Benim hamile halimle kocam beni bırakmasın korkusu duyup aç kalacak, başka kadınla mesajlaştığını bile bile görmezden gelecek bir durumum yok çok şükür. İşim var, ekonomik gücüm var, mal varlığım var. Aldatılsam ya da şüphelensem kocamın karşısına çıkacak cesaretim var. Arkamda ailemin desteği var. Burda senin iyiliğin için yazmıştım ama verdiğin cevaplar çok kırıcı. Dilin kocana da böyle sivriyse diyecek sözüm yok. Sana spor yapma diyen olmadı. Her sözü tersinden anlayacak kadar bunalmışsın artık. Neyse, sana senin gibi ters cevap verecek üyeler vardır elbet.
hala soruma cevap alamadım çatlıcam nasıl kaçmış gözümden falcıda koca arayan feminist kız
arkadaşım bel altı yapan ben değilim ikinci üyleğim yok canım o burdan tanıdığım bir arkadaş konuştuk dün yazıcam bu kadına dedi bende yaz dedim benim azğımdan birşeyler yazdı ayrıca kendisi zaten çok eskiden bu siteye üyeymiş ben daha yeniyim tamma mı istedğim dertle de ilgilenirim ayrıca buda seni ilgilendirmaz
dün biz çata çat epey didiştik güzelim, ama bi neticeye varamadık
Yorum yazmaya bile değmez. :S Canım!
benimde var canım kocam beni çok kıskandığı için çalıştırmadı zaten beni sevdiği için ben yorulmayyaım diye bazı kocalar böyle oluyor o bir gün kocam evden atarsa sana gelirim artık .
Dün banlanmış o arkadaş. Sossy idi sanırım rumuzu. Başlık altında dün bir ara seviye yerlerdeydi, bir kaç kurban verilmiş.
yazma o zaman neden meşgul ediyorsunuz beni her baktığımda burdasınız takiçim olmuşsunuz yeter bıktım yazma arkdaşım bana artık istemiyorum yorumunu bu ne kıskançlık ya sen kimsin ya beni nerden tanıyorsun nesin bir daha yazma bana hadi işine .
Ben bu forumda kimseye kırıcı bir söz söylemem, ters cevap vermem. Derdi var ki yazmış derim. Ama sanki ben konu sahibine "o kadın senden daha güzel vs" demişim gibi ters cevaplar aldım. Madem önerilen tavsiyeler böyle püskürtülecek neden konu açılır bilmem. O zaman hepimiz sıradan yazalım "o kadın tu kaka, kendini üze üze harap et ama kocanı baş üstü et" diye, rahatlayalım.
iyide o kız feministlikten epey uzaktı erkek yapar erkektir elinin kiridir modunda bi kızdı, zaten o tavrı yüzünden ben ve birkaç kız cinlendik, yani konu sahibinin seveceği tipten bi kızdı, falcıya ne amaçla gitti bilmiyorum ama koca arama lafı geçmedi şimdi kendi yok hakkını yemeyelim
iyide o kız feministlikten epey uzaktı erkek yapar erkektir elinin kiridir modunda bi kızdı, zaten o tavrı yüzünden ben ve birkaç kız cinlendik, yani konu sahibinin seveceği tipten bi kızdı, falcıya ne amaçla gitti bilmiyorum ama koca arama lafı geçmedi şimdi kendi yok hakkını yemeyelim
insanda biraz utanma olur.
bakire olduğu için terkedilen "layl" ile bu konuyu açan aynı kişi
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/335791-istanbulda-fal-falcilar-2911.html
bu da kanıtı, layl ile başlamış yazmaya sennas ile devam , garibim bir an üyelikleri karıştırmış
evet canım çok güzel bir kadınım istersen resim göndereyim sana yeter artık yazma bana istemiyorum seni tamam mı hadi işine bak canım bana benim gibi insnalar lazım senin gibi kompleskli ler değil o kadına iater tu kaka de ister başka birşey banane ,ne zaman girsem burdasın bıktım artık senden.
Ben sana ya 2 ya 3 kez yazdım. Biraz terbiyeli ol lütfen. Senin zor olacak ama zorla kendini. Burada kompleksli biri varsa da onun kim olduğu tüm okuyucular tarafından anlaşılmıştır bence. Senin aldatılmandan zevk alan tek kişi kocan ve diğer kadın. Bunu anla artık. Hıncını kocandan çıkaramadığın için burakilerden çıkarmaya çalışma.
bu durumda falcı falcı gezen konu sahibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?