- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
ne alaka canim ya bende tr den geldim buraya ve hicte yasamim kisitli degildi...ben orada alisveriste hesap bile sormadan alirdim..burda milllet bi kac kurus daha ucuz diye market degistiriyo...genelleme yapma bence burda cok kiz gördüm okul gecelerine bile gönderilmiyorlar... yok yasam tarziymista maddi durummusta cok alakasiz....
tamamen katiliyorumalkisalkisalkis
Kizlar cozumun bir kismi caismak. Insan calisinca biazda olsa bazi seyleri gormezden gelebiliyor. Ben 1,5 aydir calisiyorum ve zaman geciyor en azindan evde kendi kendimi yiyip bitirmiyorum. Turkiyedeki sartlarla kiyalanacak bir isim yok garsonluk yapiyorum ki tr de havaalainda iyi bir pozisyonda calisiyordum ogrenci olmama ragmen. Irish restaurtta calisiyorum ve isimin iyi yonu calisanlarin hepsi yabanci. Romanyali , litvanyali, ingiliz, amerikan... yani cogu benim gibi ayni dertten mzdarip cogu cek erke arkadasi oldugu icin bu ukede.. Cevrende ayni dili konusabildugun ve ustelik ayni dertten yakindigin insanlarin olduguu bilmek cok guzel bisi :) Simdi yavas yavas toprlaniyorum ama dertler hic bitmiyor, ben isteyken esim surekli aileiyle ki nbilir nasil dolduruyorlarki tartismalarimiz boyut degistirdi.. Hala tartisinca basimi alip gidelecegim bir arkadasim yok ama inannin calismak insana irazda lsa savasma gucu veriyor.. Kesinlikle ise baslamanizi tavsiye ederim ..
Cok sevindim Deniz Fistigi ise baslamana...... Benim daha oncede belirttigim gibi burda pek bi sorunum yokkk... Esimle mukemmel bi iliskimiz var ama iste gel gor ki hiic : arkadasim yook o upuzun yaz gunlerini tek basima evde geciriyordum... Kimseyi tanimiyorsun,kimseye gidemiyorsun hos tanisande samimi olamiyosun.... :1no2: Biz turkiyrden doneli 3 hafta oldu ve iki hafta once ise basladim :sm_cool: inan sanki baska bi hayat yasiyor gibiyim cook cook daha mutluyum..... isimi pek sevmesemde. Eger yurt disindaysaniz asla evde oturmayin derim,, hastaneye kapatilmis ruh hastasi gibi hissediyorsunuz vala
canı ınankı yasadıklarına cok uzuldum.nerelerdesın bılmem ama burada olsan sana elımden gelen yardımı destegı yapardım.o adam ıcınde bosuna uzme kendını.kurtulmussun cok sukur.bebegın ıçın guclu ol.allah yardım cın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?