Yuva yıkan olmak

Ben ressamım çalışmaktan utamam kesinlikle yeri geliyor sabah kadar tutun sarıyorum devlet bana kanunen yardım etmesi lazım ama ben onu bile almıyorum benden çok ihtiyacı olanlar var diye ben gündüzleri tutun sarıyor gece resim çiziyorum porte resim aylık gelirim 1500 tl ve nafaka alıyorum 700 tl banada yetiyor bu para miktarı ben evet bu adama muhtaç oldum ama madiyattan değil korunmaktan muhtaç oldum ailem sahip çıkmadı arkamda durmadı ben bunu anlatmak istedim tamda olarak yoksa çok şükür bir mesleğim olmasa bile ekmeğini taştan çıkartacak biriyim

“Yuva yıkan” başlığı altında kendinizi masumlaştırmaktan bi vazgeçseniz ? Eğer gerçekten iyi niyetli olsaydınız evli olduğunu öğrendikten sonra uzaklaşırdınız.Nikahınız yok sizi ona bağlayan ne ? Neymiş izin vermiyormuş.Geçin bunları.Metreslik yapıp sonrada gelip buraya çok üzgünüm rolü oynayıp,kızmayın bana deyin.Oldu başka? Adamın parası hoşunuza gitmiş çok belli.Herkes anne olamıyor ne yazıkki.Şu durumda sadece o 4 çocuğa üzüldüm.Yazık kim bilir yıllar sonra annelerini nasıl hatırlayacaklar.

Farkındaysanız şayet,yaşadıklarınızı kendi elinizle etmiş görünüyorsunuz.Hayatınızı kendi kendinize idame ettirmeyi başaramadan,yeni birinin arayışına girişmişsiniz.Kendi başınıza olsanız neyse,birde çocuklarınız var.Sizin durumunuzda yapabileceğiniz şeyler tabiki var.Çocuklara bakamayacak durumdaysanız,onları ya babalarına ya da bir yurda verin.Sizinle beraber sürüklenip durmasın yavrucaklar.Sonrasında kendinize başka bir yerde iş bulup,yeni bir hayat kurun.Dilerseniz çocuklarınızı sonra yanınıza alırsınız.Siz bu çocukları rezil etmeden bir çözüm isterseniz bulursunuz.

2.çocuktan sonra başladı yani tecavüz?
sonuçta tecavüzü yaşamış bir kadınsın netten adamla tanışıp nasıl seviştin inanılır gibi değil.
neden korunmadın hiç?
Tecavüzce kırklı bir kadın nasıl koruna bilir ve sokaktaki adamdan değil nikahlı eşimden tecavüze uğradım ve kirkliyken ne hap kullana bilirsin nede iğne adet olman lazım kadınsanız ve evliyseniz bilmeniz gerek

@GangstaWalk bu da sana kapak olsun

gitmek istesen gidersin.
işkenceci kocayı boşamayı başarmışsın
Ben gitmek istiyorum zaten ve o adamı kendimden uzak tutuyorum bunu oda biliyor sadece çocukların okulu benim birşey ler yapmama engel ve adam benim evimi gözetliyor evi tasimami engellemk için

Yuva yıkan başlığı ni kendimi kast ettim zaten yuva yıkıyorum demek istiyorum yanlış birşey demiyorum

Ressam olsam mesleği bırakırdım herhalde, daha da resim çizemezdim su dakikadan sonra

Ben bunun farkına vardığım gün bebeği aldırdım o çocuk acı çekmesin diye Ve ayrıldım ama beni esir almış durumda bırakmıyor

Şuraya da 4 çocuklu kocasının tecavüzüyle dünyaya çocuklar getirip, sonra akilanmayip sorgusuz sualsiz netten tanisip guvenip (4 çocukla kim kabul eder ki kısmın düşünmeyen ) evli adamin himayesine geçen saf bir annecik çizelim!!

Bosandigin zaman neye güvenerek bosandin ?

3 aylık bebek hangi hastanede kürtaj oldu ?

Kurgu gibi geldi , gelmediyse bu kadar akılsız olur mu insan ? 5. Çocuk için hiç mi korunma yöntemini bilmiyordun ?

Neyse zaman kaybı yazmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…