Yürür mü bu evlilik

Valla gerizekalı dese boşanırım, gerizekalı diyecek noktaya gelmişsem boşanırım demiycem.
Bence gerizekalı kelimesi hangi durumda söylendi çok çok önemli.
Ben eşime gerizekalı demiştim ama çok hakettiğinden eminim gene olsa gene derim

Sizin durumda ise kusura bakmayın çok haksız bir söylem..
Başlatan sizsiniz bu çirkin olayı.
Vajinusmus konusunda elinizden geleni muhakkak yapmışsınızdır diye düşünüyorum,
aksini aklım almıyor.
Yaptınız mı?

İnsanlar kardeş kardeş otursunlar diye evlenmiyor.
Vajinismus eşleri olan %80 erkek sorun çözülmez ise bosanmayla sonuçlanıyor evlilikleri ve bu konuda erkekleri asla kimse suçlayamaz.

Evliliğiniz bence konudan da anlaşılacağı üzere benim fikrim bitmiş.
Sabahın körü dediğiniz saat kaç?
Eşiniz çekiç ve testere ile ne yapıyordu?

Şu platform da eşlerinden şikayetçi olmayan bı kaç kişi var biri de benim.
Sanmayın ki herşey güllük gülistanlık.
Hep bı kriz anında olayı alevlendirmeme, ortamına göre hareket sonra ateşi indikten sonra ben hangi konudan rahatsızsam söylüyorum.

Sizin zaten çok önemli bi sorununuz var, ya konuya daha çok odaklanın ya da olmuyorsa sorun devam ediyorsa karsilikli medeni bı şekilde konuşup bitirin.

bence yurumez, hatta yurumemesi aslinda iki kisi icin de daha hayirlisidir,

sizin bu ilk olayiniz da degilmis zaten, her seferinde de ikinizin de dozaji yukseliyor anladigim,

bir kaz sefer sonra birbirinizi girtlaklayacak duruma gelirseniz kimin hakli oldugunun ne onemi kalacak ki,

hep diyorum insan evinde huzur ister, bu da yoksa yok onca emek vermis, asikmis, oluyormus bitiyormus falan onemli degil. Ikiniz de birbirinize huzur vermiyorsaniz en guzeli (ve de medenisi) birbirinize izin verir, belki baska sanslariniz olur ileride baska partnerlerle.

pardon da siz 2 yıl diyorsunuz
karantina daha yeni başladı
gitmedim diyin net olsun bahane üretmeyin

yazık olmuş 2 sene birde
gerizekalı nedir yaa gerçekten çok kötü olmuş
onun da sizin çenenizi sıkmanıza gerek yoktu o da çok kötü olmuş

düzelir mi dersiniz aksatmadan derhal vajinismus için tedaviye başlayın

Sana birşey söyliyeyim mi ? Benim oturduğum ilçe de Erkekler vajinus mus falan dinlemiyor lar. Adamlar resmen tecavüz edip darp edip geçiyorlar. Eşiniz 2 yıl dır cinsellikten uzak. Onunda ruh durumu bozuk ve bunun temeli de sensin. Senin Nazını Niyazi ni neden çeksin ki adam 2 yıldır sana katlanmış. Boşanmak istiyorum derse şaşırma...

Arkadaşlar kelimelerin ifade ettği anlamlar kişiden kişiye göre değişir. Eşim iyi bir dereceyle kazandığı iyi bir okuldan mezun mühendis, traş makinasını tamir edemeyip , yenisini almak istedi. Makineyi gizlisen aldım tamir ettim, sana o diplomayı verene de diye bir başladım devamını düşünün. Ama ben bu adama corona bitse de işe gitsen gerizekalı desem beni gerçekten boşayabilir. Çünkü bu sevgisizliğimi saygısızlığımı gösterir. Dalga geçmişsiniz de gerizekalı kelimesi ile herkes evinde küfür günahla konuşmuyor. Benim babam küfürlü konuşurdu illa bize değil ona buna kızgınlığını öyle anlatırdı eşim öyle konuşsa gerçekten boşanırım.

Orası ne biçim bir yer ya o kadarda olmaz yani ama bizim ilçede fena değildir her türlü olayimiz vardır nexflix yakında dizi yapabilir

İkinizin birbirinize saygısı yok, ayrılık sizin bileceğiniz iş tabi ama bu şekilde ikinizde yıpranırsınızzz

Cevap verdiniz mi görmedim tekrar ben de sorayım tedavi gördünüz mü, bu durumu aşmak için bı çabanız oldu mu. iki yıl çok uzun bir süre çünkü

Suan sana sarilip aglamak istedim sanki ben yazmisim bu yaziyi.. duzelmiyor vajinismusu yendim cocuk dogurdum ama hala ayni agresif kisiyiz

Etmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…