittigi icin kendime o saatlere uygun kolej bulamiyorum ustelik buranin vatandasi olmadigim icin en ucuz 500 paunda okul buldum.yani hersey kendine guvenle olmuyo sartlarda elvermeli yoksa elin kolun bagli boyle oturuyosun (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?