Yürüyüş arkadaşı aranıyor...

Günaydın kizlar

Kızlar bişey danışacagim size. dünden kalma yorgunluk var vücudumda. Yürüyüş yapasim yokk bugün yapmasam mi:)) illa yap derseniz yani gaza gelirsem:) egzersiz yaparim belki

Günaydın kizlar

Kızlar bişey danışacagim size. dünden kalma yorgunluk var vücudumda. Yürüyüş yapasim yokk bugün yapmasam mi:)) illa yap derseniz yani gaza gelirsem:) egzersiz yaparim belki
Canim bence kendini zorlama simdi canin istemiyorsa yapma belki gun icinde yapma firsatin olur caninda isterse yaparsin zaten boyle molalar sart vucut belli ediyo dinlenmek istedigini yarin kaldigin yerden devam edersin

mi ost: 39236652 .!.:
Günaydın kizlar

Vallahi ben 2 gündür yapamıyorum maalesef ama sana tavsiyem aşırı yorgun değilsen yap en azından 20 dk olsa da hayatında hareket olsun. Bir gün ertelersen diğer günlerde de erteleyebilirsin

Canim bence kendini zorlama simdi canin istemiyorsa yapma belki gun icinde yapma firsatin olur caninda isterse yaparsin zaten boyle molalar sart vucut belli ediyo dinlenmek istedigini yarin kaldigin yerden devam edersin

Canım ya sen 2 çocukla oturabiliyor musun hiç ben 11 de ayaktayim ta ki yatana kadar gece 12 diyelim en erken

Cocuklarla cok zor oluyo canim dedigin gibi zaten surekli hareket halindeyiz ben cok gec yatmamaya calisiyorum bebek oglen uyudugunda kendime ve ogluma vakit ayirmaya calisiyorum sporuda kendim rahatladigim icin severek yapiyorm

Ben bugün yapamıyorum kızlar. Misafirlige gidiyorum. Öğlen yemegine davetliyiz. Aksam hafif yerim suda içemeyecegim hadi hayırlısı malum insanlarin evinde abdest almak sıkıntı olur diye yesil cay da yok ama napalım. Olsun bugunluk..

Günaydın kizlar

Canım aç hareketli bit müzik ve dans et deliler gibi bide gözünün önüne en Sevdiğim kıyafeti giydiğin günü düşün mutlaka Kalkıp yaparsın biz yanındayız bunu unutma

Canım aç hareketli bit müzik ve dans et deliler gibi bide gözünün önüne en Sevdiğim kıyafeti giydiğin günü düşün mutlaka Kalkıp yaparsın biz yanındayız bunu unutma
Bende cok severim yuksek ses hareketli muzik dans etmeyi canimiz spor yapmak istemediginde yapabiliriz aslinda

Vallahi yapasim yoktu bugün canim eve yeni gelmiştim sporu cikarmistim gozden. Ama gaza getirdin beni kalkip yürüyüş yapicam:))) zaten anca yapinca rahatliyorum.

Tskk

metra Allah başka dert vermesin canim bugün yapamadın yarın yaparsın Ne olacak ki Yavruna iyi bakman için dinlenmen gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…