- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.878
- 133
- Konu Sahibi haritacikiz
Üç buçuk yıllık evliyim bir kızım var 5 aylık ve 2 aylık da hamileyim..kızıma mevlüt okutmak için bir haftalığına eşimin memleketine gittik yine her zamanki gibi burnumdan getirdiler bir hafta boyunca kaynanam imalı imalı benden kurtulmaya çalıştığını söylüyordu eşime söylediğimde gül geç diyordu ama her zaman aklımın bi köşesindeydi söyledikleri neyse artık evime döneceğimiz son günümuz orda kızımin bezini değiştirirken kızım koltuklan düştü..koltuğa bırakıp bez almaya gittiğimde düşmüş..evde kalabalıktı eltim kaynım felan var neyse hepsi sese geldi tabi ne oldu ne oldu derken dedim böyle böyle düşmüş bende korktum ama kızimda herhangi bir şişlik kizariklik kusma vs. Yoktu bunlar aldı çocuğu acile gittik ailecek doktor baktı bişeyi yok gidebilirsiniz dedi bu arada kaynanam çocuğu bana vermiyor nasıl düşürdün ne yaptin gibi şeyler soruyo..doktor muayenesinde oda odaya giriyor felan doktor kaynanama çık diyo kapıyı açık bırakıp yine dinliyor neyse benim cinlerim tepeme çıktı ama biseyde demiyorum.. eve geldik çocuğu uyuttum bunlar 5 6 kişiyiz salona oturmuş benim gelmemi bekliyorlar çıt çıkmıyor hepsi birden benim üzerime geldi herkesten bi azar yedim eşim dahil..tabi gururumayediremedim o gece sabaha kadar ağladım ne kahvaltı yaptım ne odadan çıktım giderken ellerini öptüm yine ama istemeyerek...Eşim tam bi enneci annesi çocuğun başı şiş rengi kaçtı felan gibisinden bişey dedi eşimde daha çocuğa bakmadan evet kafası şişmiş felan dedi öyle gittik hastaneye kaynanam in yaygarasiyla yani...bu adamdan ne eş olur ne baba artık ona karşı hiç bi his hissetmiyorum bir ömür onunla geçirmek istemiyorum bosanicam galiba