- 4 Şubat 2017
- 2.097
- 1.538
- 133
- Konu Sahibi Zumraserhan11
-
Nereme kapak olmuş du bi bakim, anlamadım :)))
Soran oldu mu bilmiyorum ama bu bebek kimden?
ressammış para kazanıyormuş bu işten.
17 yaşında evlenmiş 4 çocuk yapmış.
muhtemel şimdi 29 yaşlarında.
sen kaç kuruş kazanıyon ressamlıktan?
Ahhaa konu sahibinin hayal dunyasindaHangi galakside geçiyor bu olay?
Yaa 15 yasinda bi ergenKırkı çıkmadan hamile kalan, üç aylık bebeği aldırabilen bir bey var bence karşımızda. Bir kadının kadınsal meseleleri bu kadar bilmemesi mümkün değil bence.
Daha dün konusu geçti, adamlar 200 lira kara razı halde 150x250 boylarda üstelik. Olay bu galakside geçmiyor bence. Doğru olabilir anlattıkları ama samanyolunda degil bence bu arkadaş. Hey bağyan, siz andromedadan mısınız?
kayınvalidem bekar haliyle 5 çocuk büyütüp hepsini evlendirmiş. Ne yapmış biliyor musun? Evli adamlara güvenip yola çıkmamış, hatta hiçbir adama güvenip yola çıkmamış.
Insanların evlerine temizliğe giderek. Geceleri örgü örerek. Iş çıkışları merdiven cam silerek 50 yaşına gelmiş. Tüm çocuklar evli beli tutmuyor canı yanıyor hala kimseye yük olmicam diye haftanın 5 günü çalışıyor.
Demek istediğim erkeksiz hayat oyle bir geçiyor ki ister 4 ister 6 çocuğunuz olsun. Kendinize guvenin bir iş 1 oda bile olsa uygun eşyalı bir ev bulun çocuklar okula siz işe gidin. Çalışın evlatlarınız için çalışın. Artık daha fazla art niyetli adamlara kucak açmak yerine kendiniz için yavrularınız için dimdik durun. Emin olun sizi suçlamıyorum kandırılmışsınız lakin öğrendikten sonra beş dakika dahi durmamanız lazımdı. Sonrasında hala kalarak suçlusunuz. Adam karısını boşamicak anlayın artık hamile kalmış kadın.
Lütfen çalışmak zor değil. Bir kadın isterse herşeyi başarır.
Şu üreme işini bizede öğretseler.Hap
Prezervatif
İğne
Spiral
...
Tipleri bağlatmak da çözüm.
Ama ısrarla uruyorsunuz.
Yaa 15 yasinda bi ergen
Kendine pazar eglencesi bulmus
Adam mafya ya da işsiz.Üstelik devletten yardım alma hakkı bile varmış ya la
Tecavüz de edilmis.
Arkasından irispiii denilmis.
Çok ezilmis çok
Gene bizlen egleniyler o zamanOoooo o da bişey mi dark.
Dün de 7 haftalık hamileymis.
Mrb ben 7 haftalık hamileyim ama kese gözükmüyordu bir türlü üç gündür de bel agrisi ve karin ağrısı yasiyordum dün gece birden kanamam başladı ama parca gelmedi sıvı halinde bir kanama oluştu ve devam ediyor hastaneye gittik hem vajinadan bakıldı hem normal bakıldı doktor kese yok diyor kan testi yapıldı 3949.00 cıktı doktor pazartesi günü yine gel dedi ne bir mudale yapıldı nede önlem alındı söylediği şey gebelik var ama kese yok pazartesi yine gel dedi sizce ben nasıl bir durum yaşıyorum şuanda
Ben sinir oluyorum insanlarin acilariyla dalga gecenleri gordukce , bu ulkede gercekten tecavuze ugrayan , bosanamayan , bisansa da o hayvanlar tarafindan oldurulen kadinlar varOnu bilmem ben eğleniyorum valla. Arada lazım böyle eğlencelik konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?