- 23 Şubat 2019
- 21
- 2
- 1
- 36
- Konu Sahibi Zumraserhan11
-
Ben ressamım çalışmaktan utamam kesinlikle yeri geliyor sabah kadar tutun sarıyorum devlet bana kanunen yardım etmesi lazım ama ben onu bile almıyorum benden çok ihtiyacı olanlar var diye ben gündüzleri tutun sarıyor gece resim çiziyorum porte resim aylık gelirim 1500 tl ve nafaka alıyorum 700 tl banada yetiyor bu para miktarı ben evet bu adama muhtaç oldum ama madiyattan değil korunmaktan muhtaç oldum ailem sahip çıkmadı arkamda durmadı ben bunu anlatmak istedim tamda olarak yoksa çok şükür bir mesleğim olmasa bile ekmeğini taştan çıkartacak biriyimYaşadıklarınıza çok üzüldüm ve kızamadım size.
Burda ahkam kesenlerin anası babası sahip çıkan ailesi vardır. Kolay değil aile desteği olmadan bir kadın ve 4 çocuk annesi olarak dimdik ayakta durabilmek.
Özellikle çocuklarınız için apayrı üzüldüm. Onlar bu hayatı yaşamak zorunda bırakılmış masumlar.
Yukarda biri yazmış sığınma evi diye düşünün derim. Anladığım kadarı ile başka bir şehirdesiniz ailenizden.
Okullatın kapanmasını beklemeden biran önce ailenizin olduğu yere gidin. İş bulamıyorum demeyin lütfen ayıp değil bılaşık yıkayın ev temizliğine gidin ,böyle bir erkeğin sizin geçiminizi sağlaması daha ayıp.
O kadınla konuşun durumu anlatın haberiniz yokmuş zaten evli olduğundan. Aldırdığınız bebeğe gelince tabiki sizin cinsel hayatınız hiç kimseyi ilgilendirmez. Ama keşke korunsaydınız.
Duruyorum evet ama ilişkim yok uzak duruyorum sadece buradan gitmeye çalışıyorum kaçamaya çalışıyorum anlayın lütfen buyuzdende buraya yazdım
Tecavüzce kırklı bir kadın nasıl koruna bilir ve sokaktaki adamdan değil nikahlı eşimden tecavüze uğradım ve kirkliyken ne hap kullana bilirsin nede iğne adet olman lazım kadınsanız ve evliyseniz bilmeniz gerek2.çocuktan sonra başladı yani tecavüz?
sonuçta tecavüzü yaşamış bir kadınsın netten adamla tanışıp nasıl seviştin inanılır gibi değil.
neden korunmadın hiç?
Ben ressamım çalışmaktan utamam kesinlikle yeri geliyor sabah kadar tutun sarıyorum devlet bana kanunen yardım etmesi lazım ama ben onu bile almıyorum benden çok ihtiyacı olanlar var diye ben gündüzleri tutun sarıyor gece resim çiziyorum porte resim aylık gelirim 1500 tl ve nafaka alıyorum 700 tl banada yetiyor bu para miktarı ben evet bu adama muhtaç oldum ama madiyattan değil korunmaktan muhtaç oldum ailem sahip çıkmadı arkamda durmadı ben bunu anlatmak istedim tamda olarak yoksa çok şükür bir mesleğim olmasa bile ekmeğini taştan çıkartacak biriyim
Ben gitmek istiyorum zaten ve o adamı kendimden uzak tutuyorum bunu oda biliyor sadece çocukların okulu benim birşey ler yapmama engel ve adam benim evimi gözetliyor evi tasimami engellemk içingitmek istesen gidersin.
işkenceci kocayı boşamayı başarmışsın
Tecavüzce kırklı bir kadın nasıl koruna bilir ve sokaktaki adamdan değil nikahlı eşimden tecavüze uğradım ve kirkliyken ne hap kullana bilirsin nede iğne adet olman lazım kadınsanız ve evliyseniz bilmeniz gerek
Yuva yıkan başlığı ni kendimi kast ettim zaten yuva yıkıyorum demek istiyorum yanlış birşey demiyorum“Yuva yıkan” başlığı altında kendinizi masumlaştırmaktan bi vazgeçseniz ? Eğer gerçekten iyi niyetli olsaydınız evli olduğunu öğrendikten sonra uzaklaşırdınız.Nikahınız yok sizi ona bağlayan ne ? Neymiş izin vermiyormuş.Geçin bunları.Metreslik yapıp sonrada gelip buraya çok üzgünüm rolü oynayıp,kızmayın bana deyin.Oldu başka? Adamın parası hoşunuza gitmiş çok belli.Herkes anne olamıyor ne yazıkki.Şu durumda sadece o 4 çocuğa üzüldüm.Yazık kim bilir yıllar sonra annelerini nasıl hatırlayacaklar.
Ressam olsam mesleği bırakırdım herhalde, daha da resim çizemezdim su dakikadan sonraFarkındaysanız şayet,yaşadıklarınızı kendi elinizle etmiş görünüyorsunuz.Hayatınızı kendi kendinize idame ettirmeyi başaramadan,yeni birinin arayışına girişmişsiniz.Kendi başınıza olsanız neyse,birde çocuklarınıza var.Sizin durumunuzda yapabileceğiniz şeyler tabiki var.Çocuklara bakamayacak durumdaysanız,onları ya babalarına ya da bir yurda verin.Sizinle beraber sürüklenip durmasın yavrucaklar.Sonrasında kendinize başka bir yerde iş bulup,yeni bir hayat kurun.Dilerseniz çocuklarınızı sonra yanınıza alırsınız.Siz bu çocukları rezil etmeden bir çözüm isterseniz bulursunuz.
‘Yuva yıkıyorum’ demek istiyorsunuz.Haklısınız hiç yanlış birşey değil bu.Devam edin.Yuva yıkan başlığı ni kendimi kast ettim zaten yuva yıkıyorum demek istiyorum yanlış birşey demiyorum
Ben bunun farkına vardığım gün bebeği aldırdım o çocuk acı çekmesin diye Ve ayrıldım ama beni esir almış durumda bırakmıyorTamam madem bilmiyodunuz artık biliyosunuz evli olduğunu.Neden onun himayesine ihtiyacınız varki? Ayrılın ve kendinize yeni bir düzen kurun.
Son olarak sizin gibi babamın evli olduğunu bilmediğini söyleyen bir kadın yüzünden babama hasret büyüdüm ben.35 yaşındayım 14 yıllık güzel bir yuvam sağlıklı 2 evladım var.Ama hâlâ bir tarafım eksik.Annem 63 yaşında el ele gezen çiftlere imrenerek,evlenmeden evlatlarını büyüterek geçirdi yaşamını.Ben 9 yaşındaydım.Okulumda yoktu,acımda, sevincimde,büyürken,düğünümde yoktu.Böyle bir günaha girmek istiyormusunuz? İstiyorsanız devam edin.
Ben ressamım
Ben doğru olduğunu söylemedim yazımı birdaha okuyun lutfen‘Yuva yıkıyorum’ demek istiyorsunuz.Haklısınız hiç yanlış birşey değil bu.Devam edin.
evladım 5 hamilelik hiç korunmamışsın.
lohusayken hamile kaldın yani?
@GangstaWalk bu da sana kapak olsun
Ve bundan dolayida fake oldugunu düsünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?