- 12 Ocak 2015
- 1.370
- 2.176
- 158
- 35
- Konu Sahibi tatlitambak
-
Tabi ki katilabilirsin canım kilon boyun kaç acaba
Eki Görüntüle 1393096 Bugünlük sporum kızlar 60 dk 827 kalori eliptik bisiklet ile
Yok basdonmesi olmuyoda ilk zamanlarda yer ayagimin altindan kayiyomus gibi hissediyodum gecti zamanla senin tansiyonla ilgili bi problemin var mi canmYürüyüş bandında baş dönmesi oluyor mu sende canım ben 2 sefer yaptım sonrasında çok kötü oldum
Yok basdonmesi olmuyoda ilk zamanlarda yer ayagimin altindan kayiyomus gibi hissediyodum gecti zamanla senin tansiyonla ilgili bi problemin var mi canm
Gecmis olsun canim ihmal etme baya dusukmus hemde dikkatli ol acaba az yemek icin kendini sıkıyosunda ondan mi oluyo yada kansizlik olabilir dogumdan sonra olduguna goreEvet tatlım doğumdan sonra çıktı. 10 gün de 1 defa ani düşüş yaşıyorum. Mesela bugün oldu. Çok kötü oldum.
8/5 oldu ama 6/3 olduğunu biliyorum.
Dr gitcem yakın zaman da
Gecmis olsun canim ihmal etme baya dusukmus hemde dikkatli ol acaba az yemek icin kendini sıkıyosunda ondan mi oluyo yada kansizlik olabilir dogumdan sonra olduguna gore
Metra supersin canim
ben de bu iki gündür anlam veremediğim bir ruh hali var. Hiçbirşey yapalım yok ev darmadağın ama toplamak içimdengelmedi
Hiçbirşey yapasim yok sadece öylece uzanan istiyorum. Ve cok ta konuşan ve enerjik bir hal de alıyorum ara ara
ama ben de bu hali fazla uzatmadan bugüneEvimi mis gibi temizledim yarın başlıyorum herseye yine yeniden
öptüm sizi iyi geceler..
Milad hangi filme gittiniz ben de karşı komşum izinden gelsin çocukları bırakıp esimle mucize filmine gidecem
Evvvet canim tatlitambagim bu gunluk super oldu tesekkurler boyle bi topik actigin icin sporu hayatimiza soktuBen de daha yapmadim ama 20 dk olsa bisiklet sürecem.
Metra Örneksin bana sakin pes etmek yok.
Basaracagiz canim
Canim ne guzel sabah yapmissin sporunu ben genelde aksamlari cocuklar uyuyunca yapabiliyorum..ama bugun kocis evde belki o cocuklarla ilgilenirse yapabilirim gunduz..Günaydın kızlar
Sabah sabah spor iyu geldi daha kahvaltı bile yapmadım:)
34 dk 5.4 seviyede 3 km tamamlandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?