Yuva yıkanın yuvası olmazmış.Bal gibi de oluyor.

Siz anlatmayabilirsinziz ama sürekli girip çıktığınız eşini de tanıdığınız konuştuğunuz birinin huzuru ev hayatı konusunda fikriniz olur.

Erkeklerin beyni adrenalin patlaması oluyor.
Aynı anda iki kadına yetemezken sürekli yalanlar uydurmaktan çok acık veriyorlar.
Kadınlar ise ustaca işini goruyor.kendi kocası bile aldatıldığını ogrenince olamaz bizim aile hayatımızda cinsel hayatımızda çok iyiydi diyor.onlara suprız oluyor aldatılmak.
Onun için ben gördüğüm birini durmadan oven ask kelebeği gibi gezen çiftlerin samimiyetine hiç inanmıyorum bir inandirma cabası olarak geliyor bana.

sevgili konu sahibi, daxi

hayatta sunu ogrendim ki insan evladi denen mahluk hicbir kosulda kinamamali kimseyi ve hicbir kosulda buyuk konusmamali.

bir evliligin kenarina kosesine sinmek elbet ki cok buyuk bir haksizlik hem kendine, hem de diger taraflara... Ancak bu bir terbiyedir ki, kimsenin kiligi icine girmeden, o kisiye dair yorum yapmamak gerekir.

hicbir kosulda bilemeyiz sebepleri, sonuclari.

bize dusen karsimizda gozlemledigimiz seyleri kendimize ayna yapmaktir. kotuyu goruyorsak ondan kacmali, iyiyi goruyorsak ona yuz vermeliyiz. gerisi sadece laf-i guzaftir.

Siz anlatmayabilirsinziz ama sürekli girip çıktığınız eşini de tanıdığınız konuştuğunuz birinin huzuru ev hayatı konusunda fikriniz olur.
Bazı insanlar çok fazla ketumdur bazi konularda.. ablam olsun annem olsn evime surekli girip çıkan insanlar, tartisma yaşarım ama asla belli etmem çünkü her evlilikte olur böyle şeyler ki daha 1 yıl olmadı evlendiğim yani oturma sürecinde o yüzden diyorum canım ketum olabilir belli etmiyor olabilir diye . Yoksa banane yuva yıkanın yuvası olmasın inşallah.

Son düzenleme:
YoRumlara bakılırsa mutsuz olurlarsa "hah işte yuva yıktı yuvası olmadı" diye bakılıyor olaya. Peki ilk eş kimin yuvasını yıktı da yuvası olmadı?
Kk üyesi olarak öyle kadınlar var ki olayına hiç girmicem burda zaten yüzlercesine bizzat şahit oluyoruz. Kadın zaten çok aklı başında olsa kendi yoluna bakmak yerine eski kocasının ve onun yeni eşinin felaket haberlerini beklemez. Şu da var boşanmış adamla evlendi diye ikinci kadın damgası yiyen masum insanlarda var.

Boşanmış adamla evlenenden bahsetmiyorum ben zaten o olay ayrı.Onda bir yalnış yok.Boşanmaya karar verilmiş mahkeme safhasında olur evler ayrılmış olay sadece kağıt büzerinde kalmış olur ya da boşanmış olsur tabi hayatında biri olabilir evlenebilir. Ben yürüyen evliliklerden bahsediyorum

Evet var
Bir öğretmen arkadasımın yine öğretmen eşi öğrencisine aşık oldu
Karısından boşandı adam iki cocukla
Şimdi o kızla nişanlı
Adam 37 yasında , kız 18 falan sanırım
Dısarıdan bakınca mutlu gbiler ama içini ve ilerisini bilemeyiz tabiki

Bu ne hiddet biraz sakin.
Yuvayi bir baska kadin yikmissa elbette kimse mutluluk dilemez. Ilahi adaleti bekler. Kolaymi yuvan yikiliyir aman banane onlar deyip bisey okmamis gibi yoluna bakma.canini kim yakarsa onunda canini allah yaksin isteriz.melek degili sonucta

Benim gördüklerim arasinda mutlu olanlar da var mutsuz olanlar da...
Ama mutlu olanlar mutlu olmak icin caba harcıyor bedel ödüyor pek cok seyi sineye ceke ceke mutlu oluyor. Adamin cebinde parası varsa ve de capkinsa tek kadınla yetinmiyor ya da cektigi zahmetin degmedigini göruyor buyu bozuluyor...zaten normal evliligin monotonlugu uzerine öncesinde yasanmis olumsuzluklar ekleniyor. Adam durumun ilk evliliginden cok da farkli bir evlilik olmadığını goruyor ancak adam bu sefer oyle kolay bosanamiyor da yasayip gidiyorlar iste...

Benm bi yakin arkadasimin başına geldi o dirdirci agzina s..an kadin modeli hemde çocuk deli gibi severek evlendi hiçte aldatmadi valla annesi babasini karsisina alarak evlendi o kizla. ama gurur yapip evliligini uzatip baska iliskilerle zaman harcamadi daha yılı dolmadan bosandi biraz zaman geçip kafasini toparlaynca da yeni bi es aramaya basladi. Yani kadin fenaydi adami bunaltti yok bakimsizdi bunlar hikaye. Bide aldatilan kadinlarda tuhaf bi hal oluyo mutlaka yazilmis yine yakin bi arkadasimdan şahit oldum bu hiçte kaldirilmasi kolay bi durum degil tabiki aldatilan kadinlar pskolojk problemler yasarlar duygu durum degisiklikleri olur ufak capli yani kisa sureli aldatmalari zaten kadinlarimizin cogu malesef ortbas edip unutuyo eger is bosanmaya varmissa ciddi sikintilar yasanmis demekt

Konu sahibi demis ki cevremde cok örnek var hAklı , düşününce o kadar çok çeşidi var ki

Biri yıllarca eşini aldattı diğer kadın ile, yıllar sonra eşi pas etti boşadi adam diğer kaDinla bir müddet daha yaşadı sonra karısına döndü.

tahminimce zengin ve sosyetik olduğu icin evlenen bir adam vardi tanidigim, birkaç sefer aldattığını gördüm yanında çalışanlar ile sonra başka biriyle evlendi şimdi mutlu.

bir başka arkadaşımız var o da on yıllık eşini bırakıp genç güzel bir bayanla evlendi yani görüntüsü mutlu ama eski eşi de fiziken kendine bakmıyordu ama adam kimbilir ona neler yapıyordu dert cektiriyordu da şimdiki hanıma söz geçiremiyor veya kişiliği değişti ama olan ilk eşe oldu bence kaymağını ikincisi yiyor.

bir başka tanidigim çift de ilk eşin üzerine evlenmiş yıllardır mutlular o hanım da çok kokoş. ..

belki de çok suslu çok bakımlı fiziğine dikkat eden kadınlara karşı erkekler daha zayıf iradeli oluyorlar evdeki kadın ne kadar vefakar da olsa akılları gözleri kayıyor... igrenc tabiki de ama olan örnekler bu yoğunlukta.

bir de evli adamlarla birlikte olmayı daha rahatlık ve imkan genişliği olarak goren bekar bayanlar var hatta evli bir arkadaşım da vardı bir müddet sonra kocasından ayrıldı beraber olduğu adam öyle çok para ve imkan sağlıyordu ki eşini bir çırpıda boşadi neler görüyoruz yıllar içinde.

bir de daha garantili diye evli olup da birlikte olanlar var nasılsa eşime söyleyemez ben de onun yuvasını yikarim diyenler.. neler neler.

Var, benim kuzenim. 2 çocuklu adamla sevgili oldu, adam boşandı ikisi evlenip başka yere yerleşti ve çocukları bile oldu.

huzur varmıdır acaba adam aldatmaya müsait kadında keza ?

"yuva yıkmak" diye bir şeye inanmıyorum.

o yuvanın temeli sağlam olsa adamın gözü neden dışarıda olsun, elma şekeri verip kandırmıyor ya başka kadınlar onu? koskoca adam, kanmasın efendim. Ya bir sorun varmış, ya diğer kadın daha evlaymış, ya da adam karaktersizmiş; ki her durumda ne yuva ne yuva...zaten olmasın öyle yuva.

insanlar evli de olsa başkasına aşık olabilir (bu aldatmasını haklı göstermez o ayrı konu)
çoook sorunlu olmasına rağmen ittire kaktıra devam eden binlerce evlilik var, ne yapsınlar sineye çekip otursunlar mı?

hangi evlilikmiş ki o hiç sorun yokken yuva yıkıcı (!) gelmiş, almış eline vinci yıkmış da kendi yuvasını kurmuş yerine?

Evet var mutlularda. Iki taraf da evliydi ustelik birde boylesi var.Ama hikayelerini tam olarak bilmiyorum öyleymis gibi yansıdı bize,işte felanca ile zaten tanisikliklari varmis mis şeklinde baslayan,gunahlarini almim :)

Eslerden birinin gozu disari kayabildigine gore o yuvanin yuva sayilmayacagi icin gecersiz onerme.

Yetti ama şu söylemler. Neden yuvayı yıkan kadın oluyormuş? Kimse kimsenin evde saf masum oturan kocasını zorla ayartıp karısından boşamıyor. Söz konusu yuvaya sahip çıkması gereken biri varsa o da adamdır. Hayatında bir şeylerin ters gitmesi gereken biri varsa pek masum kocadır o, neden kadının yuvası olmayacakmış.
Hatayı üçüncü kişilere yükleyip sorumluluğu yığmak kolay tabii. Yuvasını yıkan yalancı, düzenbaz ve korkak kocadır. Karı kocadan başka hiç kimsenin o evliliğe karşı bir sorumluluğu yok. He bile bile yapıyorsa vicdanen rahatsız olması gerekir mi, evet. Ama bundan fazlası olmak zorunda değil. Nedense tüm bu beddualar kadına yönelik oluyor ve bu son derece rahatsız edici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…