Benim hanemin içinde yaşanan olayı sirdasim olan ablama bile söylemem siz nerden biliyorsunuz çok mutlu olduklarını ? Ayrıca canım hiç belli olmaz o işler bugün mutlu olur yarin perişan.. Allahın adaleti sadece şans için bekler ama asla gecikmez :)
Katılıyorum. Benim erkeklerden kastım genelde etkeklerinki ortaya dökülüyor. Kadını pek kimse bilmiyor zaten.
Saman altından su yürütüyor kadınlar ve çok iyi kamufle ediyor. Yoksa tabi aynı şey kadınlar içinde geçerli.
kadınların da aldatma oranları ciddi boyutlarda. Ama biri ortaya dökülüyorsa 10 undan kimsenin haberi yok.
Bazı insanlar çok fazla ketumdur bazi konularda.. ablam olsun annem olsn evime surekli girip çıkan insanlar, tartisma yaşarım ama asla belli etmem çünkü her evlilikte olur böyle şeyler ki daha 1 yıl olmadı evlendiğim yani oturma sürecinde o yüzden diyorum canım ketum olabilir belli etmiyor olabilir diye . Yoksa banane yuva yıkanın yuvası olmasın inşallah.Siz anlatmayabilirsinziz ama sürekli girip çıktığınız eşini de tanıdığınız konuştuğunuz birinin huzuru ev hayatı konusunda fikriniz olur.
YoRumlara bakılırsa mutsuz olurlarsa "hah işte yuva yıktı yuvası olmadı" diye bakılıyor olaya. Peki ilk eş kimin yuvasını yıktı da yuvası olmadı?
Kk üyesi olarak öyle kadınlar var ki olayına hiç girmicem burda zaten yüzlercesine bizzat şahit oluyoruz. Kadın zaten çok aklı başında olsa kendi yoluna bakmak yerine eski kocasının ve onun yeni eşinin felaket haberlerini beklemez. Şu da var boşanmış adamla evlendi diye ikinci kadın damgası yiyen masum insanlarda var.
Evet varYuva yıkanın yuvası olmazmış derler hep. Ama etrafımda en az 4 5 kişi var yuvası bir kadın yüzünden yıkılan.
Sonra o kadınlar o boşanan kocalarla evlendi. Gayet güzel yaşıyorlar. Bana çok adaletsiz geliyor.
Sizin çevrenizde de var mı?
Bu ne hiddet biraz sakin.YoRumlara bakılırsa mutsuz olurlarsa "hah işte yuva yıktı yuvası olmadı" diye bakılıyor olaya. Peki ilk eş kimin yuvasını yıktı da yuvası olmadı?
Kk üyesi olarak öyle kadınlar var ki olayına hiç girmicem burda zaten yüzlercesine bizzat şahit oluyoruz. Kadın zaten çok aklı başında olsa kendi yoluna bakmak yerine eski kocasının ve onun yeni eşinin felaket haberlerini beklemez. Şu da var boşanmış adamla evlendi diye ikinci kadın damgası yiyen masum insanlarda var.
Aynen ya. Tekin degil o cevre benden soylemesi. Ardinizi kollayin, meyilleri var demekki boyle seylere.o nasıl çevre ya bide 4 5 kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?