Yuva yıkan olmak

Size istinaden söylemiyorum ama, ben şuna da inanmıyorum. Şimdi günümüzde bir çok kadın evli adamlarla düşüp kalkıyor, her haltı yiyor sonra laf lafa gelince haberim yoktu,bilmiyordum, kandırıldım gibi bahaneler üretiyorlar buna da pek inanamadım doğrusu.Resmen cahil cesareti

Fake mi, umarım oyledir kadınlar bu hallerde olmasınlar, konu sahibi uyduruksa bunlar neyin pesindesin nasıl bir akil ve ruh sagliğı sorunun var onu paylaş ki birlikte çözüm arayalım.

Şu yazı bdvnin girişine sabitlense keşke.

Hatta yeni konu acilacaği zaman bu yazı ekrana çiksa "okudum,anladım" diye isaretleyince devam edilse.

O açıdan bakınca evet üzücü aslında.

O üye atıldı mı?

Evli oldugunu sonradan ogrenmissinz amenna fakat evlenmeden onun himayesine girmek ve hamile kalmak hatalar ust uste gelmis.bizim haddimize degil ders vermek ama hayat size ders verir hatalarnzdan dolayi yani siz cekersiniz

3 aylık çocuğu hangi manyak doktor aldı Allah hepinizin belasını versin
Zaten 4 çocuk selsefil doğru dürüst tanımadığın adamdan 5. Çocuk yapmak nedir sen kafayı yemişsin Allah akıl fikir versin sadece çocuklar için üzüldüm sizin gibilere asla üzülmem

Son düzenleme:
Çok talihsiz olaylar yaşamışsınız. Sizi yargılamıyorum o sözde “adam” a kandığınız için. Fakat yanlış yanlışı doğurmuş. İnternetten tanıştığınız bir adama güvenmeniz ki o psikolojiyle belki bende aynı yanlışı yapardım. İyice araştırmadan aynı eve çıkmanız bunlar çok yanlış. Ha siz yuva yıkan kadın değilsiniz çünkü haberiniz yokmuş kandırılmışsınız. Ailenizde her ne olursa olsun arkanızda durması gerekiyor. Allah yardımcınız olsun

Neresinden tutup da duzeleyim hesabi olmuş ama kinamak yargılamak da istemem.. 2 kadın da mağdur gibi geldi bana... 4 cocukla caresiz kalinca birine siginmak guvenmek istediniz muhtemelen o pskolojiyle... burda da en cok ailenize yaziklar olsun onlar elinizden tutsaydı siz başkalarini eline muhtaç kalmazdınız cok yazik anne babayiz demesinler kendilerine onlar. Siz de anladığım kadariyla adamin zarar vermesinden korktuguniz icin gidemiyorsunuz ama burasi dag basi değil polisi var adaleti var siginma evleri var bi sure orda idare edin sonra da zamanla bi duzen kurmaya calisin Allah yardim edecektir su an tekrar hamileyseniz de aldirin belki gunah diyecekler ama su sartlarda o cocuk dunyaya gelse daha bi yazik gibi...

Ya sen o adamla evlimisinki gidemiyorsun. Evlenmeden iliskiye girerken sorun yok ama cocuk olunca vay anam.. adamin kapatması olmussun,kuma olmussun. 4 cocugunu düşün azıcık

Arkadaşlar üyenin eski konusuna bakın lütfen herşey açık, çocuğumu aldırdım diyor ama 7haftalık hamile hahah

Aileniz size ilk bosandiginizda sahip çıkmış biriyle internette tanışıp evlenmek ne demek ya 4 çocuk var ve siz internette birileriyle konusuyorsunuz nasıl zaman ayirdiniz kusura bakmayın kendi düşen ağlamaz bundan sonra bari akıllıca davranın aileniz in olduğu şehire gitmek için o adama ihtiyaciniz yok bi işe girip çalışın yada çocuklarin evde olduğu zamana uygun parttime ise tasinincada orda is bulup çalışın ailenizde haklı bu davranisiniza karşılık ama bir erkekten medet ummayin artık helede evli erkekten cocuklara çok üzüldüm

Yaa zaten herşey ortada da.. Tecavuze ugrayan bir kadinin cinsel hayatinin bu kadar aktif olmasi garibime gitti? Ben kafayi yerdim herhalde..

Hadi onu gectim.. Bu kadinin prestijli bi meslegi var.. Sanatla bu kadar haşır neşir kişinin böyle bir hayati olmasi cok enteresan..

Kadinsal konulara girmiorum bile.. Gayet sacmalamissin kardeş.. Pazar pazar bize de iyi geldi

Kayınvalidenizin yanaklarından opüp, sarıliyorum. Kadın gibi kadınmış, keske artık calısmayı birakip biraz dinlense bes evladi var ona bakarlar zaten, ne biliyim icimden boyle gecti beli ağriyormus ya artik yorulmus olmalı.

Ben bir suredir issizim, yakın olmasa da bir arkadaşla bu konuyu konusuyorduk bana tuhaf bi saka yapip bak is bul yoksa yokluk insana neler yaptirmaz ki, kadinlar icin cikis yolu sana da uymaz ortada kalirsin gibi bisey soyledi.

Yani ona gore bir kadin parasiz kalinca ancak bir erkege yamanarak hayatta kalabilirmiş, normalde insanlara engel koymam yani herkes fikrini acikça soylesin isterim ama bu zihniyet beni o kadar irite etti ki bir daha konusmak istemedigimi soyleyip heryerden engelledim baska sacma fikirleri de vardi bu laflariyla da tuy dikmis oldu.

Kayinvalideniz bir kadinin en zorlu sartlarda bile onuruyla, namusuyla ayakta kalabilecegenin harika bir ornegi Allah bu tür kadinlardan razi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…