Yuva yıkan olmak

kayınvalidem bekar haliyle 5 çocuk büyütüp hepsini evlendirmiş. Ne yapmış biliyor musun? Evli adamlara güvenip yola çıkmamış, hatta hiçbir adama güvenip yola çıkmamış.

Insanların evlerine temizliğe giderek. Geceleri örgü örerek. Iş çıkışları merdiven cam silerek 50 yaşına gelmiş. Tüm çocuklar evli beli tutmuyor canı yanıyor hala kimseye yük olmicam diye haftanın 5 günü çalışıyor.

Demek istediğim erkeksiz hayat oyle bir geçiyor ki ister 4 ister 6 çocuğunuz olsun. Kendinize guvenin bir iş 1 oda bile olsa uygun eşyalı bir ev bulun çocuklar okula siz işe gidin. Çalışın evlatlarınız için çalışın. Artık daha fazla art niyetli adamlara kucak açmak yerine kendiniz için yavrularınız için dimdik durun. Emin olun sizi suçlamıyorum kandırılmışsınız lakin öğrendikten sonra beş dakika dahi durmamanız lazımdı. Sonrasında hala kalarak suçlusunuz. Adam karısını boşamicak anlayın artık hamile kalmış kadın.

Lütfen çalışmak zor değil. Bir kadın isterse herşeyi başarır.

Ben inanmıştım ya konuya
Ta ki yine hamile olduğu ile ilgili yazıyı görene kadar. Kk da ilk tongaya basışım olarak hatırlayacağım bu konuyu...

ressammış para kazanıyormuş bu işten.
17 yaşında evlenmiş 4 çocuk yapmış.
muhtemel şimdi 29 yaşlarında.
sen kaç kuruş kazanıyon ressamlıktan?

Daha dün konusu geçti, adamlar 200 lira kara razı halde 150x250 boylarda üstelik. Olay bu galakside geçmiyor bence. Doğru olabilir anlattıkları ama samanyolunda degil bence bu arkadaş. Hey bağyan, siz andromedadan mısınız?

lohusayken hamile kalabildiğine göre muhtemel öyle

Kayinvalidenizin ellerinden öperim. Insan okurken duygulanıyor

Şu an Çalışıyor musunuz ?
Okul iş var mı ?
Madem kurtuluş yok. O zaman bir iş bulun sonrasında ise Alıp çocuklarınızı bir düzen Kurun
4 çocuk için eski eşten de nafaka isteyin.

Üstelik devletten yardım alma hakkı bile varmış ya la
Tecavüz de edilmis.
Arkasından irispiii denilmis.
Çok ezilmis çok
Adam mafya ya da işsiz.
Hergün gözetliyormuş kaçmasın diye.
Gerçi adam haklı.
Kadın başkasından 7 haftalık hamile kalmış gözetlenirken :)

bu 6. hamilelik mi?
bu kimden?
adamdan uzak duruyorsun ya?

Nikahlı olmadığın kişi ile bişeyler yaşıyorsan korunacaksın.
Bilmeden başlamışsın ilişkiye hadi eyvallah ama artık biliyorsun keseceksin ilişkiyi. Himaye filan geç o işleri.
Adamın ailesinin de şerefsizliğine diyecek bişey bulamadım pes! Sizin aileniz türk standartlarında bi tepki vermiş. Şaşırmadım.
Eğer bakamayacaksanız bu şekilde çocuklarınız da okulda her yerde ezilecektir. Ya bi şekilde il değiştirin yada babasının durumu varsa mecbur gönderin babasının yanına. Çünkü arkanızdan o... diye söyleyenler okulda çocuklarınıza da bişeyler işittirirler. Ortada dımdızlak kaldım diye sızlanmayın iş arayın bişeyler yapın ama o adamdan elinizi eteğinizi çekin.
Kadın size ne dese haklı şuan bu adamla ilişkinizi kesmek zorundasınız. Zaten çocuklarınıza niye başka adamın parası ile bakıyorsunuz? Etik değil.
Sonunu düşünmeden evlenip çoluk çocuk yapıp sonra yine sonunu düşünmeden boşanıp üç beş çocukla ortada kalıyorsunuz.Bu durumu kullanan evli adamları(adam değil şerefsiz) peşize takıp sonra sızlanıyorsunuz. Olan yine en masumlara yani adamın eşine ve çocuklarına oluyor hep yazık!

Onu bilmem ben eğleniyorum valla. Arada lazım böyle eğlencelik konu.
Ben sinir oluyorum insanlarin acilariyla dalga gecenleri gordukce , bu ulkede gercekten tecavuze ugrayan , bosanamayan , bisansa da o hayvanlar tarafindan oldurulen kadinlar var
Bence bu konu sahibi gecen gun uyelikten atilan kadin , su poposunu elleyen kocasini tacizle suclayan
Adim gibi eminim o olduguna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…