- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
- Konu Sahibi tatlitambak
-
Canim bence kendini zorlama simdi canin istemiyorsa yapma belki gun icinde yapma firsatin olur caninda isterse yaparsin zaten boyle molalar sart vucut belli ediyo dinlenmek istedigini yarin kaldigin yerden devam edersinGünaydın kizlar
Kızlar bişey danışacagim size. dünden kalma yorgunluk var vücudumda. Yürüyüş yapasim yokk bugün yapmasam mi:)) illa yap derseniz yani gaza gelirsem:) egzersiz yaparim belki
Vallahi ben 2 gündür yapamıyorum maalesef ama sana tavsiyem aşırı yorgun değilsen yap en azından 20 dk olsa da hayatında hareket olsun. Bir gün ertelersen diğer günlerde de erteleyebilirsinmi ost: 39236652 .!.:Günaydın kizlar
Kızlar bişey danışacagim size. dünden kalma yorgunluk var vücudumda. Yürüyüş yapasim yokk bugün yapmasam mi:)) illa yap derseniz yani gaza gelirsem:) egzersiz yaparim belki
Canim bence kendini zorlama simdi canin istemiyorsa yapma belki gun icinde yapma firsatin olur caninda isterse yaparsin zaten boyle molalar sart vucut belli ediyo dinlenmek istedigini yarin kaldigin yerden devam edersin
Canım aç hareketli bit müzik ve dans et deliler gibi bide gözünün önüne en Sevdiğim kıyafeti giydiğin günü düşün mutlaka Kalkıp yaparsın biz yanındayız bunu unutmaGünaydın kizlar
Canim iyi bi geri donus yaptin tebrikler ayrica 85e inmenede cok sevindim vucut duraklama donemini atlatti artik baya verirsin bahara 70 li rakamlarla girceksin gibi gorunuyo35 dk bisiklet sürdum kizlar 2 ggünden sonra alkış bana
Bende cok severim yuksek ses hareketli muzik dans etmeyi canimiz spor yapmak istemediginde yapabiliriz aslindaCanım aç hareketli bit müzik ve dans et deliler gibi bide gözünün önüne en Sevdiğim kıyafeti giydiğin günü düşün mutlaka Kalkıp yaparsın biz yanındayız bunu unutma
Canım aç hareketli bit müzik ve dans et deliler gibi bide gözünün önüne en Sevdiğim kıyafeti giydiğin günü düşün mutlaka Kalkıp yaparsın biz yanındayız bunu unutma
Kizlar ben bugun spir yapmicam yani yapamicam cok yorgun ve uykusuzum bugunluk boyle olsu canlar..
Bende oyle dusundum canim yarin telafi ederim artikmetra Allah başka dert vermesin canim bugün yapamadın yarın yaparsın Ne olacak ki Yavruna iyi bakman için dinlenmen gerek
Bügünlğk ilk spor benden kalkın artık Kızlar hareket gelsin sayfamıza Eki Görüntüle 1402390 eliptik bisiklet 62 dk
Süpersincanim yaaaa
Ben oruçluyum bugün akşam yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?