Yürür mü bu evlilik

Ne olursa olsun boğazımızı sıkması yanlış bana göre. Tedavi olmuyorsanız ama suçlu sizsiniz.. Ve ses yaptı diye kızmak bana açıkcası garip geliyor.

Evlilik yürüsün istiyorskn , sabırlı anlayışlı olmak zorundayız , eşler biz kadınlar gibi değil evde oturup sakince uzun süre duramiyorlar dogamiz çok farklı onlar düz biz detaycı eşinizin iyi yönlerini teşvik edip kötü taraflarina saygı çerçevesinde tepki verilmeli bir anda hiçbir şey düzelmez bir damla su tek seferde mermeri delmez ama sürekli damlarsa o mermer aşınır saygı kazanmak istiyorsanız önce saygı duymalisiniz aşırı tepkiler veriyorsunuz sanırım birbirinize nolur yani dünyanın sonu mu , o çalışıp görevini yerine getiriyorsa biz de evde bazı sorumlulukları üzerimize alıp destek olmalıyız evde oturuyor diye aşırı beklenti içine girip bir ömür geçirmeye söz verdiğimiz en iyi arkadaşımızı kırıp incitmenin kimseye faydası yok emin olun 10 yıl sonra kimse birbirini tinlamaz hale gelir henüz yeni evlisiniz bir şeyleri rayına sokmanın tam zamanı onu yola getirmek için azıcık çaba istiyor erkekler malesef yönetilmeye alışmış ona belli etmeden istediğiniz her şeyi yaptirirsiniz tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır , siz kendi sayginizi korursaniz sizin sınırlarınızı ihlal etmede çekimser olacaktır . Bu sizin elinizde o yapsın o zaman ben niye yapiyorum diyerek olmaz kimin aklına geliyorsa o yapsın mesela, beklenti içine girmek yıpratır .

En ama en yakın zamanda doktora gidin.
Erteledikçe gerilim artıyor saygıyı yitiriyorsunuz. Lütfen yaşamı zorlaştırmayın kendinize ben çözüleceğine inanıyorum

Bi de bayıl ağla tam olsun
düşüncelere katılmayabilirsiniz ancak saygısızca insanların her yorumuna atlayıp dalga geçme hakkına sahip değilsiniz.konu sahibine bir fikriniz varsa belirtir geçersiniz insanlara saldırmazsınız.Ayrıca "piskolok" diye bir meslek yok, psikolog ve psikiyatrist var

Hayır aksine cevaplarınız bana yol oluyor kaçamıyorum süzgeçten geçiriyorum beynimde eşim normal zamanlarda bu konu hakkında ılımlı davrandı hep ona hak veriyorum onun için üzülüyorum da hatta bunu eşimde çok iyi biliyor da ama yaşadığımız sorunlar ertelememize sebep oldu Bi şekilde eşim vurmadı dövmedi ama çenemi sıkıp itip kalkması ona güvenimi sorguluyor o ılımlı adama noluyor diyorum

Anlıyorum dediğiniz herşeyde haklısınız yorumlarınız verdiğiniz zaman içinde çok teşekkür EDİYORUM ayrıca bende hatalıyım biliyorum ama eşimin bana iki katını yapıyor olması beni daha çok geri çekiyor niye böyle oluyor bilmiyorum

tedavi olmayışınızın sebebini bu açıklamaz ama.bunu siz seçmediniz ancak yalnızca sizin başınıza da gelmedi.tedavisi mümkün.2 senedir karantina yok ülkede ya da 2 senedir bu halde değilsiniz eşinizle.kısacası sorun belli çözüm var ama tedavi olmadınız.eski konularınıza da baktım mesajlarınızı da okudum, nickinizle uyumlu bu hayatı da evliliği de zorlaştıran sizsiniz.

Çenemi sıkmasını itmesini daha ağır konuşmasını gözardı mı etmeliyim peki kafam hiç yerinde değil

Çenemi sıkmasını itmesini daha ağır konuşmasını gözardı mı etmeliyim peki kafam hiç yerinde değil
e adam hayatınıza girdi gireli böyle değil ki, şiddeti kimse kimseye onaylamaz ama fiziksel olmasa da (hatırlamıyorum fiziksel saldırdınız mı üzerine bir şey atma vs gibi) psikolojik şiddeti adama aralıksız siz yapıyosunuz sonra adam çileden çıkınca ay bana bunu yaptıığğ oluyo ay neyse konuya daha yazmıycam umarım kendinize çeki düzen verirsiniz ya da adam daha katlanmaz.

Abi adam haksız değil, gözardı et demiyoruz zaten.
Size tahammülü bitmiş, ne ona yanaşıyorsunuz ne buna.
Valla benim eşimden kaynaklı bir problem olacak ben ona ılımlı davrandığım halde o çözümü sürekli sallayacak ve benim iyi niyetimi suistimal edip en ufak kavgada ortalığı ayağa kaldıracak tahammül edemem yani. Telefonda kendini yerden yere atmak ne demek ya. Ki adam çok doğru birşey söylemiş, siz kendinizi haklı çıkartmak için yemek yerken bile ağlamışsınız. Şaka gibi. Adam şiddet ve hakaret hariç her konuda haklı. Çok ama çok zor birisiniz. Israrla yorumlarıma cevap vermiyorsunuz ama bu böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Işte bakın kendiniz sorup cevabını kendiniz veriyorsunuz aslında . Ilımlı adama ne oluyor ?sabrı tükenmiş olabilir mi ?sizin tedavi icin cok çaba gostermemenize eskiyi kafaya takıp basa kakmaniza sürekli trip hakaret etmenize bıkmış olabilir mi adam

beni sürekli suçluyorsun benim için biley yapmıyorsun falan dedi
bu da beni çıldırttı ve çok büyük sinir krizi geçirdim arıyorum bağırıyorum kendimi atıyorum yerlere beni anlasın diye
oda telefonda saçma salak hareketler yapma biterse biter bak gelemiyorum işteyim anlamıyor musun diyor
ben daha çok kriz geçiriyorum
Şunları bir başkası yazmış gibi okur musunuz?
Bana böyle yapan bir eşle ertesi gün mahkeme kapısında alırdım soluğu.

Ayrıca çoğu kişi önemsemez ancak bir engeli hakaret olarak kullanmak bana çok zalimce geliyor.

Elimden geldiğince cevap veriyorum size vermediyse kusura bakmayı kendimi haklı çıkarmak için yapmadım bişeyi anksiyete için ilaç alıyorum o olaylardan sonra çünkü tek başıma halledemediğim durumlar yaşadım bu zamana kadar. O hallerim son buldu eski konuları açmak yersiz o yüzden. Nasıl davranmalıyım siz peki eşime karşı

Tedavi olmalısınız.
Sorununuzun temeli cinsellik.
Adam sizden çaba görmeyince tahammülü bitmiş.
Evliliğinizi kurtarmanın tek yolu bu.
Ve rica ederim bir daha adamı işlerinde darlamayın. Benim eski işyerimde böyle kocaıs sürekli tartışma çıkaran bir hanım vardı, nasıl acıdığımız ve komik bulduğumuz belli değildi yani. O adam orada arkadaşlarıyla çalışıyor, onun için telefonda kavga etmek çok komik ve küçük düşürücü bir durum.

Şu an ne yapmalıyım sizce peki bugünkü olaylardan sonra

Evet oldukça sabırlı bir eşi var. Ancak sabri bitince pişman olacak konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…