- 12 Ağustos 2018
- 978
- 2.017
- 113
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
-
Bi de bayıl ağla tam olsun
Sen beni tanımaz etmezsin kim oluyorsunda terbiyeme laf ediyorsun kendini bil önce senNe kadar terbiyesiz bir insansınız.
Hiçbir şey olmamış gibi davranın. Bir anlık gerginlikti diye düşününŞu an ne yapmalıyım sizce peki bugünkü olaylardan sonra
sizin yorumunuzu dalgaya almışlar ama ben katılıyorum, gerizekalı nedir ya?
insan kendisini gerizekalı olarak göruyorsa bunun denmesini sorun yapmayabilir, ama eğer bana gerizekalı demişse boşanmaya kadar gider, ben kaç yıllık kardeşlerime, arkadaşlarıma bir kez olsun demedim, eşim de bana demez, diyemez.
İnanın şuan hiç iyi değilim sanki o günlere gitmiş gibi kahroluyorum atlatmıştım Bi şekilde hatta affetmiş tim meğer unutmak ne zormuş. Şimdi ise yine buna benzer şeyler yaşıyorum ağlıyorum az önce üstüne birşety giy üşüteceksin dedi sanki sabahki insan o değilmiş gibi nereye gideyim ne yapayım hiç bilmiyorumKadına yüklendik ama kocası da sütten çıkma ak kaşık değil. Zamanında aldatmış bile kadını. Tamam cinsellik mühim de beyefendi sabredemiyorsa ve rahatsızsa efendi gibi ayrılsın şiddete ve aldatmaya başvuracağına.
Not: boşanın konu sahibesi. Aldatma var, şiddet eğilimi var, geçimsizlik var. Ama yinede kendiniz için tedavi olun. Bu adamla sevişmemenize şaşırmamak lazım konularınıza bakınca.
Sanal chat aldatmamıdır
şu an kahroluyorum eşimle 1 buçuk yıldır evliyiz cinsel yaşamınız yok denecek kadar kötü beni sevdiğini biliyorum ama kavgalarımız bir türlü bitmedi. Dün gece ise evde Google a girdiğimde arama butonunda chaturbate gibi sitelere girdiğini gördüm araştırdım ve şu an berbat durumdayım ne...www.kadinlarkulubu.com
Vay beeee vuran vurana nerdeyse taşlayacaksınız kadını....Sanki siz hepiniz kocalarınıza hiç.kızmıyorsunuz hiç.ağzınızdan zerre bişi çıkmıyor....Gerilmişler işte karşılıklı tavsiye bekliyor...
Acımasızsınız
O kadarda duyarsız ve size karşı umursamaz bir yapısı yok demekki eşinizin. Ağlayıp, üzülmeyi bırakıp, bir adımda siz atın. Akşam için bir şeyler hazırlayın. Yemekten sonrada oturup, sakince konuşun derim.İnanın şuan hiç iyi değilim sanki o günlere gitmiş gibi kahroluyorum atlatmıştım Bi şekilde hatta affetmiş tim meğer unutmak ne zormuş. Şimdi ise yine buna benzer şeyler yaşıyorum ağlıyorum az önce üstüne birşety giy üşüteceksin dedi sanki sabahki insan o değilmiş gibi nereye gideyim ne yapayım hiç bilmiyorum
Bu nasıl bir kelime ya.adama vermiosaniz
Eşim az önce odaya geldi hadi yiyecek bişeyler hazırlayalım dedi ve ben gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum konuşamıyorum evet onun haklı olduğu yanlar var asla itiraz etmiyorum ama bende haklıyım ve emin olun Bi okadar da mağdurum lütfen kendinizi benim yerime koyun nasıl davranmam gerektiği konusunda fikir verin lütfen
Canım, Birtanem kafadan kontak mısın sen?? Hatanın büyük kısmı sana ait herkes bunu söylüyor buna rağmen şuan eşin gelmiş adım atıyor sen ise hala buruya ne yapmam lazım diye soruyorsun???? Git özür dileşin konuşun çözün işte bir iki kere daha adım atar senin umursamayışından sonra onuda keser sonra ilgisiz dersinin senEşim az önce odaya geldi hadi yiyecek bişeyler hazırlayalım dedi ve ben gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum konuşamıyorum evet onun haklı olduğu yanlar var asla itiraz etmiyorum ama bende haklıyım ve emin olun Bi okadar da mağdurum lütfen kendinizi benim yerime koyun nasıl davranmam gerektiği konusunda fikir verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?