Yuvam dağılacak ,çok üzülüyorum.

dün biz çata çat epey didiştik güzelim, ama bi neticeye varamadık

benimde var canım kocam beni çok kıskandığı için çalıştırmadı zaten beni sevdiği için ben yorulmayyaım diye bazı kocalar böyle oluyor o bir gün kocam evden atarsa sana gelirim artık .

Yorum yazmaya bile değmez. :S Canım!

dün biz çata çat epey didiştik güzelim, ama bi neticeye varamadık

Ben bu forumda kimseye kırıcı bir söz söylemem, ters cevap vermem. Derdi var ki yazmış derim. Ama sanki ben konu sahibine "o kadın senden daha güzel vs" demişim gibi ters cevaplar aldım. Madem önerilen tavsiyeler böyle püskürtülecek neden konu açılır bilmem. O zaman hepimiz sıradan yazalım "o kadın tu kaka, kendini üze üze harap et ama kocanı baş üstü et" diye, rahatlayalım.

Yorum yazmaya bile değmez. :S Canım!

yazma o zaman neden meşgul ediyorsunuz beni her baktığımda burdasınız takiçim olmuşsunuz yeter bıktım yazma arkdaşım bana artık istemiyorum yorumunu bu ne kıskançlık ya sen kimsin ya beni nerden tanıyorsun nesin bir daha yazma bana hadi işine .

benimde var canım kocam beni çok kıskandığı için çalıştırmadı zaten beni sevdiği için ben yorulmayyaım diye bazı kocalar böyle oluyor o bir gün kocam evden atarsa sana gelirim artık .

Evet, çalışan kadınların kocaları eşlerini kıskanmaz, sevmez bla bla bla. Dediğin gibi bazı kocalar böyle oluyor. Karısını kıskançlıktan çalıştırmaz ama kendisi eski sevgilisiyle mesajlaşır vs. Şükür ki benim kocam beni o kadar(!) kıskanmıyor.

Dün banlanmış o arkadaş. Sossy idi sanırım rumuzu. Başlık altında dün bir ara seviye yerlerdeydi, bir kaç kurban verilmiş.

iyide o kız feministlikten epey uzaktı erkek yapar erkektir elinin kiridir modunda bi kızdı, zaten o tavrı yüzünden ben ve birkaç kız cinlendik, yani konu sahibinin seveceği tipten bi kızdı, falcıya ne amaçla gitti bilmiyorum ama koca arama lafı geçmedi şimdi kendi yok hakkını yemeyelim

Takipçinim evet balım. KK nın enlerinde aday göstericem seni, oyum sana hayatım :) Çok da kıskancım, tedavi olmayı düşünüyorum tatlım.

Yazan; cevap vermezse beş dakika sonra ölecek üye

evet canım çok güzel bir kadınım istersen resim göndereyim sana yeter artık yazma bana istemiyorum seni tamam mı hadi işine bak canım bana benim gibi insnalar lazım senin gibi kompleskli ler değil o kadına iater tu kaka de ister başka birşey banane ,ne zaman girsem burdasın bıktım artık senden.

Viranın paylaştığı linki incele anlarsın kim olduğunu.

Bilmiyorum falcıya giden oymuş benim anladığım.

kompleskli türk kadınına ihtiacım yok yorum yapmayın bu konuyuda kappatıyorum burda layl benim için yazmıştı dün yazıcam dedi o kadına oda sinir olmuş bende yaz dedim seni destekleyeceğim bilip bilmeden konuşmayın.

Ben sana ya 2 ya 3 kez yazdım. Biraz terbiyeli ol lütfen. Senin zor olacak ama zorla kendini. Burada kompleksli biri varsa da onun kim olduğu tüm okuyucular tarafından anlaşılmıştır bence. Senin aldatılmandan zevk alan tek kişi kocan ve diğer kadın. Bunu anla artık. Hıncını kocandan çıkaramadığın için burakilerden çıkarmaya çalışma.

sen yazma bana ya yeter istemiyorum seni kovuyorum konumdan alla alla neden üstüme geliyorsun nasıl insansın sen istemiyorum seniii gittt

sennas millete çemkiriyosun ama falcı konusunda ihtisas yapan sensin anlaşılan, burda adam akıllı kim varsa hepsine savaş açtın gerek elmayra gerek marmelatee bu forumdaki en aklı başında kızlardan, sen acınacak haldesin aslında içten içe ben pilates yapıyorum hamileliğimde aç kaldım güzelim o kadından gencim nasıl aldatır beni demenin bi değişik versiyonunu yazıyosun aslında, suyuna gittik olmadı, didiştik olmadı, madem olmuyo didişmeye devam, açıkça söylese boşarım falan diyosunya sen gözünle görsen gene boşamazsın bu adamı, çünkü hırs yapmışsın bi genç kızla oynamak vs gibi trajediye çevirmişsin olayı, kafanda kocanı aklayacak şeyler uydurup duruyosun ama nanay şekerim, çünkü insanları eğreti eden bi tarafın var net başında bile huzursuz ediyosun insanı, adam o kadınla mesajlaşıyosada hakkı yani

bize mühendisim dedin millete diploma sordun, profilinde müşteri temsilcisi yazıyo, eşim çalıştırmıyo diyosun anlamadım, yalanın kompleksin bini bi para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…