Yuva yıkan olmak

Adam ve ailesi sizi kandırmaya çalışmış ve başarmışlar. Çocuk sahibi ve evlilikten canı yanmış biri olarak daha temkinli davranmalıydınız, güvenip neler yapmışsınız. Sonuçları da böyle olur malesef... yani sizin hatanız.

Tabi ki evli olduğunu bilseniz birlikte olmazdınız görüşmezdiniz ama bu şuan hamile bir kadının üzgün olmasının sebebinin siz olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor...

Bundan sonraki hayatınızda kiminle birlikte olduğunuz sizi bağlar ama Lütfen bundan sonra bir korunma yöntemi ile korunun.

Bi pislikten çıkıp diğerine girmişsiniz. Bu ülkü muz cumhuriyeti değil kadın sığınma evleri var bakanlığı arayın kadın sığınma evine yerleşin adam için uzaklaştırma kararı alın sonra ekonominizi toplayıp yeni hayat kurun mantık yolu bu. Kendinize saçma iki seçenek cikarmissiniz kurtulun aklinizdakilerden

Konuya cevap yazmayacaktım ama konu sahibine kişisel hakaret edilmiş, okuyunca çok utandım.
Üyenin yaptıkları yenilir yutulur değil ama konu sahibine ciddi hakaret var.
Salaksın yazmış bir üye. Şikayet ettim. Salaksın ne demek?Pes.

Yorum yazmak ayrıdır, kişisel hakaret ayrıdır.

Konu sahibi Z Zumraserhan11 lütfen dön bir içinde olduğun duruma bak ve adamı bırak sana tek diyeceğim bu.
Böyle giderse ileride çok pişman olursun. Başka bir hemcinsine, kendine, çocuklarına bunları reva görme.
O adam seni sevmiyor, kullanıyor.
Acilen o evden gidin.

Konu kapatılmalı.Lütfen kapatır mısınız? Mune

Önceden nasil gecindiyseniz öyle yapicaksiniz ... zaten tek basiniza 4 cocuk ile kalmissiniz yanliz

Yuva yıkan kadın değilsiniz duygularına yenik düşen zaaflarından yararlanılan bir kadınsınız bu adamdan kurtulmaya bakın

Cok agir yazanlar var.. belli ki caresiz bayan.. insandir beşer şaşar derler asla yapmam dediklerinizi yaparken bulursunuz bi an kendinizi o yüzden dilimize biraz sahip cikmak lazim
Gerçekten mağdur durumda olan hangi kadına kötü yorum yapıldı ki burda ? Neyin çaresizliği bu ? Eski konusuna bakar mısınız üyenin? dün 7 haftalık hamileyim diyor bugün 3 aylık bebeğimi aldırdım diyor.Resmen oynuyor bizlerle.Oyun oynuyorsa,bi zahmet ağır yorumları da kaldırabilsin.

Ben cok üzüldüm ya gercekten kandirmislar sizi hemde ailece kumpas kurarak
Ama evli oldugunu ötrendiginiz andan itibaren hemen o evden cikmaliydiniz .... siginma evine gidin cocuklari bir süre babalarina verin ... kendi ayaklarinizin üzerinde durana kadar. Bir saniye bile kalmayin artik o evde

1. Kocanizin tecavuz etmesine neden musade ettiniz hadi oldu neden korunmadiniz ?
2.nikahsiz elin adaminin yanina neden gittiniz ve cocuk yaptiniz (kibarca yaziyorum )
3. Cocuklarinizi alip neden uzaklasamiyorsunuz

Ayrica aileniz cok hakli

Yuva yıkan kadın değilsiniz duygularına yenik düşen zaaflarından yararlanılan bir kadınsınız bu adamdan kurtulmaya bakın
Bakın bu konusuna resmen dalga geçiyor bu konuyu açarak bizleri aptal yerine koyuyor

Yine beynimi dumura uğratan ergenekon destanları yazılmış.
Arkadaşım 4 çocuk yapana kadar aklın neredeydi 11 yıla 4 çocuğu nasıl sığdırmayı başardın?
Ulan arkadaş biz çocuk olsun diye kendimizi parçalıyoruz isyan etmek de istemiyorum da Rabbim böylelerine çocuk veriyor. Gerçekten çıldırmalık.
Size hem üzüldüm hem çok kızdım.. Yuva üstüne yuva kurulmaz bilesiniz!!!
Derhal oradan uzaklaşın.

Ailenize bi şey diyemedim ben. Evden kaç, 4 çocuk yap, evli adamdan bi çocuk daha yap, onu aldır, evinden taşınma. Ne yapsın aileniz size?

Kocayı boşayacak gücü buldunuz, metreslikten azad olacak gücü bulamadınız mı? 3 aylık bebeği de kim aldı onu da merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…