Yürüyüş arkadaşı aranıyor...

Yürüyüş bandında baş dönmesi oluyor mu sende canım ben 2 sefer yaptım sonrasında çok kötü oldum
Yok basdonmesi olmuyoda ilk zamanlarda yer ayagimin altindan kayiyomus gibi hissediyodum gecti zamanla senin tansiyonla ilgili bi problemin var mi canm

Yok basdonmesi olmuyoda ilk zamanlarda yer ayagimin altindan kayiyomus gibi hissediyodum gecti zamanla senin tansiyonla ilgili bi problemin var mi canm

Evet tatlım doğumdan sonra çıktı. 10 gün de 1 defa ani düşüş yaşıyorum. Mesela bugün oldu. Çok kötü oldum.
8/5 oldu ama 6/3 olduğunu biliyorum.
Dr gitcem yakın zaman da

Evet tatlım doğumdan sonra çıktı. 10 gün de 1 defa ani düşüş yaşıyorum. Mesela bugün oldu. Çok kötü oldum.
8/5 oldu ama 6/3 olduğunu biliyorum.
Dr gitcem yakın zaman da
Gecmis olsun canim ihmal etme baya dusukmus hemde dikkatli ol acaba az yemek icin kendini sıkıyosunda ondan mi oluyo yada kansizlik olabilir dogumdan sonra olduguna gore

Selam kizceler...
bem de bugun 47 dk yuruyebildim cok yoruldum cunku...
yarin sabah tartilacagim. Bakalim kac cikacak...

Gecmis olsun canim ihmal etme baya dusukmus hemde dikkatli ol acaba az yemek icin kendini sıkıyosunda ondan mi oluyo yada kansizlik olabilir dogumdan sonra olduguna gore

Yok canım ya çok yesem de aynı yemekle alakali değil. Kan değerlerime baktirdim sonuç iyi
ben uykusuzluğa bağliyorum

Kusura bakma canim göremedim msj mucize filmine gittik bizde. Mahsun Kırmızıgül'ün bir filmini ilk defa beğendim. Şiddetle tavsiye ederim:))

Bende bugun yürüyüş yapicam birazdan yazarım.

36 dk 5.1 seviye ile 3.1 km yürüdüm

cok hizli yuruyemedim dizlerim fena ağrıyor son zamanlarda banttan mi bilmem.

Ben de daha yapmadim ama 20 dk olsa bisiklet sürecem.
Metra Örneksin bana sakin pes etmek yok.
Basaracagiz canim

Günaydın kızlar
Sabah sabah spor iyu geldi daha kahvaltı bile yapmadım:)

34 dk 5.4 seviyede 3 km tamamlandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…